Recenzii CoolHandle mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii CoolHandle mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii CoolHandle mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Contents

CoolHandle: O gazdă relevantă în 2020?

Această companie de găzduire a fost fondată în 2001 de un grup de profesioniști IT care au dorit să intre în jocul de găzduire a site-ului web. Site-ul a funcționat independent câțiva ani până când a fost achiziționat de ProNetHosting în 2010 și a făcut parte din echipa ProNet de atunci. Site-ul este gestionat de un grup de suport al companiei originale, precum și de cel nou. CoolHandle are sediul în Los Angeles, CA.


Cât de bine este CoolHandle Hosting?

În comparație cu multe alte site-uri web de găzduire de acolo, CoolHandle nu face nimic revoluționar. Deși echipa inițială a avut aspirații mari de a schimba jocul de găzduire web (cel puțin în funcție de bio-ul lor), acestea au totuși să îndeplinească această promisiune. Cu toate acestea, primiți ceea ce plătiți cu această companie, așa că nu vă implicați gândind că va face ceva mai important decât unele dintre alte site-uri de găzduire de acolo..

Vezi site-ul oficial Recenzii despre CoolHandle 3.1 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Viteza rapida
 2. Gazduire VPS disponibil
 3. Excelent la scalarea site-urilor web

Contra

 1. Asistența clienților a rămas în urmă
 2. Mai scump decât alte site-uri similare

SummaryCoolHandle este exclusiv pentru sistemele de operare bazate pe Linux, ceea ce reprezintă o sursă de mândrie pentru site. Acestea oferă trei planuri de găzduire și trei planuri pentru VPS. De asemenea, puteți face revânzări și au un alt plan pe trei niveluri. Fiecare upgrade vă oferă mai multe caracteristici și bonusuri așa cum vă așteptați, iar totul se scalează de fiecare dată. În general, un site decent, dacă nu chiar remarcabil. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială CoolHandleHosting

Pentru aceia dintre voi care sunt încă interesați de CoolHandle, citiți mai departe pentru a vedea elementele și avantajele acestei companii de găzduire.

Aici veți afla despre planurile și structura prețurilor lor, precum și veți vedea ce funcționează și nu, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

Chiar din poartă, veți avea în vedere că CoolHandle nu își îndeplinește promisiunea de a introduce noi standarde de aur pentru viteză și fiabilitate, astfel încât poate fi un steag roșu dacă vă îngrijorați că compania rămâne în spatele cuvântului său.

În general, acest site pare să încerce să se ocupe de întreprinderile mici, dar nu face o treabă fantastică de a ajuta pe cineva care nu știe deja ce fac. Asistența pentru clienți este cea mai mare plângere a acestui site, așa că nu vă așteptați să vă rezolvați problemele la fel de rapid sau eficient ca în cazul altor site-uri.

Cele mai bune caracteristici ale CoolHandle Hosting

Deși acest serviciu de găzduire nu are nimic cu adevărat remarcabil, există o mulțime de avantaje de alăturare. Astfel, dacă finalizați înscrierea cu CoolHandle, vă puteți aștepta să obțineți tot ce plătiți și apoi unele. Având în vedere acest lucru, aici sunt caracteristicile de top ale acestui site.

Viteze rapide și de încredere

În comparație cu unele dintre site-urile de găzduire de acolo, CoolHandle este mai rapid decât majoritatea. S-ar putea să fiți impresionat de viteza pe care o obțineți, care este una dintre cele mai bune funcții pe care le obțineți atunci când vă înscrieți.

Motivul pentru nivelurile ridicate de viteză este că CoolHandle are o mulțime de redundanțe încorporate și utilizează unele dintre cele mai bune rețele pentru a evita timpul de întârziere. Compania are sediul central în LA alături de doisprezece dintre cei mai mari furnizori de internet din țară, astfel încât să obțineți un sistem care este mai fiabil decât vă așteptați probabil.

De asemenea, CoolHandle utilizează mai mulți furnizori de nivel 1 în amonte, ceea ce înseamnă că poate evita întreruperile și vârfurile în traficul online pentru a vă asigura că obțineți același nivel de viteză și calitate indiferent de situația care este..

Abilitate excelentă de scalare

Când vine vorba de operarea unui site web, în ​​general începeți mic și creșteți pe măsură ce generați mai mult trafic. CoolHandle face o treabă excelentă, permițându-ți să îți actualizezi treptat pagina web, astfel încât să poți ține pasul cu cererea. Pentru început, pachetele de găzduire sunt încadrate de minune și, odată ce sunteți gata să treceți la VPS și la hostingul dedicat, puteți face acest lucru în mod remarcabil ușor. Chiar dacă fiecare secțiune are doar trei niveluri din care să alegeți, veți obține cât aveți nevoie cu fiecare serviciu.

Transfer de domeniu în vrac

Dacă te ocupi de cumpărarea și tranzacționarea numelor de domeniu, CoolHandle face foarte ușor să faci asta prin intermediul lor. Prețurile sunt decente, iar compania știe să gestioneze domenii, astfel încât să puteți beneficia în mare măsură, dacă acest lucru vă interesează. În acest moment, puteți înregistra până la 18 domenii pe site.

Programe bonus

Dacă îți conduci compania pe Linux, vei fi mai mult decât mulțumit de funcțiile de programare oferite de CoolHandle. Toți utilizatorii noi primesc scriptul Fantastico gratuit, ceea ce vă permite să încărcați WordPress, Galeria de imagini și OSCommerce și alte programe. Site-ul este, de asemenea, compatibil cu astfel de programe cum ar fi Coșul de cumpărături Zen, Ruby on Rails, Python și PHP5. Puteți obține chiar și un pachet de optimizare a motorului de căutare gratuit dacă ați fi atât de înclinat.

Celălalt lucru care vă va plăcea despre CoolHandle este că folosește popularul cPanel pentru a vă permite să vă gestionați site-ul, care este mult mai bun decât să încercați să parcurgeți un sistem proprietar.

Dezavantajele CoolHandle Hosting

Oricât de bun este un site web sau un serviciu, întotdeauna vor fi atașate negative. În acest caz, CoolHandle nu are multe probleme. Cu toate acestea, problemele care predomină pot fi suficiente pentru a dezactiva majoritatea oamenilor, așa că rețineți acest lucru înainte de a vă alătura.

Servicii limitate pentru clienți

Una dintre cele mai mari reclamații despre această companie este că serviciul pentru clienți nu este disponibil adesea și poate fi ineficient uneori. Pe site-ul web, acesta afirmă că are furnizori de servicii 24/7, dar un test al acestei afirmații se dovedește a fi în mare parte fals.

Pe de o parte, dacă apelați echipa de asistență, de obicei veți primi pe cineva într-o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, unde lucrurile merg cu adevărat în jos este în sistemul de bilete și chat-uri al site-ului. Membrii de asistență par să se conecteze și să se oprească la ore aleatorii, ceea ce sugerează că site-ul nu are o echipă dedicată mare pentru rezolvarea problemelor.

În general, asistența clienților este cea mai bună și teribilă în cel mai rău caz. Cel mai frustrant aspect este faptul că nu pare să existe prea multă consecvență, motiv pentru care unele dintre recenzii sunt atât de contrare. Dacă luați legătura cu sprijinul, acestea pot fi prietenoase și de ajutor și rezolvați rapid problema dvs. Cu toate acestea, vor exista momente în care nu puteți obține un răspuns pentru o lungă perioadă de timp, care poate fi frustrant.

În cele din urmă, site-ul oferă câteva tutoriale video pentru a ajuta clienții să rezolve probleme comune, dar biblioteca de informații este limitată și nu ajută la probleme complexe, ceea ce înseamnă că, dacă știi ce faci, atunci ai putea să te rezolvi greu. bug-uri semnificative.

Prețuri

Ca și în cazul tuturor site-urilor de găzduire, CoolHandle vă răsplătește pentru înscrierea dvs. pentru un sejur pe termen lung. Asta înseamnă că, dacă mergeți de la lună la lună, veți plăti mai mult, dar dacă optați pentru un pachet de șase sau doisprezece luni, atunci puteți plăti mult mai puțin. Când efectuați o lună o dată, prețul planului variază de la 29,95 USD pentru pachetul de bază până la 49,95 USD pentru configurarea Pro. Când vine vorba de planurile VPS, veți plăti până la cel puțin 49,95 USD până la 149,95 USD.

Cu toate acestea, dacă alegeți să cumpărați un plan pe termen lung, ați putea să plătiți până la 4,95 USD pe lună. Acesta este un punct de preț extraordinar, dar asta înseamnă că sunteți blocat în serviciu mai mult timp, ceea ce înseamnă că dacă aveți probleme sau doriți să schimbați gazdele, nu sunteți norocoși.

Site-ul oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile, însă unii utilizatori au raportat probleme cu obținerea unei rambursări în timp ce se aflau în acea perioadă. Acest lucru se datorează parțial echipei inconsecvente de servicii pentru clienți, dar este tulburător faptul că un site web ar avea această problemă în primul rând.

În general, structura prețurilor nu este groaznică, dar este mai scumpă decât alte site-uri care au caracteristici similare și sisteme de asistență mai bune.

Linia de jos:

Dacă ar trebui să alegeți un serviciu de găzduire pentru site-ul dvs. web, probabil că ar face mai bine să căutați alte opțiuni și să comparați prețurile și funcțiile. Deși asta nu înseamnă că înscrierea cu CoolHandle este o idee proastă, înseamnă doar că există atât de multe alte site-uri de găzduire care au servicii mai bune și mai multă valoare, încât învinge scopul acesta. Dacă v-ați semnat deja cu acest site, nu simțiți că trebuie să comutați, mai ales dacă sunteți mulțumit de serviciul său.

Pe scurt, CoolHandle este un serviciu decent de găzduire web, dar vă puteți descurca mai bine.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări frecvente de gazduire CoolHandle

Pentru a vă oferi cât mai multe informații despre CoolHandle, am compilat o listă de întrebări care vă pot oferi informații suplimentare despre acest serviciu, astfel încât să puteți intra cu ambii ochi deschiși. Dacă nu vedeți aici o întrebare la care trebuie să răspundeți, puteți contacta CoolHandle pe site-ul lor direct pentru mai multe informații.

Care sunt planurile de găzduire oferite de CoolHandle?

Site-ul are trei niveluri diferite de găzduire: Starter, Business și Pro. Fiecare oferă aceleași caracteristici, dar obțineți mai multe lucruri pe măsură ce faceți o scară mai mare. Iată ce vă puteți aștepta de la fiecare nivel.

 • Incepator: cinci domenii, cinci domenii parcate, cinci subdomenii, cinci baze de date MySQL, cinci căsuțe de e-mail și cinci conturi FTP. De asemenea, obțineți spațiu și bandă de disc nelimitată.
 • Afaceri: o sută din fiecare articol incluzând domenii, subdomenii, domenii parcate, baze de date MySQL, conturi FTP și baze de date PostgreSQL. De asemenea, obțineți o mie de conturi de e-mail și spațiu de disc și lățime de bandă nelimitate. Există opțiunea de a obține o adresă IP dedicată și SSL privat la acest nivel.
 • Pro: obții o sumă nelimitată de tot. Puteți obține, de asemenea, o adresă IP dedicată și SSL privat.

În ceea ce privește conturile VPS, CoolHandle are un alt sistem cu trei niveluri. Fiecare nivel vine cu un nume de domeniu gratuit și o adresă IP dedicată. Sunt prezentate astfel:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB stocare și 500 GB lățime de bandă
 • VPS 02: Un GB RAM, 30 GB stocare și 1000 GB lățime de bandă. De asemenea, primiți un server gestionat cu acest pachet
 • VPS 03: Două GB RAM, 60 GB stocare și 2000 GB lățime de bandă. Pe lângă server, puteți obține o altă adresă IP dedicată
Ofera CoolHandle gazduire dedicata serverului?

Da, puteți obține acest tip de servicii prin intermediul CoolHandle. Site-ul oferă toate pachetele dedicate de server următoarele: procesor Intel 3GHz, doi GB RAM, 160 GB spațiu de stocare (x2) și două TB de lățime de bandă. Cu serverele dedicate, obțineți și o adresă IP dedicată și un certificat SSL privat.

Funcționează CoolHandle cu Windows?

Pe măsură ce funcționează în prezent, site-ul oferă servicii doar pentru sistemul de operare Linux. Cu toate acestea, puteți găsi un link către un serviciu compatibil cu Windows numit CoolWinHosting. Totuși, acel site pare să fie diferit de CoolHandle și are servicii și prețuri diferite.

Site-ul oferă o garanție de funcționare?

Da, CoolHandle promite că veți experimenta 99,9% uptime. Testarea independentă arată că aceasta este exactă.

Pot găsi CoolHandle pe rețelele de socializare?

Da, echipa de asistență este activă pe Facebook și Twitter și vor interacționa cu clienții care îi contactează prin aceste canale.

Oferă CoolHandle o rambursare completă dacă anulez în fereastra de garanție?

Da, dar numai dacă cumpărați un pachet standard. Dacă primiți alte actualizări sau suplimente, nu veți fi rambursat pentru acele achiziții. În comparație cu alte site-uri, aceasta pare a fi o politică standard de returnare.

Site-ul oferă servicii de revânzare?

Da, puteți face revânzări prin intermediul CoolHandle. Site-ul are trei niveluri de servicii care merg de la 35 GB spațiu pe disc și 250 GB lățime de bandă până la 200 GB spațiu pe disc și 1000 GB lățime de bandă, în funcție de nivelul dvs. De asemenea, obțineți adrese IP dedicate și acces la scripturi precum PHP și WordPress.

Există taxe pentru configurarea unui site web prin intermediul acestei companii?

Nu, nu există taxe suplimentare pentru ca site-ul dvs. să fie pus în funcțiune. CoolHandle oferă, de asemenea, software gratuit pentru constructor de site-uri pentru a vă ajuta să începeți.

Când spune lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc, este într-adevăr nelimitat?

Ca și în cazul tuturor site-urilor de găzduire, nu puteți obține niciodată cu adevărat nelimitat de toate. Ca atare, veți fi plafonat după cum compania consideră că este potrivit, așa că nu vă mirați dacă aflați că planul nelimitat are limitări.

Pot găzdui un site de streaming video prin intermediul CoolHandle?

Tehnic, da. Cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că veți obține suficiente resurse pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu va rămâne. Din fericire, fiecare plan vine cu lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, dar trebuie să vă asigurați că utilizați o extensie de redare video pentru a vă asigura că redarea este fiabilă. CoolHandle are o extensie FFMPEG disponibilă, dar nu este clar care nivel ar trebui să-l faci să funcționeze eficient și fără niciun decalaj.

Există un program de trimitere oferit de acest site?

Da, CoolHandle are un program de recompense pentru clienții care trimit afaceri noi pe site. Prețurile și recompensele exacte nu sunt listate, dar puteți contacta direct compania pentru aceste informații.

Primesc domenii gratuite prin CoolHandle?

Da, primiți un domeniu gratuit cu fiecare pachet. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți mai multe domenii, trebuie să plătiți pentru fiecare suplimentar dincolo de primul.

Îmi pot transfera domeniul curent pe acest site?

Da, CoolHandle vă permite să transferați domenii către aceștia cu o taxă nominală. Prețul va depinde de extensie, cum ar fi .com sau .net. Au o listă de prețuri disponibilă pe site.

CoolHandle acceptă scripturi precum Joomla, Magento și Drupal?

În timp ce site-ul nu are aceste scripturi disponibile așa cum este, le puteți susține teoretic prin intermediul serviciului fără probleme. Cadrul există pentru a face acest lucru.

Site-ul oferă servicii de rezervă?

Nu, nu este. Cu toate acestea, clienții au acces la instrumente care vă vor permite să creați propriile copii de rezervă după cum considerați de cuviință.

CoolHandle are funcții de securitate adăugate?

Da, site-ul oferă monitorizare securizată a centrelor de date, care include software antivirus și antispam. De asemenea, include supravegherea 24/7 a datelor.

Cum pot plăti serviciile oferite de CoolHandle?

Site-ul ia toate formele majore de plată, inclusiv carduri de credit precum Visa și Mastercard, precum și PayPal.

Trebuie să semnez un contract atunci când mă înscriu cu site-ul?

Nu, CoolHandle nu necesită niciun utilizator să semneze un contract. Cu toate acestea, atunci când primiți un plan de prețuri de șase sau douăsprezece luni, trebuie să anulați în termen de 30 de zile pentru a obține o rambursare completă, deoarece aceste planuri sunt actualizate.

Mai multe pe CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Adblock
  detector