Register.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Register.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Register.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Register.com-hosting?


Register.com arvostelut 2.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt

 1. FTP-käyttö
 2. Sivustojen varmuuskopiot viimeisen 3 päivän aikana
 3. 24/7 puhelin- ja sähköpostituki

Haittoja

 1. Erittäin kallis
 2. He veloittavat sivustonrakennustyökalunsa
 3. Sekava myyntisivut
 4. He veloittavat ylimääräisen sähköpostin

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Virallinen Register.com-hosting-arvostelu

Register.com on yksi alkuperäisistä verkkotunnusten rekisteröintiyrityksistä, jotka toimivat edelleen tänään. He ovat laajentaneet tuotevalikoimaansa web-isännöinnillä. Alue, jolla ne näyttävät loistavan, on heidän asiakastukialueensa.

Register.com-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

Register.com tarjoaa kolme isäntäpakettia – ne kaikki tarjoavat erinomaisen asiakastuen. Niiden ylin taso – verkkokauppapaketti – tukee luottokorttien käsittelyä ja ostoskorien ominaisuuksia.

FTP-käyttö

Hyvin harvat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat FTP-pääsyn enää. Vaikka tämä on teknisempi ratkaisu, se mahdollistaa myös suuremman joustavuuden ja räätälöinnin. FTP on Internet-standardi, joka tarkoittaa tiedostojen siirtoprotokollaa. Tämä protokolla antaa sinulle vapauden siirtää kaiken tyyppisiä tiedostoja edestakaisin tietokoneesi ja heidän palvelimensa välillä täydellisten mukauttamisten aikaansaamiseksi.

Sivustojen varmuuskopiot

Vaikka tämä on vakio-ominaisuus joillekin isännöintipalveluntarjoajille, se näyttää puuttuvan monilta muilta. Register.com-sivustossa ei vain varmuuskopiointisivustosi, vaan ne antavat sinulle pääsyn ominaisuuteen, jota he kutsuvat File Restore -sovellukseen. Tiedoston palauttamisen avulla voit palauttaa sivustosi version takaisin mahdollisten virheiden poistamiseksi. Löysimme hieman lyhytnäköisyyttä, että se säilyttää tietosi vain viimeisen kolmen päivän ajan, mutta se, että heillä oli tämä ollenkaan, on ehdottomasti plus.

24/7 puhelin- ja sähköpostituki

Tässä on register.com paistaa. Heillä on ympärivuorokautinen tuki puhelimitse ja sähköpostitse. Vaikka he eivät tarjoa livekeskustelua, huomasimme, että saimme puhelimitse pätevän tukiedustajan joka kerta, kun soitimme – ja soitimme useita kertoja päivässä. Tämä on merkittävää, koska liiketoiminnan kehitys johtaa siihen, että ihmiset saavat pitkät pitoajat tavoittaa elävän tukiasiamiehen.

Regis.com.com-hosting-palvelun alaosat

Valitettavasti register.com-sivustossa oli enemmän pidämättömyyttä kuin sitten pitämistä – harvinainen tapaus.

Erittäin kallis

Jos pidät sitä tosiasiaa, että register.com oli yksi alkuperäisistä web-rekisteröijistä, tämä on pieni yllätys. Tällä hetkellä GoDaddy on yleisimpiäWeb-rekisteröijiä verkossa. Monet muut palveluntarjoajat käyttävät GoDaddy-rekisteröintiominaisuutta ominaan. Go Daddy veloittaa kuitenkin vain 14,99 dollaria verkkotunnuksesi rekisteröimiseksi. Register.com veloittaa 35 dollaria vuodessa dot-com-osoitteesta – 250 prosentin lisäys verkon suosituimmasta rekisteröijästä.

Tämä on erittäin merkittävää, kun otetaan huomioon, että monet ihmiset käyttävät verkkopalveluntarjoajia verkkotunnusten pysäköintiin. Verkkotunnusten rekisteröinnin 250 prosentin lisäys kasvaa erittäin nopeasti, joten register.com on yksi huonoimmista verkkotunnusten rekisteröinti- ja pysäköintipaikoista.

He veloittavat sivustonrakennustyökalunsa

Jokainen muu isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa työkaluja Web-rakennuskokemuksen yksinkertaistamiseen, tarjoaa nämä työkalut ilmaiseksi. Register.com veloittaa heidän sivustonrakennustyökaluistaan. Tuntuu melkein siltä, ​​kuin register.com yrittäisi nikkelöidä ja huijata sinua – yrittää saada jokaisen sentin, jonka he voivat poistaa sinusta. WordPress tarjoaa parempia sivustojen rakennustyökaluja malleilla ilmaiseksi. Lisäksi WordPress on helpompi käyttää, mutta register.com vaatii sinua veloittamaan työkalun, jonka kaikki muut palveluntarjoajat tarjoavat ilmaiseksi.

Sekava myyntisivut

Aina kun näet etulinjan, jossa sanotaan: “Me rakennamme verkkosivustosi ilmaiseksi”, se on varmasti jotain syytä tutkia. Kuka ei haluaisi hyödyntää tällaista palvelua?

Tämän ongelmana on, että hieno painatus kertoo selvästi, että he veloittavat 94,95 dollaria kuukaudessa tästä palvelusta. Jopa kallein isännöintivaihtoehto on alle 30 dollaria kuukaudessa, niin mikä se on? Rakentavatko he verkkosivustosi ilmaiseksi vai veloittavatko sinut siitä lähes 100 dollaria kuukaudessa?

Tutkiessani palveluehtojaan huomasin, että he veloittivat 799 dollaria sivustonrakennuksen palvelustaan, plus 94,95 dollaria kuukaudessa. En ollut varma, oliko tämän tarkoitus olla tahallisesti petollinen tai tarkoittivatko he sitä, etteivätkö he veloita sinua etukäteen 1139,40 dollaria, jonka se maksaa sinulle seuraavan 12 kuukauden aikana.

He veloittavat ylimääräisen sähköpostin

Tämä kun löysimme vähän naurettavaa. Jokainen muu palveluntarjoaja sisältää sähköpostin isännöinnin osana verkkosivustojen isäntäpakettia. Register.comillä ei ole vain nämä kaksi ominaisuutta erillinen, mutta jos haluat hallita sähköpostiasi, sinun on kirjauduttava sisään toiseen portaaliin käyttämällä erilaista valtakirjaa hallitaksesi sähköpostiosoitettasi. Yhdelläkään kolmesta hosting-paketista ei ole yhtä sähköpostiosoitetta.

He voivat yrittää tehdä siitä kohtuuhintaisia, kun verkkopostiportaali käyttää 5 Mt tallennustilaa, joka maksaa sinulle 9,99 dollaria vuodessa, mutta heidän kallein pakettinsa 10 postilaatikkoa ja 100 Mt tallennustilaa maksaa jopa 99,99 dollaria vuodessa. Sähköposti ei ole näin myytävä hyödyke – jopa Google tarjoaa verkkotunnuksille räätälöityjä sähköposteja, joissa on 10 kertaa enemmän ominaisuuksia edullisempaan hintaan.

Bottom Line

Parhaimmillaan register.com saalistaa ihmisten tietämättömyyttä. Heidän web-hosting voi olla luotettava ja heillä voi olla tähtitieteellinen asiakaspalvelu, mutta he veloittavat aivan liian paljon palveluistaan ​​ja eivät pysty toimittamaan tärkeitä komponentteja – kuten sähköpostia, jotka olisi sisällytettävä jokaiseen isäntäpakettiin..

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector