Recenzii DreamHost – Gazduire WordPress partajată ieftină? Mai 2020

Recenzii DreamHost – Gazduire WordPress partajată ieftină? Mai 2020

Recenzii DreamHost – Gazduire WordPress partajată ieftină? Mai 2020

DreamHost: rapid, ieftin, bun?

DreamHost are unele dintre cele mai bune medii uptime și viteze de încărcare a paginii pentru orice găzduire partajată pe piață.


În plus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuite, certificate SSL gratuite și vă compensează pentru scurgeri în funcțiune. Acestea oferă cu adevărat unul dintre cele mai mari acorduri de nivel de serviciu disponibile.

Deci, care este captura? Dreamhost este mai ieftin decât compania dvs. de găzduire comună partajată și puteți fi facturat numai anual. Costul avansat îndepărtează multe persoane.

Citiți în continuare pentru a afla de ce credem că merită.

Consultați Revizuirea editorială a site-ului DreamHost 3.9 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc
 2. Instalarea aplicației cu un singur clic
 3. Garanție de înapoiere de 97 de zile
 4. Opțiune de găzduire multiplă
 5. Garantie 100% Optime

Contra

 1. Asistență pentru gazduire comună extrem de limitată
 2. Nu există instrumente de proiectare a site-urilor web
 3. Mai ieftin decât majoritatea găzduirii partajate
 4. Numai facturare anuală

SummaryDreamHost vă poate costa dublul sau mai mult decât ceea ce ați plăti pentru hostingul partajat în altă parte. Dar asta nu înseamnă că sunt prea scumpe! Cu o lățime de bandă nelimitată, SSL-uri gratuite, securitate excelentă și viteze stelare și timp de funcționare, valoarea este destul de mare. Vă recomandăm DreamHost pentru utilizatorii de putere de găzduire partajată, care știu că pot obține un avantaj extraordinar. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Revizuirea noastră editorială DreamHost 

Fondată în 1997 de studenți la Colegiul Harvey Mudd, DreamHost se numără printre veteranii companiilor americane de găzduire web. Compania privată găzduiește 1,5 milioane de site-uri în întreaga lume și are sediul în Los Angeles, California, cu birouri în Portland, Oregon.

În timp ce DreamHost este printre cele mai scumpe opțiuni de găzduire partajate disponibile, acestea oferă o valoare extraordinară.

Cu viteze excelente, timp de funcționare, funcții, asistență și lățime de bandă nelimitată, veți obține în valoare banii dvs. Acestea fiind spuse, tabloul de bord personalizat nu este preferatul tuturor și nu este nici cel mai ieftin, nici gazda de cea mai înaltă calitate de pe piață, cu toate acestea au un echilibru excelent pentru majoritatea oamenilor.

Cele mai bune caracteristici ale planurilor DreamHost

DreamHost vă oferă unul dintre cele mai bune pachete de găzduire web. Sunt super fiabile, folosesc software open source și vă oferă o lățime de bandă nelimitată.

1. Nou pentru 2019: Planurile DreamHost sunt foarte ieftine

Actualizare pentru 2019: DreamHost are unele dintre cele mai ieftine și cu cele mai bune prețuri în planul de găzduire partajată:

dreamhost preț de pornire

dreamhost preț de pornire DreamHost a distribuit planuri și prețuri

De obicei, dacă vrei să mergi cu DreamHost, ai fi fost pregătit să desfaci un pic mai lunar decât planul tău mediu.

Nu mai.

DreamHost s-a potrivit cu prețurile băieților mari, precum BlueHost, HostGator și GoDaddy. Și luptă din greu.

Acum nu putem argumenta că atunci când ne certăm asupra prețurilor pure, planul GoDaddy de 1 dolar / lună este destul de scump, dar doriți să rămâneți cu o gazdă pe termen lung, nu pentru prețurile subprime care se transformă într-o momeală și un comutator.

Cu siguranță, recomandăm DreamHost, mâinile în jos, oamenilor care au considerat actualizarea la o opțiune de găzduire partajată mai scump, deoarece site-ul lor depășește găzduirea de la subsol. Caracteristicile oferite o mulțime rivală a planurilor premium pe care alți furnizori de hosting partajat le încasează suplimentar. Dar dacă doriți doar un site simplu la un preț ieftin și nu intenționați să utilizați o tonă de spațiu de disc sau lățime de bandă, este posibil să mergeți cu o opțiune mai ieftină, care are limite clare.

Iată chestia. Dacă le comparați cu mai multe gazde „premium” precum WP Engine și Kinsta, veți constata că DreamHost este extrem de accesibil.

2. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc

Multe site-uri web spun că oferă lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc.

Dar ceea ce înseamnă cu adevărat este faptul că nu stabilesc o limită clară pentru tine; ei pot decide în orice moment dacă utilizați prea mult spațiu.

Un număr prea mare de vârfuri în trafic și este posibil să găsiți contul dvs. a fost suspendat pentru că a abuzat de capacitatea serverului partajat. Sau, compania dvs. de găzduire poate insista pasiv agresiv că faceți upgrade la un plan de găzduire mai scump. Bluehost este un bun exemplu de companie care a iritat mulți clienți pentru că au făcut doar asta.

DreamHost are singurul plan de găzduire partajat și oferă cu adevărat lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat.

Fără suspensii pentru utilizare excesivă.

Niciun plan mai scump să te forțeze.

Dacă plănuiești să crești un site popular, acesta este uriaș.

Și hardware-ul pentru a sprijini efectiv traficul greu. Când faceți cuplul cu faptul că puteți face mereu upgrade la un server VPS sau un server dedicat, atunci cerul este limita.

3. Instalarea aplicației cu un singur clic

DreamHost rulează scripturile lor astfel încât să puteți instala WordPress – împreună cu multe alte aplicații diferite – la un clic de mouse. Aceste alte aplicații includ galerii foto, software pentru coșuri de cumpărături, aplicații software CMS și multe altele.

Lucrul frumos despre scripturi este că puteți utiliza scriptul altcuiva fără a fi nevoie să știți niciun cod. Luați scripturile – multe dintre ele sunt gratuite – și instalați-le pe site-ul dvs. web cu un singur clic. În calitate de webmaster, vă puteți bucura de faptul că puteți face site-ul dvs. să arate și să simți oricum doriți acest lucru cu această caracteristică.

4. Garanție de înapoiere de 97 de zile

Acest lucru este de fapt mai lung decât majoritatea furnizorilor de hosting.

Standardul este o garanție de returnare de 30 de zile. DreamHost oferă o garanție de înapoiere de 97 de zile – nu este așa ceva?

Garanția de returnare a banilor de 97 de zile funcționează astfel: dacă oricând anulați în primele 97 de zile de la înregistrare, acestea vor rambursa 100% din banii pe care i-ați plătit.

De fiecare dată când anulați după cele 97 de zile, vă vor rambursa o sumă proporțională. Aceasta este într-adevăr generoasă și, de asemenea, pare deosebit de importantă pentru DreamHost, având în vedere că ar trebui să plătiți în avans timp de cel puțin un an (dar mai mult pentru asta mai târziu).

Aceștia au bătut garanția de returnare de 90 de zile a InMotion Hosting și WebHostingHub cu o săptămână suplimentară.

5. 100% garanție de funcționare

În timp ce majoritatea altor furnizori se laudă cu o garanție de uptime de 99%, DreamHost oferă o garanție de disponibilitate de 100%. Dacă, din orice motiv, site-ul dvs. este redus, vă vor credita contul cu o zi de găzduire gratuită pentru fiecare oră în care este redus.

Dar norocos pentru tine (și pentru departamentul de facturare DreamHost), acestea nu coboară foarte des.

DreamHost a înregistrat o medie de 99,98% stelară în ultimul an.

Singura companie de găzduire care merge mai bine decât asta este A2 Hosting, la 99,99%

6. Sweetbies Freebies

Poate că nu pot fi numiți gratuit, deoarece plătiți pentru plan, dar ne place că DreamHost include o serie de funcții suplimentare în planul lor standard de găzduire partajat, pentru care majoritatea celorlalți gazde percep mai mult.

Veți obține scanarea malware, un certificat SSL, mai multe domenii, un nume de domeniu gratuit, adrese de email și funcții nelimitate și 100 USD în creditul Google AdWords pentru a porni.

7. Găzduire web gratuită pentru non-profit

Aceasta este o caracteristică unică pentru o companie de găzduire web. Dacă vă aflați în Statele Unite și conduceți o afacere nonprofit, cum ar fi o instituție de caritate sau o biserică, DreamHost o va găzdui gratuit. Prin furnizarea documentației corecte din IRS și anume, scrisoarea de hotărâre emisă de IRS 501 (c) (3), DreamHost va lucra cu dvs. și vă va oferi găzduire gratuită.

Dezavantajele DreamHost 

DreamHost are unele dintre cele mai cuprinzătoare funcții de pe piață, dar există câteva capturi. Luați în considerare aceste puncte cu atenție înainte de a trage declanșatorul.

1. Serviciul Clienți DreamHost lipsește asistența telefonică

Sigur, sistemul lor de bilete de e-mail este destul de darnic și se ajută rapid prin intermediul serviciului de chat. Dar uneori vrei doar să vorbești cu o persoană reală cu o voce reală. Dacă sunteți de tipul căruia îi place să obțină același agent pe telefon de fiecare dată, DreamHost nu este pentru tine. SiteGround este liderul nostru îndepărtat în departamentul de servicii pentru clienți (în plus îi puteți apela!).

Vrei mai multe gazde excelente de servicii pentru clienți? Vezi lista noastră cu cele mai bune dintre cele mai bune.

2. Doar un singur plan de gazduire comună

În unele moduri, acesta este un beneficiu. Având doar un singur plan, este nevoie de o mulțime de paralizii de analiză pentru a alege între diferite niveluri de planuri de găzduire partajate și te împiedică să plătești suplimentar pentru funcțiile de care nu ai nevoie. Cu toate acestea, nu toată lumea este într-adevăr în măsură să profite la maxim de lățimea de bandă nelimitată a DreamHost și de multe funcții. Un site cu doar 100 de vizite pe lună va plăti la fel ca un site cu 100.000. Sigur, site-ul ocupat este foarte mare. Dar nu atât de mic.

3. Dragoste cPanel? DreamHost nu.

DreamHost are propriul panou de control și nu folosește standardul standard pentru industria cPanel. Acesta nu este atât de mult, ci de preferințe. Panoul de bord al DreamHost este în mod semnificativ mai modern decât cPanel, dar poate fi intimidant și pentru cei neinițiați. Și uneori poate fi iritant să fii nevoit să înveți o nouă interfață, mai ales dacă interacționezi deja cu zeci de persoane diferite zilnic. Dacă sunteți cu adevărat confortabil cu cPanel și reticent în a adopta ceva nou, DreamHost poate dezamăgi.

Linia de jos

Dacă știți ce faceți, DreamHost poate fi un vis devenit realitate.

Spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată cuplat cu un server dedicat înseamnă că site-ul dvs. web poate crește de la început la un adevărat blockbuster fără a fi necesară schimbarea companiilor de găzduire sau a planurilor de upgrade.

Ne place că DreamHost este înconjurător din 1996, sunt independente și oferă opțiuni excelente pentru începători. Dacă decideți între DreamHost și alte gazde de piață de masă, mergeți cu DreamHost.

Vedeți site-ul oficialMai multe pe DreamHost.com

Întrebări și răspunsuri Dreamhost

Intrebarea 1
 • Sunt confortabil folosind un sistem de operații de găzduire bazat pe Linux. Ce tip de sistem de găzduire oferă Dreamhost?
 • Aveți noroc, deoarece Dreamhost nu oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza un sistem de găzduire bazat pe Windows. Clienților li se oferă acces numai la serviciile de găzduire web bazate pe Linux. Cu acest sistem primiți o serie de clopote și fluiere care funcționează pentru a vă asigura că noul dvs. cont de găzduire funcționează cât mai curând posibil..
Intrebarea 2
 • Cât timp este valabil prețul introductiv?
 • Prețul introductiv pe care îl plătiți Dreamhost la înregistrarea unui nou cont de găzduire este valabil până la sfârșitul perioadei actuale de reînnoire. În acel moment, prețul pe care îl plătiți crește în fiecare an rămâneți un client Dreamhost.
Întrebarea nr. 3
 • Voi putea primi un server dedicat și servicii gestionate atunci când aleg să devin client cu Dreamhost?
 • Dreamhost vă oferă o mare varietate de platforme de server dedicate, care sunt suficient de variate pentru a satisface orice nevoie de găzduire pe care o aveți în minte. De asemenea, compania de găzduire oferă, de asemenea, planuri de servicii gestionate care vă oferă o experiență de găzduire gratuită fără probleme.
Întrebarea nr. 4
 • Oferă Dreamhost nume de domenii gratuite cu planurile de găzduire?
 • Da! Dreamhost vă oferă nume de domenii gratuite atunci când vă înscrieți la oricare dintre planurile lor de găzduire web partajate. Aveți peste 350 de extensii diferite de domenii de pe site pentru a alege, ceea ce vă oferă mai multe oportunități pentru un nume web unic care depășește tradiționalul .com sau .net pe care toată lumea îl vede în mod obișnuit online.
Întrebarea nr. 5
 • Pot înregistra un nume de domeniu cu Dreamhost în momentul în care mă înscriu la unul dintre planurile lor de găzduire?
 • Da! Dreamhost oferă clienților, potențialilor clienți și membrilor publicului posibilitatea de a achiziționa nume de domeniu pentru înregistrare. Aveți opțiunea de a selecta .com, .net., .Info și multe altele atunci când creați planul dvs. de găzduire. Toate înregistrările de nume de domeniu vin cu protecție de confidențialitate a domeniului fără costuri suplimentare pentru dvs..
Întrebarea # 6
 • Dacă nu sunt mulțumit de serviciul de găzduire pe care îl primesc după ce m-am înscris la Dreamhost, există șansele să îmi primesc banii înapoi?
 • Da! Dreamhost oferă tuturor clienților săi o garanție de înapoiere de 97 de zile. Dacă după această perioadă nu sunteți mulțumit de serviciul primit, puteți solicita o rambursare. Compania vă trimite suma integrală pe care ați plătit-o fără întrebări. Nu există nicio opțiune de rambursare disponibilă pentru achizițiile de nume de domeniu sau alte produse pe care le oferă compania de găzduire.
Întrebarea # 7
 • Dreamhost îmi oferă opțiunea de a avea un server privat virtual (VPS)?
 • Când configurați un plan de găzduire cu Dreamhost, aveți patru opțiuni VPS separate care sunt disponibile pe contul dvs. Fiecare opțiune este alimentată de SSD, care vă permite să primiți performanță înaltă cu procesare procesor, configurații hard disk, memorie și lățime de bandă pe contul dvs. Cea mai recentă tehnologie vă permite să primiți și un server de citire și scriere rapidă.
Întrebarea # 8
 • Care sunt opțiunile mele disponibile pentru a contacta asistența tehnică ori de câte ori apare o problemă cu contul meu de găzduire?
 • Aveți trei opțiuni principale pentru a alege din momentul în care aveți nevoie de asistență tehnică. Există un program de asistență de retur în locul în care efectuați apelul inițial, lăsați un mesaj care descrie problema dvs. și o tehnică de asistență vă returnează apelul. De asemenea, aveți o opțiune de asistență prin e-mail și o opțiune de sistem online de bilete pentru clienți, unde asistența tehnică vă va ajuta online.
Întrebarea nr. 9
 • Când contactez echipa de asistență pentru clienți de la Dreamhost, ce limbă pot să mă aștept să vorbească tehnicienii?
 • Toți tehnicienii de asistență pentru clienți și asistență tehnică pentru Dreamhost vorbesc engleză. Aceasta include orice e-mail, răspunsul biletului de asistență sau orice alt tip de comunicare verbală și scrisă pe care o veți avea cu compania. Fiecare dintre echipele de asistență pentru clienți și asistență tehnică sunt disponibile 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți găsi asistență și prin canalul de socializare Twitter.
Întrebarea # 10
 • Cât timp a lucrat Dreamhost în afaceri?
 • Compania și-a deschis porțile în 1997, când patru prieteni ai colegiului au decis să se aventureze pe tărâmul online al afacerilor. Au pornit compania dintr-o cameră de cămin universitară și au urmărit să ajute oamenii să-și găsească un loc în comunitatea online. Transmite rapid până astăzi, unde compania găzduiește aproximativ 1,5 milioane de site-uri diferite care oferă blog, aplicație, comerț electronic și multe altele către lumea virtuală. În prezent, aceștia servesc aproximativ 400.000 de clienți pe tot globul.
Întrebarea # 11
 • Unde își păstrează Dreamhost serverele din centrul de date?
 • Dreamhost își menține rețeaua de servere pentru centre de date într-o locație îndepărtată din Los Angeles, California. Centrele sunt controlate de temperatură și oferă securitate în permanență pentru a vă asigura că datele dvs. și cele ale altor clienți rămân în siguranță în orice moment.
Întrebarea # 12
 • Voi avea o varietate de limbaje de programare din care să aleg când folosesc Dreamhost pentru serviciile mele de găzduire?
 • Da! Dreamhost vă oferă posibilitatea de a utiliza unul dintre mai multe limbaje de programare populare atunci când vă configurați contul. Puteți selecta dintre PHP, Perl, Ruby on Rails și limbajul Ruby pentru nevoile dvs. de programare.
Întrebarea nr. 13
 • Voi avea opțiuni de revânzător disponibile folosind Dreamhost?
 • Dreamhost are un program valoros de revânzători de care cu siguranță veți dori să profitați atunci când vă configurați contul de găzduire. Fiecare dintre opțiunile lor de revânzător vă oferă șansa de a obține venituri suplimentare prin diferite opțiuni personalizate de bricolaj.
Întrebarea # 14
 • Voi avea ocazia să mă angajez într-un program de afiliere la crearea unui cont cu Dreamhost?
 • Absolut! Dreamhost oferă cu mândrie utilizatorilor interesați șansa de a obține venituri suplimentare de pe site-urile lor web care se află pe rețeaua de servere Dreamhost. Puteți plasa link-uri de text pe întregul conținut al site-ului dvs. web și de fiecare dată când un vizitator al site-ului face clic pe acel link, câștigați bani. De fiecare dată când trimiteți un prieten sau membru al familiei la Dreamhost pentru nevoile de găzduire web, veți primi 97 USD pentru fiecare cont nou care rămâne în compania.
Întrebarea # 15
 • Ce este inclus cu înregistrarea numelui meu de domeniu de la Dreamhost?
 • Se va simți ca dimineața de Crăciun când înregistrați un nou nume de domeniu la Dreamhost. Pe lângă faptul că ai peste 350 de extensii de domeniu din care ai ales, primești și gestionare DNS, ceea ce facilitează actualizarea serverelor de nume și îndreptarea vizitatorilor web în direcția corectă. Veți avea opțiunea de a personaliza serverele de nume pentru a reflecta personalitatea sau numele companiei dvs. Puteți trimite acel nume de domeniu oricărei alte companii de găzduire web pe care o doriți și aveți posibilitatea de a bloca domeniul dvs. ca protecție împotriva escroci sau hackeri, după cum este necesar.
Întrebarea nr. 16
 • Aș dori să folosesc WordPress pentru site-ul meu web pe care vreau să îl găzduiesc pe un server Dreamhost. Această opțiune este disponibilă pentru mine sau trebuie să aleg o altă opțiune?
 • Vă vor plăcea oportunitățile de găzduire pe care Dreamhost le pune la dispoziția dvs. și a altor utilizatori care doresc să utilizeze instrumentele unui site WordPress. Pentru a crea un cont de găzduire WordPress, trebuie doar să vă înscrieți la un plan de găzduire partajat sau un plan de găzduire DreamPress. Fiecare plan vine cu abilitatea de a avea sprijinul unui personal de asistență tehnică cu cunoștințe, care este disponibil 24/7 și poate ajuta la orice problemă care apare. De asemenea, primiți backup-uri și actualizări automate ale sistemului și acces la o rețea de găzduire care este disponibilă la 100 la sută din timpul necesar serviciului. La crearea contului dvs. WordPress, puteți adăuga orice temă sau plug-in pe care doriți în câteva minute.
Întrebarea # 17
 • Vreau să deschid un cont de hosting cu Dreamhost, cu toate acestea, în prezent am un site web care se află pe un alt server de hosting. Dreamhost va transfera informațiile mele vechi ale contului pe serverele lor atunci când deschid un nou cont cu ele?
 • Din păcate Dreamhost nu parcurge etapele migrării site-ului dvs. web din locația sa actuală de găzduire. Cu toate acestea, vă oferă acces la o echipă de asistență tehnică prietenoasă și utilă, care vă va ajuta să vă deplasați de la vechea locație de găzduire la noul dvs. loc de pe serverele Dreamhost. De asemenea, aveți acces la forumurile clienților unde veți găsi informații valoroase și sfaturi de la alți utilizatori care și-au transferat cu succes conturile fără nicio problemă. Dreamhost vă oferă asistență suplimentară, făcând o bibliotecă de fișiere de ajutor descărcabile care vă pot ajuta în transferul pe site-ul dvs..
Întrebarea nr. 18
 • Vreau să conduc mai multe site-uri web pentru diferitele mele hobby-uri, interese personale și proiecte de afaceri. Este posibil acest lucru cu un cont Dreamhost sau va trebui să deschid mai multe conturi pentru a găzdui fiecare nume de domeniu?
 • Dreamhost operează o rețea extinsă de servere web care permite companiei să ofere clienților săi posibilitatea de a deține și de a opera cât mai multe nume de domeniu dorite. Puteți avea cu ușurință un nume de domeniu diferit pentru fiecare interes, hobby sau activitate de afaceri care vă vine în minte. Fiecare nume de domeniu primește tratamente separate, ceea ce îl face eligibil pentru o serie de beneficii pe care le oferă Dreamhost. Veți avea posibilitatea de a selecta dintre peste 350 de extensii diferite pentru fiecare nume de domeniu. Puteți adăuga nume de subdomeniu pe fiecare site fără costuri suplimentare, dacă doriți, iar fiecare nume va avea protecție de confidențialitate în loc, păstrând toate conturile de domeniu cât mai în siguranță împotriva amenințărilor online.
Întrebarea # 19
 • Îmi place să folosesc software-ul Prestashop pe site-urile mele web, deoarece este ușor de utilizat și satisface nevoile pe care le am pentru a rula un site web de comerț electronic care primește o cantitate semnificativă de trafic. Voi putea continua să folosesc Prestashop dacă trece totul într-un cont Dreamhost?
 • Da, veți putea continua să folosiți Prestashop cu ușurință pe contul dvs. recent găzduit Dreamhost. Dreamhost are capacitatea de a sprijini acest tip de software și de a vă oferi toate instrumentele necesare pentru a permite site-ului dvs. să funcționeze corect în acest proces. Site-ul dvs. de comerț electronic va beneficia de avantajele accesului la o infrastructură de procesare rapidă. Vă vor plăcea funcțiile sistemului de rețea și platforma de găzduire a rețelei partajate pe care Dreamhost le oferă noului dvs. cont.
Întrebarea nr. 20
 • Unul dintre motivele pentru care caut o nouă companie de găzduire este opțiunile panoului de control. Compania mea actuală de găzduire nu oferă o funcție de panou de control ușor de utilizat și consider că este foarte frustrant atunci când încerc să fac modificări pe site-ul meu web. Ce tip de panou de control oferă Dreamhost?
 • Sunteți sigur că nu veți avea o problemă de frustrare atunci când utilizați panoul de control pe care Dreamhost îl oferă în contul dvs. Folosind un sistem de operare bazat pe Linux, Dreamhost vă oferă un centru de control cu ​​panou c, din care puteți gestiona cu ușurință fiecare aspect al contului dvs. de găzduire. Panoul c vă oferă acces la toate fișierele de cont, informații ale bazei de date, instalări software și orice altceva de care aveți nevoie pentru a vă gestiona cu succes contul.
Întrebarea nr. 21
 • Furnizorul meu de găzduire actual lipsește din departamentul de instrumente. De multe ori mă trezesc să petrec ore în șir în căutarea de pluginuri și alte opțiuni relevante care să ajute site-ul meu să fie mai ușor de utilizat. Dacă trec la Dreamhost, ce pot să mă aștept să primesc, care va ajuta viața de găzduire un pic mai ușoară?
 • Cerul este limita în ceea ce te aștepți să primești din noul tău cont de găzduire la Dreamhost. Veți putea să vă gestionați cu ușurință contul prin sistemul funcțional de control al panoului c, care servește ca hub central pentru toate site-urile dvs. și pentru activitățile de găzduire. Aveți posibilitatea să instalați orice aplicație plug-in sau site web cu apăsarea unui buton datorită programului lor de instalare „1 clic”. Există certificate SSL de ultimă generație care împiedică hackerii și companiile de spam să acceseze informațiile site-ului dvs. web. Vi se oferă o protecție suplimentară împotriva scanărilor permanente de malware care au loc în culise. Când toate celelalte eșuează pe contul dvs., există o echipă de încredere cu servicii de asistență pentru clienți și membri ai asistenței tehnice, care stau la dispoziție 24 de ore din 7, pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie.

Vedeți site-ul oficialMai multe pe DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector