Recenzii FatCow: Găzduirea FatCow este într-adevăr atât de grozavă pentru începători?

Contents

Ce este FatCow Gazduire?

FatCow este un furnizor de găzduire web care a fost fondat în 1998 în Burlington, Massachusetts. Compania oferă un singur plan de găzduire partajat comercializat la webmaster-urile de intrare, cum ar fi proprietarii de întreprinderi mici. FatCow a fost achiziționată de Endurance International Group în 2007.


Cât de bine este FatCow Gazduire?

FatCow comercializează proprietarii de site-uri web și face un caz foarte atrăgător pentru afacerea lor. Oferind doar un singur plan incluziv, ele îndepărtează mult stresul de a alege caracteristicile potrivite pentru dvs. Și cu o rată introductivă foarte accesibilă, FatCow pare să fie unul dintre cele mai bune prețuri pentru gazduirea web pentru începători de pe piață. Dar, în timp ce FatCow oferă simplitate și transparență revigorantă în unele moduri, planurile lor sunt pline de amăgire înșelătoare și redundantă, viteză și timp de funcționare slab și rate ridicate de reînnoire..

Vezi site-ul oficial Recenzii FatCow 2.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Soluție ecologică de găzduire web
 2. Domenii nelimitate
 3. Super Accesibil pentru webmasteri cu nivel de intrare
 4. Resurse gratuite de publicitate

Contra

 1. Nu există VPS sau servere dedicate
 2. vDeck În loc de cPanel
 3. Certificate SSL limitate
 4. Upsells înșelător
 5. Sub o durată medie de utilizare și viteză slabă

Rezumat Cu numele său plin de umor, prețuri introductive scăzute și formatul prietenos pentru începători, FatCow poate părea alegerea naturală pentru un webmaster pentru prima dată. O examinare mai atentă a serviciilor și performanței lor ar sugera totuși. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire FatCow

Există mai multe lucruri pentru care vom lăuda cu bucurie găzduirea FatCow. Anume, acestea oferă o soluție de webhosting curată și simplă pe termen scurt, care nu este în niciun caz năucitoare pentru cei neinițiați. Cu toate acestea, este de părere că FatCow este o alegere slabă pentru oricine dorește să găzduiască un site web dincolo de perioada ofertei lor introductive de prețuri. Viteza inferioară medie și timpul de funcționare, urări confuze și servicii pentru clienți mediocri pot fi iertate pentru 4 USD / lună. Dar când aceste rate cresc până la aproape 13 dolari / lună după reînnoire, aceste probleme sunt mult mai dăunătoare.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii FatCow

În cazul în care FatCow excelează este ușor de acces. De la numele și mascota lor capricioase până la planul unic de găzduire partajat pe care le oferă, reușesc să calmeze o mare parte din angoasa tehnică pe care un webmaster începător o poate simți atunci când alegeți un webhost și un plan de găzduire. În plus, nu se poate nega că prețul lor introductiv este o afacere fabuloasă. Iată ce fac ei bine și de ce ar putea să merite luate în considerare:

Un singur plan (în mare parte), care include totul de gazduire comună

Un plan de dimensiuni unice pentru toți începătorii, evident, nu este o potrivire excelentă pentru cineva care își construiește sau întreține site-uri web pentru a-și trăi viața. Dar publicul țintă al FatCow este cel neinițiat și fac o treabă minunată de a-și simplifica produsul pentru a fi digerabil pentru începători. Acestea oferă un singur plan de găzduire partajat care include domenii nelimitate, adrese de e-mail nelimitate, spațiu de discuri nelimitat, lățime de bandă abundentă, instrumente de construire a site-urilor de drag-and-drop, credite de publicitate digitală și un nume de domeniu gratuit pentru primul an. Procesul de a restrânge cu exactitate ceea ce este nevoie de un furnizor de webhosting poate fi teribil de intimidant și stresant pentru un webmaster la nivel de intrare. Apreciem că FatCow oferă multă transparență și simplitate din start.

Blocați o rată de preț introductivă excelentă de până la trei ani

Pentru cei care se înregistrează pentru prima dată la FatCow, rata lor introductivă este de doar 49 USD / an, sau aproximativ 4 USD / lună. Având în vedere că pachetul lor este destul de competitiv cu un nume de domeniu gratuit (pentru primul an) și o mulțime de stocare pentru e-mail și fișiere web, aceasta este o valoare destul de extraordinară. Mai mult, dacă sunteți dispus să plătiți în avans, puteți bloca acest preț foarte mic până la trei ani.

Resurse gratuite de publicitate

Ca și în cea mai mare parte a gazdelor web deținute de EIG, înscrierea la FatCow vine cu avantajul multor credite de publicitate digitală. Aceasta include 100 USD atât în ​​creditele Bing și AdWords, cât și într-o listare gratuită pe YellowPage.com. Sigur, YellowPage.com este destul de învechit și eficiența directoarelor online este discutabilă, dar gratuit este gratuit.

Alimentat de energia eoliană

Dacă sunteți deloc sensibili la sensibilitățile corporative, faptul că FatCow este deținut de EIG poate reprezenta un pic dezactivare pentru dvs. Acest lucru este de înțeles, însă FatCow are unele calități răscumpăratoare și foarte necorporaționale. Anume, au un sigiliu verde care le verifică ca fiind alimentate 100% de energia eoliană. Acestea realizează acest lucru prin compensarea consumului de energie electrică în toate centrele de date, serverele și birourile cu o investiție de 200% în certificate de energie regenerabilă.

Dezavantajele FatCow Gazduire

În ciuda structurii și comercializării lor prietenoase pentru începători, există o mână de steaguri roșii asociate cu FatCow, pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă înscrie cu ele. Deși susținem că serviciile lor sunt o valoare bună pentru prețurile introductive, există mai multe motive pentru care FatCow nu este o potrivire bună pentru o soluție de găzduire web pe termen lung.

Ratele de reînnoire Spike 310%

Prețul introductiv al FatCow este foarte bun și îl puteți bloca până la trei ani dacă plătiți în avans. Cu toate acestea, fiți pregătiți pentru un șoc grav de autocolant odată ce această perioadă va trece. Prețurile anuale ale FatCow au crescut de la 49 $ / an la 155 $ / an, sărind de la compania de găzduire bugetară la una dintre opțiunile mai scumpe de pe piață într-o singură rundă a unei pagini calendaristice. Acum, suntem plăcuți să plătim prețuri premium pentru servicii premium. Cu toate acestea, după cum vă va arăta restul recenziei noastre, FatCow rămâne considerabil în calitatea de primă.

Timp de încărcare a paginii foarte lent

După cum sugerează și numele lor, găzduirea FatCow nu este rapidă. De fapt, timpii de încărcare a paginilor au înregistrat în mod constant mult sub media industriei în fiecare lună din ultimii ani. În cazul în care media industriei pentru timpul de încărcare a paginii se situează în jurul valorii de 700ms, FatCow are o medie de peste 1200ms. Acest lucru este grav lent și ar putea reprezenta un prejudiciu uriaș pentru site-ul dvs. web. Nu numai că poate dăuna clasamentului motorului de căutare, dar poate crește în mod dramatic rata de respingere a vizitatorilor. Cu astfel de servere rămase, este puțin probabil să puteți profita vreodată de lățimea de bandă abundentă pe care vi-o promit la înregistrare.

Sub o durată medie de utilizare

În general, camerele web deținute de EIG nu au cel mai bun raport cu mediile uptime. iPage este un exemplu perfect în acest sens, în timp ce Web.com ar putea fi excepția. În timp ce FatCow nu are cea mai proastă medie de funcționare pe care am întâlnit-o vreodată, aceasta este sub medie și asta ar trebui să-i privească pe orice potențial client al lor. FatCow a scăzut doar la 99,9% uptime, jumătate din timp scăzând această marcă. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, majoritatea companiilor de webhosting oferă o garanție de uptime de 99,9%, ceea ce înseamnă că vor emite rambursări parțiale pentru orice timp de dezactivare care depășește 15 ore pe an. FatCow nu oferă nici o astfel de garanție, iar istoricul lor nu este prea teribil de liniștitor.

Nu există VPS sau servere dedicate

FatCow oferă doar un singur tip de găzduire: găzduire partajată. Sigur, acest lucru scoate o mulțime de analiză-paralizie din procesul decizional inițial, dar poate fi, de asemenea, un prejudiciu pentru clienții existenți care experimentează multă creștere. Prin faptul că nu oferă servere dedicate sau linii VPS, acestea înstrăinează audiențe întregi care necesită sau ar putea crește în a necesita aceste servicii. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți la guvernare, la îngrijirea sănătății sau în alt mod stocați informații sensibile, FatCow nu este o opțiune bună pentru dvs..

Nu cPanel

FatCow folosește un panou de control personalizat în loc de cPanel. Deși acest lucru nu este neapărat un con, este o abatere de la standardul industriei. Este ceva de luat în considerare dacă sunteți obișnuit să cPanel, sau dacă intenționați să profitați de faptul că resursele de ajutor legate de cPanel abundă pe web. Aceasta poate fi și ceva de luat în considerare dacă intenționați să părăsiți FatCow în viitor; unele site-uri web vor transfera doar pe site-ul dvs. web de la o companie de webhosting care utilizează și cPanel. Un portocal mic este un exemplu.

Reputație slabă pentru asistență pentru clienți

Asistența clienților poate fi greu de judecat, dar există câțiva indicatori cheie despre cât de serios acordă o companie prioritatea departamentului de servicii pentru clienți. Pentru un singur lucru, este de obicei un semn bun dacă o companie a investit în construirea unei biblioteci robuste de resurse de auto-ajutor și ghiduri de tracțiune a problemelor. În timp ce FatCow a făcut acest lucru într-o măsură, ele nu sunt aproape nicăieri de nivelul GoDaddy sau HostGator. Ghidurile utilizatorului FatCow se concentrează în principal pe configurarea site-ului dvs. web, nu pe subiecte mai avansate sau probleme de fotografiere.

Pentru acele probleme care nu pot fi rezolvate prin resursele DIY (dintre care există nenumărate posibilități), FatCow oferă, de asemenea, telefon, bilet de e-mail și asistență chat live. Deși această gamă de opțiuni este lăudabilă, timpul de schimbare pentru toate cele trei canale este mai mic decât rapid. Așteptați să așteptați aproximativ 15 minute în așteptare sau în coadă pentru asistență la chat și peste o zi pentru un răspuns prin e-mail. Pentru a înrăutăți lucrurile, se pare că reprezentanții de asistență pentru clienți sunt instruiți în primul rând ca oameni de vânzări, mai degrabă decât ca personal de asistență. Iată câteva dintre noutățile pe care le aștepți cu nerăbdare să refuză dacă alegi să te înscrii cu FatCow:

Upsells înșelători și redundanți

În timp ce felicităm FatCow pentru că prima vedere inițială a serviciilor lor este foarte transparentă, este o poveste diferită. Fii pregătit să fii bombardat cu mici suplimente redactate într-un limbaj teribil de confuz. Aveți grijă să nu plătiți „gazduirea WordPress”, care este un mod teribil de criptic de a spune că le puteți plăti pentru a preinstala unele pluginuri mediocre pe care altfel le puteți găsi gratuit. De asemenea, aveți grijă înainte de a cumpăra aplicații Google (Sugestie: Google le oferă gratuit) sau Backups Daily Daily (Sugestie: acest lucru este deja inclus în pachetul dvs.). Pentru cei cunoscuți, aceasta este o oprire uriașă. Oferirea acestor suplimente ca „servicii” înseamnă, în esență, să te rogi doar începătorilor care nu știu mai bine.

Linia de jos:

FatCow ar putea fi o opțiune excelentă pe termen scurt pentru cineva care dorește să testeze o grămadă de lucruri pe diferite domenii, dar faptul este că serviciile lor nu sunt extrem de fiabile. Timpurile lente de încărcare a paginii și timpul de funcționare mediocru ar putea fi suportabile pentru prețul scăzut de introducere, dar aceste probleme devin serios periculoase cu ratele lor de reînnoire. Vă recomandăm dacă aveți nevoi foarte specifice pe termen scurt, cu un buget care să fie potrivit, dar nu ca o soluție de găzduire pe termen lung.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări și răspunsuri FatCow Gazduire

Găzduire FatCow: Ce trebuie să știți

FatCow Gazduire are un nume plin de umor, un site web plin de capricioase – și un palmares lung de clienți mulțumiți. Cu toate acestea, printre aceste mii de companii de găzduire web, câteva lucruri fac ca compania să iasă în evidență de celelalte. Am aruncat o privire asupra valorilor și produselor companiei și am descoperit că, în afară de numele și sigla acesteia, FatCow Hosting are planuri solide care i-au făcut pe acești clienți fericiți.

Cum a început FatCow Hosting?

Compania este una dintre cele mai vechi companii de găzduire de acolo, cu fondatorul Jackie Fewell a început în 1997 și a fost lansat în 1998. După doar câțiva ani, compania a cunoscut o creștere extraordinară, crescând veniturile cu aproximativ 25 la sută în fiecare an și extindând profitul. marja de la 4 la 11 la sută.

Această creștere, combinată cu loialitatea bazei de clienți și a ofertelor de produse constant solide, a atras atenția Endurance International Group, o companie-mamă în creștere de peste 75 de companii diferite de găzduire. Fewell, care a stat la conducerea FatCow mai mult de șapte ani, a rămas în funcția de vicepreședinte de marketing atunci când EIG a achiziționat FatCow în 2004. După demisie, a ocupat funcția de consilier înainte de a se muta în altă industrie..

La fel ca multe alte companii care au fost achiziționate de EIG, FatCow a avut recenzii excelente ale clienților care și-au pierdut o parte din emoția lor în urma achiziției. Aceștia afirmă în continuare că sunt dedicați să ofere o valoare reală afacerii clienților lor, oferindu-le un serviciu excelent pentru clienți și răspunzând nevoilor lor folosind o filosofie unică, cu un singur preț, pe care chiar și cei noi în găzduire pot începe să o utilizeze imediat.

Ceea ce diferențiază FatCow?

FatCow Gazduire este guvernată de Jurământul său HeiferCratic, despre care spun că este dedicat „susținerii și creării creativității”. Jurământul afirmă că doresc să recunoască și să hrănească pasiunile clienților prin mijloacele alese prin oferirea de asistență permanentă, care va ajuta clienții să rezolve orice situație cu o atitudine pozitivă. Vor să le ofere clienților o experiență online plăcută și ușoară.

În acest scop, FatCow s-a plasat în poziția unui proces de înscriere curat, ușor de înțeles și de navigat, de asistență și îngrijire cuprinzătoare și de integrare cu o serie de furnizori de servicii diferite. Din păcate, mulți clienți care au apreciat acest lucru la început au descoperit că de la achiziție, FatCow se încadrează în norma de a nu-și îndeplini așteptările publicate și promovate.

Ce fel de planuri de găzduire partajate oferă FatCow?

Planul inițial al FatCow, numit în mod unic Planul FatCow original, costă utilizatorilor doar 49 de dolari pentru primul an. Clienții obțin domenii nelimitate, spațiu pe disc și lățime de bandă – limitate la „oodles”, ceea ce înseamnă că, atât timp cât respectați condițiile lor de serviciu și nu depășiți utilizarea normală pentru a opera un site de dimensiunea dvs., ar trebui să fiți ok și nu se confruntă cu penalități grave.

În plus, FatCow oferă și alte resurse nelimitate, cum ar fi utilizatorii FTP și sub-utilizatori și căsuțele de e-mail POP. De asemenea, obțineți un nume de domeniu gratuit, precum și instrumentele să îl funcționeze, cum ar fi constructorul de site-uri web cu abonament gratuit la Script Barn, securitate SSL, integrări de coșuri de cumpărături și 1 GB de stocare pe JustCloud.

După primul an, planul are diverse opțiuni de reînnoire, de la 14,95 USD pe lună pentru o perioadă de unu, trei sau 12 luni, 13,95 USD pe lună pentru un termen de 24 de luni sau 12,95 USD pe lună pentru un termen de 36 de luni..

FatCow oferă servicii server dedicate?

FatCow Gazduire are o scară glisantă care poate satisface nevoile dedicate ale serverului la trei niveluri diferite. Toate planurile sunt livrate cu cPanel, care este standardul industriei și este o caracteristică excelentă, un nume de domeniu gratuit și CentOS 6.4 pentru sistemul lor de operare.

Gazduirea dedicată vine, de asemenea, cu asistență 24/7 din partea experților lor, ceea ce înseamnă că pe măsură ce site-ul dvs. crește, veți obține niveluri ridicate de securitate și performanță, cu un timp de răspuns rapid pentru vizitatorii dvs. Clienții care optează pentru servere dedicate au control complet asupra serverelor lor private. Acestea pot crea domenii și subdomenii nelimitate, conturi POP3, baze de date MySQL și conturi FTP, vin cu 13 scripturi diferite preinstalate și includ jurnalele de eroare și de referire, accesul la jurnalul brut și AWstats.

 • Planul Startup include 2 nuclee pe un server Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ, cu 4 GB RAM, 500 GB stocare, 5TB lățime de bandă și trei adrese IP, pentru o rată promoțională de pornire de 119,99 USD / lună, care se va reînnoi la 149,99 USD / lună..
 • Planul Profesional include 4 nuclee pe serverul Intel Xeon E3-1265LV2 de 3,2 GHz cu 8 GB RAM, stocare de 1000 GB, lățime de bandă de 10 TB și patru adrese IP. Planul are o reducere introductivă de 151,99 USD / lună și se reînnoiește la 189,99 USD / lună.
 • Planul Enterprise include 4 nuclee cu 16 GB RAM pe un server Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ cu 1000 GB stocare, 15TB lățime de bandă și cinci adrese IP pentru 191,99 USD / lună (reînnoiește la 239,99 USD / lună).
Ce-ar fi dacă vreau ceva între găzduirea partajată și dedicată la FatCow Hosting?

Gazduirea VPS sau servere private virtuale sunt servere semi-private care au mai puțini clienți decât un server partajat și vă oferă un nivel de control care este mai aproape de găzduirea dedicată, cu un preț mai mic decât un adevărat plan dedicat. Obțineți asistență expert 24/7 și este o modalitate excelentă de a găzdui site-uri în creștere cu resurse flexibile.

Planurile VPS de la FatCow Hosting includ cPanel, împreună cu accesul root opțional sau un plan complet gestionat. De asemenea, planurile obțin o înregistrare gratuită a domeniului, împreună cu planurile de script și jurnal incluse în planurile dedicate de găzduire. Aceste planuri includ domenii și subdomenii nelimitate, conturi POP3, baze de date MySQL și conturi FTP.

Există trei opțiuni de plan diferite, toate incluzând CentOS 6.4.

 • Planul de bază începe de la 19,99 USD / lună pentru primul termen și se reînnoiește la 24,99 USD / lună. Planul include 1 core CP și 1 GB RAM, cu stocare de 40 GB, lățime de bandă de 1 TB și o adresă IP.
 • Planul de afaceri, care pornește de la 47,99 USD / lună pentru primul termen și se reînnoiește la 59,99 USD / lună, include 2 CPU core, 4 GB RAM, stocare de 90 GB, lățime de bandă de 3TB și două adrese IP..
 • Planul Optim include 4 CPU core, 8 GB RAM, stocare de 120 GB, lățime de bandă de 4TB și două adrese IP pentru 79,99 USD / lună în primul termen și 99,99 USD / lună după reînnoire..
FatCow Gazduire are vreun plan special pentru WordPress?

Acestea oferă două planuri comune concentrate pe WordPress, ambele având un panou de control personalizat, teme preinstalate și pluginuri precum W3 Total Cache și Jetpack. Un parteneriat cu SiteLock îți mărește securitatea și protecția eliminând malware-ul în timp ce dormi, iar acestea îți optimizează serverul prin limitarea numărului de clienți, oferindu-ți viteze maxime și uptime constante..

 • WP Starter, planul de bază, include o înregistrare gratuită a domeniului, împreună cu spațiul de disc nelimitat și lățimea de bandă, pentru 3,75 USD pe lună pentru primul termen de serviciu.
 • WP Essential, care costă 6,95 USD pe lună pentru primul termen, include o opțiune mai mare de teme și pluginuri, pachetul de securitate deluxe, asistență expertă 24/7 și servere bazate pe SSD care îți cresc viteza. Acest plan include, de asemenea, o înregistrare gratuită a domeniului.
Care este timpul de funcționare FatCow Hosting și este garantat?

Deși FatCow Gazduire nu oferă nicio garanție pentru timpul său de funcționare acum, în trecut, acestea au oferit o garanție de 99,9 la sută pentru uptime, ceea ce însemna că site-ul dvs. ar fi redus mai puțin de 45 de minute pe lună. Clienții au cunoscut astăzi o durată medie de timp de 12 luni de 99,89 la sută, ceea ce reprezintă o medie de aproximativ 47 de minute și jumătate de timp de oprire în fiecare lună. Au fost însă câteva luni, când clienții au avut o durată de utilizare 99,99 la sută – oferindu-le un timp de funcționare excepțional, ceea ce înseamnă că au fost mai puțin de cinci minute de oprire în fiecare lună..

Media nu este rea și se apropie de ceea ce oferă și alții, iar dacă ați lovit o lună cu un timp de funcționare bun, veți avea un beneficiu mai mare. Din păcate, însă, multe dintre aceste alte companii își garantează timpul de funcționare, ceea ce înseamnă adesea că veți primi credite pentru orice timp de oprire, iar aceasta nu este o opțiune cu FatCow Hosting.

Există garanții cu FatCow Hosting?

Pe partea strălucitoare, FatCow Hosting oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru clienții care nu sunt mulțumiți de planul lor de găzduire. Garanția lor este similară cu majoritatea altora, menționând că veți primi o rambursare pentru serviciile furnizate de FatCow Hosting; taxe de la terți, inclusiv înregistrarea numelui de domeniu în valoare de 15 dolari. Acest lucru înseamnă, totuși, că, dacă decideți să schimbați companiile, puteți lua numele dvs. de domeniu cu dvs..

Rețineți că, spre deosebire de alte companii, FatCow Gazduire pune această garanție numai pentru clienții care au plătit cu carduri de credit atunci când s-au înregistrat.

Cum pot să încep?

FatCow are un proces de înregistrare relativ ușor, fără o mulțime de apăsări suplimentare pentru a adăuga vânzării. Ceea ce ne place la FatCow Hosting este că, deoarece au inclus cPanel în majoritatea planurilor lor, pot oferi transfer gratuit pentru aproape toate site-urile Web. Aceasta înseamnă că, după ce ați hotărât să comutați la FatCow, tehnologiile lor vor muta site-ul dvs. pe serverele lor și vă vor asigura că totul a fost așa cum l-ați proiectat să fie înainte de a merge live.

FatCow Hosting oferă soluții ecologice?

Compania vrea să își păstreze pășunile – și toți ceilalți – pășunile verzi, folosind opțiuni ecologice. Birourile și centrele lor de date sunt complet alimentate de energie eoliană, compensând consumul de energie cu 200%; pentru fiecare KWH de energie electrică pe care FatCow îl utilizează, compania cumpără de două ori mai multe certificate de energie regenerabilă pentru generarea de energie eoliană. Ca urmare, au reușit să păstreze 999 tone metrice de dioxid de carbon din atmosferă în fiecare an.

Unde sunt găzduite serverele lor?

Centrele de date FatCow se află în Boston, unde au mai multe petabytes de stocare distribuite pe mii de stocare. Împreună, aceste centre alcătuiesc mai mult de 2.400 de metri pătrați de depozitare. Prin serverele comune, prima mașină disponibilă pentru planurile partajate va fi cea care va servi clienților care doresc să acceseze site-ul web al unui client, ceea ce, spun ei, crește un timp de încărcare mai rapid și mai puțin timp de oprire..

FatCow oferă orice fel de copii de rezervă?

Compania are spațiu de stocare atașat la rețea, care permite accesului la orice informație de la mașină. Prin intermediul rețelelor grupate, fiecare mașină este adaptată la o mașină identică, care va prelua sarcina în cazul în care există un accident sau o problemă cu unitatea primară. Copiile de rezervă sunt făcute pe un alt set de server cu o copie oglindă a datelor.

Condițiile serviciului companiei precizează clar, însă, că clienții sunt responsabili pentru copierea de rezervă a site-urilor Web, a conținutului și a e-mailurilor lor pe un computer local, împreună cu o copie suplimentară. FatCow are unele copii de rezervă temporare pentru clienții VPS, dar le menține doar pentru o perioadă scurtă de timp, în cazul în care există o defecțiune a hardware-ului; compania nu garantează aceste copii de rezervă.

Cum este serviciul clienților FatCow?

Compania obișnuia să primească recenzii rave pentru serviciile lor, dar în ultimii ani, clientul s-a plâns de linii lungi pentru asistență pentru clienți, inconsistență pentru cei cu planuri care includ asistență expertă, probleme nerezolvate și puțină empatie pentru clienții care se confruntă cu acestea situații.

Aceștia oferă mai mult de o modalitate de a le ajunge, de la e-mail sau formulare, la telefon și chat live și observă că echipa lor de asistență este disponibilă 24/7. În plus, au o bază de cunoștințe extinsă și ghiduri pentru utilizatori pentru întrebări frecvente.

Vă recomandăm FatCow?

În comparație cu alte gazde, FatCow are un plan minuțios, care este foarte rentabil pentru primul an. Planurile lor dedicate și VPS ar fi probabil cele mai bune pentru cei care au o anumită experiență, dar planurile partajate și WordPress oferă o listă extinsă de funcții și beneficii pentru a ajuta la îmbunătățirea site-ului dvs. Web și pentru a vă oferi site-ul dvs. afacerea dvs. trebuie să crească..

Mai multe pe FatCow.com

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map