Recenzii FastDomain mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii FastDomain mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii FastDomain mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Cât de bine este FastDomain Hosting?

La prima vedere, există numeroase motive pentru care oamenii se pot baza în cele din urmă cu FastDomain Hosting ca furnizor de alegere. Aceasta este partea în care trebuie să aruncăm o lumină asupra unor zone pe care am considerat că FastDomain Hosting ar putea să nu fie.


Recenzii FastDomain 1.7 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Gazduire stabilă pentru site-uri de bază
 2. Bun suport tehnic
 3. Valoarea prețului este uimitoare

Contra

 1. Pot fi prea simple
 2. Nicio cameră pentru modernizare
 3. Prea mult a fost sacrificat

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire FastDomain

FastDomain lucrează din 2005. Face parte din Endurance International Group, un grup care supraveghează și este compania mamă a mai multor furnizori de găzduire web.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii FastDomain

La prima vedere, există numeroase motive pentru care oamenii se pot baza în cele din urmă cu FastDomain Hosting ca furnizor de alegere.

Sunt incredibil de simple

În primul rând, FastDomain este remarcabil de simplu. În loc să ofere oamenilor peste 30 de moduri diferite de a-și găzdui site-ul, FastDomain are doar o opțiune. Acum, la suprafață, o opțiune poate să nu pară suficientă pentru a satisface pe nimeni. La urma urmei, nevoile de găzduire sunt atât de diverse, încât poate fi aproape imposibil să găsești o soluție care să poată fi clasificată ca unică. Totuși, aceasta este tocmai premisa care face ca FastDomain să fie atât de încântător pentru mai multe persoane.

Gazduire stabilă pentru site-uri de bază

Deși pot părea că au o audiență specializată și limitată, aceștia duc mantra unică pentru toate dimensiunile la un nivel cu totul nou. Dacă ceea ce căutați se potrivește cu ceea ce oferă, este posibil să fi găsit un meci făcut în ceruri. Acestea oferă funcții mult mai multe în unicul lor plan de găzduire decât orice webmaster poate spera să folosească, așa că nu fiți surprinși dacă veți intra în audiența lor.

Suport tehnic decent

Întreaga premisă a FastDomain este ca oamenii să se ridice și să meargă cât mai repede. Acesta este motivul pentru care oferă un singur plan de găzduire partajat. Cu o premisă de genul acesta, este de așteptat ca publicul lor să nu fie un grup de oameni care se gândește din punct de vedere tehnic. Asta înseamnă că oamenii pe care îi angajează pentru asistență tehnică trebuie să fie suficient de atenți din punct de vedere tehnic pentru a completa aceste lacune. Orele lor de asistență pentru clienți sunt deschise 24/7, pe tot parcursul anului. Acestea oferă același nivel de servicii prin chat-uri live și canale de telefon. Pentru a încheia oferta de asistență, FastDomain este, de asemenea, gazda unui excelent sistem de ticketing pentru asistență prin e-mail.

Valoarea prețului este uimitoare

Am menționat mai devreme că FastDomain poate căuta clienți sub o umbrelă unică. Acest lucru poate părea să dezvăluie un public specializat, incapabil să răspundă unor persoane cu atenție tehnică care au un anumit set de nevoi. S-ar putea să vă întrebați cât de adevărat ar putea avea în vedere ce obțineți în acel plan de găzduire. FastDomain a conturat 67 de caracteristici și motive fantastice care le fac să iasă în evidență. Se pare că ar putea susține totul sub soare și apoi unele.

Dezavantajele găzduirii FastDomain

Aceasta este partea în care trebuie să aruncăm o lumină asupra unor zone pe care am considerat că FastDomain Hosting ar putea să nu fie.

Pot fi prea simple

În ciuda numărului mare de funcții pe care le poate oferi găzduirea rapidă, doar existența unui singur plan de găzduire poate fi un efect major pentru mai multe persoane. Cu siguranță nu lasă prea mult imaginația. Ceea ce se poate spune este acesta. FastDomain nu oferă planuri de găzduire VPS, planuri de găzduire cloud sau planuri de găzduire dedicate.

Această caracteristică sau această lipsă de caracteristici pot îndepărta multe persoane. Mai multe persoane au nevoie de VPS și de planuri dedicate de găzduire. Pur și simplu faptul că FastDomain nu oferă nici VPS, nici planuri dedicate de găzduire va determina aceleași persoane să se întoarcă în altă parte pentru nevoile lor de găzduire.

Nicio cameră pentru modernizare

Lipsa planurilor de găzduire înseamnă, de asemenea, că nu există loc pentru modernizare. Am afirmat asta o dată înainte, dar se menționează din nou. FastDomain Hosting nu oferă planuri VPS. FastDomain Hosting nu oferă planuri dedicate de găzduire. În cele din urmă, FastDomain Hosting nu oferă planuri de găzduire cloud.

Dacă tot ce vrei să faci este să rulezi un site simplu, atunci FastDomain ar putea fi perfect pentru tine. Cu toate acestea, dacă intenționați să rulați un site de comerț electronic, este posibil să fiți mai bine servit în altă parte, deoarece FastDomain nu oferă programe care să vă permită sau companiei dvs. să se extindă sau să crească.

Prea mult a fost sacrificat

FastDomain este o mulțime de lucruri. Ele oferă o mulțime de caracteristici. Acestea oferă o mulțime de caracteristici pentru murdărie aproape ieftină. Cu toate acestea, se pare că au fost nevoiți să sacrifică o mulțime de lucruri pentru a atinge acest nivel. Mulți oameni se plâng de nivelul lor de funcționare. Câțiva alții se plâng de gradul de servicii pentru clienți pe care îl primesc. În consecință, mai multe site-uri nu recomandă FastDomain.

Linia de jos

Dacă tot ce vrei să faci este să rulezi un site web de bază, FastDomain este biletul tău. Sunt accesibile, bogate în caracteristici și atâta timp cât site-ul dvs. de bază nu are cerințe de comerț electronic, sunteți de aur. Totuși, acesta este locul în care oamenii au probleme cu FastDomain. Oamenii aleg furnizorii de găzduire pe baza unei varietăți de criterii – multe dintre ele sunt funcții de comerț electronic. Aceste caracteristici includ căruțe de cumpărături, abilități de script, certificate SSL și multe altele. În plus, dacă nu puteți să vă extindeți site-ul, atunci știți – chiar de la început – că în viitor veți trece de la un furnizor de hosting la altul pe măsură ce creșteți.

Lucrul pe care trebuie să-l întrebi este acesta – te încadrezi în audiența lor specializată? Intenționezi să nu crești niciodată? Dacă o faci, s-ar putea să fii mai bine servit să te uiți în altă parte.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector