Rackspace-arvostelut toukokuu 2020: Onko Rackspace täydellinen isäntäotteluasi?

Contents

Mikä on Rackspace?

Rackspace on San Antoniossa sijaitseva, julkisessa omistuksessa oleva web-hosting-yritys, joka on erikoistunut hallittuun ylläpitoon yrityksille ja yhteisöille. Pat Condonin ja Dirk Elmehofin vuonna 1998 perustamassa Rackspacessa on tietokeskuksia Dallasissa, San Antoniossa, Vancouverissa ja Hong Kongissa. Rackspace myytiin äskettäin Apollo Global Management -yritykselle, joten jotkut yksityiskohdat ovat saattaneet muuttua kaupan jälkeen.


Kuinka hyvä on Rackspace-hosting?

Rackspace on premium-hosting-yritys, jolla on ylimääräistä tukea ja yrityksiin suunnattuja palveluita. Ne eivät ole keskivertokäyttäjällesi, ja isännöinti alkaa kolminumerolta kuukaudessa. Se on varmasti mojova hinta, mutta edut ovat lukuisia. Yhtiö ei lupaa seisokkeja, ja sillä on enemmän kokemusta OpenStackista kuin millään muulla markkinoilla olevalla yrityksellä. Varmasti Rackspace ei ole paras päätös, jos haluat vain isännöidä yhtä verkkosivustoa. Mutta ne, jotka etsivät hallittua isännöintiä, pilvipalveluita ja infrastruktuuripalveluita kaikki yhdessä, löytävät sen Rackspace-palvelun kautta. Kilpailijat Amazon Web Services ja Google Cloud tarjoavat kuitenkin suurempia palvelusalkkuja huomattavasti vähemmän rahaa.

Näytä lisää ominaisuuksia Rackspace arvostelut 4.2 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 • Fanaattinen tuki
 • Tonnia ominaisuuksia
 • Liiketoimintaan suuntautunut

Haittoja

 • Räjähdyspaikan hinnoittelu on tavalliselle käyttäjälle kallista
 • Sekava tilien rakenne
 • Eri tukikerrokset ovat epäselviä

SummaryRackspace ei koske pienimuotoista isäntäkäyttäjää, ne ovat keskittyneet yrityksiin ja ovat tekninen ratkaisu, ei vain toinen toimittaja. Vaikka olemmekin käyttäjiä yritysasteikolla, joitain ominaisuuksia puuttuu kuitenkin. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

Meidän virallinen Rackspace-hosting-arvostelu

Rackspacella on hyväpalkkainen maine, joka perustuu heidän fanaattiseen asiakastukeen ja heidän hallittuun palveluunsa. Yhtiötä on useaan otteeseen kutsuttu nimellä “pilven Nordstrom.”Niiden kohdemarkkinat ovat keskikokoiset ja suuret yritykset, joilla on varaa korkeampaan hinnoitteluun, ja ne soveltuvat erityisen hyvin yrityksille, joilla on laiha IT-osasto. Niiden, jotka etsivät yksinomaan isännöintipalveluita, mutta saman boutique-tunnelman, tulisi tutkia WP Engine, hallittu WordPress-ratkaisu ilman pilvipalveluita..

Parhaat ominaisuudet Rackspace-isännöinnistä

Rackspace on muuttanut nimeämis- ja palvelutarjontaansa viime vuosina, kun he yrittävät saada takaisin asemaansa ja päättää, minkä tyyppisen yrityksen he haluavat olla Amazon Web Services, Pair Networks ja muiden erittäin halpojen tarjoajien seurauksena. Heidän korkealaatuisempi tuotemerkkinsä on avain tässä uudelleensuunnittelussa, koska niin monet kilpailijat ovat iskeneet markkinoille.

Rackspace-asiakaspalvelu on nopeaa ja tyylikästä

Perusteellisimmissa suunnitelmissa on pääsy sähköpostiin, live chattiin ja puhelintukeen – sähköposteihin vastataan yleensä alle 20 minuutissa uskomattoman perusteellisilla vastauksilla, ja live chat -vastaukset saadaan yleensä alle minuutissa. Rakereihin pääsee puhelimitse ympäri vuorokauden ja he ovat erittäin hyödyllisiä puhelimessa.

Suuri tukihenkilöstö menee yli ja antaa sinulle erityisen suuren tuen. Infrastruktuuritasolla tuki ei kirjaudu sisään ja tee muutoksia puolestasi, mutta vaarallisissa tilanteissa he saattavat edetä ja tehdä sen joka tapauksessa. Korkeamman tason suunnitelmat sallivat tämän, mikä voi säästää paljon aikaa ja surua. Rackspace ylpeä tarjoamalla maailmanluokan tukea, ja kaiken kaikkiaan he toimittavat.

Runsas ominaisuuksia & Web-sovellukset

Rackspace-palvelussa on paljon ominaisuuksia, ja se pystyy räätälöimään kaiken sivustosi kokoonpanon. Kun keskustellaan tilinhoitajan kanssa, hän kaivaa tietoa todella tarvitsemista ominaisuuksista ja keinoista parantaa rakennetta. Rikas media, mobiilisovellukset, verkkokauppa, SharePoint, SaaS-järjestelmät ja monet ovat kaikki saatavilla Rackspace-sivustossa ja toimivat saumattomasti. Heidän laitteistonsa on huippuluokkaa ja sallii sinulle tarvittavan määrän palvelimia.

100% Uptime

Rackspace tyhjentää omistettuja palvelimia ja varmuuskopioi tietosi päivittäin, jotta ne voivat nopeasti säätää ja siirtää asioita seisonta-ajan uhkien edessä. Siellä, missä monet ovat syyttäneet Amazon Web Services -palvelua palvelimiensa ylikuormituksesta, Rackspace näyttää todella saavan tämän näkökohdan oikein. Heillä on todellakin numerot sen todistamiseksi. Vuodesta 2005 Rackspace on käyttänyt lähes täydellistä 99,99%: n käyttöaikaa.

Rackspace-hinnoittelu on käyttöperusteista

Alkaen 499 dollarista kuukaudessa palvelinta kohti ja enimmäismäärä 1 249 dollaria kohden, Rackspace-palvelimelle omistettu palvelin hinnoitellaan käyttämäsi palvelintilan mukaan. Heidän tilivastaavansa arvioivat tarvitsemasi palvelut yrityksesi tarpeiden perusteella ja suosittelevat suunnitelmalle kohtuullista tuntihintaa. Tällainen älykkäiden palvelinten hallinta on erittäin hyödyllistä yrityksille, jotka suunnittelevat mittakaavaa ja haluavat ottaa isäntä- ja pilvipalvelunsa mukanaan.

Hajontapuolella Rackspace-hosting

Rackspace ei ole täydellinen, ja he ovat kokeilleet erilaisia ​​hinnasuunnitelmia ja palveluita vastauksena alan muutoksiin. Ja koska he ovat kalleimpia palveluntarjoajia ympäri, on syytä kannattaa aikaasi tutkia tarkkaan, missä he eivät täytä, pitämällä silmäsi mahdollisten tarjoajien välillä..

Järjestelmänvalvojapaneeli ja rakenne tarvitsevat työtä

Niiden takaosa on melko puhdas ja nopea monien standardien mukaan. Mutta siinä on vielä joitain puhdistettavia tehtäviä. Jos olet tottunut cPaneliin, he eivät käytä sitä, joten ole valmis tottumaan toiseen järjestelmään. Toinen tähän liittyvä haittapuoli on, jos sinulla on useita tilitasoja, joudut kirjautumaan sisään ja ulos useista tiloista. Organisaatio ei ole täysin intuitiivinen, ja se voi luoda jyrkän oppimiskäyrän niille, jotka ovat tottuneet perustason hosting-palvelujen tarjoajiin.

Lisäkerrokset

Jos haluat muuttaa tilisi tilaa tai keskustella hinnoittelusta, sinun on keskusteltava omistautuneiden tilinhoitajien kanssa, et voi vain mennä sisään ja muuttaa sitä itse. Jos olet joku, joka haluaa kävellä läpi kaiken, tästä voi olla hyötyä, mutta jos pidät jonkinasteisesta hallinnasta ja sinulla on itseäsi-asenne, tämä voi osoittautua lisäesteenä.

Lippujen tuki vie aikaa

Joskus et halua ottaa yhteyttä puhelimeen ja puhua jonkun kanssa. Sinun on ehkä odotettava noin 30 minuuttia, kun haluat vain vapauttaa lipun ja saada ongelmasi ratkaistua. Tämä on nopeampaa kuin monet isännät, mutta ei niin nopeasti kuin Siteground. Joskus he tarjoavat kuitenkin sulkea puhelimesi keskustelun lippuun, mikä on hyödyllistä. He lupaavat myös välittömän reagoinnin ”hätätilanteisiin”, mutta hätätilanteesi määritelmä voi poiketa heidän määritelmästään.

Ensimmäinen vaikutelma on ylivoimainen

Rackspace-verkkosivusto voi olla uskomattoman hämmentävä maallikoille, jotka eivät ole perehtyneet pilveen ja VPS: ään. Rackspace tarjoaa valtavan määrän palveluita ja heidän suunnitelmiaan voidaan yhdistää äärettömällä tavalla, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen vierailusi heidän verkkosivustollesi voi tuntea vaeltavan tavoitteettomasti labyrintissa. Lisäksi ostaaksesi sinun on kirjauduttava ensin pommimalla itsesi mainosviesteillä. Suorita itsellesi palvelus ja älä aseta ensisijaista postilaatikkoasi yhteystiedoksi, jos haluat vain saada lisätietoja. Rackspace tekee kuitenkin hienoa työtä, joka tekee koneeseen nousemisen helpoksi kuin piirakkaa, joten jos pystyt pääsemään tämän alkuvaiheen ohi, voit odottaa sujuvaa purjehdusta..

Alarivi:

Tärkeintä on, että Rackspace on tarkoitettu yrityksille, erityisesti yrityksille, joilla on suuria ja / tai teknisesti monimutkaisia ​​verkkosivustoja. Jos sinulla on Magento-kauppa ja tarvitset monimutkaista hosting-palvelua, harkitse Rackspacea. Jos etsit teknologiakumppania, heitä heidät sekoitukseen. Rackspace ohittaa monia pilvipalveluiden kilpailijoitaan asiakastuessaan ja käyttöaikaansa. Mutta riittääkö se riittämään korvaamaan korkeammat hinnat? Joillekin vastaus on innostunut kyllä. Mutta jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, jolla on vähemmän käytännöllistä hallintaa, enemmän tuttuja ominaisuuksia, etkä pelkää vähän seisokkeja, olisit onnellisempi toisen palvelun kanssa.

Näytä lisää ominaisuuksia

Rackspace-hosting-UKK

Mikä on ainutlaatuista Rackspacessa?

Rackspace hosting on suurin web-palveluntarjoaja, jota hallitaan pilvipalveluiden tarjoajana. Se palvelee yli puolet Fortune 100 -yrityksistä ja sitä pidetään alan johtajana Gartner Magic Quadrantissa pilvipalveluiden hallitsevassa web-isännöinnissä. Rackspace-hosting palvelee sekä suuria yritys- että pienyrityksiä, ja osaavien asiantuntijoiden ryhmä on valmis tarjoamaan parhaita ja ajan tasalla olevia web-hosting-ratkaisuja turvallisuudenhallinnasta verkkosivustojen ylläpitoon, verkkokaupan ratkaisuihin tietokannan hallintaan ja sähköpostien isännöintiin..

Millaisia ​​isännöintipalveluita Rackspace tarjoaa?

Rackspace-hosting tarjoaa omistettu isännöinti, Amazon-verkkopalvelut, Microsoft Cloud- tai Azure-isäntä ja Openstack Cloud. Omistettua isännöintiä varten Rackspace tarjoaa yli 3000 isäntäinsinööriä Linuxissa, Windowsissa ja Vmwaressa. Amazon-verkkopalveluissa Rackspace-palvelussa on yli 370+ AWS-sertifioitua ammattilaista, jotka tukevat kaikkia 11 AWS-julkista aluetta. Microsoft Cloud / Azure: lle Rackspace on viisinkertainen Microsoftin vuoden hosting-kumppani, joka voittaa palkinnon useammin kuin mikään muu tällä hetkellä saatavana oleva web-palveluntarjoaja. Lopuksi, Openstack Cloudille Rackspace on verkkosivuston isännöintipalvelun perustaja yhdessä NASA: n kanssa, mikä tarkoittaa, että Rackspacella on sata kertaa maailman suurin kokemus.

Mitkä ovat Rackspace-palvelun parhaiten arvioidut ominaisuudet?

Käyttäjät ovat arvioineet Rackspace-hosting-palvelun neljästä parhaasta ominaisuudesta. Nämä neljä huippulaatua ovat tuki, ominaisuudet, arvo ja tuki. Kaikkialla Rackspace-hosting on käyttäjien eniten arvioitu käytettävyyden aikana, ominaisuuksien toiseksi eniten ja tuen ja arvon vähiten.

Kuinka monta verkkotunnusta asiakas voi isännöidä Rackspacessa?

Kuten useimmat verkkosivustojen ylläpitoalustat, jotka tarjoavat jaettuja hosting-palveluita, ei ole mitään rajaa sille, kuinka monta verkkotunnusta voi ylläpitää Rackspace-hosting-alustojen kautta. Asiakas hallitsee kaikkea pilvipalvelimessa, jos hän isännöi verkkotunnuksia Rackspace-palvelun kautta.

Voiko Rackspace olla vaikea niille, jotka ovat uusia tai eivät tunne webhostingia?

Rackspace-hosting saattaa olla vaikea niille, jotka ovat uusia tai tuntemattomia webhosting-palveluissa, mutta se riippuu. Yksi vaikeustasoista käsitellä Rackspace-isännöintipalveluita riippuu lähinnä heidän perehtyneisyydestään ja kokemuksestaan ​​siitä, kuinka he ovat järjestelmänvalvojia Linux- tai Windows-web-palvelinpalvelimille. Niiden pilvipalveluihin liittyvät erityispalvelut on kuitenkin erityisesti suunnattu asiakkaille ja asiakkaille, jotka ovat uusia verkkosivustojen ylläpitäjiä ja haluavat aloittaa verkkosivustojen ylläpidon tyhjästä, eikä niillä ole esiasennettuja ominaisuuksia, kuten Linux- tai Windows Server -verkkosivuston isännöintipalveluissa..

Mitä voi tehdä pilvipalvelimella Rackspace-isännöinnin kautta?

Niin kauan kuin se on laillista ja noudattaa Rackspacen hyväksyttävää käyttökäytäntöä, voidaan tehdä mitä tahansa pilvipalvelimella Rackspace-isännöinnin kautta. Rackspace Cloud Server -palvelupalvelu on rajoittamaton, pääkäyttäjän tai järjestelmänvalvojan pääsy, Linux- tai Windows-ympäristötyyppinen verkkosivustojen isännöintipalvelu, jota voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisissä sovelluksissa tai palveluissa perinteisestä, fyysisestä tai erillisellä-hallitsemattomalla operaatiopalvelimella Cloudin kautta.

Voiko Rackspace auttaa minua ohjelmistopaketin asennuksessa?

Se, auttaako Rackspace-hosting-asiakkaita tai asiakkaita ohjelmistopaketin asennuksessa, riippuu palvelutasosta, jonka kyseinen asiakas tai asiakas on kirjautunut ja maksaa. Hallittujen infrastruktuurien Cloud-tilien tapauksessa asiakas tai asiakas on vastuussa kaikkien heidän palvelimellaan olevien ohjelmistojen asennuksesta ja ylläpidosta, mutta Pilks-palvelimille, joilla on hallittuja toimintoja, Rackspace tarjoaa teknistä tukea tiettyjen ohjelmistopakettien asennuksessa ja ylläpidossa. ja jopa palvelinkokoonpanot.

Voinko asentaa uuden jakelun uudelleen Rackspace’s Cloud -palvelimeen? Vai onko minun aloitettava alusta?

Rackspace-isännöinnin avulla erilainen jakelu voidaan asentaa uudelleen heidän Cloud-palvelimeen. Ei tarvitse aloittaa alusta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on yksinkertaisesti purkaa ohjauspaneelin Rebuild-painike ja sitten he voivat valita uuden jakelun. Ennen kuin teet tämän, varmista, että kaikista tiedoista on varmuuskopio, koska on mahdollista, että tämä uuden, erilaisen jakelun uudelleenasennusprosessi tuhoaa kaikki aiemmat tiedot vanhasta jakelusta, joka on palvelimella. Uuden ja erilaisen jakelun uudelleenprosessin avulla voidaan myös tallentaa heidän IP-osoitteensa vanhasta, aiemmasta jakelusta.

Entä jos teen virheen pilvipalvelimessa?

Jos joku häiritsee pilvipalvelintaan, heillä on monia vaihtoehtoja korjata ongelma. Rackspace-palvelun kanssa, jos asiakas hämmentyy, hän voi käynnistää palvelimen uudelleen, palauttaa kaikki tiedot palvelimelta varmuuskopiona tai poistaa palvelimen ja aloittaa alusta tyhjästä. Heillä on myös mahdollisuus käynnistää hätäpelastustila ja yrittää korjata ongelmat itse tai soittaa tarvittaessa tekniseen tukeen ja jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei tee temppua. Paras ja helpoin tapa välttää virheiden tekemistä Cloud-palvelimella on pitää säännölliset varmuuskopiot ja tehdä uusi varmuuskopio ennen kuin yrität tehdä suuria palvelimen kokoonpanomuutoksia tai ennen uuden ohjelmiston asentamista.

Tarjoaako Rackspace alennuksia pilvipalvelimille?

Kyllä, Rackspace-hosting tarjoaa alennuksia pilvipalvelimille, mutta on erityyppisiä alennuksia, jotka perustuvat käyttöön.

Voinko ostaa ylimääräistä tallennustilaa palvelimelleni?

Asiakkaat voivat lisätä ylimääräisiä määriä käytettävissä olevaa tallennustilaa palvelimilleen milloin tahansa Rackspace-isännöintipalvelun Cloud Block Storage -palvelun avulla, mutta pilvipalvelimen alkuperäinen tallennusallokaatio perustuu Cloud Server -tyyppiin, jonka yksi valitsee.

Palvelun suorituskyvyn kannalta, mitkä ovat erot, jos sellaisia, tavallisten ja yleiskäyttöisten pilvipalvelimien välillä?

Rackspace-hosting-palvelun standardi- ja yleiskäyttöisten pilvipalvelimien välillä on muutamia huomattavia ja merkittäviä eroja palvelun suorituskyvyssä. Ensinnäkin yleiskäyttöiset pilvipalvelimet käyttävät nopeampia solid-state-asemia tai SSD-levyjä verrattuna vakiokäyttöön tarkoitettujen pilvipalvelimien käyttämään vakiokehruvalevyjen allokointiin. Toiseksi yleiskäyttöisillä pilvipalvelimilla on jopa 120 Gt vapaata RAM-muistia verrattuna tavanomaisiin pilvipalvelimiin, joilla on vain 30 Gt käytettävissä olevaa RAM-muistia. Viimeiseksi, verkon suurin kaistanleveys standardikäyttöisissä pilvipalvelimissa on 300 Mbit / s julkisessa verkossa ja 600 Mbit / s yksityisessä verkossa, kun taas yleiskäyttöisissä pilvipalvelimissa maksimi verkon kaistanleveys on 10 000 Mbit / s, joka voidaan jakaa julkisen ja yksityisen verkon kesken millä tahansa määrällä, joka asiakas haluaa.

Laskutanko minua silti, jos palvelin on pois päältä?

Kyllä, Rackspace-hosting laskuttaa edelleen asiakkaitaan, vaikka palvelimet, joita he käyttävät verkkosivustojensa isännöintiin, olisivat sammutettuina milloin tahansa ja jonkin aikaa. Kun palvelin on luotu, asiakkaille annetaan tietty, omistettu määrä RAM-muistia ja käytettävissä oleva kiintolevytila. Niin kauan kuin kyseinen palvelin on olemassa, kukaan muu ei voi käyttää niitä resursseja, jotka on allokoitu. Tämä on ensisijainen syy, miksi asiakkailta laskutetaan tunnissa, vaikka palvelimet olisivat sammutettuina. Jos asiakas haluaa lopettaa maksujen käytön katkaisemasta palvelimesta, hänen on poistettava kyseinen palvelin ohjauspaneelista.

Lisäksi, jos asiakkaat haluavat lopettaa palvelimen maksamisen, mutta tarvitsevat tai haluavat edelleen säilyttää kyseisen palvelimen kokoonpanot, heidän paras vaihtoehto on luoda kuva pilvipalvelimesta. Järjestelmäkokoonpanot järjestelmän levyllä säilyvät kuvassa, ja kuva tallennetaan pilvitiedostoihin ja niihin pääsee Ohjauspaneelin Tallennetut kuvat-välilehden kautta. Cloud Files -tallennukseen liittyy kuitenkin maksu, mutta se on huomattavasti pienempi kuin aktiivisen palvelimen käyttökustannukset. Asiakkaiden on myös tallennettava tiedot levykkeeltään Cloud Block Storage- tai Rackspace Cloud Backup -sovelluksiin, jotta ne olisivat saatavilla seuraavalla palvelimellaan. Sitten asiakkaat voivat vapaasti poistaa alkuperäisen palvelimen vakuutettuna tietäen, että he voivat aina tarjota uuden palvelimen käyttämällä vanhan palvelimensa tallennettua kuvaa ja vanhoja tallennettuja tietoja. Kun palvelin on palautettu tallennetusta kuvasta, heidän palvelimiensa ensisijainen ero on siinä, että heidän uudessa palvelimessa on erilainen IP-osoite kuin edellisessä. Uuden palvelimen käyttöönotto saattaa vaatia asiakkaita päivittämään kaikki niihin liittyvät DNS-tietueet uuden IP-osoitteen heijastamiseksi.

Kuinka monta käyttäjää voi mennä koneelle?

Cloud-palvelimen isäntäkoneen asiakkaiden tai käyttäjien lukumäärä riippuu asiakkaiden pilvipalvelimien koosta ja heidän ostamasta käyttöjärjestelmästä.

Tuetaanko pilvipalveluverkkojen suojausryhmiä?

Kyllä, pilvipalveluverkkojen suojausryhmiä tuetaan Rackspace-palvelussa. Rackspace käyttää parasta ja uusinta ohjelmistoa varmistaakseen, että heidän pilvipalvelimensa ja muut verkkopalvelupalvelunsa ovat turvallisia ja turvallisia käyttää ja tallentaa tietoja. Lisää Rackspace.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map