1 și 1 Recenzii: este mai bine Găzduirea 1 și 1 Ionos în mai 2020?

Contents

Ce este 1&1 Ionos Gazduire?

1&1 Ionos hosting este o versiune rebranded a 1and1 – o companie germană de găzduire web și registrator de domenii. Fondată în 1988, acestea sunt printre cele mai vechi companii de găzduire web care încă funcționează și în prezent.


Cu centre de date din Europa și, de asemenea, în Lenexa, Kansas, SUA, 1and1 este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume.

La sfârșitul anului 2018, 1 și 1 s-au redistribuit pentru a deveni 1&1 Ionos.

Deci are un nume nou – este ceva bun?

Cât de bun este găzduirea 1 și 1?

1and1 este printre cele mai cunoscute și mai lungi mărci de găzduire web. Au fost încoace de la ÎNAINTE de existența Google – vechi.

Îmi amintesc că le-am văzut cele 6 pagini de reclame din revistă înghesuite în reviste de afaceri – și îmi aduc aminte că arătau atât de cheesy încât nu le-aș atinge niciodată.

Se pare că au crescut și ar putea să merite o lovitură pentru anul 2019 și nu numai.

O mândră pagină de pornire care vă arată un milion de opțiuni.

Dar, în afară de această recunoaștere, nu este prea mult să le deosebim de sutele de alte gazdele web la prețuri competitive și prezentate în mod unic pe piață astăzi. Deși există o mulțime de avantaje care vin la înregistrarea cu 1 și 1, experiența utilizatorului este frustrantă, iar fiabilitatea lor nu este nimic de care să te laude.

Vezi site-ul oficial 1 și 1 Recenzii 3.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (5 voturi) Pro

 1. Preț introductiv foarte ieftin
 2. Opțiuni nelimitate de spațiu pe disc, site-uri web și lățime de bandă
 3. Instrument de recuperare a datelor din ultimele șase zile
 4. Gestionează 1and1 domeniu și găzduire pe un singur cont

Contra

 1. Fără suport de chat live
 2. Confuzie de bord personalizată fără cPanel
 3. Nu există opțiuni de revânzare
 4. Timpul de funcționare și viteza sunt mai puțin decât competitive

Rezumat Cu prețuri introductive atât de scăzute ($ 99 / lună pentru primul an) și site-uri web și spațiu web nelimitate, 1and1 Gazduire poate fi destul de tentant. Dar, cu unele deficiențe serioase de performanță și experiență pentru utilizatori, probabil că nu veți fi fericiți odată ce primul an va fi în creștere și prețurile rafturilor vor fi până la rate normale. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Revizia noastră oficială de gazdă 1 și 1

Există avantaje sigure pentru alegerea unei corporații mari și pe termen lung ca gazdă web și în mai multe moduri 1&1 Ionos poate avea marginea celorlalte nume mari precum GoDaddy.

Acestea fiind spuse, majoritatea lucrurilor bune despre găzduirea 1 și 1 nu sunt nimic de aruncat. Există puține lucruri pe care le oferă care le face unice sau un lider în orice categorie. Și, în plus, am constatat că experiența utilizatorului este înnebunitoare, peste viteza sub medie și performanța de funcționare. Le recomandăm dacă aveți deja un domeniu 1 și 1 sau dacă acordați prioritate extraselor precum creditele AdWords sau poate dacă aveți nevoie de o mulțime de site-uri web foarte ieftine. În caz contrar, există zeci de alte companii care oferă servicii cu adevărat stelare, fără tot atâtea frustrări.

Cele mai bune caracteristici de 1and1 de găzduire

S-ar putea chiar să mergem până să spunem că toate cele mai bune caracteristici ale 1and1 sunt cu adevărat doar zone în care sunt doar adecvate. Dar o defalcare caracteristică după caracteristică a planului lor cel mai de bază poate indica faptul că aceștia au marginea față de alte mărci mari precum GoDaddy și HostGator.

Iată standardele industriei pe care 1and1 le îndeplinește fără probleme:

1) Prețuri introductive super scăzute

1and1 oferă care este probabil cea mai bună ofertă pentru clienții din primul an de pe piața de gazduire web. În timp ce cel mai de bază plan de găzduire partajat costă cu 7,99 USD pe lună după primul an, primul an de găzduire costă doar 0,99 USD pe lună. Acest lucru chiar elimină WebHostingPad gazdă ultra-bugetară (cel puțin pentru un an).

2) Lățime de bandă nelimitată, site-uri web și spațiu web

Mai ales atunci când este luată în considerare alături de prețurile introductive speciale, promisiunea atâtor capacități nelimitate este incredibil de tentantă. Un caz de utilizare în care am recomanda absolut 1 și 1 ar fi dacă ar trebui să găzduiești o mulțime de site-uri diferite pentru o perioadă scurtă de timp, cu un buget strict. În teorie, puteți face acest lucru cu 1and1 Hosting pentru un dolar pe lună. Nici GoDaddy, nici HostGator nu au putut face asta pentru tine.

Desigur, promisiunea unei lățimi de bandă nelimitate este la fel de bună ca și infrastructura care o susține. Și vom avea mult mai multe de spus despre performanța 1and1 în zonele de viteză și de funcționare un pic mai târziu. Pentru un alt plan nelimitat cu un preț similar cu prețul obișnuit (neintroducător) al 1and1, consultați DreamHost.

3) Domeniul vine gratuit, poate fi administrat sub un singur cont

1and1 introduce un nume de domeniu gratuit cu fiecare pachet de găzduire web cumpărat. În plus, 1and1 este unul dintre cei mai des folosiți registratori de domeniu de pe web. Dacă ați cumpărat vreodată nume de domeniu de la acestea înainte, puteți găzdui perfect aceste site-uri fără a crea un cont sau autentificare suplimentară.

4) pachete excelente de bonus de afaceri

Aproape fiecare companie de găzduire oferă un fel de pachet bonus orientat către afaceri. Pachetele oferite de 1and1 hosting concurează cu cele mai bune. Nu numai că veți primi credite gratuite pentru Google AdWords, Facebook, Bing și Yahoo, dar veți primi și un certificat SSL gratuit. 1and1 oferă peste o sută de instrumente de site populare, cum ar fi cărucioarele de cumpărături, prezentările de diapozitive și constructorii de site-uri, toate făcând un singur clic pentru instalare și sunt incluse în planul dvs. Aceasta este o avantajă foarte bună de a te culca cu o mare corporație – au conexiuni și își pot permite să îți predea o mulțime de freebies.

5) 1and1 participă la eforturi de gazduire ecologică

Aceste caracteristici nu au neapărat nimic de-a face cu experiența dvs. cu găzduirea 1 și 1, dar puteți fi ușor știind că lucrați cu compania care apreciază impactul asupra mediului. Centrele de date au fost instalate cu o sursă de energie regenerabilă și practică facturarea completă fără hârtie – caracteristică pe care o bucură mulți oameni. Nu sunt HostPapa, dar putem să le apreciem din cap către operațiunile de afaceri mai ecologice.

Au trecut un pic mai de lux decât trecutul lor cheesy.

Dezavantajele găzduirii 1and1

Dar beneficii un serviciu de gazduire grozav nu face! Iată câteva aspecte majore care ne împiedică din toate recomandările de 1 și 1 de găzduire.

1) Serviciul pentru clienți este rapid, dar nu foarte util

1and1 oferă asistență 24/7 la telefon și e-mail, iar în cea mai mare parte sunt foarte rapide să răspundă. Problema este că reprezentanții lor nu au cunoștințe tehnice de o tonă, iar acest lucru se arată cu adevărat atunci când le primiți la telefon. Dacă aveți de unde să le parcurgeți și să descrieți în mod adecvat problema dvs., veți economisi mult timp înainte și înapoi. Însă realitatea este că majoritatea clienților nu cunosc aspectele și avantajele găzduirii web sau exact ce problemă își păstrează site-ul web, știu doar că ceva este rupt și trebuie rezolvat..

Departamentul de servicii pentru clienți 1and1 nu are, de asemenea, o caracteristică de asistență pentru chat-uri live. Este cam ciudat că o companie atât de mare cu atât de multe resurse ar lipsi o metodă atât de convenabilă și de utilizat pe scară largă pentru asistență.

De când 1and1 este în jur de mult timp și servește atât de mulți clienți, web-ul este plin de recenzii groaznice despre ei. Marea majoritate a acestor recenzii negative indică, în mod surprinzător, departamentul de servicii pentru clienți. Reputația 1and1 le aduce cu adevărat, iar recenziile nu s-au îmbunătățit de-a lungul anilor. Acest lucru ne duce să credem că serviciul pentru clienți este ceva de gândit pentru ei.

2) Fără cPanel, iar tabloul de bord al acestora este confuz

1and1 alege să renunțe la standardul industriei pentru tablourile de bord backend, cPanel. Acesta nu este neapărat un con și în sine. O mulțime de gazde foarte recomandate, cum ar fi Flywheel și Dreamhost, folosesc un tablou de bord personalizat. Afterall, cPanel nu este cea mai șlefuită aplicație și ar putea fi ușor de navigat. Problema este că tabloul de bord personalizat al lui 1and1 reușește de fapt să fie mai puțin atractiv și mult mai confuz decât cPanel. În primul rând, cea mai proeminentă zonă a tabloului de bord în sine este un meniu de urgențe. În al doilea rând, niciuna dintre funcțiile de bază, cele mai frecvent utilizate (cum ar fi fișierul sau Instalațiile WordPress) nu sunt vizibile. Cel puțin cu cPanel, este atât de des utilizat încât există o mulțime de resurse online care te pot ajuta să îți dai seama ce să faci. Acesta nu este chiar cazul 1and1 și apelarea serviciului clienți pentru a rezolva o problemă simplă de genul: „Cum pot adăuga un alt domeniu în contul meu?” face o pierdere uriașă de timp cu multe oportunități de a fi frustrat în continuare.

3) Uptime neimpresiv & Viteză

Toate problemele legate de serviciul clienți și un tablou de bord confuz pot fi iertate dacă 1and1 s-a dovedit incredibil de rapid și rapid. Dar realitatea este că sunt doar medii, poate chiar puțin sub media multor timp. Timpurile de încărcare a paginilor 1 și 1 se situează în intervalul 700-800ms, ceea ce le pune pe partea lentă a curbei clopotului. Și în timp ce rămân fideli garanției lor de funcționare de 99,9%, nu sunt nicăieri în apropierea claselor gazdelor ultra fiabile, cum ar fi Siteground sau A2 Hosting.

 

Linia de jos

Este greu de spus nu la site-uri web și lățime de bandă nelimitate pentru mai puțin de un dolar pe lună, dar 1and1 oferă o mulțime de alte motive pentru a spune nu. Puteți obține multă bătaie de cap pentru buck-ul dvs. dacă dețineți deja o mulțime de domenii cu acestea, dar frustrările legate de viteza, experiența utilizatorului și serviciul pentru clienți vor rămâne în continuare.

1&1 prețuri de gazduire Ionos & Planuri

Care sunt opțiunile dvs. pentru 1&1 Ionos care găzduiește?

Este confuz, deoarece fiecare gazdă web îl prezintă diferit. Nevoile dvs. vor diferi în funcție de tipul de site pe care îl construiți.

Ceea ce iubim despre 1&1 Ionos este că își stabilesc planurile destul de clar de fapt. Sunt simple și la obiect.

1 și 1 tabel de prețuri

Iată o defalcare rapidă a opțiunilor:

EsenţialAfaceriExpert
Prețuri$ 4 / luna$ 8 / luna$ 14 / luna
Domeniu gratuitdadada
Certificat SSLdadada
Suport 24/7dadada
Site-uri1Până la 5Pana la 50
Depozitare10 GB100 GB500 GB
Baze de date 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
Conturi de e-mail1025500
Domeniu gratuitdadada
Performanța inițială LvlDe bazăLvl 1Lvl 3
SiteLock Protecție împotriva programelor malwareda
Rețea de livrare de conținut (CDN)da
Cel mai bun pentruStarter stiesProiecte web mariMai multe proiecte web mari

Opinia noastră de experți? Planurile sunt decente, dar dacă sunteți pe o platformă specifică precum WordPress, aceste planuri de găzduire sunt destul de de bază și este posibil să nu aibă toate funcțiile dorite.

Dar dacă doriți găzduire de bază, mergeți pentru acestea!

Și wow intră în detalii dacă doriți cu adevărat, iată-ne derulând pagina:

1 & 1 ionos defilează

Vizualizați mai multe funcții

1&1 Q de gazduire&La fel de

1&1 este un site de găzduire care iubește să lucreze cu persoane fizice și cu afaceri. Dacă dețineți o afacere mică sau un blog, este posibil să fi cercetat câteva site-uri de găzduire diferite disponibile. Aceasta ia unele dintre cele mai adresate întrebări cu privire la 1&1, oferindu-vă mai multe informații pentru a decide despre un site de găzduire.

Unde face 1&1 au birouri?

1&1 este situat în întreaga lume. Au birouri situate în Austria, Germania, Franța, Spania, Marea Britanie, Polonia, Canada, Italia, Mexic și Statele Unite. Sediul principal se află în Chesterbrook, PA, în Statele Unite. Centrul de date se află în Lenexa, KS, într-o unitate verde. Dețin toate echipamentele care le permit utilizatorilor să aibă tot ceea ce au nevoie.

Ce face gazduirea Windows 1&1 ofertă?

1&1 oferă găzduire pentru Windows și Linux pentru fiecare utilizator. Puteți utiliza 1&1 pentru a vă ajuta să determinați care cale ar fi mai bună pentru dvs. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați numărul 1&1 pentru asistență.

Există o garanție de funcționare?

1&1 oferă o garanție de funcționare. Acestea garantează un timp de funcționare de 99,99%. Dacă aceasta se încadrează sub procentul de funcționare, puteți solicita credit pentru perioadele de oprire. În funcție de perioada de oprire, veți primi un credit pentru perioada de oprire.

Este posibil să dețineți mai multe site-uri și domenii pe un cont?

Da, poti. Site-uri web nelimitate sunt disponibile pentru majoritatea 1&1 planuri, deși numărul de baze de date poate avea o limită. Acest lucru poate afecta câte site-uri doriți să creați. Planurile WordPress au mai multe restricții, iar planurile mai puțin costisitoare limitează clienții la 1 sau 5 site-uri.

Care sunt opțiunile de asistență?

1&1 oferă diverse mijloace de sprijin pentru clienții lor. Asistența tehnică 24/7 este disponibilă prin telefon, chaturi live și e-mail. GoToAssist-ul lor este o formă de asistență la distanță. Este necesar ca software-ul să fie instalat pe computer și 1&1 vă poate accesa computerul din zona lor.

Există o garanție de returnare a banilor?

Există o garanție de returnare de 30 de zile pentru cei care doresc să întrerupă serviciul. Nu toate serviciile de hosting cloud sunt eligibile pentru a primi o garanție de returnare a banilor, așa că va trebui să vă consultați cu 1&1 dacă doriți să întrerupeți serviciul pentru a vedea dacă vă calificați.

Există instalatori cu un singur clic disponibile?

Da sunt. Dacă utilizați Linux, are clic&Build, un pachet de instalare cu un singur clic. Acesta include peste 120 de scripturi și aplicații web pentru clienții lor. Dacă mergeți cu acest plan, vine cu WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB și Moodle.

Va 1&1 migrează un site web existent?

Din păcate, 1&1 nu va migra gratuit un site web existent. Îl poți face singur sau poți avea 1&1 o fac contra cost. Echipamentele 1&1 utilizări are un cost, motiv pentru care nu pot migra un site web gratuit.

Care este contractul minim pentru utilizarea 1&1?

Când căutați opțiuni contractuale, 1&1 are un termen minim de o lună din majoritatea planurilor. Este ideal pentru cei care doresc să comute dacă nu le place să îl folosească. Dacă nu utilizați 1&1 pentru cele 30 de zile complete, este posibil să fiți eligibil să primiți o rambursare completă în contul dvs..

Care este panoul de control care vine cu planul?

Când vă înscrieți la un plan cu 1&1, va avea propriul panou de control. CPanel este furnizat, dar numai pentru planurile de găzduire cloud. Dacă sunteți utilizator Windows, aveți Plesk pentru opțiunile panoului de control. Puteți vorbi cu un reprezentant cu orice întrebări aveți.

Ar 1&1 pot fi adecvate pentru un site web de comerț electronic?

Absolut. Au planuri de găzduire direcționate către site-urile de comerț electronic. Există scripturi și aplicații de comerț electronic. Aceasta face parte din clic&Construiți pachetul 1&1 oferte. Dacă aveți nevoie de un certificat SSL, 1&1 va furniza certificatul pentru cumpărare. Puteți utiliza aplicații deschise precum Magento, PrestaShop, osCommerce sau Zen Cart pentru platforma dvs. de e-commerce.

Este 1&1 bun pentru găzduire de imagini și galerii?

Da, ei sunt. Spațiul de disc și lățimea de bandă neschimbate sunt oferite pentru orice plan. Clicul&Pachetul de instalare instalat cu un singur clic conține mai multe tipuri de scripturi pentru galeria foto. Nu ar trebui să fie o problemă, dacă nu există fișiere mari care trebuie descărcate. Dacă aveți întrebări cu privire la pachetul dvs., puteți contacta la 1&1 pentru răspunsuri.

Pot obține un CDN prin 1&1?

Da, poti. CloudFlare este gratuit cu unele dintre pachetele de hosting, inclusiv hostingul WordPress. Mirage și Railgun sunt incluse în pachet, iar dacă doriți să primiți un pachet CDN pro, acesta este disponibil.

Ce pachete sunt cele mai bune pentru 1&1 găzduire web de bază?

Există numeroase pachete de bază de găzduire web disponibile cu 1&1. Sunt prietenoase și ușor de configurat site-ul dvs. ideal. Pachetul entry-level este ideal pentru dezvoltatorii web care doresc să pornească de la o afacere mică într-o companie în plină expansiune, oferind instrumente pentru a crea site-uri web simple și operaționale bazate pe HTML. 1&1 oferă un pachet de nivel mediu care este mai puternic, are o performanță mai bună și o stocare maximă, permițând o prezență profesională pe web. Pachetul premium oferit de 1&1 are performanțe și stocare superioare și include spațiu web nelimitat și găzduire mai multe site-uri în același timp. Include un suport pentru aplicații expert care vă permite să obțineți la maxim software-ul de dezvoltare.

Va 1&1 oferă suport pentru dezvoltare, odată ce începe gazduirea?

1&1 este dedicat să lucreze cu clienții lor și au mai multe modalități de a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă dezvoltați site-ul. Cei 1&1 Website Builder vă oferă posibilitatea de a crea site-ul dvs. ideal. Interfața simplă și intuitivă vă ajută să creați site-ul dvs. uimitor și funcțional. Există șabloane profesionale disponibile pentru selectarea și editarea dispozitivelor desktop și mobile. NetObjects Fusion permite utilizatorului să aibă controlul și creativitatea completă pentru site-ul său web. 1&1 va ajuta site-ul dvs. web să atragă privirile oamenilor prin intermediul site-ului 1&1 Instrument pentru buletin informativ, ieșire pe social media și 1&1 este instrumentul SEO pentru a atrage atenția oamenilor. Instrumentele puternice de analiză vă permit să vedeți performanța site-ului dvs. web și modul în care vizitatorii utilizează site-ul dvs. web.

Face 1&1 oferă un plan gratuit de găzduire web?

Din păcate, 1&1 nu are disponibil un plan gratuit de găzduire. Majoritatea clienților care doresc un site web profesionist care funcționează 24/7 și echipamentele 1&1 utilizări sunt unele dintre cele mai bune. Pachetele de găzduire includ un domeniu unic, potrivire conturi de e-mail pentru clienții lor și asistență pentru diferite limbi și baze de date, care sunt toate accesibile. Prima lună este gratuită și se poate prelungi pentru câteva luni. Dacă alegeți să aveți un contract, primele câteva luni sunt gratuite, iar plățile vor începe, fără comisioane ascunse. Dacă alegeți să nu semnați un contract, prețul obișnuit va începe, dar veți primi în continuare primele 30 de zile gratuit. Dacă doriți să vă anulați planul în primele 30 de zile, veți primi rambursarea. Este o modalitate de a vedea dacă îți place pachetul pentru a vedea dacă ar fi potrivit pentru tine.

Ce măsuri de securitate sunt puse în aplicare?

Securitatea este importantă pentru fiecare client și 1&1 se străduiește să se asigure că fiecare site web este protejat. Centrul de date de înaltă performanță are cele mai noi tehnologii. Au 300 Gbit / s de conectivitate (extern) și fiabilitate performantă pentru găzduirea site-urilor web. Protecția SSL îmbunătățită include un firewall extern, care previne atacurile exterioare. Recuperarea spațiului web oferă siguranță datelor valoroase pentru gazduirea Linux. Dacă există un atac, administratorii pot restaura datele până la 6 zile de la backup-urile site-ului. Orice fișiere individuale de pe foldere separate pot fi restabilite. Cei 1&1 SiteLock realizează scanări lunare pentru aplicații, SQL, scanări de injecție și scripturi de site. Orice vulnerabilitate este remediată înainte ca hackerii să aibă șansa de a le exploata. Dacă mergi cu 1&1 pachet SiteLock Premium, acesta va scana până la 500 de pagini, oferindu-ți companiei o liniște sufletească.

Ce opțiuni sunt disponibile pentru extindere?

Oricând doriți să vă extindeți site-ul, 1&1 are planuri flexibile disponibile. Dacă este nevoie de mai multe opțiuni de stocare și performanță, este nevoie de o actualizare simplă. Serverele geo-redundante 1&1 utilizări sunt cele mai noi tehnologii și software. Funcțiile disponibile prin 1&1 poate fi actualizat în orice moment, inclusiv 1&1 SiteLock Basic și 1&1 CDN. SEO Pro, Marketingul motorului de căutare și ListLocal fac parte din pachetele de bază de găzduire. Puteți adăuga orice funcții suplimentare de care aveți nevoie, ajutându-vă să vă reduceți costurile și să vă mențineți la minimum. Aplicațiile open source, precum WordPress, Joomla! și Drupal vă permit să adăugați funcțiile pe viitor. Pentru a instala, acestea necesită doar câteva clicuri simple ale mouse-ului.

Care sunt sistemul de asistență web hosting 1&1 oferte?

1&1 este încântat să servească peste 13 milioane de clienți, iar experiența lor a oferit mult ajutor fiecărui client. Experții lor tehnici sunt foarte pregătiți și oferă asistență telefonică și e-mail 24 de ore din 24 și 7 pentru orice asistență ai nevoie. Orice întrebări cu privire la produsele lor sunt răspunse prompt și puteți găsi produsul potrivit pentru momentul în care afacerea dvs. crește. 1&1 activează din 2001 și sunt unul dintre liderii gazduirii site-ului. Serviciul lor pentru clienți a fost recunoscut pentru premii de găzduire și mărturisirile clienților toți recomandă 1&1. Chiar dacă ați lucrat cu găzduire de site-uri, 1&1 vă poate oferi orice asistență aveți nevoie. 1&1 este aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți site-ul și să vă transforma afacerea într-un succes.

Cum pot intra în contact cu 1&1 pentru ajutor?

Există câteva modalități diferite de a contacta 1&1 pentru orice ajutor aveți nevoie. Orice întrebări sau dificultăți aveți, puteți contacta experții direct la 1-866-991-2631. În ceea ce privește întrebările de facturare, puteți contacta 1-877-300-8316 pentru asistență. Orice comenzi de găzduire web, îl puteți face online sau telefonic prin intermediul departamentului de vânzări la 1-844-871-2631. Mai multe pe 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map