Recenzii de gazduire WebHostingHub mai 2020: gazdă bună sau rea?

Recenzii de gazduire WebHostingHub mai 2020: gazdă bună sau rea?

Recenzii de gazduire WebHostingHub mai 2020: gazdă bună sau rea?

Cât de bun este Gazduirea WebHostingHub?

WebHostingHub este o cunoscută companie de găzduire web care are atât aspecte pozitive, cât și negative. Cu un preț competitiv și un set de funcții, merită cu siguranță verificat. Funcțiile secundare includ răspunsul la chat lent, marketingul oarecum înșelător și alte probleme.


Recenzii WebHostingHub 3.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Banii inapoi garantat
 2. CPanel standard cu instalator de scripturi Softaculous
 3. Domenii nelimitate pe planurile lor de găzduire partajate
 4. Asistență telefonică 24/7 din SUA

Contra

 1. Problemă Live Chat
 2. Disponibil doar gazduire comună
 3. Uptime mai mic decât concurenții
 4. Timpul lent de răspuns al biletelor de asistență

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Revizuirea noastră oficială WebHostingHub

WebHostingHub nu este destinat companiilor mari. Ei își orientează mai mult serviciile către începătorii care încep mai întâi și către cei care vor să nu facă altceva decât să mențină un blog mic.

Cele mai bune caracteristici ale WebHostingHub

Mulți oameni susțin că WebHostingHub este una dintre cele mai bune companii de găzduire web de pe piață și iată de ce.

Banii inapoi garantat

WebHostingHub are o garanție de returnare a banilor care se întinde pe întreaga durată de trei luni. Asta înseamnă dacă nu sunteți nemulțumit de serviciul lor din orice motiv, deoarece vă vor rambursa banii, însă nu în întregime. În schimb, aceștia vor evalua rambursarea dvs. din momentul în care v-ați înscris până la anularea.

CPanel standard cu instalator de scripturi Softaculous

WebHostingHub vă oferă cPanel-ul dvs. standard cu instalatorul de scripturi Softaculous. Când faceți cuplul cu freebies-urile lor pe care le veți vedea mai jos, veți da seama că au peste 300 de aplicații disponibile gratuit și disponibile cu o instalare cu un singur clic.

Domenii nelimitate pe planurile lor de găzduire partajate

WebHostingHub vă va permite să aveți domenii nelimitate pe planul de găzduire partajat. Acest lucru este excelent dacă te ocupi de domeniile flipping. Vedeți, multe companii de găzduire web vă permit doar să aveți un domeniu per cont. Dacă doriți să adăugați mai multe, ar trebui să plătiți mai mult. Nu este cazul cu WebHostingHub. Acest lucru înseamnă că puteți înregistra un domeniu și să-l parcați, așteptând doar cineva care are nevoie de el și este dispus să plătească pentru a-l elibera.

Asistență telefonică 24/7 din SUA

Asistența pare să fie una dintre acele lucruri pe care le primesc fie companiile de găzduire web, fie le nu. Când oamenii se înscriu pentru găzduire web, vor avea nevoie de asistență. În realitate nu există nicio cale. Angajarea oamenilor tot timpul pentru a oferi asistență clienților internaționali este ceva ce alte companii de găzduire web pot învăța de la.

Mai mult decât Freebies standard

WebHostingHub oferă gratuit 301 de aplicații diferite care vin cu abonamentul dumneavoastră. În plus, acestea oferă Softaculous Script Installer, astfel încât să puteți instala oricare dintre aceste aplicații cu un singur clic. Și dacă acest lucru nu a fost suficient, aceștia oferă peste 200 de dolari în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă scoateți afacerea.

Dezavantajele WebHostingHub

Cu toate lucrurile pe care le oferă WebHostingHub, poate fi dificil să te uiți peste dezordini pentru a vedea despre ce sunt cu adevărat.

Tactica de marketing posibil înșelătoare

WebHostingHub are un link pe pagina lor de pornire care vă conduce la revizuirea site-ului, astfel încât să puteți compara WebHostingHub cu alți jucători mari de pe piață. Mai multe persoane au susținut că această caracteristică este complet părtinitoare în favoarea WebHostingHub. Acestea citează faptul că nu puteți găsi o singură recenzie negativă despre ceea ce WebHostingHub pe acest site de recenzie. Cu toate acestea, dacă te uiți dincolo de acel site de recenzie la alte site-uri de recenzii care îți vor spune despre experiența lor cu WebHostingHub, aproximativ 38 la sută (pe un singur site de recenzie) dintre ele sunt negative..

Experiență teribilă de chat live

De cele mai multe ori, aș spune că doar oferirea funcției de chat live va fi un lucru pozitiv. Cu toate acestea, experiența mea spune că au unele dintre cele mai grave chat live pe care le-am văzut vreodată. Când am încercat să le pun online, am fost pus în așteptare timp de peste 10 minute. După ce am reușit să-i pun pe linie, tehnicianul de pe cealaltă parte a părut distras și nu a putut ține pasul cu conversația. Timpul de așteptare dintre răspunsurile sale aparent scrise a fost uneori de peste cinci minute.

Disponibil doar gazduire comună

Dacă aveți planuri mari pentru creșterea site-ului dvs. web, ar fi mai bine servit în altă parte. WebHostingHub nu oferă nimic dincolo de planurile de găzduire partajate. Ceea ce înseamnă asta este că nu oferă VPS sau planuri dedicate de găzduire. Planurile de găzduire partajate, deși sunt bune pentru începători, vă vor servi slab atunci când site-ul dvs. web trebuie să se extindă pentru a se ocupa de un public mai mare.

Uptime mai mic decât concurenții

Timpul de funcționare este absolut critic atunci când lucrați cu un site web de afaceri. Cu cât site-ul web al unui client este mai scăzut, cu atât este mai probabil ca acesta să revadă din cauza potențialului venitului pierdut. Timpul de oprire nu echivalează cu un client fericit. Deși timpul lor de utilizare a fost de 99,42 la sută, această valoare este surprinzător de scăzută în comparație cu concurenții lor.

Timpul lent de răspuns al biletelor de asistență

Este minunat că WebHostingHub oferă linii de asistență telefonică 24/7. Ceea ce nu este minunat este că atunci când utilizați sistemul lor de asistență pentru ticketing prin e-mail, răspunsurile pot dura peste 24 de ore. Când aveți nevoie de asistență, așteptarea a 24 de ore poate fi echivalentul a avea peste 24 de ore de oprire pentru site-ul dvs. web. Oferirea de asistență promptă este crucială pentru supraviețuirea oricărei companii de găzduire web.

Linia de jos

Dacă doriți să găzduiți un blog mic sau un site web bazat pe hobby-uri, WebHostingHub este o opțiune. Cu o interfață ușor de utilizat, cele peste 300 de aplicații pe care le oferă cu instalarea unui singur clic și liniile de asistență telefonică 24/7, te uiți la o companie competitivă de găzduire web. Cu toate acestea, dacă doriți să vă construiți o afacere cu găzduire web și funcții și asistență de cea mai bună clasă, veți fi mai bine servit în altă parte.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector