Flywheel Hosting Κριτικές: είναι το Flywheel κατάλληλο για εσάς;

Flywheel Hosting Κριτικές: είναι το Flywheel κατάλληλο για εσάς;

Flywheel Hosting Κριτικές: είναι το Flywheel κατάλληλο για εσάς;

Contents

Τι είναι το σφόνδυλο?

Το Flywheel είναι μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας WordPress που εδρεύει στην Ομάχα της Νεμπράσκα με γραφεία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ιδρύθηκε το 2013, η εταιρεία προσανατολίζει τις υπηρεσίες φιλοξενίας της για σχεδιαστές και προγραμματιστές που ζουν προς πώληση ιστοσελίδες για πελάτες.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Flywheel?

Το Flywheel προσφέρει μια ισορροπημένη και οικονομικά προσιτή επιλογή φιλοξενίας WordPress για να ανταγωνιστεί πιο γεμάτες, πιο ακριβές εταιρείες διαχείρισης φιλοξενίας όπως το WP Engine. Το Flywheel δεν προορίζεται για ερασιτέχνες webmaster, με το μεγαλύτερο μέρος των πελατών τους να αποτελείται από σχεδιαστές και προγραμματιστές. Η υποστήριξη του σφόνδυλου είναι εξαιρετικά γνωστή και εξοικειωμένη με περίπλοκα αναπτυξιακά ζητήματα και τα σχέδιά τους είναι σχεδιασμένα σε κλίμακα. Συνιστούμε το Flywheel για ψηφιακά δημιουργικά που επιθυμούν ευελιξία από την εταιρεία φιλοξενίας τους. Εξερευνήστε άλλες επιλογές εάν είστε αρχάριος ή εάν εκπροσωπείτε μια εταιρική οντότητα που επιθυμεί εξαιρετικά χέρια στη διαχείριση.

Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα Flywheel Κριτικές 3.5 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Αφιερωμένη διαχείριση WordPress
 2. Το κόστος ανά επισκέπτη είναι διαπραγματεύσιμο
 3. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις / δωρεάν ιστότοποι επίδειξης
 4. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με εύκολη διαδικασία επαναφοράς
 5. Προγραμματιστής & Φιλικά χαρακτηριστικά σχεδιαστών
 6. Μειονεκτήματα

  1. Αργός χρόνος αναμονής στην υποστήριξη, χωρίς πρόσβαση 24/7
  2. Οι ιστότοποι μπορεί να είναι αργοί
  3. Η σταδιοποίηση είναι ακόμα σε έκδοση beta

  Υποστήριξη3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Η επίσημη κριτική μας για το σφόνδυλο

  Το Flywheel έχει μια έντονη και ελκυστική αίσθηση που λείπουν τόσες πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Σε σύγκριση με τη γελοιογραφία εμφάνιση μεγάλων ονομάτων όπως το HostGator ή την βρώμικη αίσθηση των ελίτ εταιριών φιλοξενίας όπως το Rackspace, το Flywheel είναι μια ανάσα καθαρού αέρα. Χτισμένο για σχεδιαστές και προγραμματιστές που θέλουν να ξεκινήσουν ιστότοπους για τους πελάτες τους, το Flywheel βρήκε τη θέση του στη διαχειριζόμενη αγορά φιλοξενίας WordPress. Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Flywheel είναι κορυφαίας ποιότητας και ταιριάζουν τέλεια για το πελατολόγιό τους. Ωστόσο, ορισμένες μικρές ενοχλήσεις ενδέχεται να αποτρέψουν ορισμένους χρήστες. Επίσης, συμβουλεύαμε το Flywheel για ιστότοπους που δέχονται εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα.

  Καλύτερες δυνατότητες του Flywheel Hosting

  Το Flywheel έχει σχεδιαστεί για σχεδιαστές και προγραμματιστές που γνωρίζουν πραγματικά το δρόμο τους γύρω από το WordPress, και ως εκ τούτου το γνωρίζουν αρκετά καλά για να γνωρίζουν ότι η εξωτερική ανάθεση της διαχείρισης της ασφάλειας και των ενημερώσεών του αξίζει τον κόπο. Αυτά τα παιδιά είναι καταλαβαίνω και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι τεχνικοί πελάτες τους σε μια υπηρεσία φιλοξενίας, δηλαδή ταχύτητα, καινοτόμα και διαισθητικά χαρακτηριστικά, ασφάλεια και τακτικά αντίγραφα ασφαλείας.

  Προσιτή, ειδική διαχείριση WordPress

  Με το WordPress να είναι το νούμερο ένα CMS που χρησιμοποιείται παγκοσμίως, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress έχει γίνει μια καυτή βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Το σφόνδυλο γεμίζει όμορφα τη θέση μεταξύ αρχάριων webmaster χρησιμοποιώντας τη διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress του GoDaddy (ξεκινώντας από 3,99 $ / μήνα) και εταιρείες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά επαγγελματική έκδοση του WP Engine (29,99 $ / μήνα). Το Flywheel ξεκινά από 15 $ / μήνα με ευέλικτη επεκτασιμότητα για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν πολλούς ιστότοπους.

  Το κόστος ανά επισκέπτη είναι διαπραγματεύσιμο

  Μία από τις μετρήσεις χρέωσης που είναι δημοφιλής μεταξύ αφοσιωμένων εταιρειών διαχείρισης WordPress είναι ο αριθμός των επισκεπτών που αναμένεται να λάβει ένας ιστότοπος WordPress. Πολλές από αυτές τις εταιρείες διατηρούν σταθερή την πολιτική τους να χρεώνουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για συγκεκριμένους επισκέπτες. Το σφόνδυλο είναι διαφορετικό – καταφέραμε να διαπραγματευτούμε το κόστος ανά τιμή επισκέπτη. Αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο για ιστότοπους που σκοπεύουν να κλιμακώσουν με το χρόνο.

  Μία σύνδεση για όλους τους ιστότοπους του WordPress

  Όταν είστε webmaster για αρκετούς ιστότοπους του WordPress, μπορεί να βρεθείτε με ένα μικρό μαύρο βιβλίο που είναι γεμάτο από ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Ωστόσο, με το Flywheel αυτό δεν συμβαίνει. Το Flywheel σάς επιτρέπει να μετεγκαταστήσετε όλους τους ιστότοπους του WordPress με ένα διαπιστευτήριο. Επιπλέον, εάν πρέπει να συνεργαστείτε με άλλα άτομα, το Flywheel θα δώσει σε κάθε άτομο τα δικά του διαπιστευτήρια σύνδεσης. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Flywheel μια εύκολη επιλογή για οργανισμούς σχεδιασμού και ανάπτυξης που διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους.

  Δωρεάν, γρήγορες μεταναστεύσεις

  Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα εταιρεία διαχείρισης WordPress, το Flywheel θα μεταφέρει όλους τους τρέχοντες ιστότοπούς σας στους διακομιστές τους, με ασφάλεια και δωρεάν. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά γρήγοροι σε αυτό, με τις μετακινήσεις να διαρκούν συνήθως μεταξύ 24 και 48 ωρών. Και αν το θέλετε πολύ γρήγορα, προσφέρουν 8 ώρες ταχείας μετεγκατάστασης για 49 $.

  Δωρεάν ιστότοποι επίδειξης

  Ενώ το Flywheel χρεώνει γενικά ανά τομέα, επιτρέπουν απεριόριστες δυνατότητες επίδειξης και στάσης – ένα ακόμη χαρακτηριστικό που τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματίες προγραμματιστές και σχεδιαστές. Αν και αυτοί οι ιστότοποι δεν είναι διαθέσιμοι, επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο και να ελέγξουν πλήρως τη λειτουργικότητά του.

  Το Top Notch Security περιλαμβάνει ένα δωρεάν SSL

  Το Flywheel σαρώνει συνεχώς τους ιστότοπούς σας για κακόβουλο λογισμικό και κάνει τόσο καλή δουλειά που δεν θα χρειαστεί ποτέ να εγκαταστήσετε άλλο πρόσθετο ασφαλείας WordPress. Σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, η ομάδα του θα εργαστεί ακούραστα για να διορθώσει το πρόβλημα και να επαναφέρει τον ιστότοπό σας στο φυσιολογικό. Επιπλέον, ρίχνουν ένα δωρεάν SSL σε κάθε τομέα που εγγράφεστε μαζί τους.

  Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με εύκολη διαδικασία επαναφοράς

  Το Flywheel εκτελεί αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα, το Flywheel θα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των αλλαγών σας για να διασφαλίζει ότι η ακεραιότητα των ιστότοπών σας παραμένει ανέπαφη. Εάν υπήρχε ποτέ πρόβλημα με τον ιστότοπό σας, το Flywheel διευκολύνει τη διαδικασία επαναφοράς με λειτουργία 1 κλικ. Αυτή η δυνατότητα από μόνη της μπορεί να σας εξοικονομήσει την ταλαιπωρία που πρέπει ποτέ να βρείτε και να δημιουργήσετε μια εφεδρική εταιρεία για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των δεδομένων που είναι ο ιστότοπός σας.

  Μειονεκτήματα του Flywheel Hosting

  Η εξυπηρέτηση πελατών Flywheel είναι πραγματικά έξυπνη, αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμη

  Η φιλοξενία Flywheel έχει τη φήμη ότι παρέχει φανταστική υποστήριξη. Η ομάδα τους είναι εξίσου nerdy με τη γενική πελατεία τους και μπορεί σχεδόν πάντα να σας συναντήσει σε οποιοδήποτε βάθος τεχνικού ζητήματος που αντιμετωπίζετε. Τούτου λεχθέντος, δεν προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και οι ώρες εισιτηρίων τηλεφώνου και υποστήριξης περιορίζονται λίγο πολύ σε κανονικές ώρες εργασίας. Αν και τα περισσότερα εισιτήρια απαντώνται εντός 24 ωρών και λαμβάνουν ευγενικές, χρήσιμες απαντήσεις, αυτό μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους. Εάν ζείτε σε διαφορετική ζώνη ώρας, εργάζεστε με περίεργες ώρες ή αναμένετε ότι χρειάζεστε πολλή τεχνική υποστήριξη, το Flywheel μπορεί να μην διαθέτει τους πόρους για να επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως. Αυτό μπορεί να αναμένεται στα φθηνότερα πακέτα τιμών, αλλά μόλις αρχίσετε να πληρώνετε 100 $ / μήνα, η υποστήριξη 24/7 πρέπει να είναι στάνταρ. Η WP Engine, ο κορυφαίος ανταγωνιστής της Flywheel, παρέχει στους πελάτες υψηλότερης βαθμίδας 24/7 πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών.

  Σας αρέσει το cPanel; Κοιτάξτε αλλού.

  Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου του Flywheel είναι εξαιρετικά κομψός και διαθέτει πολλά χρήσιμα εργαλεία, αλλά αν είστε οπαδός του cPanel και είστε απρόθυμοι να μάθετε μια άλλη διεπαφή, τότε το Flywheel δεν είναι για εσάς. Το DreamHost είναι ένας άλλος οικοδεσπότης, που ειδικεύεται στην κοινή φιλοξενία, που αποφεύγει το cPanel υπέρ του δικού τους ταμπλό. Οι περισσότεροι επαγγελματίες του WordPress δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν εσείς ή οι συνεργάτες σας αγωνίζεστε να παρακολουθείτε τις δεκάδες διαφορετικές διεπαφές ταμπλό με τις οποίες αλληλεπιδράτε καθημερινά.

  Η περιοχή σταδιοποίησης είναι σε Beta

  Μια περιοχή σταδιοποίησης είναι όπου μπορείτε να κάνετε πολλές μη αποθηκευμένες αλλαγές στον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, απλώς να προωθήσετε τις αλλαγές στον ζωντανό ιστότοπο. Η περιοχή στάσης του Flywheel είναι στο Beta. Ισχυρίζονται ότι σύντομα δεν θα είναι στο Beta, αλλά προς το παρόν, ενδέχεται να μην έχετε μια πλήρως λειτουργική περιοχή στάσης. Το WP Engine τους ξεπερνά σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον τώρα.

   Οι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι οι γρηγορότεροι

  Ο σφόνδυλος ισχυρίζεται ότι έχει απίστευτες ταχύτητες, αλλά σύμφωνα με την εμπειρία μας, αυτό μπορεί να είναι λίγο άδειο. Η μεταφόρτωση μιας εγκατάστασης WordPress μέσου μεγέθους χρειάστηκε πάνω από μια ώρα και μερικές φορές πιο περίπλοκες ιστοσελίδες θα ανιχνεύονταν για φόρτωση. Οι δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης τους βοηθούν σίγουρα σε αυτά τα ζητήματα, αλλά ακόμα και τότε οι ταχύτητές τους ήταν σημαντικά χαμηλότερες από αυτές που είχαν εμπειρία με το WP Engine. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στους χρόνους φόρτωσης σελίδας, αλλά διαπιστώσαμε ότι σε γενικές γραμμές, το Flywheel άφησε κάτι που ήταν επιθυμητό. Για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, προτείνουμε το A2 Hosting και τη βελτιστοποιημένη εγκατάσταση WordPress.

  Συμπέρασμα

  Εάν περιμένετε ή έχετε συνηθίσει τη θεραπεία με λευκά γάντια διαχειριζόμενων εταιρειών φιλοξενίας WordPress όπως το WP Engine, δεν συνιστούμε τη μετάβαση στο Flywheel. Μια πολύ μικρότερη εταιρεία με πολύ αίσθηση εκκίνησης, το Flywheel μπορεί να απογοητεύσει όσους θέλουν τα πάντα να τα χειριστούν με την επαγγελματική επιρροή να ταιριάζει. Ωστόσο, για τους άκαμπτους ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν μια ευέλικτη, προσιτή και έξυπνη επιλογή για φιλοξενία, το Flywheel είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο πίνακας εργαλείων τους έχει δημιουργηθεί για τη διαχείριση των ιστότοπων των πελατών σας χωρίς προβλήματα, και κάθε μήνα κυκλοφορεί νέες δυνατότητες και προσφορές που απευθύνονται ακριβώς σε όσους δημιουργούν τους ιστότοπους εκτόξευσής τους. Εάν αναζητάτε μια προσιτή επιλογή και έχετε μια στάση DIY, θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε στη φιλοξενία WordPress με διαχείριση Flywheel.

  Δείτε περισσότερες δυνατότητες

  Ερωτήσεις και απαντήσεις στο σφόνδυλο

  Το σφόνδυλο είναι αρκετά εύκολο για οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει, και αφού ο καθένας μπορεί να καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις γύρω. Ευτυχώς, υπάρχουν απαντήσεις για αυτές τις ερωτήσεις, που θα βρείτε εδώ. Έχοντας ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ερωτήσεις σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν το Flywheel είναι ο ιστότοπος φιλοξενίας που θέλετε για τον ιστότοπό σας. Αυτό πρέπει να απαντήσει σε πολλές κοινές ερωτήσεις που έχουν οι νέοι πελάτες σχετικά με το Flywheel.

  Πώς μπορεί κάποιος να μετακινηθεί σε ένα μαζικό σχέδιο από έναν μόνο ιστότοπο?

  Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αρχικού ιστότοπου και στη συνέχεια θέλετε να κλωνοποιήσετε τον ιστότοπο. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραπέμψετε το DNS στον νέο ιστότοπο, εκτός εάν ήταν ένας ιστότοπος επίδειξης ή δεν ήταν ακόμη ζωντανός, τον οποίο μπορείτε να παραλείψετε. Θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει και διαγράψει τον αρχικό ιστότοπο. Ο νέος σας ιστότοπος πρέπει να λειτουργεί σωστά και αν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο βοήθειας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα.

  Πώς ξεκινάει η στάση?

  Η σταδιοποίηση είναι ακόμα σε μορφή beta, οπότε θα πρέπει να ζητήσετε απευθείας πρόσβαση από το Flywheel. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση, μπορείτε να αλλάξετε το Staging στη θέση ενεργοποίησης στην καρτέλα Advanced. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να προετοιμαστεί η διαδικασία Staging, ειδικά εάν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά μεγάλος. Μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία, η νέα καρτέλα Στάδιο θα βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου Flywheel του ιστότοπού σας. Θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο Staging μέσω της διεύθυνσης URL στην καρτέλα Staging και να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήριά σας στο WordPress. Υπάρχει ένας κωδικός πρόσβασης που προστατεύει τον ιστότοπό σας ενώ εργάζεστε σε αυτόν και μπορείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές που θέλετε.

  Είναι δυνατόν να αλλάξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων ενός ιστότοπου?

  Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση ενός ιστότοπου μεταξύ κέντρων δεδομένων, μπορείτε να επιλύσετε το ζήτημα για να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αρχικού ιστότοπου και μετά να τον κλωνοποιήσετε. Θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας και το κέντρο δεδομένων στο οποίο θέλετε να την στείλετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε το DNS στον νέο ιστότοπο και θέλετε να ακυρώσετε ή να διαγράψετε τον αρχικό ιστότοπο. Είναι περίπου η ίδια διαδικασία αλλαγής των σχεδίων σας.

  Μπορώ να επανεγκαταστήσω τα αρχεία WordPress Core?

  Εάν πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα αρχεία WordPress Core, ίσως είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε από την αρχή. Ανάλογα με τους τύπους αλλαγών που θέλετε να κάνετε, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επίδειξης και να τον προσθέσετε στον ιστότοπό σας όταν είστε έτοιμοι. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Νέος ιστότοπος” στον Πίνακα ελέγχου Flywheel. Θέλετε να συμπληρώσετε τη φόρμα με τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας. Θέλετε να επιλέξετε “Ο πελάτης μου θα πληρώσει αργότερα” ως τη μέθοδο χρέωσης. Θα έχετε διαθέσιμο έναν ιστότοπο επίδειξης 14 ημερών για να εργαστείτε και όταν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές, μπορείτε να τον μετεγκαταστήσετε στον νέο ιστότοπο και, στη συνέχεια, να το μεταφέρετε ζωντανά.

  Μπορεί κάποιος να αναγκάσει SSL σε έναν ιστότοπο?

  Μόλις ενεργοποιηθεί το πρόσθετο SSL για έναν ιστότοπο στο Flywheel, είναι καλή ιδέα να αναγκάσετε το SSL στον ιστότοπό σας. Θέλετε να ανακατευθύνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο μέσω του πρωτοκόλλου HTTP στο HTTPS για να το κάνετε πιο ασφαλές. Θέλετε να μεταβείτε στην καρτέλα για προχωρημένους και να αλλάξετε την επιλογή εναλλαγής “Force HTTPS”. Θα ανακατευθύνει αυτόματα την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας στο HTTPS.

  Υπάρχουν εκπτώσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς?

  Ανάλογα με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό στον οποίο συμμετέχετε, ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ορισμένες εκπτώσεις. Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που ανήκουν στον τομέα 501 (c) 3, μπορείτε να στείλετε email στο Flywheel με τις πληροφορίες του οργανισμού σας. Το σφόνδυλο θα πρέπει να μπορεί να βρει εκπτώσεις για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

  Πώς μπορεί κανείς να ζήσει ζωντανά στο Flywheel?

  Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας ζωντανό. Θέλετε να καταργήσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης στο Flywheel. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τους τομείς που θέλετε να οδηγούν στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, θα ορίσετε τον σωστό τομέα στον κύριο τομέα. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να τοποθετήσετε το DNS DNS στη λίστα τομέων στο Flywheel.

  Τι είναι η ένδειξη σφάλματος λευκής οθόνης / 500?

  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχετε μια λευκή οθόνη όπου θα έπρεπε να είναι η κανονική οθόνη σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά αν έχετε σφάλμα 505, αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας δεν θα παρουσιάσει σφάλμα. Μπορεί να οφείλεται σε προσθήκες ή διένεξη θεμάτων, σφάλματα σύνταξης PHP ή εξαντλημένη μνήμη στο διακομιστή. Υπάρχει μια ρύθμιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε σφάλματα PHP στον ιστότοπο. Θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση WP_DEBUG, στην καρτέλα Advanced. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε την πηγή του προβλήματος, επιτρέποντάς σας να το διορθώσετε εύκολα.

  Ποια είναι η έννοια της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress?

  Το Flywheel αντιμετωπίζει κάθε ιστότοπο ξεχωριστά, κάτι που επιτρέπει σε όλους να έχουν ένα εξατομικευμένο στυλ για τον ιστότοπό τους. Η διαχειριζόμενη προσωρινή αποθήκευση και η απόδοση του Flywheel σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας χωρίς προσθήκες, χάρη στους διακομιστές. Το Flywheel διαχειρίζεται την ασφάλεια στο WordPress, θεωρώντας ότι είναι στόχος για χάκερ και κακούς και λειτουργεί σε επίπεδο διακομιστή για την αποφυγή παραβίασης ιστότοπου. Το Flywheel ενημερώνει το λογισμικό σας, οπότε χρησιμοποιείτε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση του WordPress. Λάβετε επίσης ειδική υποστήριξη WordPress μέσω του Flywheel. Είναι σαν να έχετε έναν εξατομικευμένο γραμματέα για τον ιστότοπό σας.

  Είναι το Flywheel προσβάσιμο μέσω SSH?

  Δυστυχώς, το Flywheel δεν παρέχει πρόσβαση SSH σε κανένα ιστότοπο, λόγω των μέτρων ασφαλείας και της απόδοσης που παρέχει το Flywheel. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Flywheel μέσω SFTP και να μεταβείτε στη βάση δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Flywheel εάν θέλετε να κάνετε μέσω SSH και μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

  Τι είναι ένας ιστότοπος επίδειξης?
   • Οι ιστότοποι επίδειξης είναι σαν μια πρακτική που εκτελείται για έναν ιστότοπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να οργανώσετε μια επίδειξη προτού πληρώσετε. Αυτό είναι χρήσιμο για όποιον δημιουργεί έναν ιστότοπο για έναν πελάτη. Θα είστε σε θέση να δώσετε ένα παράδειγμα για το τι είναι ο ιστότοπος, πώς θα φαίνεται και είναι δωρεάν. Είναι ένας καλός τρόπος να παραδώσετε έναν ιστότοπο σε έναν πελάτη όταν είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις πληρωμές.
   • Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επίδειξης, θα δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε “Ο πελάτης μου θα πληρώσει αργότερα” όταν εμφανιστούν τα στοιχεία χρέωσης. Μπορείτε να ανεβάσετε τον ιστότοπο στον πελάτη σας, να μεταφέρετε τη χρέωση και, στη συνέχεια, να κάνετε τον ιστότοπο ζωντανό. Είναι ένας καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι είναι καλό να πάτε πριν επενδύσετε χρήματα σε έναν ιστότοπο.
  Τι είναι μια επίσκεψη, σύμφωνα με τον Flywheel?

  Οι επισκέψεις σε έναν ιστότοπο είναι σημαντικές για να παρακολουθείτε πόσα άτομα έρχονται στον ιστότοπο. Το Flywheel θα προτείνει ένα πρόγραμμα ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων που λαμβάνετε κάθε μήνα. Μια επίσκεψη, σύμφωνα με το Flywheel, είναι μια μοναδική διεύθυνση IP σε 24ωρη περίοδο. Είναι ένα μηνιαίο σύνολο και δεν έχει σημασία πόσες σελίδες επισκέπτεται μία διεύθυνση. Είναι ένας ισορροπημένος τρόπος μέτρησης των επισκεπτών σας και είναι εύκολο να τους παρακολουθείτε. Θα μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Είναι αναζωογονητικό να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να το παρακολουθείτε μόνοι σας.

  Υπάρχει λόγος προστασίας των κωδικών πρόσβασης?

  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους υπάρχει τόσο μεγάλη προστασία για έναν ιστότοπο, ειδικά για τους ιστότοπους επίδειξης. Προστατεύεται έως ότου πληρωθεί ο ιστότοπος και αφού πληρωθεί, μπορείτε να προσαρμόσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης. Όταν ένας επισκέπτης έρχεται στον ιστότοπό σας όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία με κωδικό πρόσβασης, μπορεί να εισαγάγει τα διαπιστευτήριά του για πρόσβαση στον ιστότοπο. Είναι ένας τρόπος για να προστατέψετε τον ιστότοπό σας επίδειξης από διαρροές ή κλοπές ενώ το δημιουργείτε.

  Το Flywheel θα υποστηρίζει multisite?
   • Το Flywheel θα υποστηρίξει το multisite σε μια ποικιλία σχεδίων. Δεν παρέχεται με το σχέδιο Tiny, και το προσαρμοσμένο πρόγραμμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το multisite. Ωστόσο, όλοι οι ιστότοποι εντός της εγκατάστασης πολλαπλών τοποθεσιών, δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια του δίσκου όταν προστίθενται όλοι μαζί.
   • Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το multisite, μπορείτε να το κάνετε στην καρτέλα πρόσθετων και να το ενεργοποιήσετε. Το Flywheel θα εκτελεί πολλαπλούς μοναδικούς τομείς με μία μόνο εγκατάσταση της λειτουργίας πολλαπλών ιστότοπων. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Flywheel για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία.
  Ποια είναι τα ονόματα των διακομιστών του Flywheel?

  Συνιστάται να μην ενημερώνετε διακομιστές ονομάτων όταν επισημαίνετε το Flywheel. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις εγγραφές A εγγραφής και CNAME DNS για να κατευθύνετε τον τομέα σας στο Flywheel. Είναι ευκολότερο από την αλλαγή των διακομιστών ονομάτων που χρησιμοποιείτε. Αντί να κατευθύνει την κίνηση μέσω Flywheel στον τομέα σας, το Flywheel θα κατευθύνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Το μόνο που θα κάνατε είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP στο σημείο όπου βρίσκεται ο τομέας.

  Ποιο είναι το σωστό σχέδιο σφόνδυλου?

  Υπάρχουν τρία κύρια σχέδια που προσφέρει το Flywheel, αλλά υπάρχουν και προσαρμοσμένα σχέδια. Τα σχέδια ξεκινούν από 15 $ το μήνα και ανεβαίνουν, ανάλογα με το σχέδιο που θα χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας. Πράγματα όπως ο αριθμός επισκέψεων, ο χώρος στο δίσκο, το εύρος ζώνης, η υποστήριξη SSL, η υποστήριξη CDN και η υποστήριξη πολλών ιστότοπων ποικίλλουν ανάλογα με την τιμή. Εάν δεν χρειάζεστε πολύ χώρο στο δίσκο ή εύρος ζώνης, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιό σας. Δεν υπάρχει λάθος σχέδιο και μπορείτε να μιλήσετε με την υποστήριξη Flywheel για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

  Το Flywheel θα βοηθήσει στη μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου?
   • Ναι, το Flywheel θα βοηθήσει στη μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου και λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο είναι να μετακινήσετε έναν ιστότοπο WordPress, το Flywheel θα μεταφέρει έναν ιστότοπο δωρεάν. Θα χρειαστεί να υποβάλετε ένα αίτημα που καλύπτει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον προηγούμενο λογαριασμό φιλοξενίας σας. Το Flywheel μεταφέρει τον ιστότοπό σας και το δημιουργεί ως επίδειξη. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της επίδειξης για να δείτε την απόδοση του ιστότοπού σας προτού το κάνετε ζωντανά.
   • Τα βήματα για τη μεταφορά ενός ιστότοπου είναι εύκολα. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και το Flywheel δημιουργεί έναν ιστότοπο επίδειξης στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στη βάση δεδομένων και να αντικαταστήσετε οποιαδήποτε παλιά διεύθυνση URL. Το Flywheel θα σαρώσει τον ιστότοπο για κακόβουλο λογισμικό, θα επαληθεύσει την απόδοση και την εμφάνιση και θα βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Όταν όλα ελέγχουν, ο ιστότοπος μεταφέρεται για πληρωμή. Συνήθως διαρκεί περίπου μία έως δύο ημέρες.
  Πώς μπορεί κανείς να ρυθμίσει ένα DNS?

  Συνιστάται να διαχειρίζεστε το DNS χρησιμοποιώντας τον καταχωρητή τομέα. Είναι το μέρος όπου αγοράσατε τον τομέα. Ο καταχωρητής θα πρέπει να έχει ήδη ρυθμίσει τους διακομιστές ονομάτων, οι οποίοι θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε το DNS σας. Το σφόνδυλο μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το DNS, το οποίο είναι πολύ συγκεχυμένο να κατανοήσετε και να πάρετε σωστά. Το Flywheel DNS Health Checker για να βεβαιωθείτε ότι όλα ελέγχουν και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

  Θα είναι προσβάσιμος ένας ιστότοπος μέσω SFTP?

  Δεν χρειάζεται να κοινοποιείτε ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης SFTP όταν χρησιμοποιείτε το Flywheel. Όλοι θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους προσωπικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να συνδεθούν στο SFTP και θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους. Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και αν έχετε απορίες, το Flywheel θα σας βοηθήσει. Το Flywheel υποστηρίζει όλους τους μεγάλους πελάτες SFTP, το οποίο είναι ιδανικό για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί οποιοδήποτε SFTP.

  Προσφέρει το Flywheel πιστοποιητικά SSL?

  Ναι, το Flywheel προσφέρει πιστοποιητικά SSL. Συνεργάζονται με το Let’s Encrypttm. Το Flywheel προσφέρει Simple SSL, που είναι ένας δωρεάν και αυτόματος τρόπος δημιουργίας και εγκατάστασης ενός πιστοποιητικού SSL. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου θα πρέπει να παρέχετε ένα έγκυρο πιστοποιητικό από τρίτο πάροχο SSL. Ανεξάρτητα από το προηγούμενο πιστοποιητικό, το Flywheel θα σας βοηθήσει να το εγκαταστήσετε δωρεάν. Εάν δεν έχετε ήδη, μπορείτε να το βρείτε μέσω GoDaddy, RapidSSL ή Instant SSL.

  Περισσότερα στο GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector