O mică recenzie portocalie mai 2020 – Prețuri și planuri de găzduire

Cât de bine este o mică găzduire portocalie?


O mică recenzie portocalie 3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Mai multe planuri comune pentru a alege
 2. Adrese de e-mail nelimitate din fiecare domeniu
 3. Suport excelent
 4. Oferiți toate tipurile de gazduire

Contra

 1. Spațiu pe disc și lățime de bandă limitată pe toate planurile
 2. Nu pot crea site-uri mobile

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Revista noastră oficială de găzduire „O mică portocalie”

Un portocaliu mic este un furnizor de găzduire web mic, dar totuși robust, cu o mulțime de opțiuni și funcții solide. Interfața lor este ușor de utilizat, iar opțiunile lor de găzduire fac și mai ușor să găsești ceea ce cauți. Este foarte plăcut să găsești o companie de găzduire care să nu încerce să te nicheleze și să te amețească.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii „O mică portocalie”

Ca una dintre puținele companii care merg mai mult pentru ei decât împotriva lor, A Small Orange împachetează exact ceea ce vă așteptați de la o companie de găzduire – cu câteva cireșe în plus.

Mai multe planuri comune pentru a alege

Un portocaliu mic face o treabă superbă de a încerca să vă asigurați că veți obține ceea ce plătiți. În loc să aibă planurile standard mici, mijlocii și mari, și-au împărțit ofertele pentru a încerca să se potrivească nevoilor tale. Dacă aveți nevoie doar de un site web mic, deoarece doriți să găzduiți doar câteva imagini din vacanța de anul trecut pentru restul familiei dvs. pentru a le vedea, atunci nu trebuie să plătiți la fel de mult pentru găzduire ca următorul tip care începe un site-ul de comerț electronic.

Gazduire web onestă

Există multe de spus pentru consecvență. Un plan de marketing pe care am văzut că oamenii îl folosesc din nou este să compromită și să predea excesiv. Acest lucru poate funcționa în anumite cazuri, dar A Small Orange nu este de acord. Ele furnizează exact ceea ce promit fără a încerca să te supărească în ceea ce privește lucrurile de care nu ai nevoie. În plus, își folosesc resursele mai bine decât unii dintre concurenți. Dacă plătiți pentru o sumă stabilită de resurse pentru un server, asta este exact ceea ce veți obține – fără a sacrifica calitatea dacă maximizați ceea ce utilizați.

Toate tipurile de gazduire

Un portocaliu mic are un plan pentru aproape toată lumea. Au planuri standard de partajare, VPS și hosting dedicate, dar au, de asemenea, mai multe opțiuni în cadrul fiecărui plan. În plus, aceștia au o categorie specială pentru proprietarii de afaceri care încearcă să pornească un site web de comerț electronic. Planurile de afaceri includ un certificat SSL gratuit cu fiecare plan. Oh, da – au, de asemenea, găzduire pentru distribuitori.

Adrese de e-mail nelimitate din fiecare domeniu

Adresele de e-mail ar trebui să fie standard pentru mulți furnizori de găzduire. Cu toate acestea, nu sunt. De fapt, am văzut unele companii de găzduire care nu oferă chiar emailuri deloc. Este plăcut să vezi că Un portocaliu mic furnizează doar e-mail, dar oferă o sumă nelimitată de adrese de e-mail pentru fiecare domeniu. Asta înseamnă că dacă porniți un site web de comerț electronic, fiecare angajat poate avea propria sa adresă de e-mail, completată cu propriile lor acreditări.

Selecție fantastică de aplicații web

Acesta este locul în care Un mic portocaliu depășește capacitățile și responsabilitățile normale ale companiilor de găzduire. Când vă înscrieți cu A Small Orange, puteți avea WordPress instalat cu un singur clic. Vrei un calendar? O alegere excelenta! Instalați calendarul, software-ul coșului de cumpărături și multe altele cu selecția fantastică de aplicații Web A Small Orange.

Suport excelent

Personalul lor de asistență este informat și rapid. Aveți acces la asistența telefonică și e-mail 24/7. Ei au live chat-ul, de asemenea, dar acest lucru nu este disponibil în weekend. Cu toate acestea, chiar și sprijinul lor în weekend este rapid. În plus, ei își pierd cu adevărat din cale să rezolve toate problemele tale.

Companie dedicată Going Green

Un Orange Mic se potrivește cu 150 la sută din consumul de energie cu certificate de energie regenerabilă. În plus, aceștia își permit angajații să telecomuteze – lucrează de acasă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să plătească pentru o cantitate mare de spații de birou, plus că ține mai multe mașini în afara drumului. Angajații care telecomută tind să aibă moralul mai ridicat și sunt mai fericiți – și se arată în serviciul pentru clienți.

Dezavantaje la gazdă „O portocalie mică”

Chiar când ne-am gândit că o mică găzduire Orange este perfectă, am găsit câteva lucruri pe care am crezut că le pot îmbunătăți. Iată ce am găsit.

Spațiu pe disc și lățime de bandă limitată pe toate planurile

Ei plasează o placă de date pe toate planurile lor. Când un furnizor de găzduire oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, nu așteaptă clienții să folosească o cantitate obscenă de resurse. Cu toate acestea, plasând aceste limite asupra oamenilor, este mai mult o barieră mentală care poate adăuga un factor de stres, determinând oamenii să urmărească cu atenție cât de mult lățimea de bandă și spațiul pe disc utilizează de fapt..

Nu pot crea site-uri mobile

A Small Orange oferă software de construire a site-urilor web. Totuși, ceea ce nu fac este să ofere orice software care să îi ajute pe oameni să creeze versiuni mobile ale site-urilor lor web. Cu tot mai mulți oameni care navighează pe Internet folosind dispozitive mobile, ați crede că Un mic portocaliu și-ar da seama că ar fi în interesul lor să ofere un mod ușor pentru oameni de a construi site-uri web mobile.

Linia de jos

Un portocaliu mic merge dincolo de dincolo pentru a se asigura că nu au doar ceea ce au nevoie clienții lor, ci și ceea ce își doresc. Din perspectiva unui client, acest lucru poate funcționa cu adevărat în favoarea lor. Cu toate acestea, când descoperim că nu putem crea site-uri mobile, de fapt ne face să dorim să mergem să căutăm în altă parte.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map