WPX-hosting (Was Traffic Planet) -arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on WPX-hosting (aiemmin Traffic Planet)?

WPX Hosting on isännöintipalvelu, joka on erikoistunut nopeimpaan kellonopeuteen. Suunnitelmat alkavat 24,99 dollaria kuukaudessa, mikä on hiukan tyyrää joillekin käyttäjille, mutta suunnitelma kattaa jopa viiden verkkosivuston ylläpidon. Verrattuna kalliimpaan isäntään saat täältä paljon rahaa!


Suosittelemme kuitenkin muutamaa muuta isäntää WPX: n yläpuolella. Jos etsit parasta WordPress-isäntä-arvoa, siirry SiteGroundin kanssa. Jos etsit erittäin ladattua nopeutta, siirry A2-hostingiin. Jos haluat premium-luokan WordPress-isäntä, jossa on tier-1-tuki, siirry WP Engineen tai Kinstaan.

WPX-hosting (Was Traffic Planet) -arvostelut 3.1 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (5 äänet) Hyödyt

 1. Nopeat lastausajat
 2. Vastuullinen asiakaspalvelu
 3. Perussuunnitelmassa on jopa viisi verkkosivustoa
 4. Sivustojen vapaa siirto
 5. Pitää varmuuskopioita
 6. Helppo käyttöliittymä
 7. Voidaan käyttää muihin sisällönhallintajärjestelmiin WordPressin ulkopuolella

Haittoja

 1. Korkeampi lähtöhinta suunnitelmille
 2. yhtä monta rajapinnan ominaisuutta kuin kilpailijat

SummaryTraffic Planet on keskittynyt käyttäjiin, jotka ylläpitävät WordPress-verkkosivustoja ja haluavat saada palvelua, joka on virtaviivaisempi tämän tyyppisille verkkosivustoille. He tarjoavat nopeutta käyttäjilleen, koska he keskittyvät WordPressiin. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Meidän virallinen WPX-hosting-arvostelu

WPX-hosting on kohdistettu WordPress-käyttäjiin ja houkuttelee heitä heidän tarjoamillaan nopeuksilla. Niiden nopeus yhdessä asiakaspalvelunsa kanssa näyttää olevan se, joka pitää ihmiset parvella käyttämään isännöintipalveluaan. Haluatko tietää enemmän heidän palvelustaan? Jatka lukemista saadaksesi lisää oivalluksia.

Tämä on toimituksellinen arvostelu, joka perustuu käyttäjien kokemuksiin online-arvosteluista. Kun teet lopullisen päätöksen, sinun tulee myös lukea myös arvostelut, jotka löydät heidän verkkosivustoltaan.

WPX-isännöinnin parhaat ominaisuudet

Nämä ovat ominaisuuksia, joita käyttäjät ehdottomasti rakastavat WPX-isännöinnissä.

1. Nopeus

Suurin osa käyttäjäarvosteluista huomauttaa, että heidän verkkosivustojensa nopeudet ovat kasvaneet edellisestä isännöinnistä, jota he olivat käyttäneet. Nykyaikaisessa ajattelutavassa, joka monilla ihmisillä on yleensä tänään, voi olla todella tärkeää, kuinka hyvin verkkosivustosi toimii, kun on kyse sivustollesi hoitamiesi napsautusten pitämisestä..

wpx maailman nopein cdn

Heillä on jopa maailman nopein WordPress CDN, jopa 3-kertainen sivustosi nopeudella.

2. Asiakaspalvelu

Tämä oli luultavasti toinen suosikkiominaisuus, josta käyttäjät keräävät tätä palvelua varten. He ovat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka nopeasti lippuihin vastataan niiden lähettämisen jälkeen.

He jopa korjaavat haittaohjelmat, jotka saattavat hyökätä sivustoosi!

3. Useita verkkosivustoja

Muut palvelut sallivat käyttäjien usein vain yhden verkkosivuston perussuunnitelmaansa, ja sitten hinta nousee melko vähän suunnitelmille, jotka kattavat useiden verkkosivustojen ylläpidon. WPX Hosting -sovelluksella pystyt isännöimään viittä verkkosivustoa heidän perussuunnitelmassaan. Heidän ammatillinen suunnitelmansa kattaa enintään 15 ja eliitin tulee kattaa jopa 35.

Oletko tytäryhtiömarkkinoija vai joku, joka rakastaa vain uusien sivustojen kamppailua? Siirry sitten WPX: n kanssa!

4. Sivustojen siirto

Yksi asioista, jotka pitävät ihmistä tyypillisesti samassa isännöintipalvelussa, on se, että hän ei halua olla huolissaan siirtymisestä palvelimelta toiselle.

wpx isännöi ilmaista muuttoa

Luottakaa meihin, tämä on kipu A: ssa!

Tämä ei ole ongelma WPX-hosting-palvelussa. He käsittelevät sivustosi siirtymistä ilmaiseksi ja saavat sen aikaan noin 24 tunnissa. Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että se tehtiin jopa nopeammin kuin heidän sivustoillaan.

5. Varmuuskopiot

He pitävät verkkosivustossasi kahden viikon arvoisia päivittäisiä varmuuskopioita. Jos jokin menee pieleen, he palauttavat sen varmuuskopioon ilmaiseksi.

6. Rajapinta

Liittymä, jonka he ovat asentaneet käyttäjille verkkosivustojensa hallitsemiseksi, on erittäin helppo käyttää. Tämä voi olla plus vielä ihmisille, jotka vielä oppivat.

7. Sisällönhallintajärjestelmät

WPX ei rajoita sinua sisällönhallintajärjestelmien suhteen, kuten jotkut muut WordPressiin keskittyvät koneet, joten tätä isännöintipalvelua voidaan käyttää muihin sisällönhallintajärjestelmiin WordPressin ulkopuolella. Tästä voi olla apua, jos sinulla on jo erilaisia ​​järjestelmiä käytössä.

Liikenne Planetin isännöinnin alaosat

Nyt, vaikka tästä hosting-palvelusta on paljon positiivisia arvosteluja, se ei ole sataprosenttisesti täydellinen. Kuten minkä tahansa yrityksen kanssa, käyttäjillä on joitain asioita, joita he haluaisivat parantaa tai muuttaa. WPX-hosting-palveluita varten on vain muutama.

1. Hinta

Alin suunnitelma on liiketoimintasuunnitelma, ja se maksaa sinulle 24,99 dollaria kuukaudessa. Tämä ei ole kovin huono verrattuna joihinkin kilpailijoihin, kun otetaan huomioon jopa viiden verkkosivuston isännöinti, mutta jollekin paljon yksinkertaisemmalle verkkosivustolle, joka ei vaadi paljon nopeutta, on joitain isännöintipalveluita, jotka eivät ole yhtä kalliita.

2. Ominaisuudet

Jotkut käyttäjät kokevat, että kalliimmalla kilpailijalla on etuna WPX-isännöintiin nähden, koska he tarjoavat enemmän käyttöliittymäominaisuuksia verkkosivustollesi.

Bottom Line

Tärkeintä WPX-isännöinnissä on, että tuntuu melko vaikealta löytää jopa paljon tyytymättömiä käyttäjiä tämän palvelun kautta.

Tämän isännöintipalvelun kokonaisvaltainen tunnelma on erittäin positiivinen.

Käyttäjät rakastavat sitä, kuinka nopeasti tuki takaisin heille saadaan, ja monet ilmoittavat paljon nopeammista verkkosivustoillaan siirtymisen jälkeen. Hintapiste saattaa olla hiukan korkea henkilölle, jolla on yksinkertaisempi verkkosivusto, joka vain etsii online-läsnäoloa, mutta useamman kuin yhden verkkosivuston käyttäjät rakastavat säästöä, jonka he voivat nähdä kuukausittain tämän isännän kautta.

 

WPX-hosting vs. WP-moottori vs. HostGator vs. Pagely

WPX-hosting-palvelua verrataan usein raskaan WP Engine -palvelun, suuren tuotemerkin HostGatorin ja erittäin koskettavaan Pagely-palvelimeen. Kuinka se vertaa?

wpx-hosting vs. wp-moottori vs hostgator vs. sivullinen

WPX: stä eniten pidämme keskittymistä nopeuteen, asiakaspalveluun ja ominaisuuksiin, samalla kun ne tarjoavat edullisia hintoja monisivustojen omistajille..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map