Recellerclub Recenzii mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bun este Resellerclub Hosting?


Vedeți Recenziile site-ului oficial al Resellerclub 2.7 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (11 voturi) Pro

 1. Caracteristică de suport 24/7
 2. Oferiți o mulțime de opțiuni pentru planuri
 3. 99,9% Gazduire Optime
 4. Structura de preț excelentă
 5. Vă puteți alege locația serverului

Contra

 1. Recenzii slabe de gazduire
 2. Timp slab de răspuns
 3. Prețuri de domeniu mai mari
 4. Probleme cu actualizări ale problemelor critice

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Revizia noastră oficială de gazduire Resellerclub

Nu orice furnizor de găzduire web se adresează în mod special revânzătorilor. Mulți webmasteri trebuie să se ocupe de revânzare spațiu de găzduire de la un furnizor de găzduire web care oferă foarte puțin în modul de revânzare. Resellerclub este un vis webmasteri devenit realitate.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii Resellerclub

Ca furnizor de găzduire web care se concentrează exclusiv pe revânzare, acestea au mai multe caracteristici decât majoritatea altor furnizori. Singurii alți furnizori pe care i-am văzut care au mai multe caracteristici decât Resellerclub sunt cei care se ocupă de întreprinderi mari.

Caracteristici excelente de asistență

Despre singura caracteristică de asistență de care lipsește Resellerclub hosting este un număr de telefon direct. Acestea oferă un sistem de ticketing pentru suport 24/7, e-mail și chat web live. Chatul web live este întotdeauna o caracteristică binevenită, deoarece mulți furnizori de găzduire web nu oferă acest lucru.

Mai multe caracteristici decât puteți agita un stick la

Gazduirea Resellerclub se adresează persoanelor care revendică spațiul de găzduire. Bloggerii și freelancerii nu vor găsi ceea ce caută aici. Deoarece este conceput pentru webmasteri, veți găsi funcții care le sunt oferite – nu proprietarul dvs. mediu de afaceri mici care caută să găzduiască site-ul web. Fiecare dintre planurile lor acceptă MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla și SuperSite Store.

Planuri, planuri și mai multe planuri

Gazduirea revânzătorilor oferă aproape orice ar putea spera un webmaster. Acestea oferă planuri de combo, servere dedicate, servere administrate, găzduire VPS, găzduire partajată, certificate comodo, securitate SiteLock, backup CodeGuard și multe altele. Asta e doar pentru a te începe. Fiecare dintre planurile lor vă oferă opțiunea de a alege dintr-un server Windows sau un server Linux. Au patru planuri personale de găzduire, 10 planuri VPS, două planuri partajate și patru niveluri de servicii cu planurile de găzduire revândute.

Echipa de vânzări cunoscută

Au o echipă de vânzări cu cunoștință. Îmi place foarte mult atunci când am vorbit cu ei, ei nu s-au simțit împinși să-mi vândă ceva de care nu aveam nevoie. Ei își cunosc bine produsele și știu când un produs nu avea să funcționeze pentru mine. Nu au împins problema, ceea ce a fost drăguț.

Verificat 99,9 la sută găzduire uptime

Datele de la terți verifică faptul că acestea au 99,9 la sută găzduire uptime. În 2010, se pare că au avut probleme de uptime, dar se pare că le-au călcat pe cele de atunci. Pentru oricine dorește să vadă cât de fiabil poate fi un furnizor de găzduire web, poate găsi exact ceea ce caută cu Resellerclub hosting.

Structura de preț excelentă

Nu puteți fi întotdeauna pe placul tuturor când vine vorba de prețuri. Cu toate acestea, nu am văzut niciodată o structură de prețuri chiar așa. Majoritatea pachetelor vin cu o ofertă de 30% reducere. În plus, se pare că ei încearcă într-adevăr să te facă să încerci înainte de a cumpăra. Acest lucru mă face să mă simt ca și cum ar încerca să facă ca produsul să se vândă singur, decât să te blocheze într-un fel de contract.

Trebuie să alegeți locația serverului

Această caracteristică este unică. Când vă configurați cu aceștia, vă vor întreba unde doriți să vă găzduiți site-ul. Au servere amplasate strategic în toată lumea și îl puteți alege pe cel mai apropiat de locația dvs. de acasă.

Dezavantajele sunt Resellerclub care găzduiește

Uneori, unele lucruri sunt prea bune pentru a fi adevărate. Acesta poate fi cazul cu Resellerclub hosting.

Recenzii slabe de găzduire

Oriunde mergeți online, găzduirea Resellerclub este plină de recenzii proaste. Mi s-a părut interesant faptul că multe dintre aceste recenzii aveau cel puțin 4 ani. Totuși, acest lucru nu îi scuză de la unele dintre cele mai recente. Este, de asemenea, dificil să-l crezi în fața unui angajat nemulțumit sau a unei persoane care a avut o experiență proastă – sunt prea multe pentru a le număra.

Timp slab de răspuns pentru suport

Acest lucru poate merge mână în mână cu recenziile lor slabe de găzduire, dar una dintre dezbaterile pe care le puteți găsi pe forumurile online în ceea ce privește găzduirea Resellerclub este cât a durat personalul de asistență pentru a reveni cu aceștia în problema lor. Acestea variază de la câteva zile la câteva săptămâni. Pentru mine, așteptarea mai mult de câteva ore când am o problemă cu site-ul meu este inacceptabilă.

Prețuri mai mari ale domeniului

Este posibil să aibă prețuri excelente atunci când își vând planurile, dar vă puteți permite să căutați în altă parte când vine vorba de înregistrarea numelui dvs. de domeniu. Este aproape ca și în cazul în care își câștigă banii. Are sens, deoarece sunt furnizori de revânzare. Dacă revindeți de cele mai multe ori, este mult mai convenabil să parcurgeți locația de domiciliu, că trebuie să căutați în altă parte și apoi să o importați.

Probleme cu actualizări critice ale problemelor

Una dintre principalele reclamații pe care le-am găsit online a fost că oamenii au probleme cu actualizări critice ale problemelor. Ori de câte ori există o actualizare critică a problemelor, oamenii se plâng că au avut greutăți să o primească sau să primească erori atunci când încercau să o descarce sau să o instaleze.

Linia de jos

Multe dintre problemele pe care le-am găsit cu Resellerclub hosting au provenit de acum peste patru ani. În ultimii ani, a fost mai greu să găsiți probleme cu acestea. Au planuri de funcționare solide, planuri personalizabile și oferă tot ceea ce ar putea spera un webmaster.

Vizualizați mai multe caracteristici Mai multe pe ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map