Recenzii Domain.com mai 2020 – Planuri de prețuri și planuri de găzduire

Cât de bun este Gazduirea Domain.com?

Unul dintre cei mai mari furnizori de nume de domeniu și găzduire de site-uri din lume, Domain.com oferă o gamă largă de planuri, inclusiv găzduire VPS, dar este specializat în găzduirea partajată la prețuri accesibile. Dezavantajele includ nici o garanție de funcționare, iar prin caracteristicile sale de bază, extrasul vă va costa mai mult.


Vedeți Recenzii pe site-ul oficial al domeniului.com 2.7 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (13 voturi) Pro

 1. Timpuri rapide de încărcare
 2. Serviciu clienți responsabili
 3. Configurare ușoară a site-ului web
 4. Caracteristici de securitate
 5. Serviciu clienți de ajutor

Contra

 1. Nu există planuri lunare în schimb este planul anual
 2. Extrasele vă vor costa mai mult
 3. Fără garanție de utilizare

SummaryDomain.com este foarte asemănător cu multe alte mărci de găzduire partajate cu costuri reduse și nu oferă prea multe caracteristici pentru a-l distinge de celelalte. Cu toate acestea, poate fi opțiunea potrivită și potrivită pentru persoanele care caută un serviciu de găzduire de site-uri la nivel de bază care să faciliteze configurarea site-ului. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială de gazduire Domain.com

Dacă sunteți în căutarea unei destinații de bază de găzduire web, Domain.com vă poate oferi spațiu de stocare, e-mail și alte instrumente pentru a vă oferi o fundație, dar lipsesc unele caracteristici și opțiuni de prețuri pe care le oferă concurenții săi. Sunt în aceeași familie ca Bluehost și HostGator, parte a Endurance International Group. 

Cele mai bune caracteristici de gazduire Domain.com

Domain.com oferă funcții la un preț scăzut, care vă va ajuta să începeți cu o gazdă web la nivel de intrare. Chiar nu au nimic care să iasă în evidență … în afară deținerea unui domeniu.com.

1. Servicii de domeniu

Serviciile de domeniu oferite de Domain.com sunt unele dintre cele mai bune disponibile. Nu numai că primiți numele dvs. de domeniu, dar primiți o mulțime de funcții pentru a vă complimenta site-ul. Lucruri precum blocarea transferului, redirecționarea adreselor URL, redirecționarea prin e-mail și gestionarea DNS sunt esențiale pentru a vă ajuta să funcționați site-ul și să funcționați eficient. Multe alte servicii de găzduire web vă fac să plătiți pentru adăugarea de pe site-ul dvs. web, care se poate adăuga, mai ales dacă intenționați să rămâneți la compania de găzduire mult timp. Dacă aveți toate suplimentele la dispoziție, puteți face site-ul dvs. web să funcționeze mai eficient și să vă îmbunătățiți creșterea.

2. Configurare ușoară a site-ului web

Domain.com oferă mai multe instrumente pentru construirea unui site web, inclusiv extrem de apreciat Weebly. Weebly folosește o funcționalitate drag-and-drop care vă permite să construiți un site atractiv care poate include formulare de contact, link-uri de social media și multe altele într-un timp scurt. Domain.com vă permite, de asemenea, să configurați site-ul dvs. cu WordPress. Este un proces ușor și, odată instalat, puteți crea postări și instala pluginuri ca în mod normal. Domain.com este optimizat pentru a îmbunătăți performanța WordPress și permite actualizări automate de software și plug-in. De asemenea, veți putea configura un cont de e-mail în câteva minute, accesând pur și simplu zona de e-mail și creând un nume de utilizator și o parolă.

3. Prețuri

Prețurile pentru planurile lor sunt accesibile și vin cu tot ce trebuie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme. Cu excepția cazului în care intenționați să începeți imediat un site web profesional, nu va trebui să cheltuiți prea mulți bani pentru ca totul să funcționeze. Pentru un preț de 9,99 USD pe an, o persoană fizică își poate configura propriul site personal. Acest lucru este ideal pentru cei care doresc să înceapă de mici și să vă schimbe planul atunci când compania dvs. începe să crească. Nu veți găsi prea multe companii care oferă mai puțin de un dolar pe lună pentru domenii web. Este bine pentru cei care încep doar până vor fi gata să își îmbunătățească planurile.

4. Domenii premium

Având în vedere că multe domenii au fost utilizate sau deja sunt utilizate, obținerea unui domeniu premium este modalitatea ideală de a face ca site-ul dvs. să iasă în evidență. com permite utilizatorilor să găsească un nume de domeniu premium care se distinge de mulțime. Cu toate că nu trebuie să fie complicat, acestea te pot ajuta să găsești un nume de domeniu premium care să conducă traficul către site-ul tău. După ce găsiți numele dvs. de domeniu premium, îl puteți înregistra imediat, ceea ce este ideal pentru cei care au nevoie să își pună în funcțiune site-ul. Utilizarea unui nume de domeniu premium este crucială pentru a aduce oameni, iar numele unic este ideal pentru întreprinderile mici.

5. Servicii de marketing

Când o afacere mică abia începe, obținerea traficului poate fi dificilă. com oferă servicii excelente de marketing pentru a vă ajuta afacerea să crească. Acestea oferă servicii de marketing premium, inclusiv servicii complete de design și servicii de marketing și design. Ele lucrează cu Google Apps, optimizarea motorului de căutare, procesarea cărților de credit și marketingul motorului de căutare. Acesta este instrumentul perfect pentru cei care au probleme în a-și comercializa site-ul. Utilizarea acestor instrumente poate ajuta un site web să sară în partea de sus a unei căutări Google, permițând mai multor persoane să viziteze site-ul.

6. Servicii de e-mail

Domain.com lucrează cu Google pentru a îmbunătăți serviciile de e-mail prin Gmail. Domain.com vă va oferi un e-mail personalizat pentru site-ul dvs. web și vă va permite să folosiți marca dvs. ca adresă de e-mail. Puteți colabora Gmail și Google Drive, pentru a vă facilita totul. Puteți crea o echipă și comunica cu aceștia și nu trebuie să vă ocupați prea mult de lucru. Va trebui să vă autentificați, dar odată ce veți intra, totul va fi configurat și va fi gata pentru a vă duce. Puteți accesa e-mailul de pe orice dispozitiv, permițându-vă să intrați în contact cu oricine printr-o apăsare rapidă a unui buton. Prețul începe de la 4,17 USD pe lună, ceea ce îl face accesibil pentru oricine dorește să își actualizeze sistemul de e-mail.

7. Caracteristici de securitate

Pachetele de găzduire web Domain.com au o serie de caracteristici de securitate. Veți primi un director protejat prin parolă și suport SSL. Un certificat SSL va proteja informații valoroase precum tranzacțiile cu cardul de credit și înregistrările.

8. Serviciu clienți de ajutor

Domain.com are asistență telefonică disponibilă 24/7. De asemenea, oferă un sistem de ticketing pentru solicitările de asistență. Cererile de urgență ar trebui să fie făcute telefonic, iar cererile de ticketing sunt, de obicei, primite în 24 de ore. Veți avea acces la baza de cunoștințe, care acoperă toate elementele de bază ale găzduirii contului, parolelor și accesului. Există, de asemenea, un ghid de utilizare și o serie de tutoriale. Personalul de servicii pentru clienți este prietenos, ușor de înțeles și destul de informat.

Dezavantajele gazduirii Domain.com

Deși Domain.com oferă o creare simplă a site-ului și o echipă de asistență utilă, există unele dezavantaje ale serviciului.

1. Licitarea pe nume de domeniu

Lumea tehnologică este competitivă și este de înțeles că Domain.com nu poate da nume de domeniu la stânga și la dreapta. Trebuie să vă pre-înregistrați pentru a avea șansa de a obține un nume de domeniu. Perioada de acces timpuriu este bună pentru a începe un salt, dar costă suplimentar. Singurul lucru bun pentru a nu obține domeniul dorit este că vi se vor rambursa banii pe care i-ați depus pentru înregistrare. Deși nu este un sistem perfect, ar fi bine să știți care sunt șansele dvs. pentru obținerea unui nume de domeniu.

2. Problema timpului de răspuns mai rapid

Problemele pot apărea oricând și este bine să știi că pot fi rezolvate rapid. În timp ce Domain.com primește apeluri în orice moment, acestea pot începe să se retragă cu unele probleme apăsătoare. Fie că este vorba despre lipsă de cunoștințe despre produse sau de mult timp pentru a răspunde la o anchetă, unele probleme ar trebui rezolvate rapid. Lucruri precum închiderea numelor de domeniu nu ar trebui să se întâmple, dar uneori firele devin încrucișate. Se întâmplă, dar nu ar trebui să dureze o săptămână pentru a rezolva o simplă problemă de resetare a parolelor. Poate vă poate fi de folos un sistem de ticketing sau o pregătire mai bună.

3. Panoul de administrare mai rău

Panoul lor de administrare pare a fi cu câțiva ani în urmă la actualizări, iar îmbunătățirea acestuia ar merge mult până la a-l face un site de gazduire mai eficient. Încărcarea paginilor durează un timp, ceea ce poate fi frustrant pentru oricine vizitează site-ul. Chiar dacă oferă o mulțime de nume de domeniu, acestea ar putea îmbunătăți panoul de administrare pentru a face gazda și mai ușoară pentru clienții lor. Deși poate funcționa pentru unii oameni, alții care conduc cu mult trafic nu își pot permite să aștepte ca oamenii să stea în preajmă pentru a încărca pagina..

4. Fără confidențialitate

Atunci când informațiile dvs. private sunt dezvăluite, aceasta poate duce la o mulțime de probleme în linie. Nu sunt dezvăluite doar câteva bucăți și informații despre informațiile tale personale, ci în schimb, este aproape totul. Dacă nu ar trebui să le plătiți în plus pentru ascunderea informațiilor personale, ar fi ideal. Din păcate, dacă nu plătești pentru ca acestea să-ți ascundă informațiile, ești blocat. Poate duce la multe probleme în linie, astfel încât poate fi mai bine să le plătiți și să aveți informațiile dvs. personale ascunse publicului. Nu este ideal, dar mai bine decât ca toată lumea să afle orice informații despre tine.

5. Fără planuri lunare

Domain.com nu oferă opțiuni de găzduire web partajate lunar de la lună. Trebuie să alegeți un plan anual și nu există oferte pentru a economisi bani prin înscrierea la un plan pe termen lung. De exemplu, veți plăti la fel dacă vă înscrieți pentru un an sau trei ani. Aceasta poate fi o problemă pentru persoanele care preferă să nu își asume un angajament pe parcursul unui an sau care ar prefera să își împartă plățile pe parcursul unui an.

6. Extrasele vă vor costa mai mult

Deși planul de bază este accesibil, acesta nu oferă o mulțime de caracteristici. În momentul în care veți obține ceea ce aveți nevoie din gazda web, puteți ajunge să plătiți mai mult decât ați face cu un alt serviciu. Domain.com percepe o taxă de transfer de domeniu dacă doriți să faceți un port pe o adresă URL și multe alte servicii de hosting nu. Dacă aveți nevoie de peste 100 de adrese de e-mail, va trebui să faceți upgrade la un plan superior. Comerțul electronic de bază are limite la pagini și produse și lipsește alte funcții, cum ar fi previzualizarea paginilor înainte de a le publica. Pentru a elimina aceste limite, va trebui să plătiți pentru o versiune actualizată.

7. Fără garanție de utilizare

Domain.com nu face publice o garanție uptime și nici nu oferă date despre istoricul uptimei sau performanța pe site-ul său web. Deși declară că fac copii de rezervă, nu clarifică momentul în care sunt efectuate copii de rezervă sau dacă sunt disponibile pentru clienți. Domain.com afirmă că au o facilitate de nivel 1 care oferă redundanță și monitorizare 24/7. Cu toate acestea, multe recenzii ale utilizatorilor vorbesc despre timpul de funcționare necorespunzător, în timp ce alte recenzii nu au o problemă cu ele, deci nu oferă utilizatorilor potențiali o imagine clară a uptimes-urilor..

Linia de jos:

Pentru cei care caută un serviciu mic sau mediu, care oferă cea mai mare parte a funcționalității necesare pentru a găzdui un site web la un cost scăzut, atunci merită să aruncați o privire pe Domain.com. Având în vedere că planurile lor de hosting sunt comune, hostingul, prețurile și asistența sunt aproximativ medii și îi vor ajuta pe utilizatorii de bază să funcționeze un site în câteva minute. Deși veți primi un suport bun pentru întrebări generale și probleme mai puțin avansate, este posibil ca utilizatorii mai avansați să nu obțină tot ceea ce își doresc cu Domain.com, deoarece tind să ofere doar elementele de bază.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebările frecvente ale domeniului.com

Introducere

Domain.com este un site de găzduire care are o mulțime de planuri. Acesta a fost evaluat ca unul dintre cele mai importante site-uri de găzduire web disponibile și este ușor de înțeles de ce atât de mulți clienți au participat la ele. Dacă v-ați gândit să primiți un serviciu de găzduire și nu ați găsit încă unul, poate doriți să luați în considerare utilizarea Domain.com.

Acest review va analiza compania, ce servicii oferă și ce spun clienții lor despre acestea. După ce citiți această recenzie, ar trebui să înțelegeți ce face din Domain.com unul dintre cele mai bune site-uri de găzduire disponibile.

Ce este Domeniul.com?

Începând cu anul 2000, Domain.com și-a ajutat clientul să își atingă obiectivele online și este unul dintre liderii înregistrării domeniului și găzduire web. Produsele și serviciile lor inovatoare au o valoare excelentă și se străduiesc să-și facă clienții fericiți. Misiunea lor este să livreze produse de calitate la un preț de calitate pentru clienții lor și se mândresc cu această abilitate.

Se specializează în nume de domeniu accesibile, gazduire web, găzduire VPS, e-mail, certificate SSL, design web și servicii de marketing online. Serviciile lor gratuite includ redirecționarea adreselor URL, redirecționarea prin e-mail, blocarea transferului și instrumente de gestionare a DNS-ului total. Aceste produse pun clientul pe locul șoferului pentru site-ul său web.

Domain.com a înregistrat o creștere extremă în ultimii ani și nu este mister ceea ce le face unul dintre cele mai bune site-uri de găzduire disponibile. Au o excelentă păstrare a clienților, ceea ce a ajutat oamenii să se alăture domeniului.com pentru nevoile lor de găzduire.

Ce face ca Domeniul.com să fie excelent?

Nu numai că Domain.com oferă planuri de găzduire pentru toată lumea, adăugările lor sunt incluse în majoritatea planurilor. Lucruri precum blocarea transferului, redirecționarea adreselor URL, redirecționarea prin e-mail și gestionarea DNS sunt incluse în majoritatea planurilor lor. Planurile lor încep de la doar 9,99 USD și includ tot ceea ce am menționat mai sus.

Planurile de prețuri variază în funcție de fiecare nume de domeniu. Prețurile stabilite la 9,99 dolari includ nume de domeniu cu .biz, .com și .me. Dacă sunteți în căutarea unei adrese URL profesionale, .aero, .coop, .jobs, .museum și .tv sunt disponibile, iar planurile respective variază între 29,99 și 269,99 USD. În timp ce planurile profesionale sunt mai scumpe, acestea oferă toate serviciile de care are nevoie pentru ca site-ul web să aibă succes.

Rezumat inițial

Dacă începeți o afacere sau doriți să vă extindeți, Domain.com oferă numeroase planuri care vă vor ajuta să vă creșteți rețeaua. Chiar dacă configurați un site web privat, acestea vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea succes. Au implementat noi faze TLD care le fac mai bune pentru cei care încep doar un site web.

Deși rămâne încă de trecut, Domain.com pare să fie unul dintre cele mai bune site-uri de găzduire disponibile. Veți obține toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe, iar planurile lor includ o mulțime de adăugări pe care alte site-uri de găzduire web vă vor percepe pentru a le include în planul dvs. Dacă vă gândiți să obțineți un serviciu de găzduire web, Domain.com este una dintre cele mai bune companii cu care să lucrați.

Ce spun oamenii despre Domain.com

Mulți oameni au vorbit despre Domain.com și este întotdeauna o idee bună să verificați ce spun masele. În această secțiune, vom începe cu lucrurile bune pe care le spun oamenii și vom analiza recenziile neplăcute.

Binele

„Este unul dintre cele mai ușoare servicii de domeniu pe care le-am folosit vreodată. Este un serviciu simplu care oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea succes. Face ca alte servicii de găzduire să pară aglomerate și dezorganizate. Pot folosi același login de domeniu pentru tot ceea ce am nevoie pe site-ul meu web. ”

„De când am început să folosesc Domain.com, am observat cât de ușor este să folosiți funcțiile. WordPress complet, e-mailurile personalizate și alte funcții pentru a crea un site web sunt chiar la dispoziția dvs. Timpul lor de răspuns la e-mailuri și rezolvarea problemelor sunt ușor de realizat. Deși nu sunt un fan al păstrării informațiilor personale ascunse, plătind o taxă suplimentară, ele excelează în alte domenii. ”

„Aceasta este una dintre cele mai bune companii de găzduire. Viteza serverelor este uimitoare, site-urile web se încarcă rapid, iar suportul tehnic este informat și util. Prețurile lor minunate nu pot fi bătute și știu să aibă grijă de clienții lor. Recomand întotdeauna Domain.com prietenilor și colegilor mei, pe baza prețurilor și a asistenței clienților lor. “

„Caracteristicile lor sunt ca alte site-uri de găzduire web, dar știu să mențină totul în funcțiune. Chiar dacă aveți mai multe domenii, acestea pot menține totul funcțional. Unul dintre lucrurile mele preferate despre Domain.com este că sunt dispuși să vă ajute, indiferent de ce oră este. Acest lucru este extrem de important pentru mine și îmi place faptul că pot să le sun în orice moment și să rezolvăm imediat probleme. “

„Deși Domain.com nu are toate caracteristicile pe care le au alte site-uri de găzduire web, este totuși unul dintre cele mai bune site-uri de găzduire web disponibile. Puteți încerca toate funcțiile pe care le oferă pentru a maximiza potențialul site-ului dvs. web. Domain.com are tot ce ai nevoie pentru a te pune în funcțiune. Nu ar trebui să-ți pierzi timpul cu alte site-uri de găzduire web atunci când Domain.com face totul și apoi unele. “

Răul

„Panoul de administrare lasă mult de dorit și ar putea folosi sever un upgrade. Panoul lor de administrare învechit necesită mult timp pentru a se încărca, iar site-ul se va închide uneori fără nicio provocare. În timp ce excelează la nume de domeniu, dacă sunteți în căutarea de găzduire, poate doriți să mergeți într-o altă direcție. Ar trebui să luați în considerare obținerea unui domeniu de la ei și apoi să utilizați un serviciu diferit pentru găzduire. “

„Nu sunt pasionat de serviciul lor pentru clienți, iar registratorul lor de domeniu are nevoie de multă muncă. Când trimiteți o întrebare simplă, puteți primi un răspuns. Chiar dacă vă conectați cu o persoană, este posibil să nu știe despre ce vorbiți și poate trece un timp pentru a pleca de la telefon. V-aș recomanda să mergeți cu un serviciu diferit, care să aibă mai multe cunoștințe despre produsele lor și cât de bine vă pot ajuta. ”

„Am luat decizia de a obține un nume de domeniu prin Domain.com. Când am găsit unul care mi-a plăcut, l-am introdus în coș, iar când am mers să fac achiziția, a apărut o eroare. Am fost închis din cont timp de două zile și am încercat diverse mijloace pentru a intra în contact cu cineva. Am trimis un e-mail, dar nu am primit niciun răspuns. A doua zi, am sunat, i-am așteptat să-mi verifice poșta, dar fără răspuns. În cele din urmă, am luat legătura cu cineva care mi-a resetat parola și aș putea reveni pe site-ul meu web. Nu aș recomanda acest site de găzduire pentru cei care au nevoie de un serviciu bun pentru clienți. ”

„Când proprietarii anteriori și-au vândut compania pe Domain.com, a trebuit să verific proprietatea mea asupra propriului meu domeniu. I-am contactat pentru a-i anunța că voi fi în afara orașului fără acces la internet și am fost sigur că domeniul meu nu va fi suspendat. Au eliminat informațiile din registrul DNS, care nu rezolvă corect problemele. A fost nevoie de câteva ore pentru a-l repara. A fost un astfel de proces, încât nu am mai putut folosi serviciul lor. ”

Verdict final

În timp ce Domain.com a avut câteva persoane care se plâng de serviciile și asistența lor pentru clienți, au oameni care adoră absolut serviciul. După ce ați auzit ce au avut oamenii să spună despre ei, să vă uitați la produsele lor și să vedeți ce fac bine și la ce ar putea să lucreze, ar trebui să vă ajute să determinați dacă Domain.com este potrivit pentru dvs..

Cum îmi pot reînnoi domeniile?

Când sunteți gata să vă reînnoiți domeniile, puteți accesa Domain.com. Veți alege domeniile pe care doriți să le reînnoiți și urmați indicațiile. Ratele de reînnoire a domeniului vor fi înregistrate, permițându-vă să vă selectați planul. Este un moment bun pentru a face upgrade dacă sunteți gata. Puteți accesa opțiunile prin panoul de control.

Ce se întâmplă cu domeniile care nu sunt reînnoite?

Dacă nu doriți să vă pierdeți numele de domeniu, trebuie să faceți niște pași pentru a vă proteja domeniile pe care doriți să le păstrați. Veți primi mementouri cu 30 de zile înainte de expirare, iar dacă plata nu se face, domeniul va expira. Acesta va fi dezactivat și înlocuit printre alte domenii expirate, împreună cu serviciile incluse în plan. 30 după expirare, numele domeniului va intra în domeniul public, de unde poate cumpăra altcineva. Dacă trece 45 de zile fără a fi solicitat, se pot percepe taxe pentru reînnoirea numelui de domeniu. În cele din urmă, dacă nimeni nu o revendică, numele domeniului va reveni în domeniul public de vânzare.

Ce înseamnă dacă un domeniu este în „Răscumpărare?”

Când un nume de domeniu este trimis la răscumpărare, acesta poate fi achiziționat de o altă parte. Cu toate acestea, puteți răscumpăra domeniul până la 30 de zile. Va trebui să vă conectați la contul dvs. și să depuneți un bilet în sistemul de asistență. Taxele pentru o răscumpărare sunt de 99,99 USD și va trebui să fie plătită și o taxă normală de reînnoire. Când se încheie perioada de răscumpărare, există un ciclu de ștergere de cinci zile care va permite oricui să se înregistreze și să primească numele de domeniu.

Ce se întâmplă dacă există informații despre contul meu?

Dacă observați erori pe contul dvs., le puteți modifica. Puteți corecta orice câmpuri incorecte prin intermediul „Modificați informațiile contului” și puteți introduce informațiile corecte. Dacă doriți să vă schimbați adresa de e-mail, accesați „Modificați adresele de e-mail” și modificați-o în consecință. Este posibil să aveți unele probleme dacă aveți mai multe domenii. Puteți schimba fiecare pentru a vă ajuta să terminați modificările actualizate.

Ce este „reînnoirea automată” și pot să o schimb?

Când un nume este recent înregistrat, măsurile de securitate sunt reînnoite automat. Împiedică pierderea plăților dvs., ceea ce vă determină să vă pierdeți numele de domeniu. Veți rămâne sub control complet cu sistemul de reînnoire automată și se facturează cu 15 zile înainte de data de expirare. Dacă plata nu trece, se va face oa doua încercare cu cinci zile înainte de expirare. Fiecare taxă este plasată pe cardul de credit care se află la dosar când v-ați înscris. Puteți schimba informațiile cardului dvs. dacă acestea sunt expirate prin opțiunea „actualizați informațiile cardului de credit” din ecranul de logare. Puteți seta reînnoirea automată pentru numele de domeniu, astfel încât să nu o pierdeți prin pagina de informații a contului.

Ce se întâmplă dacă reînnoirea automată eșuează?

Cel mai probabil motivul pentru care reînnoirea automată a eșuat este acela că cardul de credit pe care îl aveai la fișier nu este valid. Puteți rezolva această problemă prin actualizarea informațiilor despre cardul dvs. de credit prin informațiile contului. Dacă este mai mică decât perioada de expirare de 15 zile, poate fi necesar să vă reînnoiți numele de domeniu.

De ce primesc anunțuri de reînnoire pentru domenii la diferite adrese de e-mail?

Cea mai simplă explicație este că fiecare domeniu are o adresă de e-mail diferită pentru fiecare nume de domeniu. Puteți consolida toate numele de domeniu într-o singură adresă de e-mail, trebuie să vă asigurați că informațiile dvs. sunt aceleași pentru fiecare nume de domeniu. Vă puteți autentifica în contul dvs. și urmați instrucțiunile pentru fiecare domeniu pe care îl aveți. Puteți schimba adresa de e-mail, astfel încât să o trimită doar la cea pe care o utilizați cel mai des. Vă puteți modifica adresele de e-mail și vă puteți face mai convenabil. Mai multe pe Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map