Recenzii ale Templului Media Mai 2020 – Merită să fii?

Recenzii ale Templului Media Mai 2020 – Merită să fii?

Recenzii ale Templului Media Mai 2020 – Merită să fii?

Cât de bine este Media Temple Gazduire?


Consultați Recenziile Templului Media Site-ului oficial 3.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro

 1. Garanție Uptime
 2. Banii inapoi garantat
 3. Flexibilitate prin e-mail

Contra

 1. Nu există găzduire bazată pe Windows
 2. Lipsa instrumentelor de construire a site-urilor web
 3. Problema timpului de răspuns

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Revista noastră oficială de gazduire MediaTemple

Gazduire MediaTemple a fost în jur din 1998. De atunci, și-au câștigat peste 125.000 de clienți și au găzduit peste 1,5 milioane de site-uri web, inclusiv unele companii mari precum Starbucks și Toyota.

Sunt puțin mai scumpe decât unele dintre companiile de găzduire web de acolo, dar pentru mulți oameni merită acești bani. Cea mai populară opțiune la care se apelează de obicei atunci când vine vorba de găzduire web este opțiunea de găzduire partajată. MediaTemple oferă o singură opțiune de găzduire partajată începând de la 20 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă alegeți planul anual, așteptați să plătiți doar 16,57 USD pe lună.

Cele mai bune caracteristici ale MediaTemple Hosting

1) Garanție uptime

Garanția de funcționare a MediaTemple depășește toate așteptările. Acestea garantează că site-ul dvs. web va crește cu 99.9999 la sută din timp. Dacă site-ul dvs. este în scădere – din orice motiv – oferă o reducere la taxa dvs. lunară. La fiecare 20 de minute în care site-ul dvs. este redus, acestea oferă o reducere de 20%. La baza sa, aceasta este o companie care își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Ei promit că dacă nu vă pot menține site-ul, vă vor compensa. Companiile au un prost obicei să greșească și să nu le dețină. Toată lumea face greșeli – chiar și companii. Acest tip de responsabilitate corporativă nu este ceva pe care oricine ți-l va oferi.

2) Opțiuni de asistență

Punctul culminant al oricărei companii de găzduire web este suport. Majoritatea oamenilor din lume nu sunt geeki tehnici. De fapt, majoritatea oamenilor care ajung să fie clienți ai companiilor de găzduire web sunt proprietari de afaceri. Acestea fiind spuse, companiile trebuie să le sprijine. Dacă nu o fac, proprietarii de afaceri vor face ceea ce va face orice persoană care se gândește la afaceri – vor trece la cineva care le va oferi sprijin adecvat.

MediaTemple are o bază de date KB (bază de cunoștințe), un wiki ușor de utilizat și chiar fluxuri de stare ale sistemului. Blogul companiei lor este actualizat regulat, iar echipele lor de asistență sunt bazate pe SUA – pe care le puteți contacta prin e-mail, telefon și un sistem de ticketing, cu promisiunea de a răspunde în 24 de ore.

3) Flexibilitate prin e-mail

E-mailul depășește rapid popularitatea mailurilor cu melc și le permite consumatorilor să economisească hârtia și să-și reducă amprenta de carbon. Cu templul media, aveți capacitatea de a crea numeroase conturi de e-mail pentru a gestiona cel mai bine comunicarea pe site-ul dvs. Fiecare plan de găzduire partajat vine atât cu adrese de e-mail Google Apps for Work, cât și cu 1.000 de adrese.

4) Politica de anulare

MediaTemple oferă o garanție standard de returnare de 30 de zile pentru majoritatea planurilor lor. Cu toate acestea, planurile lor dedicate de server nu oferă decât o garanție de înapoiere de șapte zile. Aceste tipuri de garanții sunt întotdeauna un plus. Cu toate acestea, par a fi limitate. Garanția de returnare de 30 de zile se aplică numai taxelor de găzduire. Nu se aplică altor servicii, cum ar fi taxele de înregistrare a numelor de domeniu.

5) Perfect pentru revânzare

MediaTemple oferă un program de afiliere. Este excelent pentru achiziționarea de clienți noi, dar ceea ce face MediaTemplegreat este faptul că vă oferă posibilitatea de a revinde spațiul dvs. de găzduire. Cu alte cuvinte, dacă ați dorit să mergeți la activitatea de cloud computing, MediaTemple oferă o modalitate. Cel mai mic preț pe planurile lor dedicate de server începe în jur de 2000 $ pe lună. Cu toate acestea, dacă ar fi să revindeți cea mai mare parte a acestui spațiu, puteți face banii înapoi la profit. Revânzarea spațiului serverului nu este cunoscută numai de MediaTemple, dar este susținută de aceștia.

Dezavantajele MediaTemple de gazduire

1) Timp de răspuns rapid

Există un studiu făcut nu cu mult timp în urmă, care enumera câteva dintre lucrurile care pot face pentru o experiență mizerabilă de servire a clienților – timpii lungi de răspuns erau aproape de top. De fapt, companiile care își obișnuiesc să dureze prea mult pentru a răspunde deseori pierd clienții în acest fel.

MediaTemple garantează un timp de răspuns de 24 de ore pentru majoritatea întrebărilor. Experiența noastră spune că vor răspunde în mai puțin de 12 ore. Pentru multe persoane, acest lucru este perfect. Cu toate acestea, MediaTemple este ideal pentru companii mai mari. Dacă aș fi membru al uneia dintre aceste companii mai importante și aș avea nevoie de sprijin, m-aș aștepta la un sprijin mult mai rapid decât atât. Cel puțin, dacă plătesc prețuri premium, aștept asistență premium.

2) Nu există opțiuni de găzduire bazate pe Windows

MediaTemple oferă doar opțiuni de găzduire bazate pe Linux. Pentru multe persoane, aceasta este o veste bună. Ei văd Linux ca un sistem de operare mai puternic, care poate fi personalizat în funcție de nevoile lor. Cu toate acestea, MediaTemple pare a fi uitat că Microsoft deține în continuare 90% din cota de piață a sistemului de operare cu Windows. Majoritatea oamenilor folosesc încă Windows – în ciuda reclamațiilor – și ar fi minunat dacă MediaTemple ar oferi opțiuni de găzduire bazate pe Windows.

3) Freebies-urile standard nu sunt gratuite

Multe companii de găzduire web oferă un set standard de freebies. Aceasta include un coș de cumpărături, software de blog și, în unele cazuri, credit Google AdSense. MediaTemple nu oferă niciuna dintre acestea gratuit. Sunt mai mult decât compatibile cu toate acestea, dar se așteaptă să fie. Multe dintre freebies-urile standard sunt „cârlige” pentru a orienta un client în direcția sa. Dacă MediaTemple ar începe să ofere freebies-urile obișnuite, s-ar putea să experimenteze un mic impuls în baza de clienți.

4) are nevoie de mai multe instrumente de construire a site-urilor web

Este crucial să aveți toate instrumentele disponibile pentru a vă personaliza site-ul pentru a-l face unic. Unii clienți consideră că aceste instrumente sunt limitate atunci când vine vorba de Media Temple.

Unele caracteristici plafonate pot fi iritante
Clienții s-au plâns că unele funcții plafonate care sunt aplicate automat sunt mai mult decât o supărare.

Linia de jos:

Nu pentru novice. Dacă sunteți în căutarea unei companii simple de găzduire web pentru un blog personal, există mai bune acolo. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui server dedicat puternic, cu timp de funcționare garantat, deoarece aveți o afacere care să funcționeze, MediaTemple are spatele.

Vezi site-ul oficial

Media Temple Q&A

Atunci când căutați să găsiți o gazdă perfectă pentru site-ul dvs. Web, identificarea acestuia cu caracteristicile și avantajele pe care le doriți, în timp ce obțineți în continuare punctul de preț pe care vi-l puteți permite vă poate simți ca o sarcină copleșitoare. Cu milioane de oameni din întreaga lume, par să existe opțiuni nesfârșite. În timp ce nu le putem examina pe toate, am decis să vă oferim datele celor mai mari jucători, cum ar fi Media Temple, o companie din California, cu istorie lungă și reputație bună.

Când a început Media Temple?

Demian Sellfors a lansat Intergress Technologies ca furnizor de afaceri digitale în 1998, iar pentru anul următor, compania s-a concentrat pe furnizarea de servicii de calitate clienților săi – inclusiv Media Temple. În 1999, companiile au fuzionat, păstrând numele Media Temple. Sellfors a devenit CEO, fondând populara companie de găzduire web. Compania, adăpostită în Los Angeles, a crescut rapid, lansând mai multe programe diferite care au îmbunătățit serviciul și caracteristicile oferite de acesta.

În 2006, Media Temple a creat Gridul, un serviciu public bazat pe Cloud care administrează site-uri Web pe mai multe servere grupate diferite, în loc de un singur server. În august 2013, au actualizat această caracteristică.

În iunie 2013, Media Temple a lansat CloudTech, care oferă clienților servicii premium, non-stop, de la ingineri calificați, și-a actualizat platforma de găzduire a serverului privat virtual și a început să ofere LiveChat pentru interacțiune în timp real cu clienții. Compania a fost aleasă de Wall Street Journal pentru auditul unui site Web al guvernului. Toată recunoașterea și creșterea pe care Media Temple a avut-o a dus la achiziția sa eventuală de către GoDaddy, una dintre cele mai mari companii de găzduire web, în ​​2013.

Ce înseamnă Media Temple?

Media Temple afirmă că, deși au înregistrat o creștere mare în ultimii 18 ani, „un lucru nu s-a schimbat niciodată: [angajamentul] lor pentru succesul [clienților] lor”. Aceasta, spun ei, este forța motrice a produselor lor.

Acesta trebuie să aibă un impact, deoarece acum găzduiesc peste 1,5 milioane de site-uri Web răspândite în peste 100 de țări diferite și văd peste 125.000 de persoane și companii care folosesc găzduirea lor, WordPress, Cloud și alte servere.

Compania listează patru chei ale succesului lor pe site-ul lor web:

 • Serviciu
 • Produse
 • Valoare
 • inovație

Media Temple se mândrește cu faptul că le oferă clienților mai mult pentru banii lor, menționând că, deși ar putea să coste „câțiva dolari în plus”, banii cheltuiți merită pentru hardware mai rapid, software mai inteligent și suport de înaltă calitate. De asemenea, compania lucrează inovații din întreaga lume pentru a crea produse și servicii noi și interesante, împreună cu parteneriate, precum munca lor pentru a crea Helix, primul serviciu Cloud privat bazat pe OpenStack cu Dell și MorphLabs.

Media Temple oferă găzduire partajată?

Media Temple a creat propria structură de găzduire partajată cu lansarea Grilei în 2006. Arhitectura unică grupată a fost proiectată pentru a oferi clienților mai multe opțiuni de găzduire mai fiabile și mai rapide, oferite de alții din industrie. Anumite caracteristici sunt standard în fiecare plan.

 • Stocare SSD
 • Protecție împotriva DDoS și a altor intruziuni
 • 30 de zile de rezervă și restaurare de fișiere
 • 1.000 de cutii de e-mail
 • Aplicații gestionate, cum ar fi WordPress, Drupal sau ZenCart
 • Panoul de control ușor de utilizat

Acestea oferă trei planuri separate de găzduire partajate; dacă plătiți costul anual, primiți două luni gratuite.

Personal (20 $ / lună): 100 de site-uri web cu 100 de baze de date, stocare SSD de 20 GB, lățime de bandă scalabilă cu 1 TB și 2000 GPU sau Unitate de performanță a rețelei, care măsoară fiecare accesare sau cerere făcută la un serviciu Grid.

Pro (30 $ / lună): 500 de site-uri Web, 500 de baze de date, stocare SSD de 100 GB, lățime de bandă scalabilă la 2 TB, GPU 2000, CDN global pentru un site și detecție și eliminare de malware pentru un site.

Agenţie (120 USD / lună pentru primele trei luni; 150 USD / lună preț regulat): 2.500 de site-uri Web, 2.500 baze de date, 500 GB stocare SSD, 5 TB lățime de bandă scalabilă și 4.000 GPU. De asemenea, obțineți CDN global, detecție și eliminare de malware și firewall pentru aplicații Web pentru cinci site-uri, împreună cu o înregistrare de domeniu și un certificat SSL pentru un site.

Cum este structurată gazduirea VPS a Media Temple?

Media Temple garantează o durată de utilizare 99,999 la sută pentru găzduirea lor VPS, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va scădea mai puțin de un minut pe lună. Acestea sunt găzduite pe serverele SSD, care sunt dovedite a fi cele mai rapide opțiuni și oferă clienților flexibilitatea de a alege între servere gestionate sau autogestionate.

Autoadministrate:

Fiecare plan include acces complet SSH și root, furnizare instantanee și o alegere între următoarele sisteme de operare: ubuntu, debian, fedora și CentOS.

 • VPS autogestionat pornește de la nivelul de 1 $ 30 pe lună pentru 2 GB RAM, 20 GB stocare și 2 TB de lățime de bandă.
 • Salt la nivelul 2 la 50 USD pe lună pentru 4 GB RAM, 40 GB stocare și 3 TB lățime de bandă.

Planurile de top vă oferă o reducere de 20 la sută pentru primele trei luni.

 • Nivelul 3 costă 80 USD pe lună pentru primele trei înainte de a atinge prețul obișnuit de 100 USD pe lună. Aveți 8 GB RAM, 80 GB stocare și 5 TB lățime de bandă.
 • Nivelul 4 (200 USD / lună pentru primele trei luni și 250 USD / lună după aceea): 16 GB RAM, 160 GB stocare și lățime de bandă 6 TB.
 • Nivelul 5 (400 USD / lună în primele trei luni; 500 USD / lună după aceea): 32 GB RAM, 250 GB stocare, 7 TB lățime de bandă.
 • Nivelul 6 (800 / luni primele trei luni; 1000 $ / lună după aceea): 64 GB RAM, 500 GB stocare și 8 TB lățime de bandă.

VPS complet gestionat

Cu aceeași garanție de funcționare de 99,999 la sută, Plesk Onyx sau panoul de control cPanel și WHM 11,5, backup-uri zilnice, migrare și configurare site-uri și o varietate de caracteristici diferite, VPS-ul lor gestionat începe de la 249 USD pe lună. Prețul scalabil vă permite între 2 și 128 GB memorie, 30 GB și 1 TB de stocare și între 2 și 10 TB lățime de bandă.

Pot primi găzduire dedicată de la Media Temple?

Trei planuri dedicate de server dedicate unui singur chiriaș includ o varietate de servicii, care permit găzduire nelimitată de domeniu, lățime de bandă lunară de 10 TB, 128 GB DDR3, memorie RAM buffered, procesoare Intel Xeon cu mai multe nuclee, 1 stocare SSD TB și baterie și flash- suport de scriere-cache Software-ul este preinstalat pe toate cele trei planuri bazate pe nevoile clienților.

 • Autogestionat începe de la 2.000 USD / lună, cu administrarea serverului liniei de comandă, acces complet la rădăcină și fără servicii gestionate.
 • Serverele dedicate gestionate încep de la 2.500 USD pe lună. Puteți obține acces la rădăcină la cerere, un panou de control ușor de utilizat și gestionarea următoarelor domenii: performanță de bază, backupuri zilnice, actualizări ale sistemului de operare și ale aplicațiilor, scanare pentru securitate și malware și eliminare, dacă este necesar
 • Serverele dedicate gestionate integral costă 2.699 USD pe lună. Gestionarea sistemului și accesul root sunt gestionate de SysAdmin și primiți răspunsuri prioritare 24/7. Toate aspectele găzduirii dvs. sunt gestionate complet de Media Temple.
Cloud găzduiește un serviciu oferit de Media Temple?

Ca partener Amazon WebService, Media Temple vă va ajuta să vă mutați și să construiți site-ul dvs. Web, care va fi gestionat integral de SysAdmin și DevOps. Planurile încep de la 499 USD pe lună și includ asistență certificată 24/7 SysAdmin. O consultare gratuită îi va ajuta pe reprezentanții lor să afle mai multe despre proiectul dvs. și să aleagă cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. de găzduire în cloud.

De asemenea, aceștia oferă găzduire WordPress specializată pe Amazon Cloud, cu o arhitectură unică care include mai multe straturi de redundanță care asigură un timp de funcționare de 100 la sută. Redundantele servere web, baze de date și fișiere sunt răspândite în mai multe centre de date. Scalarea se întâmplă în câteva minute, site-ul dvs. este extrem de sigur și lucrați tot timpul cu o singură persoană pentru a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna așa cum doriți. Acestea oferă două planuri WordPress separate, fiecare cu cinci site-uri, scalare bazată pe trafic și o varietate de funcții suplimentare. Planurile încep de la 2.500 USD în fiecare lună.

Ce alte caracteristici oferă Media Temple clientului său?

Media Temple lucrează cu o varietate de platforme diferite, cum ar fi Magento, pentru comerț electronic, împreună cu mai mult de alte 20 de aplicații gestionate. Puteți achiziționa certificate SSL pentru site-ul dvs. de comerț electronic dacă nu achiziționați unul dintre planurile partajate care include certificatul.

Planurile partajate includ CloudFlare, care a fost inclusă ca parte a infrastructurii Grid. Viteza și fiabilitatea CloudFlare, împreună cu nivelul suplimentar de protecție, vă vor păstra site-ul în siguranță.

Cum este sprijinul clienților Media Temple?

Media Temple se mândrește cu serviciul său pentru clienți și sunt extrem de rapizi, informați și sensibili. Este important să rețineți că asistența de chat și telefon web este doar pentru întrebări de vânzări. Asistența tehnică se limitează la mesagerie prin centrul de cont, dar reprezentanții răspund rapid cu răspunsuri solide. Oferă servicii pentru clienți pe Twitter și e-mail..

De asemenea, puteți utiliza baza de date cu întrebări și informații și puteți instala SideKick, un plugin WordPress care vă oferă diferite opțiuni pentru a primi instrucțiuni pentru întrebări comune.

Pentru o taxă suplimentară, vă puteți actualiza asistența și veți lucra cu ingineri certificați.

Unde sunt centrele de date Media Temple și cât de sigure sunt acestea?

Media Temple are două centre de date extrem de sigure. Primul, care a fost finalizat în 2007, este VA-IDC4, situat în Ashburn, VA. Designul flexibil include o putere mai bună și o capacitate de răcire și fiecare dintre cele 20 de săli de calculatoare funcționează independent.

Al doilea, EL-IDC3, este situat în El Segundo, CA. Respectă specificațiile Tier IV, oferă loc pentru creștere și oferă un nivel de securitate și mai aprofundat.

Cum este timpul lor de funcționare?

Media Temple îți garantează timpul de funcționare pentru servere dedicate și îți pun banii acolo unde le este gura. Sunt extrem de stabile, cu foarte puțin timp de oprire – un semn bun pentru site-ul dvs. Web. Site-urile găzduite de rețea nu au aceeași garanție și tind să aibă mai multe perioade de oprire. Ele sunt în continuare peste media de 99,9 la sută, dar pentru 20 de dolari pe lună ar fi de așteptat o utilizare mai bună.

Specialiștii lor mă vor ajuta să-mi mut site-ul Web?

Unele site-uri includ migrația site-ului, dar pentru cei care nu, inginerii CloudTech vă vor muta site-ul pentru 150 de dolari pe site. Vor muta orice site compatibil cu produsele lor și vă vor rambursa banii dacă nu vă pot muta site-ul.

Au viteze bune de încărcare a paginii?

Media Temple observă că Gridul face site-urile de până la șase ori mai rapid; mulți clienți actuali nu sunt în mod necesar de acord cu această viteză, dar rețineți că, în mare parte, site-urile lor sunt mai rapide decât au fost cu alte gazde.

Își garantează vreunul dintre serviciile lor?

Deși există numeroase companii de găzduire care oferă garanții de returnare a sumelor extrem de lungi, ajungând uneori la 97 de zile, Media Temple oferă 30 de zile, ceea ce este suficient pentru dvs. pentru a determina dacă gazda este pentru dvs..

Care sunt dezavantajele alegerii Media Temple?

Clientul a găsit câteva contra pentru a găzdui cu Media Temple.

 • Nu oferă servere bazate pe Windows
 • În timp ce toate planurile lor sunt mai scumpe decât multe dintre cele mai populare opțiuni de găzduire, prețurile pentru VPS și pentru planurile dedicate de server au un cost lunar semnificativ mai mare..
 • Mai multe instrumente pentru construirea de site-uri web ar fi foarte benefice pentru clienții noi în proiectarea Web. Opțiunea lor Virb, care are un cost suplimentar, vă permite să faceți site-uri ascuțite, care să răspundă mobilului. Din nou, însă, costă mai mult în fiecare lună și nu are temele populare de drag-and drop care devin tot mai populare.
 • Multe dintre opțiunile lor sunt ideale pentru cei cu experiență și cunoștințe de dezvoltare web; persoane fizice sau companii fără acest lucru pot găsi că au o perioadă mai dificilă la început să învețe să folosească Media Temple.
De ce ar trebui să aleg Media Temple?

Media Temple are o listă extinsă de opțiuni de găzduire, cu multe oportunități diferite pentru a vă dezvolta planurile în funcție de necesități. Oferă instalarea cu un singur clic pe mai multe aplicații Web; există o sumă limitată pentru planurile găzduite de Grid, dar clienții dedicate gazdelor au o opțiune mai mare. Reprezentanții lor de servicii pentru clienți sunt experimentați, profesioniști și politicosi.

Media Temple este o companie care găzduiește idei pentru dezvoltatorii cu experiență, care doresc servicii de hosting de înaltă calitate și nu sunt îngrijorați de buget. Pentru cei nou-găzduiți sau cu buget redus, prețurile Media Temple pot părea restrictive; capacitatea de a crește și capacitățile de pe fiecare plan, pot face din Media Temple o bună alegere.

Mai multe pe MediaTemple.net

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector