Recenzii Dot5Hosting mai 2020 – Planuri de găzduire și prețuri

Cât de bun este Dot5Hosting?

În timp ce unii se referă la aceasta ca fiind unchiul bătrân beat de găzduire web, Dot5Hosting oferă o abordare de dimensiuni unice pentru toate serviciile de găzduire web, prin faptul că au o singură opțiune de plan de găzduire (nu cea mai inteligentă mișcare de afaceri). Se concentrează pe furnizarea de găzduire persoanelor fizice și proprietarilor de afaceri care caută găzduire web care să se potrivească bugetului lor.


Nu credem că este cea mai convingătoare gazdă de acolo, dar continuați să citiți pentru a afla mai multe despre modul în care Dot5Hosting se ridică la competiție.

Recenzii Dot5Hosting 2.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Istorie stabilă
 2. O multime de suplimente
 3. Banii inapoi garantat
 4. Marime universala
 5. Multe funcții nelimitate
 6. Relații Clienți

Contra

 1. Funcționalitatea panoului de control
 2. Taxe de reziliere
 3. Uptime / Downtime
 4. Fără social media

SumarDot5Hosting este o companie de găzduire cu experiență, care încearcă să ofere găzduire utilizatorilor de zi cu zi, care caută să obțină mai multă bătaie. Au un singur plan nelimitat pe care îl oferă clienților lor, care vine la pachet cu suplimente, împreună cu garanția de returnare a banilor. Au asistență pentru clienți 24/7, dar nu profită de puterea rețelelor de socializare pentru a ajuta clienții. Această găzduire poate sau nu funcționează bine pentru nevoile dvs. particulare. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Revizuirea noastră oficială Dot5Hosting

Să fim sinceri – Dot5Hosting încă încearcă să fie la curent cu epoca modernă. Site-ul lor este încă blocat la începutul anilor ’00 (ca în 2002). Nu le cunosc întreaga istorie, dar sunt sigur că nu s-au schimbat prea mult.

Dacă sunteți tipul de tip sau gal care îi place ceva suficient de bun, Hei Dot5Hosting poate fi calea de urmat.

Este ca și unchiul tău necăsătorit, care se lipește cu același lichior ieftin din magazinul din colț pentru băutura lui zilnică – este destul de bun pentru unchiul Hal, așa că de ce să schimbi?

Dot5Hosting are o piață țintă a persoanelor fizice și a proprietarilor de afaceri care trebuie să-și încadreze găzduirea web într-un buget mai mic decât cele mai multe corporații sunt capabile să aibă acces, și încă concurează cu site-uri web mai bine finanțate. Mă întreb cât de bine se descurcă? Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre ele.

Câteva aspecte rapide ale Dot5Hosting:

 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Domeniu gratuit cu înregistrare
 • Subdomenii nelimitate
 • Securitate 24/7
 • Prețurile de introducere specială încep de la 5,95 USD / lună

Unele lucruri nu atât de bune pe care le-am auzit pe web:

 • Asistența clienților nu răspunde lent și nu este de prim rang
 • Una dintre acele companii achiziționate de EIG (achiziționată în 2007) a rămas doar să putrezească
 • Susține că cardurile de credit au fost percepute cu mult timp după anulare (nu, nu)

Acesta este un review editorial bazat pe recenzii și evaluări ale Dot5Hosting disponibil online. Asigurați-vă că atunci când mergeți să luați decizia finală că citiți ce spun utilizatorii despre acest serviciu și examinați site-ul web pentru mai multe informații pentru a lua o decizie educată.

Cele mai bune caracteristici ale Dot5Hosting

Istorie

Dot5Hosting are o istorie destul de stabilă, având în vedere că a fost în afaceri din 2002. A fost achiziționată de EIG în 2007 (care deține și Bluehost și HostGator).

In plus

Accesând Dot5Hosting ca gazdă web vă va oferi o mulțime de suplimente care vă vor aduce beneficii pentru dvs. și pentru afacerea dvs. Acestea includ un nume de domeniu, credit Google Adwords, credite Yahoo, coșuri de cumpărături, e-mail de contact constant de contact, constructor de site-uri, șabloane și multe alte funcții.

Banii inapoi garantat

Acestea oferă o garanție de returnare a banilor dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor de găzduire web în primele 30 de zile. Vă vor rambursa taxele de găzduire, dar numai dacă ați plătit cu un card de credit. Dacă doriți să păstrați numele de domeniu pe care l-ați înregistrat gratuit, va trebui să plătiți 15 dolari pentru a-l păstra. Această garanție de returnare a banilor vă oferă o perioadă mai lungă pentru a stabili dacă sunteți sau nu mulțumit de serviciu.

O dimensiune corespunde tuturor planului

Faptul că oferă o dimensiune unică se potrivește tuturor planurilor este bun, dar poate fi și rău în funcție de ceea ce căutați pentru a ieși din experiența dvs. de găzduire web. Planul lor de un an este de obicei puțin sub 13 dolari pe lună, iar planul lor pe doi ani este de obicei sub 12 dolari pe lună, dar rulează prețuri promoționale pentru a vă prezenta în serviciul lor. Există o ofertă specială de găzduire cu doar 5,95 USD pentru a începe.

Caracteristici nelimitate

Există multe funcții nelimitate oferite în cadrul Dot5Hosting care pot face ca acest serviciu de găzduire să merite o altă privire. Aceasta include stocarea pe disc, posibilitatea de a găzdui domenii nelimitate, căsuțe de e-mail POP3, baze de date MySQL, domenii parcate, subdomenii, autorespondere și redirecționarea conturilor de e-mail.

Relații Clienți

Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți printr-un număr de telefon gratuit sau folosind biroul de asistență pentru a trimite bilete de asistență. Opțiunea de telefon este disponibilă numai pentru clienții din Statele Unite. De asemenea, oferă o bază de cunoștințe și ghiduri pentru utilizatori în centrul de ajutor dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre găzduire web.

Dezavantajele Dot5Hosting

Funcționalitatea panoului de control

Dot5Hosting folosește vDeck și nu cPanel, iar unii utilizatori pot constata că acest lucru nu are aceeași funcționalitate. De asemenea, poate fi mai puțin ușor la ochi când vine vorba de obișnuința cu ea. Am aruncat o privire și este de fapt diferit de o interfață standard cPanel. Începătorilor nu le pasă, însă experții pot dori abordarea standard.

Taxe de reziliere

Acestea au o taxă de reziliere dacă doriți să vă închideți contul înainte de expirarea termenului planului pe care l-ați ales, cu excepția cazului în care anulați în termenul de garanție de returnare a banilor.

Uptime / Downtime

Nu există specificații pe site-ul web care să ofere informații despre timpul de funcționare / oprire. Se pare că nu există prea multe reclamații cu privire la această problemă, dar faptul că aveți cât mai multe informații posibil este întotdeauna bun pentru luarea deciziilor educate cu privire la ce servicii să aleagă.

Fără social media

Multe companii oferă sprijin prin intermediul rețelelor de socializare, astfel încât este un pic dezavantaj faptul că, deși au o prezență în social media, ele nu folosesc cu adevărat atât cât pot fi comparate cu concurenții lor. Când nu văd social media, cred că – ok această companie nu încearcă nici măcar. Este un semn că nu au rațele lor la rând, așa că aș evita astfel de companii.

Linia de jos

Ascultați, poate aveți un prieten cu un cont Dot5Hosting vechi și este ca „este grozav că nu am probleme” – bine nu știe prea multe despre găzduire SAU este un dezvoltator și poate rezolva singur problemele..

Considerăm Dot5Hosting ca un dinozaur care nu s-a schimbat și este doar putrezit. Baza lor de utilizatori a scăzut (conform datelor părților terțe) și nu par să facă prea multe.

Dacă vrei să mergi cu ei, e bine. Dar dacă doriți o gazdă modernă și actualizată, mergeți cu ceva de genul SiteGround, WP Engine sau cu o altă marcă deținută de EIG, cum ar fi HostGator. Vei fi mult mai bine în acest fel.

Comparați unele companii precum Bluehost vs HostGator sau SiteGround vs WP Engine înainte de a vă gândi.

Actualizare jurnal

22/03/18 – Noua linie de jos scrisă, noi puncte de intrare în pro și contra, câteva alte mici modificări.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map