Flywheel Hosting anmeldelser: er svinghjul det rigtige for dig?

Contents

Hvad er svinghjul?

Flywheel er et administreret WordPress-hostingfirma med base i Omaha, Nebraska med kontorer i Sydney, Australien. Virksomheden blev grundlagt i 2013 og tilbyder sine hostingtjenester til designere og udviklere, der tjener levende på at lancere websteder for klienter.


Hvor god er svinghjulshosting?

Svinghjul tilbyder en hip og overkommelig administreret WordPress-hostingmulighed til rivaliserende, mere dyre, administrerede hostingfirmaer som WP Engine. Svinghjul er ikke for amatør webmastere, idet hovedparten af ​​deres klient består af designere og udviklere. Svinghjulstøtte er super kendt og fortrolig med komplekse udviklingsspørgsmål, og deres planer er bygget i skala. Vi anbefaler svinghjul til digitale annoncer, der ønsker fleksibilitet fra deres hostingfirma. Udforsk andre muligheder, hvis du er nybegynder, eller hvis du repræsenterer en virksomhedsenhed, der ønsker ultra-hands on management.

Se officielle sider om svinghjulets anmeldelser 3.5 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Dedikeret WordPress Management
 2. Omkostninger pr. Besøgende kan forhandles
 3. Gratis migrationer / gratis demosider
 4. Automatiske sikkerhedskopier med Easy Restore Process
 5. Udvikler & Designer venlige funktioner
 6. Ulemper

  1. Langsom vendingstid på support, ingen adgang døgnet rundt
  2. Websteder kan være langsomme
  3. Iscenesættelse er stadig i beta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Vores officielle svinghjul anmeldelse

  Svinghjulet har en beskidt og attraktiv fornemmelse, som så mange andre hostingfirmaer mangler. Sammenlignet med det tegneserieagtige udseende af store navne som HostGator eller den snerpet fornemmelse hos elitehostingfirmaer som Rackspace, er Flywheel et frisk pust. Flywheel er bygget til designere og udviklere, der ønsker at lancere websteder for deres klienter, og har fundet deres niche på det administrerede WordPress-hostingmarked. De fleste af svinghjulets funktioner er i top og passer perfekt til deres påtænkte kundekreds. Nogle mindre irritationsmomenter kan dog fratage nogle brugere. Vi vil også fraråde svinghjul for websteder, der månedligt modtager millioner af besøg.

  De bedste funktioner i svinghjulshosting

  Svinghjul bygget til designere og udviklere, der virkelig kender deres vej rundt WordPress, og derfor kender det godt nok til at vide, at outsourcing af styring af dets sikkerhed og opdateringer er værd at have det. Disse fyre er kyndige og ved nøjagtigt, hvad deres techie-klienter ønsker i en hosting-service, nemlig hastighed, innovative og intuitive funktioner, sikkerhed og regelmæssige sikkerhedskopier.

  Overkommelig, dedikeret WordPress-styring

  Da WordPress er det førende CMS, der bruges over hele verden, er det ikke underligt, at administreret WordPress-hosting er blevet en varm branche i de senere år. Svinghjul udfylder pænt niche mellem nybegynder webmastere ved hjælp af GoDaddys administrerede WordPress hosting platform (starter $ 3,99 / måned) og multi-million dollar virksomheder, der bruger WP Motors ultra professionelle version ($ 29.99 / måned). Svinghjul starter ved $ 15 / måned med fleksibel skalerbarhed for dem der ønsker at være vært for flere websteder.

  Omkostninger pr. Besøgende kan forhandles

  En af faktureringsmetrikerne, der er populær blandt dedikerede WordPress-administrationsselskaber, er antallet af besøgende, som et WordPress, et websted forventes at modtage. Mange af disse virksomheder holder fast ved deres politik om at opkræve et vist beløb for et vist antal besøgende. Svinghjul er anderledes – vi har været i stand til at forhandle omkostningerne pr. Besøgende. Dette er enormt værdifuldt for websteder, der planlægger at skalere med tiden.

  Ét login til alle dine WordPress-websteder

  Når du er webmaster for flere WordPress-websteder, kan du muligvis finde dig selv med en lille sort bog, der er fuld af brugernavne og adgangskoder. Men med svinghjul er det ikke tilfældet. Med svinghjul kan du migrere alle dine WordPress-websteder under én legitimation. Hvis du har brug for at samarbejde med andre mennesker, giver Flywheel hver person deres egne loginoplysninger. Denne funktion gør Flywheel til et let valg for design- og udviklingsbureauer, der administrerer flere websteder.

  Gratis, hurtige migrationer

  Hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende WordPress-administrationsfirma, flytter Flywheel alle dine nuværende websteder til deres servere, sikkert og gratis. Plus, de er superhurtige til det, med overførsler, der normalt tager mellem 24 og 48 timer. Og hvis du vil have det virkelig hurtigt, tilbyder de en 8 timers fremskyndet migration for $ 49.

  Gratis demosider

  Mens svinghjul generelt oplades pr. Domæne, giver de mulighed for ubegrænset demo- og iscenesættelsesfunktioner – endnu en funktion, der gør dem perfekte til professionelle udviklere og designere. Selvom disse websteder ikke er live, giver de kunderne mulighed for at opbygge et websted og teste dets funktionalitet fuldt ud.

  Top Notch Security inkluderer en gratis SSL

  Flywheel scanner konstant dine websteder for malware og udfører et så grundigt job, at du aldrig behøver at installere et andet WordPress-sikkerhedsplugin. I tilfælde af at dit websted bliver hacket, arbejder deres team utrætteligt for at løse problemet og returnere dit websted til det normale. Derudover kaster de i en gratis SSL med hvert domæne, du registrerer hos dem.

  Automatiske sikkerhedskopier med Easy Restore Process

  Svinghjul udfører automatisk daglige sikkerhedskopier. Det betyder, at Flywheel sikkerhedskopierer alle dine ændringer hver dag for at sikre, at integriteten af ​​dine websteder forbliver intakt. Hvis der nogensinde var et problem med dit websted, gør Flywheel gendannelsesprocessen let med en 1-klik-handling. Denne funktion alene kan spare dig for besværet med nogensinde at skulle finde og online backupfirma for at sikre integriteten af ​​de data, der er dit websted.

  Ulemper ved svinghjulshosting

  Flywheel kundeservice er virkelig smart, men ikke altid tilgængelig

  Flywheel hosting har et ry for at yde fantastisk support. Deres team er lige så nørdet som deres generelle klient, og kan næsten altid møde dig på enhver dybde af tekniske problemer, du oplever. Når det er sagt, tilbyder de ikke live chat support, og telefon- og supportbilletider er mere eller mindre begrænset til almindelige forretningstider. Mens de fleste billetter besvares inden for 24 timer og modtager høflige, nyttige svar, er dette muligvis ikke passende for alle. Hvis du bor i en anden tidszone, arbejder ulige timer eller forventer, at du har brug for meget teknisk support, har Flywheel muligvis ikke de ressourcer til rådighed for at komme tilbage til dig med det samme. Dette kan forventes på planerne med billigere priser, men når du begynder at betale $ 100 / måned, skal support 24/7 være standard. WP Engine, Flywheels topkonkurrent, giver kunder med højere niveau 24/7 adgang til kundesupport.

  Elsker du cPanel? Se andetsteds.

  Flywheels brugerdefinerede betjeningspanel er super slank og har et væld af nyttige værktøjer, men hvis du er en die-hard fan af cPanel og er tilbageholdende med at lære en anden grænseflade, er Flywheel ikke noget for dig. DreamHost er en anden vært, der er specialiseret i delt hosting, og som undgår cPanel til fordel for deres eget instrumentbræt. De fleste WordPress-professionelle vil ikke tage noget ud af dette, men det er noget at overveje, hvis du eller dine kolleger kæmper for at holde styr på de snesevis af forskellige dashboardgrænseflader, du interagerer med på daglig basis.

  Iscenesættelsesområdet er i Beta

  Et iscenesættelsesområde er, hvor du kan foretage flere ikke-gemte ændringer på dit websted og derefter blot skubbe ændringerne til det live site. Svinghjulets iscenesættelsesområde er i Beta. De hævder, at det snart ikke vil være i Beta, men i øjeblikket får du muligvis ikke et fuldt funktionelt iscenesættelsesområde. WP Engine slår dem ud på dette område i det mindste nu.

   Indlæsningstider er ikke den hurtigste

  Svinghjul hævder at have flammende hurtige hastigheder, men efter vores erfaring kan dette være lidt af et tomt krav. Upload af en WordPress-installation i gennemsnit tog godt en times tid, og nogle gange kunne mere komplekse websider gennemsøge at indlæse. Deres cache-funktioner hjælper bestemt disse problemer, men selv da var deres hastigheder markant under dem, der blev oplevet med WP Engine. Der er masser af faktorer, der bidrager til pageload-tider, men vi fandt, at på tværs af linjen lod svinghjulet noget tilbage at ønske. For superhurtige hastigheder anbefaler vi A2 Hosting og deres optimerede WordPress-installation.

  Bundlinie

  Hvis du forventer eller er vant til den hvide handske-behandling af administrerede WordPress-hostingfirmaer som WP Engine, anbefaler vi ikke at skifte til svinghjul. En meget mindre virksomhed med en meget startfuld fornemmelse, kan svinghjul skuffe dem, der ønsker, at alt håndteres for dem med den professionelle kamp for at matche. For skræmmende freelancere, der er på udkig efter en fleksibel, overkommelig og dygtig mulighed for hosting, er Flywheel en drøm. Deres betjeningspanel er bygget til at administrere dine kunders websteder problemfrit, og hver måned udruller de nye funktioner og tilbud, der er tilpasset nøjagtigt for dem, der lever deres lanceringssider. Hvis du leder efter en overkommelig mulighed og har en DIY-attitude, finder du alt, hvad du leder efter i Flywheel administreret WordPress-hosting.

  Se flere funktioner

  Spørgsmål og svar på svinghjul

  Svinghjul er let nok for enhver at bruge, og da enhver kan finde ud af, hvordan man bruger det, er der masser af spørgsmål rundt. Heldigvis er der svar på disse spørgsmål, hvilket er, hvad du finder her. At have en one-stop shop for alle dine spørgsmål vil hjælpe dig med at finde ud af, om Flywheel er det websted, du ønsker til dit websted. Dette skulle svare på mange almindelige spørgsmål, som nye kunder har angående svinghjul.

  Hvordan kan man gå ind i en bulkplan ud fra et enkelt sted?

  Du ønsker at tage backup af det originale websted, og derefter vil du klone stedet. Du skal derefter vælge din betalingsmetode. Du kan derefter pege DNS til det nye sted, medmindre det var et demosite eller endnu ikke er live, som du kan springe over. Du vil sikre dig, at du annullerer og sletter det originale websted. Dit nye websted skal fungere korrekt, og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte deres Hjælp-websted for at finde ud af eventuelle problemer.

  Hvordan starter man iscenesættelse?

  Iscenesættelse er stadig i beta-format, så du bliver nødt til at anmode om adgang fra Flywheel direkte. Når du først har fået adgang, kan du skifte iscenesættelse til on-position under fanen Avanceret. Det kan tage lidt tid at gøre iscenesættelsesprocessen klar, især hvis dit websted er ret stort. Når den er færdig med processen, vises den nye fane Staging på dit websteds svinghjul-betjeningspanel. Du vil være i stand til at få adgang til Staging-webstedet via URL-adressen i fanebladet Scanning og bruge dine WordPress-legitimationsoplysninger. Der er en adgangskode, der beskytter dit websted, mens du arbejder på det, og du kan foretage alle de ændringer, du ønsker.

  Er det muligt at ændre datacenters placering på et websted?

  Det er ikke muligt at flytte et sted mellem datacentre, du kan arbejde omkring problemet for at opnå de samme resultater. Du ønsker at tage backup af det originale websted og derefter klone det. Du skal vælge din betalingsmetode og det datacenter, du vil sende den til. Du kan derefter pege DNS til det nye sted, og du vil annullere eller slette det originale sted. Det er omtrent den samme proces med at skifte dine planer.

  Kan jeg geninstallere WordPress Core-filerne?

  Hvis du har brug for at geninstallere WordPress Core-filerne, kan det være lettere at starte overalt. Afhængigt af hvilke typer ændringer, du vil foretage, kan du altid oprette et demosite og tilføje det til dit websted, når du er klar. Du kan klikke på knappen “Nyt sted” på svinghjulets betjeningspanel. Du ønsker at udfylde formularen med dine foretrukne indstillinger. Du vil vælge “Min klient betaler senere” som faktureringsmetode. Du har et 14-dages demosite til rådighed til at arbejde på, og når du er klar til at foretage ændringerne, kan du migrere det til det nye sted og derefter gå live med det.

  Kan man tvinge SSL på et sted?

  Når SSL-tilføjelsen til et websted er aktiveret på svinghjulet, er det en god ide at tvinge SSL ind på dit websted. Du vil omdirigere trafik til webstedet via HTTP-protokollen til HTTPS for at gøre det mere sikkert. Du ønsker at gå til fanen Avanceret og skifte “Tving HTTPS” -skiftindstillingen. Det omdirigerer dit websteds trafik til HTTPS automatisk.

  Er der rabatter til rådighed for almennyttige organisationer?

  Afhængig af den almennyttige organisation, du er en del af, er du muligvis kvalificeret til visse rabatter. Ideelle organisationer, der er en del af 501 (c) 3-sektoren, kan du e-mail Flywheel med din organisations oplysninger. Svinghjul skal kunne finde rabatter, der hjælper dig med at nå dine mål.

  Hvordan kan man gå live på svinghjulet??

  Der er nogle trin, du skal følge for at få dit websted til at blive live. Du vil fjerne adgangskodebeskyttelsen i svinghjulet. Du kan derefter tilføje de domæner, du vil have peget på dit websted. Derefter indstiller du det korrekte domæne til det primære domæne. Når dette er afsluttet, kan du pege domænet DNS på domænelisten i svinghjul.

  Hvad er en hvid skærm / 500 fejlfejl?

  Der er mange grunde til, at du måske har en hvid skærm, hvor din normale skærm skal være. Der er mange grunde, men hvis du har 505-fejl, betyder det, at din computer ikke går ned. Det kan skyldes plugins eller temakonflikter, PHP-syntaksfejl eller opbrugt hukommelse på serveren. Der er en indstilling, du kan bruge til at skifte PHP-fejl på webstedet. Du vil ændre indstillingen WP_DEBUG under fanen Avanceret. Derefter kan du kigge efter kilden til problemet, så du nemt kan løse det.

  Hvad er betydningen af ​​administreret WordPress-hosting?

  Svinghjul behandler hvert websted individuelt, hvilket giver alle mulighed for at have en personlig stil til deres websted. Med Flywheels administrerede cache og ydeevne kan du konfigurere dit websted uden plugins, takket være serverne. Svinghjul styrer sikkerheden på WordPress, i betragtning af at det er et mål for hackere og onde fyre, og det fungerer på serverniveau for at forhindre hacks i websteder. Svinghjul opdaterer din software, så du bruger altid den mest opdaterede version af WordPress. Du får også ekspert WordPress-support gennem svinghjul. Det er som at have en personlig sekretær til dit websted.

  Er svinghjul tilgængeligt via SSH?

  Desværre giver Flywheel ikke SSH-adgang til noget sted på grund af sikkerhedsforanstaltningerne og ydeevnen Flywheel leverer. Du kan få adgang til svinghjulet via SFTP og komme til databasen. Du kan kontakte svinghjulssupport, hvis du gerne vil gøre via SSH, og de kan hjælpe dig med alle spørgsmål, du har.

  Hvad er et demosite?
   • Demosider er som en praksis, der køres for et websted. Du kan oprette et websted og oprette en demonstration, før du betaler for det. Dette er nyttigt for alle, der opretter et websted til en klient. Du vil være i stand til at give et eksempel på, hvad webstedet er, hvordan det ser ud, og det er gratis. Det er en god måde at aflevere et websted til en klient, når de er klar til at tage sig af betalingerne.
   • Hvis du vil oprette et demosite, opretter du et nyt sted. Du kan vælge “Min klient betaler senere”, når faktureringsoplysningerne vises. Du kan uploade webstedet til din klient, overføre fakturering og derefter gøre webstedet live. Det er en god måde at sikre, at det er godt at gå, før du investerer penge på et websted.
  Hvad er et besøg ifølge Flywheel?

  Besøg på et websted er vigtigt for at holde styr på, hvor mange mennesker der kommer til webstedet. Svinghjul vil anbefale en plan afhængigt af antallet af besøg, du får hver måned. Et besøg ifølge Flywheel er en unik IP-adresse i en 24-timers periode. Det er en månedlig sum, og det betyder ikke noget, hvor mange sider en enkelt adresse besøger. Det er en afbalanceret måde at måle dine besøgende på, og det er let at holde styr på dem. Du kan også tjekke antallet af besøgende på dit websted. Det er forfriskende at vide, at du ikke behøver at holde styr på det selv.

  Er der en grund til, at adgangskoder er beskyttet?

  Der er masser af grunde til, at der er så meget beskyttelse af et websted, især for demosiderne. Det er beskyttet, indtil webstedet er betalt for, og når det først er betalt for, kan du justere adgangskodebeskyttelsen. Når en besøgende kommer til dit websted, når adgangskodebeskyttelsen er aktiveret, kan de indtaste deres legitimationsoplysninger for at få adgang til webstedet. Det er en måde at beskytte dit demoside mod at blive lækket eller stjålet, mens du sætter det sammen.

  Vil svinghjul understøtte multisite?
   • Svinghjul vil understøtte multisite på forskellige planer. Den leveres ikke med Tiny-planen, og din tilpassede plan giver dig mulighed for at bruge multisite. Alle websteder inden for den multisitale installation bør dog ikke overskride diskgrænserne, når de alle er tilføjet sammen.
   • Hvis du vil aktivere multisite, kan du gøre det på fanen tilføjelser og tænde for multisite. Svinghjul kører flere unikke domæner med en enkelt installation af multisitefunktionen. Du skal kontakte svinghjulets support for at få dem til at hjælpe dig i processen.
  Hvad er navnene på Flywheels servere?

  Det anbefales, at du ikke opdaterer navneservere, når du peger på svinghjul. Du kan ændre A-posten og CNAME DNS-posterne for at pege dit domæne til svinghjul. Det er lettere end at ændre de navneservere, du bruger. I stedet for at dirigere trafik gennem svinghjul til dit domæne, dirigerer svinghjul trafikken til dit websted. Alt hvad du ville gøre er at ændre IP-adressen til det sted, hvor domænet er.

  Hvad er den rigtige svinghjulplan?

  Der er tre hovedplaner, som Flywheel tilbyder, men der er også tilpassede planer tilgængelige. Planerne starter ved $ 15 om måneden og går op, afhængigt af hvilken plan du har brug for på dit websted. Ting som antal besøg, diskplads, båndbredde, SSL-support, CDN-support og support på flere websteder varierer med pris. Hvis du ikke har brug for meget diskplads eller båndbredde, kan du tilpasse din plan. Der er ingen forkert plan, og du kan tale med Flywheel support for at hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål.

  Vil svinghjul hjælpe med at migrere et sted?
   • Ja, Flywheel hjælper med at migrere et websted, og i betragtning af hvor vanskeligt det er at flytte et WordPress-sted, flytter Flywheel et websted gratis. Du skal indgive en anmodning, der dækker nogle detaljer om din tidligere hosting-konto. Svinghjul overfører dit websted og indstiller det som en demo. Du kan se en demonstration af demoen for at se, hvordan dit websted fungerer, før du får det til at blive live.
   • Trinene til overførsel af et websted er lette. Du ønsker at lave en sikkerhedskopi af dit websted, og Flywheel opretter et demosite på din konto. Du kan søge i databasen og erstatte alle gamle URL’er. Svinghjul scanner stedet for malware, verificerer ydelsen og udseendet og sørger for, at alt kører korrekt. Når alt tjekker ud, overføres webstedet til betaling. Det tager normalt cirka en til to dage.
  Hvordan kan man opsætte en DNS?

  Det anbefales, at du administrerer DNS ved hjælp af domæneregistratoren. Det er det sted, hvor du købte domænet. Registratoren skal have navneserverne allerede konfigureret, hvilket giver dig mulighed for at administrere din DNS. Svinghjul kan hjælpe dig med spørgsmål om DNS, hvilket er meget forvirrende at forstå og få det rigtige. Flywheel DNS Health Checker for at sikre dig, at alt tjekker ud, og at du er klar til at gå.

  Vil et websted være tilgængeligt via SFTP?

  Du behøver ikke at dele SFTP-brugernavne og adgangskoder, når du bruger svinghjul. Alle bruger deres eget personlige brugernavn og adgangskode til at logge på SFTP, og de får øjeblikkelig adgang til alle siderne. Du nulstiller din svinghjulskode for at ændre indstillingerne, og hvis du har spørgsmål, hjælper svinghjulet dig. Svinghjul understøtter ikke alle de store SFTP-klienter, hvilket er ideelt for alle, der bruger enhver SFTP.

  Tilbyder svinghjul SSL-certifikater?

  Ja, svinghjul tilbyder SSL-certifikater. De samarbejder med Let’s Encrypttm. Svinghjul tilbyder Simple SSL, som er en gratis og automatisk måde at generere og installere et SSL-certifikat. Der er nogle tilfælde, hvor du bliver nødt til at angive et gyldigt certifikat fra en tredjepart SSL-udbyder. Ligegyldigt hvilket tidligere certifikat, Flywheel hjælper dig med at installere det gratis. Hvis du ikke allerede har en, kan du finde en gennem GoDaddy, RapidSSL eller Instant SSL.

  Mere på GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map