Sivukatsaukset toukokuu 2020: Parempi kuin WP Engine ja SiteGround?

Kuinka hyvä on Pagely-hosting?

Pagely arvostelut 3.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt


 1. Powered by Amazon
 2. Kyky mukauttaa suunnitelmaasi
 3. Pagely-lupaus – 100 prosentin käyttöaika
 4. Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 5. WordPress-tuki
 6. Rajoittamaton näyttökerrat / vierailijat

Haittoja

 1. Ei Live Chat -tukea
 2. Ei cPanelia
 3. Ei koeaikaa tai rahat takaisin -takuuta
 4. Kyvyttömyys ostaa verkkotunnusta

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Virallinen Pagely Hosting-arvostelu

Pagely on ohjelmisto-kuten palvelupalvelu. Pagelystä on paljon pidä. Ainoa kysymys, jonka näen Pagelyssä, on, että ne ovat erittäin niche-erityisiä. Jos kuulut heidän markkinarakoonsa, se ei oikeastaan ​​ole ongelma.

Pagely-isännöinnin parhaat ominaisuudet

Ei ole oikein reilua kutsua Pagelyä hosting-palveluksi. He eivät edes kutsu itseään niin. He kutsuvat itseään hallittuksi WordPress-palveluksi.

Powered by Amazon

Kaikki tietävät Amazonista. Itse asiassa sillä ei ole selitystä. Nähdessään kuinka Amazon isännöi Pagelyä itse, asiakkaat voivat odottaa Pagelyltä samaa mieltä kuin Amazon olisi heidän isäntänsä..

Kyky mukauttaa suunnitelmaasi

Ensi silmäyksellä saattaa näyttää siltä, ​​että Pagelyllä on vain kolme suunnitelmaa. Se ei ole totta. Heillä on useita muita suunnitelmia, jotka johtavat yhteen, jossa voi olla neljä virtuaalista yksityistä palvelinta. Pagely on todella hienoa Pagelyssä, että sinun ei tarvitse valita yhtä heidän ennalta määritellystään suunnitelmasta. Heillä on ominaisuus, jossa voit mukauttaa oman suunnitelman täysin heidän kanssaan.

Pagely-lupaus – 100 prosentin käyttöaika

Pagely lupaa 100 prosenttia käyttöaikaa. Kaikille koskaan kokeneille seisokkeille ne tarjoavat hosting-luottoa. Koska Amazonin isännöi heitä, en ole nähnyt kenenkään valittavan seisokkeista tai tarpeesta saada luottoa seisokkien takia..

Automaattiset varmuuskopiot

Pagely tekee varmuuskopion verkkosivustostasi päivittäin. Erinomaisella verkkoturvallisuudella ja sillä, että he isännöivät eräitä planeetan suurimpia yrityksiä ja että he isännöidään Amazon-palvelimilla, asiakkaat voivat nauttia mielessään, että heidän tietojaan ei koskaan menetetä.

WordPress-tuki

Tämä on sanomattakin selvää. Koska Pagely on enemmän WordPressin hallintapalvelua kuin isännöintipalvelua, Pagely tuntee WordPressin. Heillä on koko joukko omistautuneita asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa WordPress-kysymyksissäsi. Monille ihmisille se tarkoittaa vain aloittamista.

Rajoittamaton näyttökerrat / vierailijat

Jotkut hosting-yritykset rajoittavat sinut määrään sivun katseluita tai kävijöitä kuukaudessa. Se ei ole kaikki – on jopa joitain WordPress-hallintayhtiöitä, jotka tekevät saman asian. Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että Pagely ei aseta korkkia sivun katseluihin tai kävijöihin. Tapa, jolla he sanovat olevan tällainen – miksi kukaan maksaa siitä?

Pagely-isännöinnin alaosat

Pagelystä puuttuu useita alueita. Heillä voi olla huippuluokan isännöinti ja huippunopeus, mutta heillä on myös varaa tehostaa peliäan.

Sivutonta tukea puuttuu

Ihmisille ei pidä siitä, että Pagely ei tarjoa live-chat-tukea. No, se ei ole täysin totta. Pagely tarjoaa live-chat-tukea – mutta vain jos olet valmis maksamaan vähintään 400 dollaria kuukaudessa VPS-suunnitelmasta. He eivät tarjoa puhelintukea – he odottavat selvästi ihmisten selvittävän ongelman ensin ennen yhteydenottoa. Heillä on 24/7 lippujen tukijärjestelmä ja he väittävät vastaavansa jokaiseen kyselyyn kahden tunnin sisällä. Jos sinulla on VPS-suunnitelma, suorakeskustelu on kuitenkin käytettävissä. Pagely menettää uskottavuutensa tälle – ymmärrän, että jotkut ihmiset saattavat maksaa enemmän, mutta mikä tekee heidän liiketoiminnastaan ​​tärkeämpää kuin minun? Jos Pagelyllä on varaa tarjota live chat-tukipalveluita joillekin isoille pelaajille, niin heillä on varaa tarjota live chat-tukipalveluita myös pienille yrityksille..

Ei cPanelia

Tämä ei ole yllätys. Koska Pagely ei sinänsä ole web-hosting-yritys, ei ole mitään syytä, että heidän pitäisi tarjota cPanel. Ne tarjoavat kuitenkin oman hallinnollisen paneelin, joka auttaa sinua tekemään yhden tekemänsä asian – hallita WordPressiä. Tästä paneelista voit kirjautua sisään ja hallita WordPress-sivustoasi heidän alustastaan.

Ei koeaikaa tai rahat takaisin -takuuta

Voi olla vaikea selvittää, onko Pagely oikea sinulle, jos he eivät tarjoa koeaikaa tai rahat takaisin -takuuta. He odottavat maksun etukäteen ensimmäisenä päivänä. Ne antavat sinulle kyvyn puhua myyntitiimin kanssa, mutta myyntitiimillä on yksi tavoite mielessä – saada sinut ostamaan suunnitelma. Maailman paras myyntitiimi ei pystyisi selvittämään onko Pagely oikea minulle. Tämä antaa tietyn katkaisun, joka voi sammuttaa ihmiset.

Kyvyttömyys ostaa verkkotunnusta

Tämä ei myöskään ole yllätyksenä. WordPress-hallintapalveluna he odottavat, että sinulla on jo toimialue. Toisin sanoen tämä ei ole aivan uusille yritysomistajille, jotka yrittävät vain kastella jalkansa. Pagely on kokeneille ammattilaisille, jotka tietävät mitä haluavat ja tietävät mitä tekevät.

Bottom Line

Pagely on upea palvelu – jos he pystyvät tarjoamaan etsimäsi. Ne ovat erittäin niche-spesifisiä, eivätkä tarjoa monia ilmaismaksuja, joita voit odottaa muilta isännöintipalveluilta, kuten mainontahyvityksiltä tai verkkosivustojen rakennustyökaluilta. Jos sinulla on verkkosivusto ylös ja menossa, he siirtävät sen sivulle Pagely sinulle – mutta ei välttämättä ilmaiseksi. Jos ostat jonkin heidän liiketoimintasuunnitelmista, he tekevät sen ilmaiseksi. Muuten he veloittavat 100 dollaria verkkosivustoa kohti, jotta ne voidaan siirtää Pagelyyn sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map