Recenzii Amazon Web Services mai 2020 – AWS este cel mai bun?

Recenzii Amazon Web Services mai 2020 – AWS este cel mai bun?

Recenzii Amazon Web Services mai 2020 – AWS este cel mai bun?

Cât de bine este Amazon Web Services Gazduire?


Recenzii Amazon Web Services 4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (8 voturi) Pro

 1. Depozitare scalabilă automat
 2. Oferiți un model de plată pe utilizare în costuri reduse
 3. Opțiuni de asistență excelente
 4. Un plan gratuit pentru utilizatori noi
 5. Fișiere mari Terabyte

Contra

 1. Pachetele standard nu sunt disponibile
 2. Prețurile variază în funcție de locație
 3. Trebuie să estimați și să vă calculați utilizarea
 4. Suport mai greu de contactat

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire a serviciilor web Amazon Amazon

Amazon Web Services, mai des numit Amazon S3 pentru „soluție simplă de stocare”, este mai mult o soluție de stocare în cloud și apoi o soluție de găzduire. Deși nu au pachete tipice pe care le puteți vedea la furnizorii de găzduire, acestea au la dispoziție alte opțiuni, uneori mai profitabile.

Cele mai bune caracteristici ale serviciilor web Amazon

Amazon este o companie mare. Ceea ce a început ca o simplă librărie online s-a transformat cu succes în următoarea aplicație online Wal-Mart. Pentru orice produs tangibil care este vândut, Amazon îl vinde probabil. Iată cele mai bune caracteristici ale serviciilor web Amazon.

Depozitare scalabilă automat

Amazon oferă stocare scalabilă automat. Aceasta înseamnă că, indiferent cât de ocupat ar putea avea site-ul dvs. web sau cât spațiu aveți nevoie, Amazon vă ajustează automat contul pentru a se potrivi. Aceasta înseamnă că nu veți primi niciodată o eroare „depășită lățimea de bandă”. Aceasta este una dintre caracteristicile unice ale Amazon, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ce se poate întâmpla cu datele dvs. sau vizitatorii dvs. dacă utilizarea dvs. crește.

Pay-Per-utilizare; Cost scăzut

Amazon Web Services oferă un model de plată pe utilizare. Acest lucru oferă un model de cost mai mic, deoarece plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Nu există un tarif forfetar sau un model pe lună disponibil. Serviciile Web Amazon necesită să introduceți datele dvs. în ceea ce numesc „găleți”. În calitate de utilizator, vi se va percepe o taxă „per gigabyte” și „pe cerere” pentru a transfera date în și din găleata dvs..

Vestea bună este că Amazon solicită aceste mii de cereri. Nu sunt moguli înfometați cu bani care caută să nichelă și să vă amortizeze la fiecare pas.

Opțiuni de asistență excelente

Amazon a ridicat bara atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. După cum poate știți, Amazon vinde mult mai mult decât doar spațiu de găzduire. Vând aproape orice produs fizic și tangibil din lume. Au creat un model de servicii pentru clienți pe care alții încearcă să-l imite. Angajații lor sunt împuterniciți să se ocupe de o mare varietate de solicitări ale clienților, lăsând clienții fericiți fără o grămadă de birocrație. Există patru niveluri de servicii pe care le puteți accesa cu serviciile web Amazon. Acestea includ Basic, Dezvoltator, Business și Enterprise. Suportul de bază este inclus cu toate conturile. La nivel de bază, primiți asistență 24/7 pe tot parcursul anului cu acces la serviciul pentru clienți, acces la forumuri, acces la asistență tehnică pentru controale de sănătate, un centru de resurse de autoajutor și întrebări frecvente..

Un plan gratuit pentru utilizatori noi

Amazon oferă un plan gratuit pentru noii utilizatori cu următoarele caracteristici:

 • 5 GB spațiu pe disc.
 • 20.000 de solicitări GET (consultați modelul „găleată” de mai sus)
 • 2000 solicitări PUT (consultați modelul „găleată” de mai sus)
 • 15 GB transferuri de date de ieșire pentru un an.

Un cont complet gratuit și utilizabil este o raritate în rândul furnizorilor de găzduire de site-uri web.

Fișiere mari Terabyte

O caracteristică foarte plăcută a Amazon Web Services este faptul că puteți transfera fișiere cu dimensiuni de până la 5TB. Majoritatea hard disk-urilor nu se apropie nici măcar de această dimensiune – și gestionează tot felul de date. Sincer, nu am văzut niciodată un fișier de 5 TB sau mai mare. Poate că dacă ați creat o imagine a unui hard disk de 5 TB, s-ar putea ajunge la această limită. Ideea este aceasta. Amazon Web Services se va ocupa de aproape orice fișier pe care îl aruncați – chiar și cele mai mari fotografii și videoclipuri de cea mai înaltă rezoluție.

Dezavantajele serviciilor web Amazon

Este nejustificat să comparăm serviciile web Amazon cu alți furnizori de hosting. Nu sunt compania dvs. tipică de găzduire web.

Pachetele standard nu sunt disponibile

Compararea serviciilor web Amazon cu alți majoritatea altor furnizori de hosting este ca și cum ai compara mere cu portocale. Când găzduiești site-ul web cu Amazon Web Services, poți rula scripturi din partea clientului, dar scripturile din partea serverului nu sunt disponibile. Ei acceptă doar site-uri web statice. Dacă intenționați să rulați orice fel de site web de comerț electronic, Amazon Web Services nu va funcționa pentru dvs..

Prețurile variază în funcție de locație

Amazon este o companie globală. Se așteaptă pe deplin ca aceștia să încarce prețuri diferite în Australia decât în ​​Statele Unite. Cu toate acestea, în interiorul unei țări, m-aș aștepta ca prețurile să rămână consecvente. Cu Amazon, nu veți obține întotdeauna asta. De exemplu, dacă locuiți în regiunea Virginiei de Nord a Statelor Unite, puteți obține servicii de ieșire gratuite către Amazon, dar nu în altă parte.

Trebuie să estimați și să vă calculați utilizarea

Modelul de plată pe utilizare are un dezavantaj. Când plătiți o taxă forfetară pe lună, știți cât plătiți și pentru ce plătiți. Atunci când aveți în derulare un model de plată pe utilizare, trebuie să estimați și să calculați utilizarea, astfel încât să puteți face bugetul corect.

Linia de jos

Amazon Web Services este unul dintre cei mai buni sau unul dintre cei mai răi furnizori de găzduire web, în ​​funcție de modul în care îl priviți. Nu sunt o soluție bună pentru rularea site-urilor de comerț electronic. Cu toate acestea, dacă intenționați să aveți un site web static utilizat în principal pentru stocarea în cloud, Amazon Web Services are spatele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector