Namecheap Hosting Review Mai 2020 – Partajat, EasyWP și VPS

Namecheap Hosting Review Mai 2020 – Partajat, EasyWP și VPS

Namecheap Hosting Review Mai 2020 – Partajat, EasyWP și VPS

Contents

Ce este Namecheap Hosting?

Amintiți-vă când GoDaddy s-a confruntat cu probleme pentru fondatorul lor care a tras elefanți?


Ei bine, Namecheap a luat fundamentul moral și a ajutat clienții șocați să treacă pe platforma lor.

Acestea sunt cele mai apropiate când doriți un nume de domeniu, dar ce zici de găzduirea lor?

Această companie a fost fondată în 2000 de către un bărbat pe nume Richard Kirkendall și este deținută și operată independent.

Pentru prima jumătate a existenței sale, Namecheap a furnizat exclusiv registratori de nume de domeniu, dar din 2007 s-au extins pentru a oferi și opțiuni de găzduire partajate. Birourile din Namecheap sunt centrate în Los Angeles și până acum se mândresc cu o listă de clienți de peste două milioane.

Cât de bine este Namecheap Gazduire?

După cum sugerează și numele, acest site este cunoscut pentru numele de domenii ieftine.

Însă acum sunt niște ghiocei de miere și își depun pretențiile în găzduire web.

Doar 10 dolari pe an.

Având o vechime de peste cincisprezece ani, compania a obținut o reputație solidă în calitate de registrator de domenii, iar serviciile de găzduire web sunt în regulă, chiar dacă nu sunt la fel de remarcabile ca și alte site-uri. În general, cel mai bun lucru despre Namecheap este prețul, dar au un serviciu destul de bun pentru clienți și oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul. Dacă căutați ceva simplu și simplu, atunci Namecheap poate fi o opțiune decentă, presupunând că doriți să economisiți bani. Dacă totuși, aveți nevoie de ceva mai robust sau doriți să găzduiți mai multe site-uri sau să faceți ceva extrem de complex, atunci Namecheap poate fi extrem de limitativ.

Consultați Recenziile site-ului oficial Namecheap Gazduire 3.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Cost-eficiente
 2. Asistență decentă pentru clienți
 3. Registrator de domeniu cu experiență
 4. Interfață ușor de utilizat
 5. Uptimes de încredere
 6. Caracteristici decente de afaceri

Contra

 1. Caracteristici limitate oferite
 2. Planurile de valoare sunt mult mai restrânse
 3. Nu este ideal pentru întreprinderile mari sau care găzduiește multe site-uri
 4. Problemele pot să apară în mod regulat

Rezumat În ceea ce privește serviciile de găzduire web, Namecheap nu este cu siguranță în primul nivel. Cu toate acestea, pentru oricine caută ceva rentabil fără niciun fel de bibelouri, aceasta ar putea fi o opțiune bună. Prețul este cel mai bun lucru, dar asta nu înseamnă neapărat că are o valoare excelentă. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

Revista noastră oficială de găzduire Namecheap

Această companie a fost fondată în 2000 de către un bărbat pe nume Richard Kirkendall și este deținută și operată independent. Pentru prima jumătate a existenței sale, Namecheap a furnizat exclusiv registratori de nume de domeniu, dar din 2007 s-au extins pentru a oferi și opțiuni de găzduire partajate. Birourile din Namecheap sunt centrate în Los Angeles și până acum se mândresc cu o listă de clienți de peste două milioane. Namecheap este acreditată de ICANN.

Cele mai bune caracteristici ale Namecheap Hosting

Înainte de a ne afunda în numeroasele probleme care vin cu Namecheap Hosting (din păcate, sunt destul de multe), să începem analizând lucrurile care fac bine. A fi îndelungat în afaceri și a avea atât de mulți clienți (așa zic ei) înseamnă că trebuie să facă câteva lucruri corect, așa că ar trebui să evidențiem aspectele pozitive care vin cu obținerea unui domeniu și a unui site web ieftine din Namecheap.

1. rentabilitate

Există patru planuri din care puteți alege și toate sunt ridicol de ieftine în comparație cu alte site-uri. În cazul în care Namecheap strălucește cu adevărat este în prețul său introductiv, care începe de la 9,88 USD pentru pachetul Value. Lista de prețuri este următoarea.

 • Valoare: 9,88 USD pentru a începe, reînnoiți la 38,88 USD pe an
 • Profesionist: 19,88 USD pentru început, 78,88 USD pe reînnoire anuală
 • Final: 29,88 USD pentru a începe, reînnoirea la 129,88 USD pe an
 • Business Pro: 19,88 USD pentru început, 17,98 USD pe lună pentru reînnoire

După cum vedeți, puteți începe pentru un preț introductiv foarte mic. Dar primești foarte mulți pentru bani? Nu chiar. Dar vom intra în asta mai târziu.

2. Navigare rapidă și ușoară

Ori de câte ori vă înscrieți cu un nou site de găzduire, trebuie să obțineți toate informațiile dvs. și să folosiți totul. Unele site-uri pot face acest lucru inutil complicat, ceea ce înseamnă că, dacă nu sunteți deja familiarizați cu aspectul, poate fi confuz și să dureze mai mult decât este necesar. Namecheap, din fericire, face procesul de bord extrem de simplu. Primesti un e-mail de bun venit imediat ce te înscrii și te poți autentifica imediat după aceea. Totul este prevăzut într-o manieră eficientă, ceea ce înseamnă că nu veți fi deloc invocat și trebuie să apelați la asistența clienților.

3. Suport

Când analizăm recenziile clienților, pare să existe o oarecare discrepanță cu sistemul de asistență. Pe de o parte, unii utilizatori vor pretinde că li s-a oferit o soluție de recrutare, în timp ce, pe de altă parte, diferite persoane spun că asistența pentru clienți este cel mai bun lucru despre site. Cu experiența noastră limitată, trebuie să spunem că, în general, serviciul furnizat este puțin peste medie, timpii de răspuns fiind relativ rapide.

Un lucru pe care l-am prefera este dacă au asistență telefonică, dar puteți face chat live, ceea ce înseamnă că ar trebui să puteți remedia problema în decurs de o oră sau mai mult. Cealaltă opțiune este să deschizi un bilet, care poate dura oriunde de la cinci ore la o zi întreagă, în funcție de volumul clienților.

4. Managementul site-ului web

După cum am menționat mai sus, Namecheap este bun numai pentru oricine nu are nevoie de multe funcții sau funcționalități pe pagina lor. Majoritatea reclamațiilor pe care le-am văzut au fost de la utilizatori care doreau să integreze o mulțime de aplicații și programe adăugate în site-ul lor web, ceea ce nu este ideal pentru această gazdă.

Acestea fiind spuse, presupunând că simplitatea este jocul tău final, atunci Namecheap face lucrurile ușoare pentru tine. După ce ați început pe site-ul dvs., partea din spate este foarte minimalistă și ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de o diplomă în informatică pentru a naviga prin opțiunile meniului. Unii ar putea spune chiar că este prea simplu.

5. Opțiuni de rezervă

Ori de câte ori gestionați un site web, trebuie să vă asigurați că faceți o copie de siguranță a materialului dvs. în mod regulat. Totuși, Namecheap îți scoate o mare parte din această povară din umerii tăi și sprijine site-ul de două ori pe săptămână. Deși vă recomandăm să o faceți și pe cont propriu, aceasta este o caracteristică plăcută pe care le oferă, așa că dacă uitați să o faceți, nu veți fi înșurubată pe termen lung.

6. Caracteristici ale site-ului web

Deși funcțiile suplimentare pe care le oferă Namecheap sunt limitate în comparație cu alte site-uri, cele pe care le are sunt destul de bune.

 • Softaculous: în ceea ce privește instalarea de scripturi și aplicații terțe, acest program face lucrurile super ușoare permițându-vă să plasați totul cu un singur clic.
 • Cloudflare: acest program terță parte vă poate ajuta să grăbiți site-ul și să vă facă mai mobil. Namecheap vă permite să vă integrați cu CloudFlare pentru o performanță mai bună.
 • Aplicatii Google: pentru oricine iubește Google, puteți instala aplicațiile companiei pe site-ul dvs. web prin Namecheap

7. Optime

Când mergeți pe orice site de găzduire, toți vor pretinde că garantează o fiabilitate de peste 99% a timpului de funcționare. Din câte am putea spune, Namecheap nu precizează ce pot oferi în cazul în care această scădere procentuală, ceea ce înseamnă că garanția lor poate fi doar niște promisiuni goale.

Acestea fiind spuse, nu am văzut probleme semnificative cu timpul de funcționare, ceea ce înseamnă că par să aibă totul sub control. Majoritatea plângerilor pe care le-am văzut au fost cu caracteristici și scripturi care nu funcționează corect, dar nimeni nu pare să aibă atât de multe probleme cu uptime. Desigur, uneori se întâmplă lucruri, dar site-ul în general pare să-și îndeplinească promisiunea.

8. Registrator de domenii

În primul rând, Namecheap a început ca un registrator pentru domenii și, ca atare, acest lucru este extrem de bine. Dacă doriți să achiziționați un domeniu și să-l găzduiți în altă parte, Namecheap îl face incredibil de ușor. De fapt, multe site-uri majore folosesc acest serviciu și apoi trec printr-un alt site de găzduire, deoarece este atât de rentabil și ușor de utilizat. În general, chiar dacă nu utilizați Namecheap pentru găzduirea de site-uri web (probabil că nu veți face asta), poate fi o opțiune grozavă pentru achiziționarea de domenii.

Dezavantajele Namecheap Hosting

Acum că ne-am uitat la partea pozitivă a Namecheap, ar trebui să aruncăm moneda și să vedem ce nu funcționează. Din păcate, în acest caz, răul depășește binele, dar dacă aveți nevoie de un site de găzduire ieftin și nu aveți o mulțime de cerințe suplimentare, atunci este posibil să nu vă faceți griji pentru nimic din aceste lucruri.

1. Opțiuni limitate

Când parcurgeți serviciile de găzduire, Namecheap pune capete pe numărul de domenii și baze de date pe care le puteți avea. Evident, cu cât pachetul este mai ieftin, cu atât primești mai puțin, dar în acest caz, limitările sunt mai mari decât ceea ce te-ai aștepta. Iată defalcarea.

 • Pachet valoric: Trei domenii, 20 GB spațiu pe disc, cincizeci de baze de date și cincizeci de conturi de e-mail.
 • Profesionist: Zece domenii, 50 GB spațiu pe disc, 100 de baze de date și conturi de e-mail
 • Final: Cincizeci de domenii, 50 GB spațiu pe disc, 100 de baze de date și conturi de e-mail
 • Business Pro: 20 GB spațiu pe disc și 5000 GB lățime de bandă

După cum vedeți, nu veți primi atât de mulți bani pe cât v-ați aștepta. Cu toate acestea, dacă nu vedeți nicio problemă în a rămâne sub aceste capace, atunci veți vedea că Namecheap este mult mai rentabil decât concurența. Cu toate acestea, nu veți obține același nivel de funcționalitate și performanță, așa că ar trebui să țineți cont și de acest lucru.

Celălalt lucru despre aceste capace este că acestea nu sunt la fel de simple ca alte site-uri. Deoarece sunteți limitat în fiecare aspect, asta înseamnă că ar putea fi necesar să vă actualizați pachetul pentru unul dintre motivele multiple. De exemplu, este posibil să aveți un site și un domeniu, dar dacă aveți nevoie de mai mult de 20 GB spațiu pe disc, trebuie să faceți upgrade. În mod similar, dacă aveți nevoie de mai multe baze de date, va trebui să faceți upgrade, etc. Alte servicii de găzduire spațiuază lucrurile astfel încât să faceți upgrade atunci când veți crește și adăugați mai multe funcții. Cu Namecheap, este posibil să continuați să operați un singur site web și trebuie să actualizați, indiferent de cât de mare veți obține.

2. Viteza

O altă limitare majoră a Namecheap este viteza cu care îți încarcă pagina. Presupunând că doriți ca oamenii să se uite la site-ul dvs. web, trebuie să vă asigurați că nu va dura mult timp să se încarce; altfel, clienții tăi vor sări înainte să vadă ceva. Astfel, trebuie să găsiți un serviciu de găzduire care să vă asigure că site-ul dvs. va apărea rapid, indiferent de dispozitivul utilizat.

În această privință, Namecheap nu este chiar atât de mare. Din nou, dacă aveți o pagină simplă fără multe grafice sau aplicații complexe, probabil că nu trebuie să vă faceți griji. Dar dacă site-ul dvs. începe să aibă funcții sau funcționalități suplimentare, atunci puteți avea probleme. În general, Namecheap nu este aproape la fel de rapid la încărcarea paginii ca la concurență.

3. Garanție de returnare a banilor

Deși nu este întotdeauna cel mai bun indicator al puterii unei companii, o modalitate de a înțelege cât de fiabilă va fi o afacere este dacă oferă sau nu o garanție de returnare a banilor. Asta înseamnă că compania se află în spatele produsului său 100%, ceea ce oferă clienților un sentiment de securitate și confort.

Având în vedere acest lucru, Namecheap oferă o astfel de garanție, dar este extrem de limitat. Majoritatea site-urilor de găzduire care oferă o astfel de afacere vor face acest lucru timp de treizeci de zile. Aici, aveți doar două săptămâni pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs., ceea ce nu este suficient timp în cartea noastră. Astfel, trebuie să enumerăm acest aspect ca fiind negativ, deoarece se pare că site-ul speră să atragă noii care nu știu că două săptămâni este prea scurt pentru a evalua o companie de găzduire. Dacă Namecheap ar fi mai încrezător în serviciile sale, atunci ar oferi cel puțin treizeci de zile.

4. Numai Linux

Deși această limitare nu este neapărat suficientă pentru a condamna site-ul, merită menționat faptul că Namecheap oferă servicii doar pentru Linux, ceea ce înseamnă că utilizatorii Windows sau Mac nu au noroc. Ceea ce este remarcabil este faptul că acest site pare a fi destinat pentru utilizatorii site-ului web pentru prima dată, care cel mai probabil nu vor folosi Linux pentru a-și configura pagina. Cu toate acestea, acest lucru este ceea ce oferă site-ul.

Linia de jos

În general, atunci când analizăm toate avantajele pro și contra, trebuie să spunem că singurul lucru pe care Namecheap l-a propus este acela că au prețuri mai mici decât concurența. Dacă doriți să vă bazați pe această companie pentru deținerea domeniului dvs., atunci vă recomandăm cu tărie să faceți acest lucru, deoarece asta face cel mai bine. Cu toate acestea, când vine vorba de servicii de găzduire, Namecheap are prea multe probleme pentru a-l face o soluție viabilă.

Acestea fiind spuse, însă, dacă sunteți tipul de persoană care este mult mai preocupat de preț decât de performanță, puteți oferi șansei Namecheap. Cu toate acestea, prețurile mai mici nu înseamnă o valoare mai bună, ceea ce înseamnă că puteți obține funcții și funcționalități mult mai bune pentru doar un pic de bani și nu va trebui să faceți față capului mai departe..

Pe scurt, Namecheap a început ca un excelent registrator de domenii și apoi a decis să încerce mână la găzduire web. Cu toate acestea, deoarece acesta nu a fost scopul inițial, site-ul nu este specializat în servicii de găzduire, ceea ce înseamnă că are o performanță neplăcută.

Linia de jos este să-ți cumperi domeniul aici, dar să îl găzduiești în altă parte.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări frecvente de hosting Namecheap

Dacă sunteți încă pe gard despre Namecheap sau vă gândiți să vă înscrieți cu ei, atunci iată câteva întrebări comune pe care oamenii le au cu privire la acest serviciu. Dacă nu găsiți ceea ce căutați aici, atunci vă recomandăm să contactați site-ul direct. Acestea ar trebui să poată răspunde la orice întrebare pe care o aveți, deși trebuie să rețineți că vor încerca să vă vândă un pachet, astfel încât s-ar putea să sune mai bine decât este în realitate.

Puteți găzdui mai multe site-uri web prin Namecheap?

Da, poți, deși ești limitat. Un lucru de care trebuie să țineți cont este însă că sunteți limitat la spațiul de disc și la bazele de date, ceea ce înseamnă că, chiar dacă găzduiți doar două site-uri, poate fi necesar să faceți upgrade la un nivel superior pentru a permite mai mult stocare de date. Cu toate acestea, Namecheap vă permite să găzduiți cel puțin trei site-uri și cel mult cincizeci.

Ce tip de găzduire este disponibil?

Namecheap oferă patru tipuri diferite de servicii de găzduire. Serveruri partajate, revânzători, VPS și dedicate.

Site-ul oferă domenii gratuite dacă vă înscrieți la planul său de găzduire?

Nu, Namecheap nu oferă domenii gratuite. Deoarece a început ca registrator, trebuie să cumpărați domeniile dvs. separat. Din fericire, sunt foarte rentabile.

Există taxe ascunse?

Din fericire, Namecheap este foarte avansat în ceea ce privește prețurile și costurile, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să găsiți nicio taxă care nu a fost listată și care să vi se afișeze înainte de înscriere.

Pot să-mi găzduiesc e-mailul prin Namecheap dacă nu am un site web?

Da, site-ul oferă servicii dedicate de găzduire prin e-mail. Puteți obține spațiu pe disc și stocare de fișiere pentru e-mailurile dvs., precum și protecție anti-spam.

Namecheap oferă o garanție de returnare a banilor?

Da, dar este valabil doar pentru paisprezece zile (două săptămâni). Cu toate acestea, dacă alegeți un plan de server dedicat, atunci nu aveți această opțiune. De asemenea, dacă suportați taxe suplimentare în primele două săptămâni, acestea nu vor fi rambursate.

Acest site oferă o structurare a planului de plată diferită?

Da, Namecheap este foarte diversă în ceea ce privește modul în care puteți plăti pentru serviciile sale. Puteți alege să plătiți lunar, anual, bi-anual sau chiar tri-anual, dacă doriți. Cu toate acestea, planul Business Pro este disponibil numai pentru reînnoire lunară, astfel încât nu puteți plăti în avans un an întreg. În general, cu cât cheltuiți mai mult în față, cu atât veți economisi pe termen lung.

În ceea ce privește modul în care puteți plăti, site-ul ia toate cardurile de credit majore, precum și PayPal și chiar BitCoin.

Ce tipuri de opțiuni de asistență pentru clienți are Namecheap?

Metoda principală de a contacta echipa de asistență este printr-un sistem de bilete sau prin deschiderea live chat-ului. În acest moment nu au niciun serviciu telefonic. De asemenea, puteți parcurge baza de date de cunoștințe a site-ului pentru a găsi răspunsuri la probleme comune.

Unde sunt situate centrele de date Namecheap?

Au numeroase locații în America de Nord, cum ar fi Dallas, Phoenix și Atlanta. Sediul site-ului se află în Los Angeles. De asemenea, Namecheap are centre de date în Marea Britanie și Europa, dacă sunteți în afara SUA.

Namecheap are disponibilizări pentru centrele sale de date?

Da, la fel ca în cazul tuturor site-urilor de găzduire, Namecheap are disponibilizări pentru alimentare, caracteristici de securitate și rețea.

Site-ul oferă o garanție privind timpul de funcționare?

Dacă primiți un plan de server partajat sau dedicat, atunci Namecheap oferă o garanție de disponibilitate 100%. Dacă primiți un plan de revânzător sau VPS, atunci procentul scade la 99,9%. Dacă întâmpinați mai puțin de atât, puteți fi eligibil pentru o extensie de ciclu. Cu toate acestea, trebuie să trimiteți un bilet în termen de zece zile pentru a vă califica.

Oferă Namecheap planuri nelimitate?

Da, câteva dintre planurile oferite au lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat. Dar trebuie să plătiți o primă pentru asta.

Namecheap are propriul sistem de panou de control?

Nu, site-ul utilizează cPanel, care este un sistem standard pentru industrie pentru gestionarea site-ului dvs. web.

Site-ul face backup pentru datele mele?

Da, veți primi o copie de rezervă de două ori pe săptămână, deși site-ul spune că este doar pentru „restaurare”. Asta înseamnă că ar trebui să faceți o copie de rezervă pe cont propriu. Puteți solicita copii suplimentare de la Namecheap gratuit.

Ce fel de limbaj de programare este acceptat pe acest site?

Namecheap permite multe programe standard din industrie să se integreze în site-ul dvs. web. Numele de top sunt MySQL, Perl, Ruby on Rails și PHP.

Îmi pot transfera domeniul sau site-ul în Namecheap?

Da, poti. Site-ul are o echipă de tranziție care vă va ajuta să aduceți orice nume de domeniu și site-uri web existente pe serverele lor. Cel mai bine, dacă vechea dvs. gazdă a avut o configurație diferită a panoului de control, Namecheap îl va face compatibil cu cPanel. Puteți transfera întregul material existent indiferent de planul pe care îl alegeți.

Dacă sunt nou construit un site web, Namecheap oferă instrumente care să mă ajute?

Da, puteți găsi o mulțime de instrumente din întreaga industrie care să vă ajute să vă creați site-ul cu ușurință. Cele mai frecvente sunt WordPress, Joomla și Drupal. Puteți configura totul cu un singur clic folosind Softaculous. Aceste instrumente funcționează indiferent dacă începeți un simplu blog sau configurați un magazin online.

Ce fel de opțiuni de securitate oferă Namecheap?

Până acum, site-ul vă protejează informațiile doar printr-un firewall. De asemenea, site-ul are o echipă de securitate proprie, care va monitoriza eventualele probleme.

Pot oferi transmisie video pe site-ul meu prin Namecheap?

Da, dar trebuie să o faceți printr-un VPS sau un plan de server dedicat. Dacă utilizați un pachet de găzduire partajat, nu puteți transmite video, deoarece va afecta viteza serverului.

Mai multe pe NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector