Recenzii 000WebHost mai 2020 – Planuri de găzduire și prețuri

Cât de bun este 000WebHost Hosting?

Mulți oameni ar putea crede că un furnizor de găzduire web gratuit, fie va fi restrictiv în funcțiile sale, va fi plin de reclame sau nu va fi de încredere. Ahh – desigur. Există dezavantaje ale utilizării de găzduire 000WebHost. De fapt, aceleași dezavantaje se pot spune despre orice furnizor gratuit de găzduire web.


Vizualizați site-ul oficial Recenzii 000WebHost 1.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (6 voturi) Pro

 1. Sunt liberi
 2. Sunt fără publicitate
 3. Acestea oferă un sistem de asistență decent
 4. Acestea oferă mai multe funcții gratuite dincolo de găzduire web

Contra

 1. Câteva reclamații ale utilizatorilor
 2. Ei vin ca nesiguri
 3. Ei ies ca o escrocherie de marketing

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Revizuirea noastră oficială de găzduire 000WebHost

Se pot spune mai multe lucruri despre găzduirea 000WebHost. Primesc cele trei zerouri pe numele lor de la 0,00 USD și înseamnă că. Acestea sunt un furnizor gratuit de găzduire web și nu vă vor percepe niciun ban pentru găzduirea site-ului dvs. web.

Cele mai bune caracteristici de 000WebHost Hosting

Mulți oameni ar putea crede că un furnizor de găzduire web gratuit, fie va fi restrictiv în funcțiile sale, va fi plin de reclame sau nu va fi de încredere. Acest lucru nu pare să fie cazul cu găzduirea 000WebHost.

Sunt liberi

Primul lucru pe care îl veți observa despre găzduirea 000WebHost este că acestea sunt gratuite. Nu vă vor percepe niciun ban pentru serviciile lor. Nu au funcții actualizabile, cu care încearcă să nichelă și să-și amortizeze drumul printr-o încercare de a vă obține să plătiți. Liber înseamnă gratuit. Singurul mod în care vei plăti este dacă îți faci un pachet pe site și mergi în altă parte.

Sunt fără publicitate

Nu numai că nu va inunda site-ul dvs. web cu reclame, dar vi se permite, de asemenea, să vă găzduiți propriile dvs. anunțuri pe site-ul dvs. Pentru multe persoane, publicitatea este o sursă de venit. Văzând cum nu obțin venituri din orice reclame pe care site-ul dvs. le impune, ne putem întreba cum câștigă bani.

Găzduirea 000WebHost își poate permite operațiunile, deoarece sunt sponsorizate de Hosting24 – o companie de găzduire web plătită și o opțiune de actualizare în cazul în care găsiți că aveți nevoie de găzduire plătită.

Acestea oferă un sistem de asistență decent

Doar pentru că vă vor găzdui site-ul gratuit, nu înseamnă că vor refuza să vă sprijine. Acum, este posibil să nu ofere servicii de telefonie 24/7 sau chiar chat live, dar oferă un sistem de asistență pentru ticketing prin e-mail. În experiența mea – a trebuit să o folosesc – nu numai că au răspuns rapid la ancheta mea, dar au fost informați și m-au ajutat să rezolv problema mea. Problema mea nu a fost la fel de tehnică ca unii dintre cei pe care i-am citit, dar faptul că nu a trebuit să trag din dinți pentru a obține sprijin la un serviciu gratuit a fost cu siguranță un plus. Chiar mi s-a părut că au interesele mele în minte.

Acestea oferă mai multe funcții gratuite dincolo de găzduire web

Doar pentru că sunt un furnizor gratuit de găzduire web nu înseamnă că nu sunt plini de funcții. Vă vor oferi 1,5 GB spațiu pe disc, 100 GB trafic, PHP, MySQL, FTP, cPanel, un constructor de site-uri web, un instalator auto și multe altele.

Când comparați caracteristicile lor cot la cot cu Hosting24, versiunea de actualizare a acestora, este posibil să nu obțineți atât cât credeți, dar – din nou, aceasta este gratuită. Cea mai mare caracteristică pe care o obțineți pentru a avea un furnizor gratuit de găzduire web, este faptul că nu împiedică experiența site-ului dvs. prin forțarea anunțurilor pe site-ul dvs. Toate celelalte sunt preliminare – vă puteți construi site-ul așa cum doriți.

Dezavantajele găzduirii 000WebHost

Ahh – desigur. Există dezavantaje ale utilizării de găzduire 000WebHost. De fapt, aceleași dezavantaje se pot spune despre orice furnizor gratuit de găzduire web.

Câteva reclamații ale utilizatorilor abundă pe Internet

Când primiți ceva gratuit, oamenii spun că nu ar trebui să vă puteți plânge. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să vă angajați ca un furnizor de găzduire web de încredere și gratuit, atunci trebuie să puteți livra. Persoanele care au avut probleme cu găzduirea Web 000WebHost sunt cele în care consideră că furnizorul de hosting nu a respectat regulile pe care și le-au stabilit. Se plâng de fișiere șterse, fără opțiuni de rezervă și multe altele.

Ei vin ca nesiguri

Cu toate plângerile care există, cea mai comună este aceea că sunt nesigure. Am citit o plângere despre care foloseau doar 42 MB cu spațiu pe disc și site-ul lor a fost închis. Motivul inițial pentru a lua un a fost acela că au executat un fel de înșelătorie. Cu toate acestea, având în vedere detaliile despre ce a spus clientul și faptul că nu era un site web comercial, te face să te gândești de două ori. Odată ce site-ul a fost închis, nu au mai fost considerați a fi un client al găzduirii 000WebHost, ceea ce le-a făcut neeligibile pentru asistență pentru clienți. Era un perpetuu Catch-22 cu clientul pe capătul amar al bățului.

Ei ies ca o escrocherie de marketing

Acum, aceasta nu a fost experiența mea, dar a fost o plângere a oamenilor. Mulți vor spune că 000WebHost Web hosting vine ca o înșelătorie. Ei spun că se datorează faptului că de fiecare dată când au avut nevoie de asistență pentru clienți, soluția lor a fost aceea de a-i determina să își actualizeze și să plătească pentru găzduirea lor web. Asta îi face să iasă ca o escrocherie de marketing. Este gratuit până când aveți probleme și atunci trebuie să plătiți?

Linia de jos

Pentru un furnizor gratuit de găzduire web, le-am găsit a fi destul de fiabile și plăcute să lucreze. Totuși, ar trebui să iau tot ce spun cu un bob de sare pur și simplu pentru că sunt liberi. Dacă aș construi un site web de comerț electronic, nu aș alege 000WebHost hosting. Totuși, dacă aș vrea doar să arunc câteva poze împreună pentru a le împărtăși, acesta ar fi calea de urmat.

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

Mai multe la 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map