Greengeeks Gazduire Recenzii mai 2020: Merită Greengeeks?

Greengeeks Gazduire Recenzii mai 2020: Merită Greengeeks?

Greengeeks Gazduire Recenzii mai 2020: Merită Greengeeks?

Cât de bun este gazduirea Greengeeks?

Greengeeks se concentrează pe furnizarea de găzduire la un preț bun cu o înclinație de mediu. Ele oferă o mulțime de elemente de bază și funcționează bine cu WordPress. Backup-urile zilnice și ajută migrarea site-ului este un mare avantaj. Unele dezavantaje includ asistență care nu este la fel de bună ca alți lideri ai industriei și e-mail controlat în afara cPanel. Aruncați o privire mai jos pentru a vedea dacă sunt potrivite pentru dvs..


Recenzii Greengeeks 3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Companie de gazduire web buget
 2. Suport clienți 24/7
 3. Copii de rezervă făcute zilnic
 4. Gazduire nelimitată
 5. Gratuit pentru a configura și migra
 6. Proiectat pentru WordPress

Contra

 1. Unele părți rele ale asistenței lor pentru clienți
 2. Câteva taxe ascunse pentru rambursări
 3. Încărcați pentru copii de rezervă dacă nu sunt pregătite
 4. Lipsa instrumentelor de creare a site-urilor mobile
 5. Imposibil de gestionat e-mailul prin cPanel

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială de gazduire Greengeeks

Puteți ghici pentru ce este faimos Greengeeks? Sunt celebri pentru că au avut un impact asupra mediului în industria de găzduire web. De la faptul că sunt membri ai Agenției pentru Protecția Mediului și până la utilizarea energiei eoliene pentru serverele lor, acestea sunt o companie avansată care ține minte planeta.

Cele mai bune caracteristici ale Greengeeks Hosting

Greengeeks este un serviciu de găzduire la buget. Aceștia oferă tot ceea ce fac băieții mari la un preț redus. În plus, o fac cu gândul la mediul înconjurător.

Greengeeks îmbrățișează inițiativa ecologică

Greengeeks anunță că sunt 300 la sută verzi. Ce inseamna asta? Înseamnă că pentru fiecare unitate de putere consumată, acestea vor cumpăra de trei ori acea cantitate de energie din energia eoliană. Întreaga idee este că, dacă utilizați Greengeeks, nu veți avea doar o amprentă de carbon mai mică, ci veți avea o amprentă negativă de carbon. Cu alte cuvinte, aveți un impact pozitiv asupra mediului.

Copii de rezervă făcute zilnic

Nu orice companie de găzduire face copii de rezervă ale site-ului dvs. zilnic. Greengeeks înțelege exact cât de importante sunt datele dvs. pentru dvs. Își pun banii acolo unde le este gura și efectuează backup-uri pe server zilnic. În cazul în care se întâmplă ceva cu datele dvs., veți pierde doar o zi de muncă pentru ea.

Gazduire nelimitată

A avea domenii nelimitate este o caracteristică frumoasă pentru o companie de găzduire web. Ce înseamnă asta este că este posibil să aveți un număr nelimitat de domenii înregistrate sub un singur cont. Aceasta continuă să includă și un infinitenum de subdomenii și conturi de e-mail. Dacă te ocupi de domeniile flipping, Greengeeks este un loc excelent pentru a le parca.

Gratuit pentru a configura și migra

Singura taxă pe care trebuie să o plătiți Greengeeks este taxele lunare de servicii. Ei nu vă vor percepe taxa pentru a configura site-ul dvs. web pe serverele lor și nici nu vă vor percepe taxa pentru a migra către Greengeeks. Același principiu se aplică dacă doriți să transferați date de la un domeniu la altul. În acest sens, migrația datelor este gratuită. Acesta este inclus în taxa ta lunară.

Proiectat pentru WordPress

Greengeeks este proiectat pentru WordPress. Au un cPanel excelent (fără control de e-mail, vezi mai jos) și permit instalarea unui singur clic a WordPress și a oricăror plug-in-uri compatibile. Dacă ar fi să explorezi secțiunea de ajutor pentru Greengeeks, ai găsi o secțiune întreagă dedicată să te ajute cu WordPress. De asemenea, atunci când utilizați WordPress cu Greengeeks, Greengeeks vă va oferi un nume de domeniu gratuit.

Te vor începe

Greengeeks face mai mult decât îți oferă șabloane pentru a-ți construi site-ul. Acestea oferă un serviciu de construire de site-uri gratuit. Folosind unul dintre șabloanele lor, Greengeeks va crea site-ul dvs. web cu toate informațiile dvs., va crea cinci adrese de e-mail atașate la numele dvs. de domeniu și va trimite site-ul dvs. în directorii de căutare Google, Yahoo și Bing..

O mulțime de opțiuni scalabile

Când sunteți gata, Greengeeks vă va permite să vă extindeți site-ul dvs. prin oferirea de VPS sau opțiuni dedicate de găzduire a serverului. Toate bunătățile standard vin cu ea – inclusiv certificate SSL dedicate. Certificatele SSL dedicate sunt cruciale pentru persoanele care își execută site-urile de comerț electronic, deoarece tranzacția site-ului este mai sigură.

Dezavantajele gazdelor Greengeeks

Bunul și răul asistenței lor pentru clienți

Greengeeks oferă asistență 24 de ore din 24 de ore pe zi. Deși asistența lor telefonică nu este de 24 de ore, chat-ul lor de viață este. Aceasta este partea bună despre politica de servicii pentru clienți. Partea despre care nu eram atât de siguri a fost atunci când am primit asistență – am avut sentimentul că reprezentanții lor de asistență pentru clienți ar putea folosi mai mult training.

Câteva taxe ascunse pentru rambursări

Greengeeks oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Ceea ce nu vă spun este că celelalte taxe, cum ar fi înregistrarea numelor de domeniu, nu sunt nerambursabile. Deși această practică este standard în rândul tuturor companiilor de găzduire, am constatat că taxele de înregistrare au fost de până la trei ori mai mari decât alte site-uri web sau dacă am fi înregistrat noi numele de domeniu. Cu alte cuvinte, se pare că Greengeeks ar face profit din înregistrarea numelor de domeniu și refuză să ofere rambursări sub pretextul numirii înregistrării numelor de domeniu.

Lipsa instrumentelor de creare a site-urilor mobile

Greengeeks nu oferă instrumente care să vă ajute la crearea site-urilor mobile. Fiecare proprietar al site-ului web știe că trebuie să aibă două versiuni ale site-urilor lor – una pentru computere desktop și laptopuri și una pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete. Cu toate acestea, există și alte locuri în care vă puteți orienta.

Imposibil de gestionat e-mailul prin cPanel

Am aruncat-o acolo, pentru că orice altă companie de găzduire web care oferă e-mail are opțiunea de a gestiona e-mailul prin respectiva cPanel. Greengeeks nu oferă acest lucru. Au instrumente de gestionare a e-mailului, dar nu sunt disponibile prin cPanel.

Linia de jos

Greengeeks este o companie excelentă de găzduire web cu buget verde. Înțeleg cum funcționează afacerea în zilele și vârsta de astăzi – că este condusă de Millennials. Milenarele au un punct moale pentru companiile care iau o măsură de responsabilitate corporativă pentru a avea grijă de planetă.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector