Web.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Web.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Web.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Web.com-arvostelu – ovatko ne sen arvoisia?

Web.com on julkinen web-hosting-yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Jacksonvillessa, Floridassa. Vuonna 1997 perustettu Web.com on markkinoiden pisimpiä ja tunnetuimpia web-palveluntarjoajia. Vuoden 2014 lopussa heillä oli yli 3,3 miljoonaa tilaajaa. Yhtiö omistaa myös Network Solutions ja Register.com.


Kuinka hyvä on Web.com?

Web.com on saattanut olla jälkimmäinen pistecomcom-puomissa, mutta heidän palvelut eivät voi pysyä nykypäivän markkinoilla, jotka ovat niin tyydyttyneitä innovatiivisiin ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuihin hosting-yrityksiin. Web.com veloittaa kohtuuttoman korkeat hinnat erittäin rajallisista peruspalveluista. Varmasti mikään verkkoisäntä ei ole täydellinen, ja yrityksen sopivuus riippuu projektistasi. Mutta Web.com antaa hyvin vähän syitä suositella heitä. Web.com-palvelut puuttuvat vakavasti melkein kaikista osastoista, vaikka he pystyvätkin tuntemaan nimeään ja tunnustamaan yritystoimintansa.

Web.com arvostelut 2.2 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt

 1. Linux- ja Windows-pohjaiset suunnitelmat
 2. Erinomainen käyttöaika
 3. Vedä ja pudota Site-Builder

Haittoja

 1. Vain jaettu hosting
 2. Myydään joka käänteessä
 3. Erittäin korkeat maksut – Suunnitelmat eivät ole kattava
 4. Useita valituksia paremman liiketoiminnan toimistolla
 5. Turhauttavaa asiakaspalvelukokemusta
 6. Harhaanjohtavia johdanto-lupauksia ja uusimisprosentteja

YhteenvetoJos Web.com kiinnitti huomiota alhaisen esittelyhinnan vuoksi, lue hieno painatus. Web.com-sivustolla voi olla joitain kunnollisia ominaisuuksia, jotka ovat houkuttelevia niille, jotka ovat uusia web-hosting-palveluita, mutta niiden tarjoamia tuotteita on vain vähän, mikä tekee niistä hyvän sijoituksen pitkällä aikavälillä. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

Virallinen Web.com-hosting-arvostelu

Saatat tunnistaa Web.com heidän TV-mainoksistaan, joissa esiintyy erittäin tekniikan tason pienyritysten omistajia, tai kenties heidän sponsoristaan ​​PGA-kiertueelle. Yksi suurimmista ja pisimmistä käytettävissä olevista verkkoisäntäkoneista, Web.com, tarjoaa erinomaisen nimentunnistuksen ja varat mainostaa laajasti. Mutta kun web-hosting-teollisuus on kasvanut harppauksin viime vuosina, Web.com ei ole pystynyt pysymään uusien kilpailijoidensa palvelutasossa.

Parhaat ominaisuudet Web.com-hosting

Web.com lupaa todella houkuttelevia palveluita, mutta teollisuusstandardien kasvava korkeus tekee niistä näyttämään hyvin perustason verrattuna. Tässä on muutamia syitä, miksi joku saattaa haluta ilmoittautua jaetulle isännöintisuunnitelmalle Web.com: n kanssa:

Sekä Linux- että Windows-pohjaiset suunnitelmat

Web.com-sivustolla on sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​hosting-suunnitelmia. He eivät ole ainoita yrityksiä, jotka tarjoavat tämän valinnan; Esimerkiksi GoDaddy tarjoaa myös molemmat alustat. Mutta tämä valinta sekä Linux- että Windows-pohjaisesta isännöinnistä on tulossa yhä harvemmaksi, koska useimmat web-hosting-yritykset päättävät tarjota vain yhden.

Rakentaa sinulle Facebook-yrityssivun

Web.com lupaa rakentaa Facebook-yrityssivun uusille asiakkaille. Tämä markkinointisuositus on selvästi suunnattu vanhemmille, vähemmän teknisesti taipuvaisille yritysomistajille. Mutta Facebook-sivun luominen on luultavasti yksi helpoimmista asioista, joita kuka tahansa voi tehdä Internetissä. Varsinkin kun otetaan huomioon Facebookin suurin kasvava väestöryhmä on tällä hetkellä vanhukset, on vaikea kuvitella ketään olevan stressaantuneena ajatuksesta luoda Facebook-sivu, että tämä palvelu olisi niin houkutteleva. Ehkä tämä on myyntikohta niille, jotka haluavat välttää Internetiä kaikista yhdessä, mutta niille, joilla on jopa alkeellisinta Internet-osaamista, suosittelemme 10 minuutin kuluttua oman Facebook-yrityssivun luomiseen..

Verkkotunnuksen ostaminen ja rekisteröinti

Web.com-verkkoon rekisteröityminen sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, jonka he tekevät itse sen sijaan, että toimivat kolmannen osapuolen rekisteröijän kautta. Varo kuitenkin uusimista. Vaikka ensimmäinen vuosi on ilmainen, Web.com veloittaa 37 dollaria vuodessa verkkotunnuksesi uusimisesta, mikä on enemmän kuin kaksinkertainen kuin tyypillinen teollisuusstandardi. Esimerkiksi GoDaddy veloittaa 14,99 dollaria verkkotunnuksesi uusimisesta ensimmäisen vuoden jälkeen. NameCheapin kaltaiset palvelut maksavat vielä vähemmän. Vaikka ilmainen verkkotunnus ilmoittautumisen yhteydessä saattaa olla houkutteleva, suosittelemme ostamaan verkkotunnuksesi muualta, jos aiot käyttää Web.com-palvelua Web-palveluntarjoajana. Se on tietysti, paitsi jos aiot omistaa URL-osoitteen vain vuodeksi.

Alhainen johtava hinnoittelu

Web.com tarjoaa uusille asiakkaille joitakin erittäin alhaisia ​​esittelyhintoja. Heidän verkkosivujen rakennuspaketti on vain 1,95 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta. Hieno painatus on kuitenkin ehdottomasti otettava huomioon. Tämä on vain ensimmäisen kuukauden hinta, jonka jälkeen hinnat nousevat yli 1000 prosenttia 22 dollariin / kuukausi. Tämä tulee myös kalliimmaksi, jos lisäät lisäominaisuuksia, kuten SSL-varmenteita, avainmittarien raportointia jne.

Erinomainen käyttöaika

Olemme saattaneet pätevittää kaikki Web.com-palveluun liittyvät ammattilaiset tähän saakka. Mutta tosiasia on, että heillä on todella erinomainen käytettävyys. Heidän ennätys on viimeisen vuosikymmenen ajan 99,99%: lla.

Verkkosivuston ylläpitämisen haitat

Web.com-sivustolla on melko kauhea maine sekä web-ammattilaisten että keskimääräisten asiakkaiden keskuudessa. Niin kauheaa, että saa sinut ihmettelemään, kuinka he voivat olla yksi suurimmista ja pisimmistä yrityksistä yrityksessä. Tässä on joitain keskeisiä syitä, miksi sinun pitäisi etsiä web-isännöintipalveluita muualta:

Hinnoittelurakenne on sekä kallis että harhaanjohtava

Kuten aiemmin mainittiin, Web.com-sivustolla on joitain houkuttelevia johtavia hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka vetoavat todennäköisesti ensimmäistä kertaa verkkovastaaviin. Mutta toisin kuin useimmat muut web-palveluntarjoajat, Web.com ei rakenna palveluitaan kuten paketteja. On erittäin vaikeaa mitata, kuinka paljon heidän palvelut maksavat ilman, että tosiasiallisesti laitetaan tuotteita ostoskoriin. Lisäksi on epäselvää, mistä tallennus- ja liikennerajoituksista maksat, koska niitä ei ole eritelty selvästi missään heidän sivustossa. (Jos haluat nähdä yrityksen, joka tekee tästä hienoa työtä, katso A2-hosting)

Monet asiat, jotka ovat vakiona osana kiinteää hintaa muiden yritysten kanssa, maksavat ylimääräisiä Web.com-sivustolla. Sivustorakennustyökalut, SSL-sertifikaatit, mittareiden seuranta … kaikki tämä maksaa ylimääräistä, jo jo korkean 22 dollarin kuukaudessa, jonka he veloittavat suositeltavimmasta suunnitelmastaan. Kassa on ainoa kerta, kun rivi riviltä eritellään todelliset kustannukset ja saamasi palvelut.

Voit odottaa kohtaavan myyntimyyntiä jokaisessa vaiheessa Web.com-sivuston kanssa, jotka kaikki on sovitettu hämmentävään ja harhaanjohtavaan kieleen. He suosittelevat maksamaan ylimääräistä, jotta sivustosi olisi optimoitu mobiililaitteille. unohda, että on olemassa lukemattomia ilmaisia ​​WordPress-malleja, jotka sisältävät tämän. Voit myös maksaa ylimääräistä, jotta he hoitavat online-markkinointitarpeesi, jossa he käytännössä vain lähettävät sivustosi hakemistoihin, kuten YellowPages.com. He suosittelevat myös maksamaan ylimääräistä turvallisuudesta; onko tämä jotain, josta puuttuu heidän isäntäsuunnitelmansa aluksi?

Kaivaa heidän verkkosivustoaan ympäri ja saatat törmätä “isännöintisuunnitelmiin” kuin “verkkosivustoihin”. Nämä isännöintisuunnitelmat ovat edullisemmin hinnoiteltuja, uusiminen 12,95 dollarilla / kk niiden perussuunnitelmassa. Mutta lisätutkimuksissa huomaat, että nämä ovat käytännössä samoja tuotteita (web-hosting, verkkotunnus ja verkkosivustojen rakennustyökalut), mutta eri nimillä ja eri hinnoilla. Sivuston kieli tuntuu hyvin erilaiselta kuin useimmat hosting-yritykset. Se saa epäilemään, että he ehkäistävät välttää sanojen “isäntä” käyttämistä sanojen, kuten “verkkosivustosuunnittelu”, houkuttelemiseksi ihmisiin, jotka ovat täysin vihreitä verkossa.

Erittäin suuri määrä valituksia Better Business Bureau -viraston kanssa

Marraskuusta 2016 lähtien Web.com-sivustolla on ollut 567 asiakasvalitusta heitä vastaan Parempien yritysten toimisto. Nämä ovat vain kolmen viime vuoden aikana tehtyjä valituksia. Suurin osa liittyy väärinkäytöksiin ja laskutuksen epäjohdonmukaisuuksiin, ja paljon liittyy myös täyttämättömiin palvelutasosopimuksiin. Jopa niin suurella yrityksellä, tämä numero on todella hämmästyttävä ja sen pitäisi olla punainen lippu kaikille, jotka harkitsevat liiketoimintaa heidän kanssaan.

Vain jaettu hosting

Web.com ei tarjoa VPS: ää tai erillistä hosting-suunnitelmaa. Ne tarjoavat vain kolme erilaista suunnitelmaa – ne kaikki jaetuilla palvelimilla. Tämä on osoitus siitä, että Web.com-sivustoa ei ole rakennettu asiakkaille, jotka haluavat mittakaavan, ja se palvelee melkein yksinomaan aloittelevia verkkovastaavia. Jokaisen, joka aikoo sisällyttää verkkokaupan verkkosivustolleen, tulisi etsiä muualta.

Puuttuu asiakastukipalveluita monien myydyimpien tuotteiden kanssa

Web.com reitittää melkein kaikki asiakastukipalvelut puhelinkeskuksiin. Heiltä puuttuu live-chat-ominaisuudet, joita nykyaikaiset yritykset tarjoavat nyt. Se ei välttämättä ole osoitus siitä, että tukea puuttuu, mutta valitettavasti Web.com ei lunasta itseään. Ensinnäkin on kaikkien etujen mukaista, että vankat vianmääritysresurssit ovat helposti saatavana verkossa, kuten kilpailija HostGator. Se voi myös säästää paljon aikaa, jos asiakkaat pystyisivät lähettämään tukiliput itse (tällä hetkellä tämä voidaan tehdä vain taustapuhelimella puhelintuen kautta). Sen sijaan ainoa tapa saada apua Web.com-sivustolta on soittaa. Ja kun soitat, heidän tukihenkilöstönsä koulutetaan pommimaan sinua myyntimyynnillä, kun he ovat ratkaisseet ongelmasi.

Bottom Line

Jos olet viettänyt jonkin aikaa web-palveluntarjoajien ostosten tekemiseen, riittää yksi tarkastelu Web.com-sivuston pääsivuille antaaksesi käsityksen siitä, että heidän liiketoimintamalli eroaa jotenkin normista. Selvästi puuttuvat yksityiskohtaiset kuvaukset heidän palvelutasoistaan, keskustelut levytilasta ja sivustoliikenteestä tai maininnat turvallisuudesta. Verkko.com näyttää kohdistavan asiakkaisiin, jotka tietävät melkein mitään verkkosivuston luomisesta ja käyttämisestä, eivätkä siksi tiedä mitään muuta kuin maksaa erittäin korkea hinta uskomattoman heikosta palvelusta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector