WebHostingPad arvostelut – Etsitkö halvinta verkkoisäntää?

WebHostingPad arvostelut – Etsitkö halvinta verkkoisäntää?

WebHostingPad arvostelut – Etsitkö halvinta verkkoisäntää?

Mikä on WebHostingPad?

WebHostingPad perustettiin vuonna 2005 ja markkinoi budjettivastaavia ylläpitäjiä, kuten aloittavia yrityksiä tai pienyritysten omistajia, jotka etsivät erittäin edullisia isännöintipalveluntarjoajia. WebHostingPad on yksi markkinoiden halvimmista webhosteista.


Kuinka hyvä WebHostingPad-hosting on?

WebHostingPad-hinnoittelu on hullun alhainen, ja niiden perustasuunnitelma alkaa alle kahdesta dollarista pers kuukaudessa. Ja niin alhaisilla hinnoilla saat mitä maksat heidän palveluistaan. WebHostingPad kattaa perustarpeesi, kuten WordPress-hosting, sähköposti ja suojausominaisuudet. Mutta olisit harhaanjohtava, jos olettaisit heidän ylittävän ja suojaamaan tietosi tai tekemään kokemuksestasi todella poikkeuksellisen halvan hinnan. Joten odottaa WebHostingPad-liittymään liittyvä katastrofi tapahtuvan, vai onko se fiksu siirto budjetin ylläpitäjälle? Sanomme, että se on hiukan molempia.

Katso virallinen sivusto WebHostingPad arvostelut 2.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Todennäköisesti halvin Web-isäntä siellä
 2. 30 päivän rahat takaisin takuu
 3. Historiallisesti uskolliset asiakkaat

Haittoja

 1. Jää keskimääräisen käyttöajan alapuolelle & Nopeus
 2. Varmuuskopioi vain tietosi heidän "harkinnan"
 3. Ei hyvitystä, jos peruutat 30 päivän palautusjakson jälkeen
 4. Asiakaspalvelu ei ole tähtitieteellistä

YhteenvetoSaat mitä maksat. On vaikea valittaa paljon, kun kulutat alle 2 dollaria kuukaudessa. Mutta onko WebHostingPad totaalinen kauppa vai onko kyse ohuen verran päättyneestä katastrofista? Lue edelleen päättääksesi, mikä se voisi olla sinulle. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Virallinen WebHostingPad-hosting-arvostelu

Jos luet tätä arviota, olet todennäköisesti kiinnostunut WebHostingPadiin heidän uskomattoman alhaisten hinnoitteluunsa. Joten sitten kysymyksesi on todennäköisesti, onko tämä liian hyvä ollakseen totta? Meidän tehtävämme tämän WebHostingPad-arvioinnin yhteydessä on hallita odotuksiasi.

WebHostingPad-hosting-sovelluksen parhaat ominaisuudet

On todella joitain melko pakottavia syitä ilmoittautumiseen WebHostingPadiin. Ne eivät ole paras isäntä missään ominaisuusluokassa, mutta hintaan paketti ei todellakaan ole huono. Pidä alhainen hinta erottamattomasti yhteydessä heidän palveluidensa kaikkiin osiin, ja saatat löytää mielenkiintoisia yllätyksiä. Mutta ensin puhutaan WebHostingPad-hinnoittelusta …

WebHostingPad-hinnoittelu on erittäin edullinen

Anteeksi, jos tuntuu pelaavan kuollutta hevosta tässä vaiheessa, mutta WebHostingPad on erittäin, erittäin halpa. Et löydä halvempaa Web-isännöintipalvelua WebHostingPadista. Itse asiassa ne ovat niin halpoja, että he mainostavat etusivulla, että et saa sitä mitä maksat – saat enemmän kuin mitä maksat. Vain 1,99 dollaria kuukaudessa heidän peruskysymykseltään, haastamme sinut löytämään halvemman web-hosting-palvelun. Olemme valmiita panostamaan, että alhaiset hinnat ovat saaneet sinut WebHostingPadiin.

Historiallisesti uskolliset asiakkaat

WebHostingPadilla on erittäin alhainen vaihtuvuus. Suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on ollut heidän kanssaan erittäin pitkään. Tämä saattaa olla yksi syy siihen, miksi he ovat niin edullisia – heidän ei tarvitse huolehtia tilien avaamisesta ja sulkemisesta koko ajan. He avaavat enemmän tilejä kuin sulkevat. Heillä on yli 75 000 vakaata asiakasta. Se sanoo tosiaankin melko vähän, kun otetaan huomioon, että he avasivat ovensa vuonna 2005. Ne ovat olleet avoinna 11 vuotta, mikä tarkoittaa, että jos mittaat kasvuaan lineaarisella nopeudella, he ovat saaneet yli 6000 asiakasta vuodessa – vuodesta lähtien he ovat avanneet.

WebHostingPad-suunnitelmat sisältävät cPanelin

Se, että heillä on tämä alan standardi ominaisuus niin alhaisin kustannuksin, on valtava plus. Kun cPanel on hyppysissäsi, siirtyminen on nopeaa, helppoa ja tuttua henkilölle, joka haluaa leikata kustannuksia vanhemmasta, premium-luokan verkkopalvelustaan. cPanel on luotettava, pystyy tarjoamaan asennuksen yhdellä napsautuksella (oikeilla komentosarjoilla) ja toimii saumattomasti WordPressin kanssa. Jopa jotkut erittäin kalliit, boutique-hallitut isännät, kuten Rackspace, eivät tarjoa cPanelia.

30 päivän rahat takaisin takuu

On aina mukavaa nähdä yritys, joka tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Vaikka tämä on vakio, jotkut yritykset eivät tarjoa sitä. Jos tarkastelemme heidän asiakaskuntansa – heidän kasvavaa asiakaskuntansa – palautuksia vaativia asiakkaita on todennäköisesti vähän ja kaukana toisistaan. Ehkä koska alla kahdella dollarilla kuukaudessa, miksi vaivautua peruuttamaan?

Armeijan turvallisuus on vakiona

Se on turhauttavaa ja rajallista vilpillistä tilannetta, että niin monet web-hosting-yritykset veloittavat ylimääräistä tietoturvan tarjoamiseksi. Tämä pätee tyypillisesti budjettiyhtiöihin, mutta ei WebHostingPadiin. WordPress-suunnitelmiensa avulla saat automatisoidun haittaohjelmaskannerin ja haittaohjelmien karanteenin ja poiston.

WebHostingPad -tuki ei ole puoliksi huono!

Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, että WebHostingPad -tukea tarjotaan live-chatin kautta. Olimme vieläkin enemmän iloisia siitä, että he vastasivat kyselyihimme alle minuutissa. Ja jälleen kerran, olimme tyytyväisiä, kun saamme nopeat vastaukset olivat todella hyödyllisiä. Emme kuitenkaan väitä millään tavoin, että WebHostingPad-tuki on erinomaista, vain keskimääräistä. Heidän vaatimuksensa on ympäri vuorokauden tapahtuva tuki, mutta niitä on paljon vaikeampaa tavoittaa ulkopuolella. Ja kun heidän palvelimet menevät alas (jatkamme tätä myöhemmin), päästä heille on lähes mahdotonta. Ne eivät ole SiteGround, se on varma. Mutta kun hinta on, WebHostingPad-tuki on paljon parempi kuin odotimme.

WebHostingPad-isännöinnin alaosat

WebHostingPad-ohjelmassa on joitain suuria turhautumisia, jotka vakavasti alhaisista hinnoista huolimatta todennäköisesti tekevät rikkojia monille potentiaalisille käyttäjille.

Jotkut hitaimmista latausaikoista, joita olemme koskaan nähneet

WebHostingPadissa ylläpidettyjen sivujen lataaminen vie keskimäärin kaksi kertaa niin kauan kuin muiden isännöintipalveluntarjoajien. Tämä on erittäin huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että lähes puolet verkkokäyttäjät pomppivat sivulta, jonka lataaminen kestää yli kaksi sekuntia. Jos yrität ansaita rahaa sivustostasi, WebHostingPad-palvelun ylläpito voi häiritä dramaattisesti muuntokurssiasi. Tällöin suosittelemme varauksetta nopeamman, premium-luokan web-isännän käyttämistä. Saatat maksaa hiukan enemmän, mutta sinun on enemmän kuin korvata se sivustojen kävijöille, jotka eivät poistu. Katso A2-hosting-palvelusta paras mahdollinen nopeus webhosting-markkinoilla.

Uptime on Abysmal – Uptime Guarantee on arvoton

WebHostingPad lupaa 99%: n käyttöaikatakuun. Se kuulostaa vankalta takeelta, kunnes teet matematiikan ja huomaat, että 1% seisokkeista tarkoittaa yli 87 tuntia seisokkeja vuodessa tai noin 7 tuntia kuukaudessa. Paremman aseman vuoksi WebHostingPad korvaa sinulle vain ilmaisen palvelukuukauden jokaisesta 8 tunnin seisokkiajasta, joka ylittää heidän 99%: n takuunsa. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi pitäisi olla alhaalla 15 tuntia kuukaudessa, ennen kuin saat rahaa takaisin. Tätä lukua on vaikea niellä, kun otetaan huomioon, että monilla muilla budjetin tarjoajilla on vain noin 8 tunnin seisokkeja koko vuoden ajan.

Jos riippuu siitä, että verkkosivustosi on käytettävissäsi ansaitsemaan rahaa, kuten verkkokauppayritys, se on sen arvoista maksaa palveluntarjoajalle, jolla on parempi käyttöaika. Parempaa vielä, valitse yksi, joka korvaa sinulle heti, kun ne putoavat takuun alapuolelle, etkä 8 tuntia myöhemmin. Yli puolitoista dollaria kuukaudessa voisi saada 99,99%: n käytettävyyden HostGatorilla.

”Ilmainen” verkkotunnus sisältää paljon esteitä

Kuten monet isännöintipalveluntarjoajat, myös WebHostingPad heittää ilmaisen verkkotunnuksen sisään rekisteröityessään. Mutta liitteenä on paljon jousia, jotka johtavat meitä neuvomaan olemaan ottamatta hyväkseen tätä tarjousta. Yksi asia, sinun on käytettävä kuponkikoodia, ja tämä koodi mitätöi kaikki muut tarjoukset, joita haluat käyttää. Toiseksi verkkotunnus on ilmainen vain vuodeksi. Ensimmäisen palveluvuoden jälkeen joudut maksamaan toistuvan vuosirekisteröintimaksun, joka on noin 15 dollaria. Koska suurin osa verkkotunnuksista voidaan ostaa vain kerran alle 15 dollarilla, tämä “ilmainen” verkkotunnus ei ole oikeastaan ​​kauppa. Jos haluat käyttää WebHostingPadia, suosittelemme käyttämään toista kuponkia ja osta verkkotunnuksesi muualta. Säästät enemmän rahaa pitkällä tähtäimellä.

Tietoja varmuuskopioidaan vain heidän harkintansa mukaan

Tietojesi ilmaiset varmuuskopiot kuulosta hyvältä, eikö niin? Mutta lue tarkkaan:

WebHostingPad ottaa oman harkintansa mukaan viikoittain asiakkaiden tilien varmuuskopioita, enintään 1 Gt verkkosivustotiedostoja. Tämä varmuuskopio ei sisällä sähköpostiosoitteita, sähköpostitilejä, tietokantoja tai muuta kuin verkkosivustotiedostoja. Tiliä, joka on suurempi kuin 1 Gt, ei sisällytetä mihinkään WebHostingPadin tarjoamaan automaattiseen varmuuskopiointipalveluun. Jos asiakas vaatii varmuuskopion palauttamisen, WebHostingPad voi periä 39,95 dollarin kertaluonteisen varmuuskopion palautuspalvelun..

Legalessa sovitut, aluksi ei ehkä ole selvää, kuinka huono kauppa tämä todella on. Heidän “yksinomainen harkintansa” tarkoittaa, että et voi varmuuskopioida sivustoasi manuaalisesti, jos esimerkiksi suunnittelet sitä uudelleen. Lisäksi 1 Gt tiedostoja on pieni, ja se on rajoitettu vain verkkosivustotiedostoihin, mikä tarkoittaa, että voit kadottaa kaikki sähköpostisi ja tietokantatietosi. Yli 1 Gt tiedostoja ja sivustosi ei koskaan varmuuskopioidu. Ja lopuksi, jos tarvitset joskus varmuuskopiota palautettuna, joudut haarukoimaan yli 40 dollaria, mikä ei edes palauta sähköpostiasi.

Tällainen päänsärky näyttää olevan suhteellisen yleinen edullisten isäntien keskuudessa. Esimerkiksi kilpailija GoDaddy on salaperäinen niiden varmuuskopiointitiheyden suhteen ja veloittaa sinulta myös kohtuuttomia maksuja sivustosi palauttamiseksi. Jos aiot säilyttää paljon tärkeitä tietoja sivustossasi, tee tutkimus ennen isäntävalintaa.

Rajoittava siirtopolitiikka

WebHostingPad mainostaa ilmaista tiedonsiirtoa asiakkaille, jotka haluavat siirtää verkkosivuston palveluihinsa. Mutta totta totta, tämä on ilmainen vain sivustoille, joissa on epätavallisen pieni tietomäärä: 2 Gt. Ja kuten niiden varmuuskopioiden kanssa, tämä siirto ei sisällä sähköposti-, FTP-osoitteita, aliverkkotunnuksia tai mahdollisia lisäosa-verkkotunnuksia.

Bottom Line

Monien ihmisten luonteella on siirtyä automaattisesti halvimpaan vaihtoehtoon. Ja jos matalat hinnat ovat tärkein prioriteettisi Web-isäntähaussa, WebHostingPad on oikeastaan ​​aika hyvä hinta-laatusuhde. Mutta Web-ylläpitäjille, jotka priorisoivat nopeuden, käytettävyyden tai varmuuskopiot, WebHostingPad aiheuttaa vain turhautumista. Jopa dollarin maksaminen kuukaudessa enemmän muualla säästää näille ihmisille ton surun.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

WebHostingPad FAQ

Milloin WebHostingPad käynnistyi ja mitkä ovat niiden arvot?

Alan johtajat ja veteraanit perustivat WebHostingPadin vuonna 2005 Illinoisissa. Ne halusivat tarjota luotettavan ja kohtuuhintaisen isännöinnin. Yhtiö asettaa etusijalle asiakastyytyväisyyden tarjoamalla asiakkaille juuri sen, mitä he tarvitsevat, jotta heidän ei tarvitse maksaa palveluista, joita he eivät halua. Pidä useita sertifikaatteja, todennuksia ja hyväksyntöjä joiltakin parhaiten arvioivilta yrityksiltä Internetissä. WebHostingPad takaa erinomaisen palvelun kohtuuhintaan.

Millaisia ​​jaettuja hosting-suunnitelmia WebHostingPad tarjoaa?

Kaikki WebHostingPad-suunnitelmat sisältävät seuraavat rajattomat edut:

 • Isäntätila
 • kaistanleveys
 • Sähköpostitilit
 • FTP-tilit
 • Lisä- ja aliverkkotunnukset
 • MySQL-tietokannat

Ne tarjoavat asiakkailleen myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin tai siirron sekä verkkosivustojen rakentajan, cPanelin. Saat myös edistyneen tietoturvatarkistuksen ja yrityshakemistotiedot.

Yhtiöllä on kaksi erilaista yhteistä suunnitelmaa, Power Plan ja Power Plan Plus. Suurin ero kahden välillä on muutama Power Plan Plus -sovelluksen lisäominaisuus, jotka sisältävät edistyneen roskapostisuodattimen, ilmaisen SSL-varmenteen, SSH-pääsyn ja edistyneet Web-tilastot.

Hinnoittelu perustuu palvelusi pituuteen. Yksi vuosi Power Plan -hinnasta tulee 3,99 dollaria kuukaudessa ja yksi vuosi Power Plan Plus -sovelluksesta maksaa 6,99 USD kuukaudessa. Jos päätät kirjautua 3–5 vuodeksi Power Plan -tasolla, maksat 1,99 dollaria kuukaudessa; Power Plan Plus -hinta laskee alhaisimpaan hintaan 3,99 dollaria kuukaudessa asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet palvelukseen neljä tai viisi vuotta.

Tarjoaako WebHostingPad jälleenmyyjä- tai VPS-suunnitelmia?

WebHostingPadilla on kuusi erilaista suunnitelmaa jälleenmyyjä- / VPS-suunnitelmasta kiinnostuneille. Heidän virtuaalisia yksityisiä palvelimia saa virtansa VPSDepotista, joka mahdollistaa saman toiminnallisuuden ilman samoja kustannuksia kuin tyypilliset erilliset palvelimet.

Heidän aloittelijasuunnitelmansa, joka alkaa 29,95 dollaria kuukaudessa kuuden kuukauden ajan, antaa sinulle 20 Gt levytilaa, 100 Gt kaistanleveyttä ja 1 Gt RAM-muistia. Asiakkaat saavat yhden IP-osoitteen ja .5 CORE CPU: n.

Kolmas taso, premium-suunnitelma, tarjoaa 160 Gt levytilaa, 1 Tt kaistanleveyttä ja 4 Gt RAM-muistia 49,95 dollaria kuukaudessa kuuden kuukauden suunnitelmalle. Saat myös kolme IP-osoitetta ja 2 CORES-prosessoria.

Niiden korkein taso, hallittu suunnitelma, maksaa 99,95 dollaria kuukaudessa kuuden palvelun kuukauden ajan ja antaa sinulle kolme IP-osoitetta, 3 CORES-prosessoria ja korkeimman tallennustason: 300 Gt levytilaa, 3TB kaistanleveyttä ja 8 Gt RAM-muistia.

Näiden välillä on suunnitelmia, joiden avulla voit löytää tarvitsemasi eritelmät. Jokainen VPS-tili sisältää monia ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Perustaa
 • Sivustojen siirto
 • palomuuri
 • Jälleenmyyjätili

Kaikki VPS-tilit tarjoavat myös rajattomasti cPanel-tilejä, verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia, sähköpostitilejä ja lähettämistä, FTP-tilejä ja MySQL-tietokantoja.

Millainen WebHostingPad WordPress -majoitus on?

Yrityksen WordPress-suunnitelmat sisältävät ilmaisen siirron, automaattiset haittaohjelmien tarkistukset ja poistot sekä rajoittamattomat sähköpostitilit, varatut verkkotunnukset ja tallennustilan.

WordPress-suunnitelmat on suunniteltu auttamaan WordPressin käyttäjiä kaikissa kyvyissä, ja niihin sisältyy erilaisia ​​nopeuden parannuksia, kuten suorituskyky Cloud Linux, SSD-tallennus ja Global CDN. Perussuunnitelma WordPressin ympärille suunnitellulla cPanelilla alkaa 2,99 dollaria kuukaudessa.

Perussuunnitelma antaa asiakkaille viisi sivustoa, joilla on 1x laskentateho.

Keskisuunnitelmassa, WP Pro, joka maksaa 3,99 dollaria / kk, on 10 sivustoa, 2x laskentateho ja se sisältää myös ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita.

WebHostingPadin korkeimmassa WordPress-isännöintisuunnitelmassa, WP Premiumissa, on ilmainen SSL-varmenne, ilmaiset automaattiset varmuuskopiot ja tarpeen mukaan varmuuskopiot, WordPress-asiantuntija-apu ja 25 sivua, joissa on 3x-laskentateho. Tämä suunnitelma alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa.

Onko WebHostingPadilla käyttöaikatakuu??

WebHostingPadilla on 99%: n käyttöaikatakuu, mutta se korvaa asiakkaille vain jokaisen 8 tunnin seisokkiajan, joka ylittää taatun verokannan..

Mitä rajoittamaton levytila ​​tarkoittaa minulle?

WebHostingPad tarjoaa kaikille isäntätileille rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, mutta lisää vaiheittain tarvittavaa tilaa. Jokainen tili alkaa sekä levytilan että kaistanleveyden rajoituksella, mutta koska sivustojen tarve kasvaa, WebHostingPad-sovellukselle yksinkertainen sähköpostipyyntö on kaikki, joka tarvitaan molempien laajentamiseksi. Tämän järjestelmän ansiosta yritys pystyy optimoimaan palvelimen toiminnan, koska vain tarvittava tila on mitä käytetään. Tämän seurauksena asiakaspalvelu on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Ennen kuin yritys lisää kaistanleveyttä tai levytilaa, he vaativat nykyisen kiintiön täydellistä käyttöä ja Web-sivuston omistajan on noudatettava WebHostingPadin käyttöehtoja..

Kuinka WebHostingPad pysyy ajan tasalla?

Yhtiö tarjoaa yritysblogin, joka tuo esiin monia erilaisia ​​tietoja, joista asiakkaat ja käyttäjät löytävät mielenkiintoisia, keskustellessaan virheistä ja niiden korjaamiseksi, tapaa parantaa tietoturvaa ja puhuen yrityksen muutoksista ja päivityksistä, mukaan lukien palkkioiden ja vastausten eri tasot. asiakkaan tarpeisiin.

Johtajuus on viime aikoina ryhtynyt toimiin vastatakseen joidenkin asiakkaidensa suurimpiin huolenaiheisiin. Sen lisäksi, että se ei ole vain laatinut kyselyä nähdäksesi, kuinka paljon varmennustilien ylläpitäjät haluaisivat tililleen, vaan myös päivittää järjestelmäänsä.

 • Päivitetty laskutusjärjestelmä: Järjestelmä on suunniteltu uudelleen toimivuuden lisäämiseksi ja isännöidyn kirjanpidon helpottamiseksi entistä helpompana.
 • Weeblyn verkkosivujen rakentaja: WebHostingPad työskentelee yhteistyössä Weeblyn kanssa, joka antaa asiakkaille pääsyn helppokäyttöiseen rakennusjärjestelmään.
 • cPanel-päivitykset: Vaikka nykyisten cPanel-teemojen vaihtaminen Paper Lantern -teemaan on asianmukaisen toiminnan edellytys, ne myös osoittavat asiakkaille, kuinka retro-ikkuna tekee uusimmasta cPanel-käyttöliittymämuutoksista samankaltaisempia kuin x3-rajapinta.
 • Päivitetyt palvelimet: Kaikkia palvelimia päivitetään uusimpaan vakaaseen versioon CentOS: iin, joka on suuri yritys, joka tarjoaa entistä paremman kokemuksen asiakkaille.
Kuinka WebHostingPad ylläpitää palvelimiaan?

N + 1-tietokeskus on Chicagossa, ja se tarjoaa ympärivuorokautisen turvallisuuden sekä LVI-ilmanvaihtojärjestelmät. Ne varmuuskopioivat datakeskuksen joka viikko, mutta tarjoaa myös useampia varmuuskopioita valitun isännöintisuunnitelman perusteella. Viikoittainen varmuuskopio sisältää tilit ja korkeintaan 1 Gt: n Web-sivustotiedostot, eikä se sisällä sähköpostiosoitteita, sähköpostitilejä, tietokantoja tai muita kuin Web-sivustotiedostoja. Tiliä, joka on suurempi kuin 1 Gt, ei sisälly viikoittaiseen varmuuskopiointiin, mutta yritys tarjoaa kerralla varmuuskopion palautuksen maksua vastaan. Ne tarjoavat myös varmuuskopioinnin palvelun lisämaksusta.

Jos sähkökatkoksia tapahtuu, WebHostingPad ylläpitää generaattoripolttoainetta, joka pitää sivustosi toiminnassa.

Millaista tukea WebHostingPad tarjoaa?

Yrityksen 24/7 asiakaspalveluohjelma kattaa seuraavat palvelutarpeet:

 • Verkkopohjaiset palvelut, kuten FTP, SSH, cPanel, sähköposti, MySQL ja php. He varmistavat, että palvelut toimivat normaalisti ja tarkistavat, jos asiakkaat uskovat ongelman olevan.
 • Palvelimen hallinta sisältää kaikkien heidän palvelimillaan olevien ohjelmistojen, kuten Apache, MySQL ja php, ylläpidon, tietoturvan ja konfiguroinnin.
 • Ylläpidä laitteistoa säännöllisellä valvonnalla ja korjauksilla tarpeen mukaan
 • Kolmannen osapuolen komentosarjojen asennusohjelma, joka ei sisällä tukea, käyttöä koskevia tietoja, ominaisuuksia, laajennuksia tai mukautuksia.
 • Tietojen varmuuskopiot eivät takaa kadonneiden tietojen saatavuutta tavallisista varmuuskopioista. Asiakkaiden tulee olla varmoja siitä, että he ylläpitävät säännöllisesti nykyisiä varmuuskopioita.
 • Perus sähköpostin määritykset ja perus FTP-yhteys

Asiakkaat ovat vastuussa Internet-perusteiden tuntemisesta, omista verkkotunnustensa rekisteröinnistä ja kaikkien komentosarjojen ja sovellusten toiminnasta.

Ne tarjoavat livekeskustelua, sähköpostia ja puhelintukea sekä asiakaspalvelun, jonka avulla voit lähettää tukilipun. Yhtiö ylläpitää tietokantaa, jossa on kysymyksiä monenlaisista operatiivisista aiheista, sekä vastaa kommentteihin Facebook-sivulla ja Twitter-tilillä..

Entä jos WebHostingPad ei ole minulle?

Yhtiö tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun uusille asiakkaille vähintään kolmen päivän ennakkoilmoituksella ennen peruuttamista.

VPS-peruutus on tehtävä viiden päivän kuluessa, ja se sisältää vain isännöintipalveluista maksetun rahan; muita palveluita, kuten lisenssejä, sivuston rakentajia tai IP-osoitteita, ei sisälly toimitukseen.

WebHostingPad on ihanteellinen vaihtoehto asiakkaalle, joka etsii edullisia, paljain luisipalveluja jaettua ja VPS-isännöintia. Ihannetapauksessa asiakkailla on käytännölliset tiedot Internetistä ja tietokoneen perusteista, mutta yrityksen asiakastuki voi auttaa monissa yleisissä tilanteissa

Lisää WebHostingPad.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector