WebHostingHub Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Hyvä vai huono isäntä?

WebHostingHub Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Hyvä vai huono isäntä?

WebHostingHub Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Hyvä vai huono isäntä?

Kuinka hyvä on WebHostingHub-hosting?

WebHostingHub on tunnettu web-hosting-yritys, jolla on sekä positiivisia että kielteisiä näkökohtia. Kilpailukykyisen hinnan ja ominaisuuksien avulla se on ehdottomasti kannattamisen arvoinen. Osa-par-ominaisuuksiin kuuluvat hidas chat-vastaus, hieman petollinen markkinointi ja muut asiat.


WebHostingHub arvostelut 3.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Rahat takaisin takuu
 2. Vakio cPanel Softaculous Script Installer -ohjelman kanssa
 3. Rajoittamaton verkkotunnus heidän jaetussa hosting -suunnitelmassa
 4. 24/7 yhdysvaltalainen puhelintuki

Haittoja

 1. Live Chat -ongelma
 2. Vain jaettu hosting käytettävissä
 3. Uptime alhaisempi kuin kilpailijat
 4. Hidas tukilippujen vastausaika

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Virallinen WebHostingHub -katsaus

WebHostingHub ei ole tarkoitettu suurille yrityksille. He siirtävät palveluitaan enemmän aloittelijoille, jotka aloittavat aloittamisen, ja niille, jotka haluavat tehdä muuta kuin ylläpitää pientä blogia.

WebHostingHubin parhaat ominaisuudet

Monet ihmiset väittävät, että WebHostingHub on yksi markkinoiden parhaimmista tulevista web-hosting-yrityksistä, ja tästä syystä.

Rahat takaisin takuu

WebHostingHubilla on rahat takaisin -takuu, joka kestää kokonaan kolme kuukautta. Tämä tarkoittaa, jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa jostain syystä, koska he palauttavat rahasi – tosin ei kokonaan. Sen sijaan he jakavat palautuksesi ilmoittautumispäivästäsi peruuttamiseen.

Vakio cPanel Softaculous Script Installer -ohjelman kanssa

WebHostingHub tarjoaa standardin cPanelin Softaculous-komentosarjojen asennusohjelman kanssa. Kun yhdistät sen alla olevista ilmaistuista, huomaat, että heillä on yli 300 sovellusta saatavana ilmaiseksi ja saatavana yhden napsautuksen asennuksella.

Rajoittamaton verkkotunnus heidän jaetussa hosting -suunnitelmassa

WebHostingHub antaa sinulle rajoittamattoman verkkotunnuksen jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Tämä on hienoa, jos harjoitat verkkotunnusten kääntämistä. Monet web-hosting-yritykset sallivat vain yhden verkkotunnuksen tiliä kohden. Jos haluat lisätä lisää, joudut maksamaan enemmän. Näin ei ole WebHostingHubissa. Tämä tarkoittaa, että voit rekisteröidä verkkotunnuksen ja pysäköidä sen odottamalla joku, joka sitä tarvitsee ja on valmis maksamaan sinulle vapauttamisesta.

24/7 yhdysvaltalainen puhelintuki

Tuki näyttää olevan yksi niistä asioista, jotka joko web-hosting-yritykset saavat tai eivät. Kun ihmiset kirjautuvat web-hosting-palveluun, he tarvitsevat tukea. Sitä ei oikeastaan ​​ole ympäri. Ihmisten palkkaaminen ympäri vuorokauden tukea kansainvälisten asiakkaiden tukemista on asia, josta muut web-hosting-yritykset voivat oppia.

Enemmän kuin tavallisia ilmaisia

WebHostingHub tarjoaa ilmaiseksi 301 erilaista sovellusta, jotka tulevat tilauksen mukana. Lisäksi ne tarjoavat Softaculous Script Installer -ohjelman, jotta voit asentaa minkä tahansa näistä sovelluksista yhdellä napsautuksella. Ja jos se ei ollut tarpeeksi, he tarjoavat yli 200 dollaria mainoshyvityksiä auttaaksesi yritystäsi aloittamassa.

WebHostingHubin alaosat

Kaikkien WebHostingHubin tarjoamien asioiden vuoksi voi olla vaikea katsoa sotkua ohi nähdäkseen, mistä he oikeasti ovat.

Mahdollisesti harhaanjohtava markkinointitaktiikka

WebHostingHubin kotisivulla on linkki, joka johtaa sinut tarkistamaan sivuston, jotta voit verrata WebHostingHubia muihin suuriin markkinatoimijoihin. Useammat kuin yksi henkilö on väittänyt, että tämä ominaisuus on täysin puolueellinen WebHostingHubin hyväksi. He viittaavat siihen, että et löydä yhtään negatiivista arviota siitä, mitä WebHostingHub on tällä arvostelusivustolla. Kuitenkin, jos tarkastelet kyseistä tarkistussivustoa pidemmälle muille arvostelusivustoille, jotka kertovat kokemuksestaan ​​WebHostingHubilla, noin 38 prosenttia (yhdessä tarkistussivustossa) kielteisistä.

Kamala live-kokemus

Suurimman osan ajasta sanoisin, että pelkkä live-chat-ominaisuuden tarjoaminen on positiivinen asia. Kokemukseni mukaan heillä on kuitenkin huonoimpia live-chatteja, joita olen koskaan nähnyt. Kun yritin saada ne verkossa, minua pidettiin odotustilassa yli 10 minuuttia. Kun pystyin saamaan heidät linjalle, toisella puolella oleva teknikko näytti olevan hajamielinen eikä pystynyt seuraamaan keskustelua. Odotusaika hänen näennäisesti kirjoitettujen vastaustensa välillä oli toisinaan yli viisi minuuttia.

Vain jaettu hosting käytettävissä

Jos sinulla on suuria suunnitelmia verkkosivustosi kasvattamiseksi, sinut palvelisi paremmin muualla. WebHostingHub ei tarjoa mitään muuta kuin jaetut hosting-suunnitelmat. Mitä tämä tarkoittaa, että he eivät tarjoa VPS: ää tai omistettuja hosting-suunnitelmia. Vaikka jaetut isännöintisuunnitelmat sopivatkin aloittelijoille, palvelevat sinua heikosti, kun verkkosivustosi on mitoitettava suuremman yleisön käsittelemiseksi.

Uptime alhaisempi kuin kilpailijat

Päälläoloaika on ehdottoman kriittinen, kun liikut yrityksen verkkosivustolla. Mitä kauemmin asiakkaan verkkosivusto on poissa käytöstä, sitä todennäköisemmin asiakas voi menettää tuloja menetettyjen tulojen vuoksi. Seisokit eivät ole onnellinen asiakas. Vaikka heidän käyttöaika oli 99,42 prosenttia, tämä metriikka on yllättävän alhainen verrattuna kilpailijoihin.

Hidas tukilippujen vastausaika

On hienoa, että WebHostingHub tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintuen linjoja. Ei ole hienoa, että kun käytät heidän sähköpostimyynnin tukijärjestelmää, vastaukset voivat viedä yli 24 tuntia. Kun tarvitset tukea, 24 tunnin odottaminen voi olla yhtä suuri kuin yli 24 tunnin seisokkiaika verkkosivustollesi. Nopean tuen tarjoaminen on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa web-hosting-yrityksen selviytymiselle.

Bottom Line

Jos haluat isännöidä pientä blogia tai harrastuspohjaista verkkosivustoa, WebHostingHub on vaihtoehto. Helppokäyttöisen käyttöliittymän, yli 300 sovelluksen, joita ne tarjoavat yhden napsautuksen asennuksella, ja 24/7-puhelintukilinjojen avulla, katsot kilpailevaa web-hosting-yritystä. Jos kuitenkin haluat rakentaa yritystä, jolla on Web-hosting ja luokan parhaimmat ominaisuudet ja tuki, sinua palvelee paremmin muualla.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector