Site5 arvostelut – Onko Site5-hosting sopiva sivustoosi?

Mikä on Site5-hosting?

Perustettiin vuonna 1999 dot-com-nousukauden aikana ja perustuu Dallasiin, Teksasiin. Site5 on webhosting-yritys, joka kuuluu Endurance International Groupin alaisuuteen. EIG omistaa myös muun muassa Bluehostin ja HostGatorin. Site5 on erikoistunut suunnittelijoille ja kehittäjille suunnattuun boutique-web-hosting-kokemukseen.


Kuinka hyvä on Site5-hosting?

Site5 on premium-hosting-yritys, jolla on taattu käytettävyys, nopeus ja tekninen tuki. Mikä erottaa heidät todella kilpailijoista, on se, että he tarjoavat kokonaan ilmainen 30 päivän kokeiluversio. Nämä ovat kaikki vahvoja myyntipisteitä, mutta koko Site5 ei ole kovin innovatiivinen ja on korkeamman hinnan kuin useimmat kilpailijat. Muutamat heidän eduistaan ​​voivat tehdä niistä tietyissä tapauksissa arvoisen, mutta suurimmaksi osaksi monet muut isännät tekevät samoin tai paremmin halvemmaksi.

Katso virallisen sivuston5 arvostelut 3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. Skaalautuvat suunnitelmat
 2. Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila
 3. Isännöi useita verkkosivustoja
 4. SSL-sertifikaatit tulevat vakiona
 5. Useiden palvelinpaikkojen valinta
 6. 30 päivän ilmainen kokeilu

Haittoja

 1. Ei solid-state-aseman tallennustilaa
 2. Halvempaa kuin useimmat
 3. Vain yksi verkkotunnus halvimmassa suunnitelmassa

YhteenvetoSivusto5 ei tee mitään, mikä on välttämättä väärin, odotamme vain lisähintoja ja kehittäjäkeskeistä markkinointia. Kaiken kaikkiaan nopeus, käyttöaika ja tuki ovat kaikki täysin riittäviä. Mutta jos usean järjestelmänvalvojan ominaisuudet tai valinta useista sijainneista ovat sinulle suuria myyntipisteitä, Site5 voi olla hyvä valinta. Niiden, jotka etsivät budjettihotelleja tai todella premium-kokemusta, pitäisi etsiä muualta. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Virallinen Site5-hosting-arvostelu

Site5: llä on paljon kokemusta ja runsaasti suunnittelijoille ja kehittäjille suunnattuja tituloivia lupauksia, Site5: llä on monia houkuttelevia ominaisuuksia, jotka ovat ansainneet heille vankan maineen ja asiakaskunnan. Mutta toimittaako Site5-hosting todellakin ottaen huomioon veloittamansa premium-hinnat?

Parhaat ominaisuudet Site5 Hosting

Site5 antaa ehdottomasti näyttää siltä, ​​että tietää mitä he tekevät. Kontrasti heidän tylsä ​​kotisivunsa sarjakuvamaisiin HostGator- tai GoDaddy-tykkäämiin ja näyttää todella siltä, ​​että valitset hienostuneemman hosting-vaihtoehdon. Ja siellä on paljon pitämistä!

Oikeat kehittäjät, paljon kokemusta

Jos sinulla on tekninen tausta, Site5 käyttää kehittäjäpuhetta, joka voi todella tuntea olleensa vihdoin löytänyt isäntäpalveluntarjoajan, joka puhuu kieltäsi. He väittävät ylläpitävänsä palvelinopeuttaan, koska he eivät koskaan rasita jaettua palvelintaan liian monilla asiakkaiden tiedoilla. Heidän tukihenkilöstönsä on täysin kotimaista, sujuvasti englantia ja heillä on itse tekninen kokemus. Heidän kiinteistöinsinöörit rakensivat Site5 Backstage -portaalin räätälöitynä kehitystarpeisiisi. Ne alkavat oletuksella, että sinäkin tiedät mitä teet, ja sellainen luottamus sinuun asiakkaana on virkistävää (edellyttäen tietenkin, että tiedät itse mitä teet).

Site5-suunnitelmat ovat skaalautuvat

Site5-suunnitelmat alkavat melko yksinkertaiselta, alle viideltä dollarilta kuukaudessa. Sen jälkeen on olemassa useita päivitysvaihtoehtoja, joiden avulla voit hoitaa suunnitelmasi sopiviksi katsomallasi verkkosivustosi kasvaessa. Pinnalla heillä on kolme perussuunnitelmaa, jotka alkavat hostBasicilla 4,95 dollaria kuukaudessa, hostPro 8,95 dollarilla kuukaudessa ja lopulta siirtymässä salamannopeuteen nopeudella 11,95 dollaria kuukaudessa. Se on tarkoitettu vain heidän jaetulle isännöintisuunnitelmalle. Voit siirtyä jälleenmyyjien ylläpitoon, VPS-isännöintiin ja jopa omaan erilliseen palvelimeen.

Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila

Jokainen Web-palveluntarjoaja, joka voi tarjota rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, on aina toisen tarkastelun arvoinen. Siellä on aivan liian monia web-palveluntarjoajia, jotka yrittävät asettaa ylärajan siihen, kuinka paljon tietoa voidaan siirtää vierailijoiden, itsesi ja itse sivuston välillä. Lisäksi se on aina ylimääräinen päänsärky, kun seuraat tarkkaan käyttämääsi levytilaa. Useimmat verkkosivustot eivät aio käyttää 10 Tt levytilaa, joten mielessäsi käyttäminen niin paljon kuin tarvitset, on aina mukava ominaisuus, joka sinulla on palveluntarjoajan kanssa. Rajoittamaton kaistanleveys tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että käyttäjät saavat virheen, jonka ylitit kaistanleveysrajasi.

Site5 Backstage mahdollistaa monen järjestelmänvalvojan ominaisuudet

Erinomainen ominaisuus Site5: n hostPro-suunnitelmassa on, että niiden avulla voit isännöidä useita verkkosivustoja yhdestä tilistä. Jokaisella näistä verkkosivustoista on oma Site5 Backstage -hallintapaneeli, jonka avulla voit pitää nämä tiedot järjestetyinä. Et saa tätä HostBasic-suunnitelman kanssa, joka sallii vain yhden verkkotunnuksen. Varmasti tämä tarkoittaa, että joudut käyttämään hostPro-suunnitelmaa tai uudempaa, mutta tämä on erinomainen ominaisuus, joka periaatteessa antaa sinulle jälleenmyyntitilin ominaisuudet murto-osan hinnasta. Pelkästään tämä ominaisuus saattaa riittää ohjaamaan sinua kohti Site5: tä, jos tämä ominaisuus on sinulle suuri etu.

Isännöi sivustoasi valikoimasta palvelimia maailmanlaajuisesti

Vietämällä kymmenellä palvelimella, jotka sijaitsevat neljällä eri mantereella, kaikki lähellä suuria metropoleja, Site5 antaa sinulle lisäetu, koska se voi valita, missä sivustosi isännöi maailmanlaajuisesti. Tämä voi antaa sinulle ylimääräisen reunan hakukoneoptimoinnissa, jos paikallinen sijoittaminen on yrityksesi prioriteetti.

SSL-sertifikaatit tulevat vakiona

Jokainen verkkovastaava, jolla on verkkokauppasivusto, tietää SSL-sertifikaattien tärkeyden ja kuinka ärsyttävää se voi olla, jos verkkoisäntäsi tarjoaa ilmaisia ​​verkkokaupan ominaisuuksia, mutta veloittaa niiden perusturvallisuudesta. SSL-sertifikaatit salaavat ja suojaavat verkkotapahtumia ansaitsemalla asiakkaidesi luottamuksen ja rahaa. Jos aiot sisällyttää verkkokaupan sivustoosi, sinun on hankittava SSL-sertifikaatit tavalla tai toisella. On virkistävää tietää, että Site5: n avulla sinun ei tarvitse purkaa ylimääräistä rahaa tästä, kun et ehkä ole budjetoinut sitä.

Sivuston5 WordPress-integrointi

Kuten monet webhostit, myös Site5 tarjoaa WordPressille yhden napsautuksen asennuksia, skaalattavia WordPress-isännöintisuunnitelmia ja asiakaspalvelun, joka on hyvin perehtynyt tämän suositun CMS: n ominaisuuksiin. He eivät kuitenkaan tarjoa WordPress-lavastusta, mikä on vakava haittapuoli ottaen huomioon, kuinka tärkeä tämä työkalu voi olla suunnittelijoille ja kehittäjille, Site5: n itse julistama kohderyhmä.

Täysin ilmainen 30 päivän kokeiluversio

Monet web-hosting-yritykset tarjoavat rahat takaisin -takuun, mutta Site5 on yksi harvoista verkkoisäntäyrityksistä, joka todella antaa sinun kokeilla heidän palveluitaan koko kuukauden ilmaiseksi. Tämä on melko yksisarvinen web-hosting-maailmassa.

Sivuston5 isännöinnin alaosat

Suurin osa Site5: tä koskevista valituksistamme laskee hinnan. Ne ovat vain kalliimpia kuin muut hosting-yritykset, jotka tarjoavat samat (tai joskus paremmat) palvelutasot. Kehittäjille suunnatulla premium-verkkoisäntällä odotamme innovatiivisempia työkaluja.

He eivät tee hyvitettyjä palautuksia

Yksi asia on rahat takaisin -takuu tiettyyn pisteeseen saakka – alan standardi on 30 päivää. Site5: llä on 45 päivän rahat takaisin -takuu. Jokainen muu palveluntarjoaja, jonka olen koskaan nähnyt, tarjoaa kuitenkin suhteellisen palautuksen, kun ylität rajamerkin, joka tässä tapauksessa on 45 päivää. Sivusto 5 ei tarjoa hyvitystä. Jos olet maksanut kuuden kuukauden mittaisesta isännöinnistä ja peruutat 46. päivänä, he eivät anna sinulle hyvitystä. Lisäksi saadaksesi parhaan hinnan useimmista suunnitelmista, joudut joskus maksamaan etukäteen kahden vuoden palvelun. Se on valtava määrä käteistä laittaa etukäteen, joten käytä ehdottomasti ilmaista kokeiluversiota ennen ostamista.

Heillä ei ole puolijohde-asemia

Ei SSD: tä tarkoittaa, että koko verkkosivustosi toiminta loppuu vanhoilta, mekaanisilta kiintolevyiltä, ​​jotka voivat hidastaa verkkosivustoasi vakavasti. Lähes joka toinen suolan arvoinen web-palveluntarjoaja tarjoaa solid-state-asemat vakiona. Toki, Site5 ei koskaan kuormita palvelimiaan liian monelle asiakkaalle. Mutta se voi johtua siitä, että heidän ruosteinen vanha laitteisto ei kirjaimellisesti pysty ottamaan sitä.

Site5-hinnoittelu on melko hankala siitä, mitä saat

Sivusto5 on hieno. Mutta emme näe mitään syytä miksi heille hinnoitellaan sellaisia ​​kuin he ovat. Noin samalla hinnalla A2-hosting tarjoaa nopeuden ja käytettävyyden, joka ylittää huomattavasti Site5: n. Toinen samankaltainen hintavaihtoehto on SiteGround, joka tarjoaa todella poikkeuksellisen asiakastuen, joka puhaltaa Site5: n vedestä. Tai noin puoleen hinnasta, HostGatorilla on kaikki samat Site5: n ominaisuudet plus jotkut lisätyt kellot ja pillit.

Bottom Line

Site5 on täysin riittävä isäntä esteettisesti miellyttävällä ja tyylikkäällä viilulla, joka vetoaa varmasti suunnittelijoihin ja kehittäjiin. Heidän palveluillaan on hienoja yläpuolensa, jotka tekevät niistä erinomaisen arvon web-ylläpitäjille, joilla on kapeat vaatimukset. Mutta jos olet aloitteleva verkkovastaava, joka etsii budjettiisäntää, keskimääräisten palveluiden hinnoittelumerkille ei ole syytä. Myös suunnittelijoiden ja kehittäjien tulee tehdä huomattavaa tutkimusta ennen sivuston5 valitsemista. On paljon boutique-verkkoisäntäjä, jotka antavat sinulle lisää ominaisuuksia rahaa vastaan.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

Site5-hosting-UKK

Kuinka kauan Site5 on ollut käytössä? Mikä on yrityksen tehtävä?

Dot-com-nousukauden aikana kaksi ystävää perusti hosting-yrityksen, joka perustuu filosofiaan, jonka mukaan isännöinnin tulisi olla hauskaa, helppoa, luotettavaa ja helppokäyttöistä – ennen kaikkea sen ei pitäisi olla tuskallista. Matth Lighter ja Rod Armstrong perustivat Site5: n vuonna 1999, ja vaikka he myivät yrityksen vuonna 2008 nykyisille omistajille, he pysyvät läheisesti yhteydessä yritykseen työskennellessään yksityiskohtaisten projektien toteuttamiseksi.

Sivusto5 asettaa etusijalle viisi erillistä aluetta, joihin kuuluvat:

 • Ei ylikuormitettuja palvelimia: Yrityksen isäntäfilosofia perustuu taattuun suorituskykyyn heidän huippuluokan palvelimillaan.
 • Ei ulkoistettua tukea: Kaikki teknikot sekä huolto- ja tukijäsenet ovat Site5: n työntekijöitä.
 • Ei temppuja: Site5 on ylpeä tarjoamastaan ​​selkeästä, helposti ymmärrettävästä web-hosting-palvelusta ja ominaisuuksista.
 • Rahat takaisin takuu; Site5 tarjoaa 45 päivän vaivatonta rahat takaisin -takuuta.
 • Sisäiset kehittäjät ja insinöörit: Aivan kuten heidän tukiteknikot ovat kaikki Site5: n työntekijöitä, samoin heidän kehittäjät ja insinöörit pyrkivät parantamaan tarjoamiaan palveluita.
Mitkä ovat Site5-hosting-suunnitelmat?

Site5 tarjoaa laajan valikoiman isännöintisuunnitelmia ja -ohjelmia, joihin kuuluvat:

 • sivujen ylläpito
 • Cloud-web-hosting
 • Jälleenmyyjän hosting
 • Pilvimyyjän isännöinti
 • Täysin hallittu VPS
 • Hallitsematon VPS
 • Cloud VPS

Kaikki suunnitelmat sisältävät monia erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten mittaamaton kaistanleveys, mittaamaton levytila, ilmaiset siirrot, katastrofien palautuksen varmuuskopiot ja 24/7 -tuki.

Missä Site5: n palvelimet sijaitsevat? Mitä sijainteja voin valita sivustoni isännöintiin?

Site5-palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa, joten asiakkaat voivat valita, missä heidän sivustojaan ylläpidetään. Site5 omistaa palvelimia Yhdysvaltain keskus-, itä- ja länsipuolella; Montreal, Toronto ja Vancouver, Kanada; ja Joao Pessaoa ja São Paulo, Brasilia, sekä Amsterdam, Bukarest, Pariisi, Singapore ja Hong Kong.

Mitä jaettuja hosting-suunnitelmia Site5 tarjoaa?

Site5 tarjoaa kolme erilaista tasoa web-hosting-suunnitelmille, joihin kaikkiin sisältyy mittaamaton levytila ​​ja kaistanleveys, yhden napsautuksen komentosarjan asennukset sekä ilmainen siirto ja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Unmedred at Site5 tarkoittaa, että käyttäjien tilillä olevalle levytilalle tai kaistanleveydelle ei ole asetettu mitään rajoituksia. Tämän tarkoituksena oli antaa asiakkaille mielenrauha rakentaa tarvitsemiaan Web-sivustoja huolehtimatta rajojen saavuttamisesta tai ylittämisestä. Niin kauan kuin asiakkaat noudattavat palvelun ehtoja ja resurssien käyttöä koskevia sääntöjä, he pysyvät hyvin normaalin käytön rajoissa; Yrityksen mukaan normaalin käytön ulkopuolelle jäävä 1,1 prosenttia rikkoo tyypillisesti ehtoja ja sopimuksia.

Jaetut web-hosting-asiakkaat voivat valita yhden 13 eri sijainnista palvelinpaikoilleen, mikä on ihanteellinen kun otetaan huomioon kunkin asiakkaan suurimman osan käyttäjien maantieteelliset sijainnit. Asiakkaat, jotka valitsevat sivuston Dallasin ulkopuolelta, aiheuttavat lisäkustannuksen 1 dollari kuukaudessa.

Jokainen jaettu web-hosting-suunnitelma sisältää myös jokaisen tiedoston täydet öiset varmuuskopiot, ja niihin on pääsy helposti tarvittaessa. Site5: n käyttöliittymä, Backstage, antaa käyttäjille nopean ja tehokkaan kirjautumisen, josta he voivat löytää kaiken tärkeän tietonsa, kuten verkkotunnuksen rekisteröinnin, laskutuksen ja tytäryhtiötilit. Ne antavat myös jokaiselle käyttäjälle SiteAdmin, mukautetun cPanel-sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat saada tarvitsemansa tiedot palvelimista, tietokannoista, FTP-tileistä, verkkotunnuksista ja tarkastella verkkosivustojen tilastoja.

Jaetut suunnitelmat alkavat hostBasic, joka alkaa 4,95 dollarista kuukaudessa, kun asiakkaat valitsevat kaksivuotisen suunnitelman; niille, jotka haluavat yhden vuoden suunnitelman, he alkavat kuukausimaksulla 5,95 dollaria.

hostPro, toisen tason Site5: n jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat 8,95 dollaria kuukaudessa kahden vuoden suunnitelman osalta; yhden vuoden suunnitelma alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa, ja tällä tasolla asiakkaat voivat valita kuukausittaisen sopimuksen, joka alkaa 10,95 dollaria kuukaudessa. Kaikkien hostBasic-ohjelmistoon sisältyvien tietojen lisäksi käyttäjät saavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja.

Yrityksen ylin taso on hostPro + Turbo, joka alkaa hinnasta 11,95 dollaria kuukaudessa 24 kuukauden suunnitelmalle. Yksi vuosi tämän paketin kanssa maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa, ja kuukausittainen sopimus alkaa 13,95 dollaria kuukaudessa. Tämän tason asiakkaat saavat omistetun IP: n sekä MultiAdmin-ohjauksen, joka antaa tilin jokaiselle verkkosivustolle erillisen ohjauspaneelin..

Mitä Cloud Web -suunnitelmia Site5 tarjoaa?

Site5: n kolme Cloud Web-hosting-suunnitelmaa suunniteltiin minimoimaan sähköpostin ja verkkosivujen toiminnan seisokkeja, jotka oli suunnattu asiakkaille, joilla on pienet IT-budjetit, mutta korkean tason käyttöajatarpeet. Sivusto5 antaa Cloud-asiakkaille askeleen jaetun web-isännöinnin yläpuolella, ja laitteilla on sama laatu ja käyttöaika kuin VPS-palvelimella.

Kaikki Cloud-asiakkaat saavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, omistettu IP: tä, varmuuskopioita ja Backstage-ohjelmia. Jokaisella asiakkaalla on myös pääsy sekä SiteAdminiin että MultiAdminiin.

 • Plus suunnitelma alkaa 20 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden sitoumuksella. Plus tarjoaa 10 Gt levytilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä. Kuukausittaisen suunnitelman osalta käyttäjät voivat odottaa alkavan 25 dollaria kuukaudessa.
 • Keskitason taso, Pitkälle kehittynyt, alkaa hinnasta 27 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden suunnitelmalle ja 30 dollaria, kun asiakkaat haluavat maksaa kuukausittain. Edistynyt suunnitelma antaa käyttäjille 20 Gt levytilaa ja 200 Gt kaistanleveyttä.
 • Sivuston 5 ylin taso, palkkio, tarjoaa käyttäjille 40 Gt levytilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä 36 dollarin kuukausikustannuksilla, kun käyttäjä ostaa 12 kuukauden suunnitelman, ja 40 dollarilla kuukaudessa kuukausimaksulla.
Mitkä ovat Site5: n VPS-vaihtoehdot?

Site5 tarjoaa vaikuttavan määrän VPS-vaihtoehtoja 10 erilaisella täysin hallitussa vaihtoehdossa. He pyrkivät pitämään ohjelmistoja päivitettyinä, tarkkailemaan jatkuvasti ja reagoimaan välittömästi, ennakoivasti ongelmiin tai hyökkäyksiin. He käsittelevät myös kaikkia tietoturvakorjauksia.

Täysin hallitut suunnitelmat alkavat 55 dollaria kuukaudessa VPS2, joka sisältää yhden IP-osoitteen, SiteAdmin / MultiAdmin ja Softaculous tai cPanel / WHM ja Softaculous, 2 ydintä, 1 Gt muistia, 50 Gt levytilaa ja 800 Gt kaistanleveyttä. Ohjauspaneelien valitseminen maksaa ylimääräistä 10 dollaria kuukaudessa, mutta cPanel / WHM-valinta antaa käyttäjille 2 ilmaista IP-osoitetta. Asiakkaat voivat myös lisätä etävarmuuskopioita 30 päiväksi 7 dollarilla.

Korkein taso, VPS11, sisältää 16 ydintä, 20 Gt muistia, 1000 Gt levytilaa ja 7 Tt kaistaleveyttä yhdelle IP-osoitteelle valitsemalla SiteAdmin / MultiAdmin ja Softaculous. Jälleen valinta kahden ohjauspaneelin vaihtoehdon välillä maksaa 10 dollaria, ja cPanel / WHM- ja Softaculous-käyttäjät saavat kaksi ilmaista IP-osoitetta. 30 päivän etävarmuuskopiot voidaan lisätä 125 dollarilla kuukaudessa.

Jos asiakkaat haluavat pääkäyttäjän pääsyn, he voivat valita yhden 11: stä erilaisesta hallitsemattomasta VPS-vaihtoehdosta. Ensimmäinen, UVPS1, alkaa 25 dollarista kuukaudessa 2 ytimelle, 1 Gt muistia, 50 Gt levytilaa ja 800 Gt kaistanleveyttä. Mukana on täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, samoin kuin CentOS-, Debian- tai Ubunto-käyttöjärjestelmän mallin valinta. CPanel / WHM: n valitseminen lisää 10 dollaria lisenssille, ja asiakkaat voivat lisätä Softaculous-lisenssin hintaan 1,25 dollaria kuukaudessa.

Heidän korkein hallitsematon VPS-taso, UVPS11, sisältää monia samoja ominaisuuksia, mukaan lukien käyttöjärjestelmämallit, yhden IP-osoitteen ja samat lisensointikustannukset cPanel / WHM: lle ja Softaculouselle, mutta lisää 16 ydintä, 24 Gt muistia, 1200 Gt levytilaa ja 8 kt kaistanleveyttä, alkaen 600 dollaria kukin kuukausi.

11 Cloud VPS -vaihtoehtoa hallitaan myös täysin, monilla samoilla hallituilla lisäosilla: etävarmuuskopiot lisäävät 5 dollaria kuukaudessa, ja ohjauspaneelin vaihtoehto maksaa ylimääräiset 10 dollaria kuukaudessa. Niiden alin taso, CVPS1, antaa asiakkaille 2 ydintä, 768 Mt muistia, 15 Gt levytilaa ja 600 Gt kaistanleveyttä alkaen 60 dollaria kuukaudessa. Korkeimmassa tasossa, CVPS11: ssä, on 16 ydintä, 20 Gt muistia, 400 Gt levytilaa ja 7 Tt kaistanleveyttä, ja se alkaa 1 490 dollaria kuukaudessa.

Tarjoaako Site5 jälleenmyyjäsuunnitelmia?

Site5: llä on kolme jälleenmyyjän hosting-suunnitelmaa, joka alkaa 23,95 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kolme IP-osoitetta, cPanel / WHM, mukautetut DNS-nimipalvelimet, laskutusohjelmistot ja varmuuskopiot, sekä 50 Gt levytilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa. Korkein taso maksaa 49,95 dollaria kuukaudessa samoista ominaisuuksista, mutta tarjoaa 120 Gt levytilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä.

CloudOne, Cloud-jälleenmyyjän isännöintivaihtoehto, hinta 50 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää 50 Gt levytilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä samojen ominaisuuksien kanssa kuin ei-Cloud-suunnitelmat.

Site5 n hostPro jaettu hosting-suunnitelma antaa sinulle myös mahdollisuuden hallita useita verkkotunnuksia yhdestä tilistä, jota voidaan käyttää myös lite-jälleenmyyjätilinä, jos budjetti on budjetissa.

Kerro minulle Site5-rahat takaisin -takuusta.

Site5 tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun, täyden hyvityksen heidän jaetulle Webille ja jaetulle Cloud Web-hosting-palvelulle sekä jälleenmyyjälle ja jälleenmyyjälle Cloud-isännöintiin. He eivät lupaa saaliita tai ennakkoilmoitusta. Kaikilla VPS-suunnitelmilla, mukaan lukien hallitut, hallitsemattomat ja Cloud, tulee 15 päivän rahojen palautustakuu. Takuu ei koske verkkotunnusten rekisteröintiä, siirtoa ja uusimista, ja se alkaa, kun tili on aktivoitu.

Site5 tarjoaa myös 99,9 prosentin käyttöaikatakuun ja antaa suhteellisen hyvityksen jaetulle, jälleenmyyjälle, puoliksi omistautuneelle, hallitulle VPS: lle ja hallinnoidulle erilliselle palvelimelle sataprosenttisen hyvityksen myöhempien laskujen osalta, mikä on vähemmän kuin 95 prosenttia käyttöaikaa. Heidän pilvivalinnoillaan (jaettu, jälleenmyyjä ja hallittu VPS) on 99,99 prosentin käyttöaikatakuu, ja kaikilla vähemmän kuin 99,5 prosentin käyttöajalla asiakkaat voivat saada 100 prosenttia suhteessa luottoluokitukseen.

Lisäksi tapauskohtaisia ​​hyvityksiä myönnetään asiakkaille, jotka ovat odottaneet yli kuusi tuntia teknisen tuen vastaukseen. Keskimäärin vastaukset annetaan muutamassa minuutissa, mutta jos lippu kestää yli kuusi tuntia, asiakkaat voivat pyytää 1 dollarin hyvitystä lipua kohti.

Lisää Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map