Verkkoratkaisut – arvostelu toukokuu 2020: Dying Dinosaur vai onko sen arvoinen?

Kuinka hyvä on Network Solutions Hosting?


Verkkoratkaisujen arvostelut 2.2 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. Paljon hosting -suunnitelmia saatavilla
 2. 99,99% Uptime-takuu

Haittoja

 1. Jotkut kaikkien aikojen pahimmista arvosteluista
 2. Tukipalvelu vaatii työtä
 3. Kohtuuttomat peruutusmaksut
 4. Tarpeettomat Yläkaupat

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Virallinen verkkoratkaisujen hosting-katsaus

Verkkoratkaisut ovat toimineet vuodesta 1979. Yhdessä vaiheessa ne olivat yksi parhaista käytettävissä olevista hosting-ratkaisuista. Sen jälkeen kun Web.com osti ne vuonna 2011, näyttää siltä, ​​että he ovat menneet alamäkeen.

Verkkoratkaisujen parhaiden ominaisuuksien ylläpito

Paperipaperilla verkkoratkaisujen isännöinti näyttää olevan toteuttamiskelpoinen ratkaisu.

Paljon hosting -suunnitelmia

Network Solutions -sovelluksella voit maksaa isännöinnistäsi jopa 10 vuotta etukäteen. Suurin osa isännöinnistä on suunnattu pienyritysten omistajille. Network Solutions tarjoaa omistettu WordPress-isännöinti, jaettu hosting, VPS-hosting ja SharePoint-hosting. Verkkokaupan ja mobiilisivustojen isännöintisuunnitelmat ovat myös saatavilla.

Windows- ja Linux-pohjaiset palvelimet

Network Solutions -keskuksessa on sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​palvelimia asiakkaan valinnan mukaan. Kumpikaan ei ole parempi kuin toinen – se on henkilökohtaisen mieltymyksen mukainen. Jotkut ihmiset nauttivat Linuxin mukauttamisvaihtoehdoista, kun taas toiset nauttivat Windows-pohjaisten palvelimien tuntemuksesta.

Uptime-takuu

Jos valitset palvelinvaihtoehtoksi Linux, Network Solutions tarjoaa 99,99 prosentin käyttöajan. Windows-pohjaisille palvelimille Network Solutions tarjoaa 99,9 prosentin käyttöajan. Kaivoin hieman syvemmälle ja avasin heidän palvelusehtojaan nähdäkseen, millaista takuuta tarjotaan. Valitettavasti mitään tietoja tämän takuun yhteydessä tarjottavasta korvauksesta ei annettu.

Mukautettuja ja lisäasetuksia saatavana

Verkkoratkaisut alkavat edullisena ratkaisuna Web-hosting-tarpeisiin, mutta kaikilla käytettävissä olevilla edistyneillä ratkaisuilla ne voivat tulla kalliiksi melko nopeasti. He tarjoavat joitain ainutlaatuisia paketteja, kuten erityisen Facebook-markkinointipaketin, ja tarjoavat rakentaa verkkosivustosi kokonaan sinulle. Network Solutions on täynnä lisäosia, mukaan lukien markkinointipaketit, joissa ne toimittavat sivustosi paikallisille rekistereille sekä Google-, Yahoo- ja Bing-hakukoneille, kauppapaketti, jonka avulla voit myydä asioita sivustollasi, ja täydellinen verkkokauppapaketti . Jokainen näistä paketeista myydään erikseen.

Mukana verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Jokainen heidän hosting-paketti sisältää pääsyn verkkosivustojen rakennusohjelmistoon. Olimme iloisesti yllättyneitä sen kyvyistä. Voit vetää ja pudottaa lomakkeita, karttoja, sosiaalisen median linkkejä ja muita elementtejä suoraan web-pohjaiseen verkkosivustojen rakennustyökaluun. Voit jopa vetää ja pudottaa koodia, kuten JavaScriptiä HTML-muodossa. Muut yritykset veloittavat ylimääräisen jokaisesta näistä ominaisuuksista. Oli mukava vauhdin muutos saada selville, että voimme tehdä suurimman osan tästä ilmaiseksi.

Verkkoratkaisujen ylläpitämisen heikkoudet

Web-hosting on vakava liiketoiminta. Missä tahansa etsit, saatat huomata, että Network Solutions on heikkoWeb-hosting-alusta.

Jotkut kaikkien aikojen pahimmista arvosteluista

Tämä tulee varmasti puutöihin. Verkkoratkaisuilla on joitain pahimmista arvosteluista, joita olen koskaan lukenut, kun kyse on web-hosting-yrityksestä. Vaikuttaa siltä, ​​että tuki vitsinä, ne saavat sinut hyppäämään vanteiden läpi siirtääksesi verkkotunnuksia pois heistä, ja he eivät koskaan tee luvatulla tavalla. Ihmiset ovat menettäneet verkkotunnuksia, heiltä veloitetaan kohtuuttomia summia, ja tuen saaminen voi kestää useita viikkoja – joskus kuukausia – vain saadaksesi selville, että tukea ei ollut aluksi.

Tukipalvelu vaatii työtä

Kun tarkastelet Network Solutions -tukisivua, löydät yli 26 erilaista tukipalvelua. Puolet niistä on tarkoitettu myyntiin, puolet tukiin. Tämä sivu on hämmentävä, ja voi kestää kauan, ennen kuin he vastaavat kysymykseesi. Jotkut tukiratkaisuista vaativat jopa sähköpostin lähettämistä heille. Monilla tukijärjestelmistä on useita eri kanavia, mikä lisää sekaannusta. Network Solutions väittää olevansa 24/7-tuki, mutta monet ratkaisuista ovat saatavana vain Yhdysvaltojen aukioloaikoina. Ympärivuorokautinen sähköpostituki ei ole tarkalleen myyntikohta. Voit lähettää sähköpostia kenelle tahansa milloin tahansa, et saa vastausta vasta seuraavana arkipäivänä.

Kohtuuttomat peruutusmaksut

Verkkoratkaisuilla on joitakin törkeitä peruutusmaksuja. Mitä pidempi alkuperäinen sopimus on, sitä enemmän täysi veloitus on. Yhden vuoden aikana he perivät sinulta vain alle 40 dollaria peruuttaaksesi. Kymmenen vuoden sopimuksen perusteella he perivät sinulta jopa 180 dollaria peruuttaaksesi. Se ei ala naarmuttaa pintaa, kun se tulee reagoimaan peruutuspyyntöihisi. He pommittavat sinua alennusmaksuyrityksillä ja lupauksilla alentaa maksuja, jos peruutat peruutuspyynnön, josta suurin osa ei saa kunniaa.

Tarpeettomat Yläkaupat

Oli aika, jolloin voit kävellä pikaruokaravintolaan ja saada heille hampurilaisen, perunoita ja drinkin. Se oli koko valikko. Ajat ovat muuttuneet. Network Solutions tarjoaa tarpeettoman määrän myyntivaihtoehtoja. Tuntuu todella siltä, ​​että he yrittävät nikkelöidä ja huijata sinua joka vaiheessa. Jos haluat tietyn ominaisuuden, se maksaa ylimääräistä. Lisäksi jokainen heidän tekemänsä myynti tapahtuu automaattisen uusimisen tilaussuunnitelmassa ilmoittamatta siitä asiakkaalle etukäteen.

Bottom Line

Olen tarkistanut paljon verkkoisäntäjä. Teen sen, koska minulla on kokemusta kaikista näistä isännöistä. Network Solutions on yksi web-hosting-ratkaisu, jota voin rehellisesti suositella. Yhtenä ajankohtana heillä oli monopoli verkkotunnuksen rekisteröinnissä ja sitä pidettiin hyvänä ratkaisuna Web-hosting-tarpeitasi varten. Nyt, jopa Web.com: n tuella, on huolestuttavaa saada selville, kuinka monet ihmiset yrittävät päästä eroon verkkoratkaisuista.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map