22 Gjeneruesit më të mirë të Emrave të Domainëve për vitin 2020

22 Gjeneruesit më të mirë të Emrave të Domainëve për vitin 2020

22 Gjeneruesit më të mirë të Emrave të Domainëve për vitin 2020

“Por çfarë e quaj në faqen time !?”


“Të gjitha sferat e mira janë marrë!”

“Unë jam jashtë ideve!”

hogwash.

Nëse jeni krejt i ri për të krijuar një faqe në internet dhe duke kërkuar një emër vrasës, ne e morëm tuajin.

Unë kam bërë shumë fusha të përgjumura me kalimin e viteve, dhe ndoshta kam blerë mënyrë shumë fusha.

Aktualisht unë kam 30+ “fusha gjeniale” të ulur atje duke u kalbur në llogaritë e mia Namecheap dhe GoDaddy.

Por kjo është mirë, sepse kjo ka të bëjë me ju.

Po ndërtoni një uebfaqe të re.

Urime.

Jam i sigurt se hapat e tu aktualisht duken kështu:

Hapi 1: Emri

Hapi 2: Domain

Hapi 3: ???

Hapi 4: Fitimi!

Unë fëmijë, jam në të vërtetë jam krenar për ju, ky është një hap i madh.

Para se të zbuloj listën time të fshehtë super të gjeneratorëve më të mirë të emrave të domain-ve të njohur për njeriun, le të rimarrim shpejt atë që dëshironi nga një gjenerator i emrit të domain:

 1. Duhet të jetë super i shpejtë – nuk e keni gjithë ditën
 2. Duhet të jetë i saktë – nuk doni fjalë të rastit
 3. Ai duhet të jetë në kohë reale – dhe t’ju tregojë fusha që janë në të vërtetë të disponueshme
 4. Ajo duhet të jetë krijuese – dhe t’ju tregojë sende për të cilat nuk keni menduar
 5. Ajo duhet ta bëjë blerjen të lehtë – një klik dhe të bërë

Tani jo të gjithë këta gjeneratorë do t’i godasin të gjitha këto me shenja perfekte, por provoni të gjitha ato që unë rekomandoj, dhe gjeni ato që funksionojnë për ju.

shpërblim!: në fakt, siç do ta shihni më poshtë, një gjenerator i emrave të domain është gjithashtu një gjenerues i emrave të biznesit. Meqenëse shumë fillestare të reja të internetit mendojnë për domenin dhe biznesin në të njëjtën kohë, ato shkojnë paralelisht. Siç e shihni më poshtë me opsionin Shopify, ata po e thërrasin atë në mënyrë specifike, por ju mund të përdorni ndonjë nga këto për të gjeneruar edhe atë emër seksi të biznesit.

1. Kërkimi i dobët i domenit

Kërkimi i dobët i domenit

Me Lean Domain Search, ju mund të filloni me vetëm një fjalë kyçe dhe pastaj të kërkoni për opsionet e emrave të domain. Rezultatet e kërkimit tuaj do të tregojnë qindra, nëse jo mijëra, emra të mundshëm të domain për blogun tuaj ose faqen e internetit. Të gjitha këto rezultate janë në dispozicion fushat “.com”. Me Kërkimin e Lean Domain, ju gjithashtu mund të filtroni emrat e domain-it në mënyrë alfabetike, me gjatësi ose me popullaritet; ruani emrat e domain-it tuaj të preferuar, gjurmoni historinë tuaj të kërkimit, ndani rezultatet e kërkimit tuaj dhe menjëherë kërkoni idetë tuaja për të parë nëse ato janë në dispozicion emrat “.com”.

Lean Domain Search është mjet për krijimin e domain-it, nëse keni një ide për fjalë kyçe që dëshironi të përdorni për emrin e domain, por keni nevojë për disa ide të freskëta për një domen të plotë për blogun ose faqen tuaj të internetit..

2. Shopify Generator Emri i Biznesit

Shopify Generator Emri i Biznesit

Megjithëse emri i këtij gjeneratori të domain mund të sugjerojë që mjeti është vetëm për krijimin e ideve për emrin e bizneseve, Shopify Generify Business Name mund të ofrojë ide të mëdha dhe të disponueshme për domainet e uebit. Ju mund të filloni duke zgjedhur çdo fjalë kyçe që dëshironi të përfshihet në domenin tuaj, dhe Generify Business Name Generator do të dalë me qindra sugjerime të mundshme dhe të disponueshme. Edhe pse Shopify Generator Emri i Biznesit do t’ju inkurajojë të krijoni një dyqan Shopify me ta duke përdorur emrin e domain që ata kanë sugjeruar, ju mund të shkoni kudo tjetër që ju pëlqen të blini të drejtat në adresën e internetit. Shtë e rëndësishme të theksohet se Shopify Generator Emri i Biznesit do të sugjerojë vetëm emrat e domain duke përdorur shtesën “.com”, kështu që nëse keni nevojë të përdorni ndonjë zgjatje tjetër si “.net” ose “.org”, atëherë kjo nuk mund të jetë gjeneruesi i emrit të domainit mjet për ju.

3. Bust Një emër 

Bust Një emër

Bust A Name është një mjet gjenerues domaini që vjen me shumë mjete të ndryshme filtrimi për t’ju ndihmuar të gjeni një emër domain me cilësi të lartë që plotëson të gjitha nevojat tuaja specifike. Vetëm filloni duke filtruar për fjalë kyçe, pastaj zgjidhni opsione si “fillon” ose “mbaron” duke përdorur fjalen tuaj. Ju mund të filtroni më pas se sa autentikë, krijues ose natyralë dëshironi të shikoni emrin e domain. Ju gjithashtu mund të zgjidhni kufirin tuaj të karakterit ose të tregoni fushat që janë marrë dhe të padisponueshme, si dhe të filtroni me shtesa të tilla si “.com,” .org “,” .net “, dhe cetera. Do të shihni gjithashtu sugjerime për fjalë kyçe të ngjashme për t’u provuar në fund të faqes tuaj. Nëse nuk keni parasysh ndonjë fjalë kyçe për ndonjë arsye, atëherë klikoni në butonin “Bëni një Rregullim Domain” për të ndezur ide, krijimtari dhe frymëzim të karburantit dhe për të kapur një emër domain në dispozicion. Nëse ndodh që të gjeni një emër domaini që mendoni se është ai, atëherë mund ta ruani atë më vonë ose ta blini atë përmes lidhjeve me regjistruesit e domain-it si GoDaddy.com. Së fundmi, me Bust A Name ju mund të ekzekutoni një kërkim domain në faqe për të parë nëse emri i domain që ju pëlqen dhe keni të përbashkët është apo jo i disponueshëm.

4. Emri Mesh 

Emri Mesh

Emri Mesh ka qenë një nga aplikacionet e mia gjeneruese të emrave të domain-it për ca kohë.

Supershtë super drejtpërdrejtë për t’u përdorur dhe shumë intuitiv.

Farë dua për Emrin Mesh (pro):

 • Shtë e shpejtë
 • Shtë krijuese
 • Ai tregon një ton të kategorive të ndryshme për domenet (të zakonshme, të reja, të shkurtra, etj)
 • Workedshtë punuar për mua për ca kohë!

Ku Emri Mesh mund të përmirësohet (kundër):

 • Nuk ju lejon të specifikoni grupimet e fjalëve kyçe si Bust A Name
 • Nuk mund të kontribuoni me shumicë në një ton idesh menjëherë

Nëse keni në mendje disa fjalë kyçe, atëherë Emri Mesh është mjeti gjenerues i emrave të domain për ju. Kjo do t’ju lejojë të zgjidhni deri në 2 ose 3 fjalë kyçe për të hyrë në kutinë e kërkimit, dhe pastaj të gjeneroni listën tuaj të personalizuar të emrave të sugjeruar dhe të disponueshëm të domain. Emri Mesh do të sugjerojë ide të bazuara në pesë kategori: sa e zakonshme është, sa e re është, sa e shkurtër është, sa e ngjashme është dhe sa ka gjasa të jetë për të rritur renditjen e SEO. Pasi të futni fjalët tuaja në kutinë e kërkimit, mund të filtroni rezultatet tuaja bazuar në shtrirjen e domain, gjatësinë maksimale dhe fushat që janë ende të paregjistruar. Emri Mesh gjithashtu do t’ju sugjerojë fjalë kyçe të tjera për t’i kërkuar në bazë të atyre që tashmë keni kërkuar.

5. NameStall

NameStall

NameStall është një gjenerues i emrave të domain-ve që ofron një larmi mjetesh dhe veçorish për t’ju ndihmuar në kërkimin tuaj për një emër të përsosur dhe të disponueshëm të domenit. Këto karakteristika përfshijnë një mjet të ngjashëm për sugjerimin e emrit të domain-it, mjetin e kërkimit të emrit të menjëhershëm të domain-it, listën e emrave të domain të aftë për markë dhe mjetin e kërkimit të fjalëve me fjalë të mëdha që paguajnë. Ju mund të filloni kërkimin tuaj me mjetin e gjeneratorit të emrit të tyre, i cili do t’ju ndihmojë të kërkoni me fjalë kyçe dhe çdo filtër tjetër që dëshironi të përdorni, të tilla si fjalët kyçe të njohura, fjalët themelore në anglisht, kategoritë e industrisë ose pjesë të fjalës. Ju gjithashtu mund të zgjidhni ku dëshironi të vendosni fjalen tuaj në emrin e domain, si në fillim ose në fund, ose nëse doni një emër domain të hiphenuar. Ju gjithashtu mund të filtroni sipas zgjatjes. Nëse po, do të merrni një listë të opsioneve që janë të disponueshme dhe të marra, të regjistruara ose ende të regjistruara. Thjesht klikoni në lidhjen “regjistrohuni” përveç emrit të domain që ju pëlqen në mënyrë që ta merrni zyrtarisht atë.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy është një gjenerues i emrave të domain-ve që do t’ju ndihmojë të gjeni emrat e domain të disponueshëm bazuar në fjalët kyçe që ju zgjidhni. Mund të shkruani deri në dy fjalë kyçe për kërkim dhe Nameboy menjëherë do të dorëzojë një listë të emrave të sugjeruar të domain, duke përdorur ato fjalë kyçe. Grafikët e sugjerimeve të tyre e bëjnë më të lehtë të përcaktoni se cilat shtesa janë në dispozicion dhe cilat prej tyre janë marrë tashmë. Ju gjithashtu mund të shihni se cilat emra domain janë të disponueshëm për rishitje, si dhe të lejoni sugjerime të hiphenuara ose fjalë kyçe që rimojnë. Nameboy është një mjet që funksionon mirë për ata që tashmë kanë një ide se cilat fjalë kyçe dëshirojnë të përdorin, por janë në kërkim të sugjerimeve për versione të ndryshme ose variante të atyre fjalëve kyçe.

7. Domain Puzzler 

Domain Puzzler

Domain Puzzler është një mjet i thjeshtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur për krijimin e emrave të domain-ve që vjen me shumë mundësi dhe veçori për zhvillimin e emrit të përsosur të disponueshëm të domain-it për blogun ose faqen tuaj të internetit. Filloni me versionin “e lehtë” dhe futni fjalët tuaja ideale, zgjidhni zgjatimet e emrit të domain dhe kërkoni për idetë e emrave të domain bazuar në kriteret tuaja të zgjedhura. Domain Puzzler është një mjet i shkëlqyeshëm sepse ju lejon të përfshini fjalë kyçe të shumta në krahasim me thjesht kufizimin tuaj në një ose dy si shumica e mjeteve të tjera të gjenerimit të emrit të domain në këtë listë. Ai gjithashtu do të kombinojë fjalët tuaja në shumë ndryshime. Ju mund të shtoni rezultate në listën tuaj të emrave të domain të preferuar ose të provoni për një kërkim më të përparuar dhe specifik, si dhe të përdorni mjetin për të krahasuar renditjen e faqeve SEO të shumë emrave të ndryshëm të domain.

8. Domain Bot

Domain Bot

Domain Bot funksionon si një mjet sugjerimi për emrin e domain dhe një mjet kërkimi për emrin e domain. Ju mund të filloni duke kërkuar një fjalen që dëshironi për emrin tuaj domain dhe Domains Bot do t’ju tregojë të gjitha idetë e mundshme të emrit të domain bazuar në atë fjalen, fjalët kyçe të kombinuara ose fjalët kyçe që janë të ngjashme. Përndryshe, ju thjesht mund të kërkoni për emrin e domain që dëshironi nëse tashmë e keni në mendje. Nëse emri i domainit që dëshironi dhe keni në mend është i disponueshëm, atëherë mund ta blini dhe regjistroni atë përmes lidhjeve me regjistrues të ndryshëm të emrave të domain. Domains Bot gjithashtu do t’ju tregojë sugjerime bazuar në emra domainë të ngjashëm. Domains Bot gjithashtu ju lejon të filtroni emrat e domeneve sipas shtrirjes dhe gjuhës, dhe të shtoni sinonimet tuaja, parashtesat ose prapashtesat tuaja.

9. Stacioni i Emrave 

Stacioni i Emrave

Ju mund të filloni të kërkoni për emrin e përsosur dhe të disponueshëm të domain-it për markën tuaj në internet duke regjistruar një llogari falas me emrin Station, të cilën mund ta bëni përmes llogarisë tuaj elektronike ose Facebook. Me Stacionin e Emrave, ju do të merrni qasje te gjeneratorët e emrave të domain, sugjerimet për fjalët kyçe, damat e disponueshmërisë së menjëhershme dhe konkurset e emrave të domain. Ju mund të filtroni rezultatet e emrit të domain bazuar në kritere si zgjatje, gjatësi emri, dhe cetera. Sidoqoftë, nëse nuk keni ndonjë ide për fjalë kyçe, atëherë provoni të kërkoni nga marka ose industria e biznesit tuaj për disa ide fjalen. Emri Stacioni gjithashtu krenohet të shfaqet në faqet si Mashable, SEOMoz, TechCrunch, dhe shumë më tepër, duke i dhënë Emri Stacionit shumë besueshmëri që e bën të vlefshëm të kontrolloni.

10. Panabee

Panabee

Panabee është një mjet kërkimi për emrin e domain, gjenerator i emrave të domain, dhe gjenerator i emrit të biznesit i mbështjellë i vetëm në një. Ju mund të filloni me Panabee duke filluar me vetëm dy fjalë kyçe dhe duke kërkuar sugjerime për emrin e domain bazuar në ato dy fjalë kyçe. Nëse emri i domenit që dëshironi për blogun ose faqen tuaj të internetit është marrë tashmë, atëherë mund të vizitoni regjistruesit e emrave të domain si GoDaddy.com ku mund të shikoni shtesa të tjera në dispozicion të emrit të domain që dëshironi. Sidoqoftë, nëse nuk ju pëlqejnë sugjerimet që ju jep Panabee, atëherë Panabee do të japë kushte që lidhen me fjalët tuaja kryesore që mund t’i kërkoni. Si dhe duke ju treguar emrat e domain të disponueshëm dhe të paregjistruar, Panabee gjithashtu do t’ju tregojë nëse emri juaj ideal i domain është duke u përdorur apo jo si emër përdoruesi në median sociale.

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole është një mjet gjenerues i emrave të domain-it që vjen me shtatë mjete të ideve ideale që mund t’ju ndihmojnë të gjeni emrin e përsosur të domain-it për blogun, faqen e internetit ose markën tuaj, pavarësisht nëse keni një tastierë në mendje apo jo. Domainhole do t’ju ndihmojë të shikoni për emrat e domainëve të skaduar kohët e fundit, ose t’ju ndihmojnë të krijoni emra domain të rastit që janë tërheqës, krijues dhe të lehtë për tu shqiptuar. Domainhole gjithashtu do t’ju lejojë të kontrolloni cilindo dhe të gjitha shtesat e domain, për t’ju ndihmuar të gjeni saktësisht atë që ju nevojitet për blogun tuaj ose adresën e internetit të faqes. Domainnhole gjithashtu është paraqitur në faqet si Killer Startups, PR Web, dhe SlapStart, duke i dhënë asaj një besueshmëri dhe duke e bërë të vlefshme të kontrolloni. Në fund të fundit, Domainhole është në dispozicion për shkarkim si një aplikacion mobil, duke e bërë zgjedhjen e emrit të duhur të domain-it dhe adresën e internetit për blogun ose uebfaqen tuaj më të lehtë dhe më të përshtatshëm nëse jeni i zënë dhe gjithmonë në lëvizje.

12. Domainr 

Domainr

Domainr është një mjet gjenerues i emrave të domain që ju lejon të eksploroni të gjitha idetë e mundshme të emrit të domain-it përtej shtesave më të zakonshme: “.com”, “.net” dhe “.org”. Me fjalë të tjera, Domainr do të bëjë që të gjesh një version të disponueshëm të emrit tënd të përsosur dhe adresës së internetit duke të ndihmuar të gjesh zgjatje më pak të zakonshme, por ende të ligjshme. Kjo veçori unike e gjeneratorit të emrave të domain gjithashtu e bën Domainr të shkëlqyeshëm për zbulimin e ideve dhe mundësive të reja dhe interesante për emrin e domain. Domainr punon duke regjistruar kërkime në mënyrë anonime dhe duke gjurmuar mijëra emra domenesh të nivelit të lartë dhe TLD gjenerike të disponueshme për regjistrim në mbi 200 regjistrues të emrit të domainit të akredituar dhe adresave të internetit. Domainr gjithashtu vjen me dy API të ndryshëm të jashtëm për zbatimin e klientit dhe shërbime të tjera të internetit të lidhura me emrin e domain.

13. pamundësi!

Pamundësia!

Krahasuar me gjeneratorët e tjerë të emrave të domain në këtë listë, pamundësia! përdor një qasje pak më të ndryshme dhe më unike për të krijuar adresën e përsosur në internet për blogun ose faqen tuaj të internetit. Do të fillojë duke ardhur me fjalen që vendosni dhe më pas duke ju lejuar të zgjidhni të shtoni emrat, foljet ose mbiemrat në fillim ose në fund të fjalës suaj. Këto zgjedhje janë zgjedhur me kujdes, kështu që gjetja e një emri domaini që është e paregjistruar dhe e disponueshme, dhe krijimi i një emri domaini që është unik dhe interesant, është më e lehtë për ju. Kjo gjithashtu ju jep mundësinë për të zgjedhur midis fjalëve me katër shkronja, pesë-shkronja, dhe madje edhe gjashtë shkronja, dhe opsionin për të thjesht përzier ndonjë gjë së bashku me fjalen tuaj të zgjedhjes. Kjo jo vetëm që e bën përvojën e gjetjes së një emri domaini shumë më të lehtë se zakonisht, por edhe argëtim! Pamundësia! gjithashtu përdor serverë të shumtë për të bërë procesin shpesh zhgënjyes dhe kërkon kohë për të gjetur emrin e duhur të domain sa më shpejtë që të jetë e mundur.

14. Domain Typer

Domain TyperDomain Typer

Domain Typer është një mjet gjenerues i emrave të domain-ve që është i shpejtë, i lehtë për t’u përdorur dhe intuitiv. E tëra çfarë ju duhet të bëni është thjesht të shkruani fjalët kyçe që dëshironi për emrin e domain dhe Domain Typer do t’ju tregojë nëse ai emër i domain është i disponueshëm për blerje dhe regjistrim. Ajo gjithashtu do të gjenerojë njëkohësisht ide të rastit për emrin e domain nëse nuk keni tashmë një ide se çfarë dëshironi për emrin e domain. Dhe në rastet kur zgjedhja juaj e parë për një emër domain nuk është në dispozicion, atëherë Domain Typer do t’ju lejojë të shikoni një listë të hacks me emrin e domain dhe alternativave që ajo sugjeron.

15. Domize

Domize

Domize ofron siguri, siguri dhe shpejtësi të plotë si një mjet gjenerues i emrave të domain. Në thelb Domize ju lejon të kërkoni emra domenesh të mirë dhe të disponueshëm në një mjedis të koduar, ndërsa kontrolloni gjithashtu nëse një emër domain është regjistruar më parë, për shkak të skadimit, ose të disponueshëm për blerje. Mund të sigurojë rezultate të menjëhershme edhe kur jeni duke shtypur fjalët kyçe në funksionin e kërkimit.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid me të vërtetë ju lejon të punoni deri në anën tuaj krijuese pasi është një mjet gjenerues i emrave të domain që krijon fjalë të bëra për emrin e domain ose adresën tuaj të internetit. Këto fjalë të bëra janë unike dhe do të duken dhe do të tingëllojnë shkëlqyeshëm, me secilën fjalë të gjatë jo më shumë se 10 shkronja. Wordoid gjithashtu do t’ju lejojë të zgjidhni deri në pesë gjuhë të ndryshme dhe madje t’i përzieni dhe përputheni këto gjuhë për të krijuar një përzierje unike, interesante dhe tërheqëse të fjalëve. Wordoid ju lejon të ndryshoni nivelin e cilësisë nga e ulët në e lartë, që do të thotë se sa më i ulët të jetë cilësia, aq më e pakuptimtë dhe e krijuar qartë është fjala, ndërsa sa më e lartë të jetë cilësia do të thotë aq më e natyrshme dhe e vërtetë është fjala. Të gjitha këto karakteristika e bëjnë Wordoid të shkëlqyeshëm për të hequr pjesën më të madhe të stresit dhe zhgënjimit nga procesi i gjetjes së një emri domain, pasi krijimi i fjalëve të reja dhe përzierja e fjalëve nga shumë gjuhë të ndryshme së bashku zvogëlon mundësinë e gjetjes së një emri domain që tashmë është marrë.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler është një mjet gjeneratori i emrave të domain-ve që ju jep emrat e domain duke kombinuar çdo fjalë kyçe që dëshironi dhe zgjidhni me një fjalë kyçe që NameTumblerchooses nga baza e të dhënave të veta. Pasi të kombinohen këto fjalë, atëherë mund të zgjidhni vendosjen e fjalëve tuaja ose si dëshironi që fjalët tuaja të porositen brenda adresës tuaj të internetit, të tilla si në fillim ose në fund të emrit të domain. mund të përdorni edhe grilat për të ndarë termat dhe fjalët kyçe të sugjeruara, zgjidhni zgjatjen që dëshironi dhe shikoni rezultatet përfundimtare për të parë se si duken dhe tingëllojnë dhe nëse ju pëlqejnë apo jo.

18. Dot-O-mator 

Dot-O-mator

Dot-O-Mator është mjeti i duhur për gjeneratorin e emrave të domain-ve për ju nëse nuk dini as se ku të filloni të vini me një emër domaini dhe nuk keni absolutisht ide për emrat për të filluar. Dot-O-Mator ju lejon të krijoni sugjerime për emrin e domain duke zgjedhur cilindo listë të fjalëve nga dy kategori, si ngjyrat dhe format, për fillimin dhe fundin e emrit të domain. Nëse shihni një emër domain-i që ju pëlqen nga sugjerimet, atëherë mund t’i kombinoni të dy dhe të shihni rezultatin. Rezultatet më pas mund të zhvendosen në veçorinë “Kutia e zeros” për të kontrolluar nëse është në dispozicion apo jo për blerje dhe regjistrim. Dot-O-Mator është gjithashtu i disponueshëm për shkarkim në IOS, duke e bërë zgjedhjen e emrit të duhur të domain-it dhe adresën e internetit për blogun ose faqen tuaj në internet më të lehtë dhe më të përshtatshëm nëse jeni i zënë dhe gjithmonë në lëvizje.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName është një gjenerues i emrave të domain që ju ndihmon të krijoni një emër domain duke ju lejuar të zgjidhni dhe futni një parashtesë dhe një prapashtesë, dhe pastaj t’i kombinoni ato për të parë nëse emri i domain që rezulton është i disponueshëm apo jo. Ju gjithashtu keni shumë mundësi për të rregulluar dhe ngjitur emrin e domain tuaj duke zgjedhur nga një listë e ngjyrave, fjalët e njohura të Web 2.0, termat e teknologjisë, dhe më shumë. Ju mund të zhvendosni emrat e domain-it që rezultojnë në tiparin “tabelë gërvishtëse” dhe pastaj të pastroni zgjedhjen tuaj ose të kontrolloni disponueshmërinë e tij.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia është një mjet gjeneratori i emrave të domain-ve që ofron sugjerime për emrat e domain bazuar në zgjedhjen tuaj të fjalëve kyçe të preferuara, si dhe hulumtime në emrat e mundshëm të domenit që janë në dispozicion për regjistrim. Ky hulumtim bazohet në kriter të rëndësishëm si mosha, renditja e faqeve, lidhjet, skadimi dhe disponueshmëria e llogarisë në media. Pasi të keni zgjedhur një emër domain të sugjeruar, ju mund të klikoni “blerje” dhe të blini emrin e domain përmes një larmi të gjerë të regjistruesve të emrave të domain. 

Dhe në fund,

22. Dua emrin tim 

Dua emrin tim

Unë dua që emri im të jetë një mjet gjeneratori i kërkimit të emrit të domain-it që funksionon më mirë nëse tashmë keni një emër domaini për blogun tuaj, faqen në internet dhe markën tuaj në mendje. Vendosni emrin e domain dhe adresën e internetit që ju dëshironi dhe unë dua emrin tim do t’ju njoftojë nëse është gati për grabs ose nëse ajo është marrë tashmë. Nëse tashmë është marrë, atëherë Unë dua që Emri im do t’ju tregojë emra alternative të domain dhe çmimet për regjistrimin e tyre në emrat e ndryshëm të domainit dhe regjistruesit në internet të adresave të internetit. Ju gjithashtu mund të filtroni rezultatet e kërkimit duke fshehur emrat e domain që janë marrë tashmë.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, BatName u krijua padyshim nga inxhinierë.

Shtë e shpejtë, efikase dhe ata nuk po përpiqen të fitojnë para!

BatName është në të vërtetë mjaft unik në krahasim me gjeneruesit e tjerë.

Si punon:

 • Vendosni disa ide fjalen
 • Kërko
 • Bum – bëhet shpejt

Mirë por ajo që e bën të dallohet vërtet janë këto hashtags:

batname-screen-2

Pra, pasi të futni hashtags, mjet i sheh ata si një grupim dhe i gjen të gjitha sinonimet e asaj fjale.

Super e lezetshme.

Kjo do të 10x kërkimin tuaj të domain pasi nuk duhet të mendoni për sinonime në tuaj.

Dobësia është se tani po tregon vetëm .com – por kjo është në rregull. Ne ende e duam atë.

Bonus: Po kërkoni të mbështesni një fushë? Ne kemi një udhëzues për këtë.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector