Recenzii despre Arvixe Hosting Mai 2020: Arvixe este bun?

Recenzii despre Arvixe Hosting Mai 2020: Arvixe este bun?

Recenzii despre Arvixe Hosting Mai 2020: Arvixe este bun?

Cât de bine este Arvixe Hosting?

Arvixe este o companie de găzduire promițătoare care are un set puternic de caracteristici. Au câteva lucruri bune, cum ar fi o gamă largă de planuri de găzduire și o mulțime de instrumente care vă pot ajuta să începeți. Unele dezavantaje includ timpul de susținere slab și răspunsul lent la suport. Unul dintre cele mai frustrante este suportul prost, așa că ține cont de acesta când compari gazdele.


Recenzii Arvixe 3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (4 voturi) Pro

 1. O mulțime de instrumente de construire a site-urilor web
 2. Transferuri lunare nelimitate de date
 3. Domenii nelimitate și adrese de e-mail
 4. Atat serverele bazate pe linux cat si cele bazate pe Windows
 5. O gamă largă de planuri de găzduire

Contra

 1. Uplime slabe
 2. Serviciul îndelungat pentru clienți ține timp

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire Arvixe

La un moment dat, Arvixe era în vârf. Au fost chiar regele dealului în ceea ce privește PC Mag. Pe hârtie, acestea au foarte multe potențiale. Cu toate acestea, testarea din lumea reală ne spune că au ceva de lucru.

Cele mai bune caracteristici ale Arvixe Hosting

Gazduirea Arvixe are unul dintre cele mai bune potențiale pe care le-am văzut. Se pare că au lucrurile lor împreună și iată de ce.

Instrumente capabile de construire a site-urilor web

Motivul pentru care oamenii au nevoie de un serviciu de găzduire este acela ca ei să poată construi un site web. Când o companie de găzduire web oferă instrumente capabile de construire a site-urilor web, este ca și cum ar ucide două păsări cu o singură piatră. Aceste tipuri de instrumente sunt deosebit de utile pentru începătorii care abia își murdăresc mâinile. Sunt compatibile cu Softaculous Script Installer, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea să instalați aplicații și pluginuri direct pe site-ul dvs. web cu un singur clic.

Transferuri lunare nelimitate de date

Mulți furnizori de găzduire web plasează adesea o limită pentru transferurile de date. Acestea pot limita numărul de adrese de e-mail pe care le poți înregistra la domeniul tău, câte domenii ai sau pur și simplu câte date poți transfera între computerul client – laptopul pe care îl ai în fața ta – și serverul lor. Furnizorii de găzduire sunt, de asemenea, cunoscuți că pun limite la numărul de vizitatori pe care un site web le poate avea pe lună. Arvixe elimină toate acestea – oferindu-ți o liniște sufletească prin transferuri lunare de date nelimitate. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ce transferați sau pentru cât de mari sunt fișierele – Arvixe nu-i pasă.

Domenii nelimitate și adrese de e-mail

Posibilitatea de a avea transferuri nelimitate de date nu se încheie acolo. Găzduirea Arvixe nu-i pasă de câte adrese de e-mail diferite doriți să vă înregistrați pe domeniul dvs. Acest lucru vă permite să furnizați o adresă de e-mail separată și distinctă pentru fiecare dintre angajații sau colegii dumneavoastră. Găzduirea Arvixe este perfectă pentru cei care se ocupă de flipping-ul domeniului. Ce înseamnă asta este că achiziționați un nume de domeniu și îl „parcați” – îl rețineți și așteptați ca cineva să îl cumpere de la dvs..

Atat serverele bazate pe Linux cat si pe cele Windows

Multe companii de găzduire web oferă fie servere bazate pe Linux, fie servere bazate pe Windows – dar nu ambele. Fiecare are pro și fiecare are contra. În timp ce mulți oameni vor spune că Linux este un sistem de operare mai bun, mai robust și este open source, mult mai mulți oameni sunt familiarizați cu serverele bazate pe Windows, apoi serverele bazate pe Linux. În orice caz, serviciul de găzduire Arvixe nu-i pasă cu cine ai prefera să mergi, pentru că le oferă ambelor.

O gamă largă de planuri de găzduire

Arvixe are o gamă largă de planuri de găzduire, începând cu cel mai comun – planul de hosting comun. Planul de găzduire partajat vine cu certificate SSL, care sunt cruciale pentru rularea unui site web de comerț electronic. Următorul pas oferă servere de clasă dedicate, ceea ce înseamnă că aveți propriul dvs. server dedicat afacerii dvs. Diferența dintre planurile de găzduire partajate și planurile de găzduire dedicate constă în faptul că, cu planurile dedicate de găzduire, întregul server fizic și resursele sale însoțitoare trebuie să le folosești – acestea nu sunt partajate între clienți diferiți. Între planurile de găzduire partajate și planurile de găzduire dedicate sunt serverele clasei VPS care vă permit să aveți propriul dvs. server virtual virtual. Toate aceste planuri sunt esențiale și vă oferă capacitatea de a vă dezvolta afacerea pe măsură ce crește.

Dezavantajele Arvixe Hosting

Așa cum am mai spus, gazduirea Arvixe arată fantastic pe hârtie. Cu toate acestea, au unele lacune de completat, care sunt pur și simplu inacceptabile.

Opreime slabă

Cu aceste lacune este cantitatea de timp liberă pe care vă puteți aștepta cu găzduirea Arvixe. Într-o perioadă de două săptămâni, găzduirea Arvixe a scăzut în total 29 de minute și 41 de secunde. Am avut-o configurată astfel încât să putem monitoriza perioada exactă de timp pe care site-ul nostru a fost redus. Partea jignitoare a acestei perioade de funcționare precare a fost aceea că nu s-a datorat unei probleme specifice. Cele 29 de minute și 41 de secunde au fost răspândite sporadic – câteva secunde aici în câteva secunde acolo. Asta îmi spune că este ceva greșit în conexiune și că o problemă mai mare este de vină.

Serviciul îndelungat pentru clienți ține ore

Nu a fost făcut un sondaj în urmă cu prea mult timp, în care au întrebat un grup mare de oameni ce credeau că este o definiție a serviciului deficitar pentru clienți. Factorul nr. 1 care a determinat clienții să părăsească o companie și să meargă la alta a fost punerea oamenilor în așteptare. Oamenilor nu le place să fie în așteptare – mai ales dacă au nevoie de sprijin. Timpii lungi de reținere a clienților pentru găzduirea Arvixe reprezintă o problemă complet prevenibilă la care trebuie să fie atenți.

Linia de jos

Găzduirea Arvixe are foarte multe potențiale. De fapt, ei erau unul dintre cei mai buni. În momentul de față, la data acestei scrieri la sfârșitul anului 2015, recomandarea noastră este să te uiți în altă parte. Cu toate acestea, găzduirea Arvixe are un potențial suficient și un istoric excelent de găzduire web. Asta mă face să-mi doresc să mă uit la ei pentru a vedea dacă pot să umple golurile și să devină din nou o stea în ascensiune.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector