Recenzii GoDaddy: Gazduirea web GoDaddy este potrivită pentru dvs.?

Contents

Ce este GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy este cel mai mare serviciu de înregistrare a domeniilor de internet din lume, gestionând bine peste 60 de milioane de domenii. Începând cu 2018, acum sunt cea mai mare gazdă web din lume Cota de piață de 6,5%.


Asta le face cele mai bune pentru găzduire?

Nu neaparat.

GoDaddy s-a îmbunătățit extraordinar încă din zilele de „raunch ads” și sunt un operator care are suport permanent.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de lucruri pe care veți dori să le priviți înainte de a trage declanșatorul.

Notă specială: În restul anului 2018, GoDaddy oferă cea mai ieftină găzduire începând cu 1 dolar pe lună cu acest link.

Cât de bun este GoDaddy Hosting?

GoDaddy este, probabil, cea mai cunoscută companie de domeniu și companie de găzduire. Datorită reclamei lor provocatoare și memorabile TV și Super Bowl, GoDaddy și-a făcut rapid un nume. Reclamele lor au prezentat adesea femei îmbrăcate în mod slab și glume pe care însuși Parsons le-a descris ca fiind „inadecvate” și „înfiorate”. Ei sunt poate singura companie de găzduire care poate fi numită un brand internațional.

Acestea fiind spuse, GoDaddy este WalMart de nume de domeniu și găzduire: ieftin, omniprezent și definiția nimănui de clasic. În mod istoric, s-au bazat pe prețuri reduse și branding pentru clienții obținuți, dar, pe măsură ce numeroase gazde noi au apărut în ultimii ani, și-au îmbunătățit serviciul și tehnologia pentru clienți pentru a-și păstra avantajul competitiv..

Ei sunt în epoca post-Parsons, unde trec dincolo de imaginea lor controversată într-un brand pe termen lung. Dacă tocmai începeți, GoDaddy are toate elementele de bază de care ar putea avea nevoie un webmaster tip începător. Dar dacă sunteți în căutarea unor caracteristici mai avansate, asistență și poate o marcă mai rafinată în spate, poate doriți să căutați în altă parte.

Vezi site-ul oficial

Revista noastră oficială GoDaddy

Foarte puțini oameni nu au auzit de GoDaddy. Au fost un mare jucător în era dot-com de la începutul anilor 2000. Tot în jurul și încă unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața mondială, convingerea și proeminența găzduirii GoDaddy sunt incontestabile..

Cele mai bune caracteristici ale GoDaddy Hosting

Sunt multe de spus pentru că vă puteți gestiona domeniul, găzduirea web și e-mailul într-un singur loc. O parte din motivul pentru care GoDaddy este atât de cololasal este că fac acest proces incredibil de accesibil pentru webmaster-ul de zi cu zi. Dacă sunteți în căutarea celui mai ieftin mod rapid de a pune în funcțiune un site web, GoDaddy va livra cu siguranță.

1) Funcțiile GoDaddy sunt abundente

Găzduirea GoDaddy oferă mai multe opțiuni la nivel de consumator decât aproape orice alt furnizor de hosting de pe piață. Au opțiuni de server partajate, precum și planuri dedicate pentru server și VPS. Există instalări cu un singur clic pentru toate numele dvs. preferate, cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal. Sunt o companie suficient de mare încât pot oferi aproape orice nivel de servicii de găzduire la prețuri foarte competitive și puteți paria că nu vor lipsi nici o caracteristică. GoDaddy are o suită de aplicații cu un clic pe care le folosesc pentru a îndeplini unele dintre funcțiile mai comune de care aveți nevoie pe site-ul dvs. web. Dacă configurați un blog, au o aplicație pentru acesta. Ai nevoie de un coș de cumpărături? Au și ei asta. Album foto? Nici o problema.

2) Timpuri rapide de încărcare & Uptime solidă

Hai tăticu era notoriu lent și predispuse la prăbușire, dar în ultimii ani au adus îmbunătățiri uriașe în ambele domenii. GoDaddy are acum o durată medie de 99,99% și viteze de încărcare pentru a rivaliza concurenții bugetari. De asemenea, nu au limită de lățime de bandă; dacă pagina dvs. se termină viral, influxul brusc de vizitatori nu vă va bloca site-ul. Chiar dacă se va întâmpla, GoDaddy vă va da banii înapoi pentru perioada de oprire. Ceea ce ne aduce la următorul nostru punct …

2) Garanție de returnare a banilor fără data de expirare

Majoritatea serviciilor de găzduire oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Găzduirea GoDaddy face un pas mai departe, oferind o garanție de returnare a banilor care nu expiră. Pentru fiecare plată, puteți obține întotdeauna o rambursare pentru timpul pe care nu l-ați folosit dacă alegeți să îl anulați. Anulați în primele 30 de zile? GoDaddy vă va onora cu o rambursare completă.

3) Mai mult decât ceea ce ați câștigat – Credit Google AdWords

Pentru a ajuta noii proprietari de afaceri cu costurile copleșitoare de a începe o afacere, GoDaddy oferă credite de publicitate gratuite care includ peste 100 de dolari către Google AdWords pentru fiecare 25 de dolari cheltuiți. Pentru a-l opri, aceste credite includ și 50 de dolari în anunțurile Bing și în Facebook. Este un mic mic bonus pentru alegerea serviciului de găzduire GoDaddy; un avantaj cert de a te culca cu o corporație mare.

4) Mai mult decât niște șabloane – Îți vor proiecta site-ul (dacă vrei)

GoDaddy oferă o serie de diverse șabloane – inclusiv șabloane WordPress. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre aceștia nu o face cu adevărat pentru tine, GoDaddy angajează o echipă de designeri profesioniști de site-uri, care vor fi mai mult decât fericiți să te ajute să-ți proiectezi site-ul și să-l faci personal doar pentru tine.

Este extraordinar pe care îl oferă pentru a-ți proiecta site-ul, iar magazinele pop-uri foarte mici și mamă le pot folosi, dar foarte repede vei dori să obții profesioniști acolo. La sfârșitul zilei GoDaddy este un glob-corp și nu vor petrece mult timp cu tine.

5) GoDaddy WordPress Integrare

GoDaddy are importuri WordPress cu un singur clic pentru site-uri autogestionate, dar oferă și un plan de găzduire WordPress gestionat. Acest plan gestionat oferă actualizări automate și multe avantaje de securitate, printre altele.

6) GoDaddy Security este extraordinar pentru preț

GoDaddy a dedicat o mulțime de resurse pentru a zădărnici hackerii, spammerii și escrocii de tot felul. O parte din aceasta are de-a face cu tehnologia lor super actualizată, iar o parte este pur și simplu sârguința lor ca fiind o corporație uriașă. Acestea fiind spuse, ar fi greu să găsești un furnizor de hosting mai sigur pentru prețuri atât de mici. Chiar și pe cele mai ieftine planuri, vă fac copii de siguranță datele pe noapte. Aici simțim că aruncă HostGator, competitorul lor de top în câmpul de gazduire bugetară, în afara apei. HostGator face backup pentru datele dvs. o dată pe săptămână și are o lipsă tulburătoare de protecție împotriva spamului și virusului. La același preț și cu multe dintre aceleași caracteristici de oferit, GoDaddy este alegerea mai bună pentru webmasterii conștienți de securitate. Obiectivul acestei securități este faptul că GoDaddy are o serie de politici restrictive în vigoare pentru a nu scoate spam-ul, ceea ce înseamnă uneori că plugin-urile, wikis-urile și chiar IMAP-ul nu funcționează întotdeauna în altă parte. Este posibil să faci aceste lucruri, este nevoie doar de o muncă specială în jurul căreia poate rezulta uneori mai multă muncă pentru tine. Dar dacă securitatea este de cea mai mare importanță pentru dvs., aceste soluții sunt doar o parte a compromisului.

Notă specială: În restul anului 2018, GoDaddy oferă cea mai ieftină găzduire începând cu 1 dolar pe lună cu acest link.

Dezavantajele serviciului de găzduire web GoDaddy

Chiar dacă faceți cumpărături în mod regulat la WalMart, este posibil să nu vă place totul despre asta. GoDaddy este o corporație și poate uneori simți că există acest iluminat fluorescent brut, aruncat de-a lungul întregii experiențe. Pentru o experiență de găzduire mai personalizată sau inovatoare, accesați unul dintre cei mai mici, precum SiteGround sau A2 Hosting.

1) Serviciul Clienți GoDaddy este insuficient

Înainte de a intra în detalii despre serviciul pentru clienți, trebuie doar să vă uitați la acest lucru timp de așteptare atroce de 35 de minute cu suport pentru chat GoDaddy:

godaddy 35 de minute de așteptare pe chat

Este îngrozitor. Niciun motiv ar trebui să aștept 35 de minute la chat.

Și 20 de minute mai târziu …

lungimea chat-ului godaddy

Sunt dezamăgit chat poate fi atât de rău în 2018. Pot trece prin linia la DMV mai repede decât atât!

Acestea fiind spuse, GoDaddy este în general destul de rapid pe suport telefonic. Acesta este mecanismul lor implicit de asistență – dar să fim sinceri, uneori nu vrei să vorbești cu serviciul pentru clienți la telefon.

GoDaddy oferă asistență pentru clienți 24/7, dar o parte a faptului că este o corporație atât de mare, cu o cantitate imensă de clienți, înseamnă că este posibil să întâlniți birocrație și formalități la fiecare pas din drum atunci când solicitați asistență.

Reprezentanții serviciului pentru clienți GoDaddy sunt în general rapide pentru a răspunde, dar au tendința de a vă referi la literatura existentă sau de a vă îndruma prin toate tehnicile de depanare pe care le-ați încercat deja înainte de a începe cu adevărat sondarea.

Aceste tactici dallying dallying arată cu adevărat atunci când apelați pentru a încheia serviciul. Serviciul pentru clienți GoDaddy nu vă ușurează plecarea. Aceasta nu este o despărțire nedureroasă sau plină de milă și poate lăsa un gust rău în gură despre întreaga experiență. Recenziile GoDaddy lăsate de clienții reali spun câteva povești de groază despre biletele de asistență.

2) Planul de găzduire cu economie limitată

Au trei planuri – Economy, Deluxe și Unlimited. Planul Economie vă permite să aveți 90 de subdomenii asociate cu un singur domeniu. Același lucru este valabil și pentru planurile lor Deluxe și nelimitate. Asa ca multe alte companii de hosting iti permit sa ai domenii nelimitate – indiferent ce plan ai. Cu toate acestea, GoDaddy vă permite să aveți doar un domeniu cu planul lor de economie. Dacă doriți să depășiți acest lucru, sunteți obligat să faceți upgrade. Consultați Myhosting.com pentru domenii nelimitate.

3) Probleme etice & Controverse istorice

Aceste probleme vă pot sau nu să vă deranjeze, însă GoDaddy s-a confruntat cu cantități uriașe de controverse de la înființarea lor. Bob Parsons a postat odată un videoclip cu el însuși ucigând un elefant pe un safari african. Reclamele SuperBowl ale acestora, chiar și atunci când nu sunt sexualizate în mod excesiv, tind să aibă punchline brute sau insensibile. GoDaddy a fost, de asemenea, un imens susținător corporativ pentru SOPA & PIPA, facturi pe care le protejează confidențialitatea pe internet în general. Aceștia s-au întors din sprijinul facturilor numai după ce mulți dintre clienții lor și-au boicotat serviciile. GoDaddy și-a igienizat recent brandul cu o mare parte din limbajul și imaginile sexualizate, pe care le-au folosit mai întâi pentru a obține importanță. Noul lor branding îi are drept campioni pentru întreprinderile mici. Dacă toată această controversă istorică te-a dezactivat de la GoDaddy, te uiți la HostPapa ecologic pentru o companie de găzduire web care te poate face să te simți bine unde îți duc banii.

4) Prețuri mai mari la reînnoirile, nichelul și dimensiunea

„Ia-ți domeniul pentru 0,99 USD!” 

Asa te agata. Te primesc la ușă la prețuri ieftine atât pe domenii, cât și pe hosting și apoi taxele de reînnoire sunt mari!

Reînnoirile domeniului sunt de 14,99 dolari, comparativ cu aproximativ 10 USD pentru NameCheap.

Gazduirea poate fi ieftină cu GoDaddy pentru a începe, dar reînnoirile vor fi și mai mari. Ei știu că atunci când te introduc în sistem, te pot nichea și te amăgi!

Dacă sunteți organizat și gestionați în mod corespunzător reînnoirile, prețul ieftin poate fi plătit. Sau puteți profita mai târziu de prețurile lor scăzute și de a schimba registrele de domeniu. Dar dacă nu ești tehnic, acest lucru poate fi greu de făcut.

Doar fi conștient că te blochează.

 

5) PHP pe GoDaddy Linux Gazduire este învechit

Găzduirea partajată standard GoDaddy nu permite în prezent PHP 7. 

Aceasta este o problemă cu unele plugin-uri WordPress, cum ar fi Wordfence:

Acest lucru indică faptul că găzduirea partajată standard GoDaddy este în spatele vremurilor și nu este o alegere excelentă pentru găzduirea web serioasă.

Linia de jos:

Sărutul în pat cu o mare companie vine cu o mulțime de avantaje: porțiuni mari pentru prețuri mici, comoditate și o încărcătură de accesorii. Vă puteți aștepta ca GoDaddy să aibă o soluție ușoară, low-cost și perfect adecvată pentru orice nevoi de găzduire pe care le puteți avea. Cu toate acestea, foarte puțini webmasteri experți ar recomanda vreodată GoDaddy, dacă nu în principiu, atunci cel puțin pentru că GoDaddy nu este dezvoltat cu adevărat pentru dezvoltatori. Este un singur ghișeu care-și face banii nu pentru că oferă cel mai bun sau cel mai inovativ serviciu din jur, ci pentru că sunt ieftine și peste tot. La fel se întâmplă că peste 5 milioane de oameni din întreaga lume caută exact asta.

Vezi mai multe caracteristici Recenzii GoDaddy 3.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (26 voturi) Pro

 1. O mulțime de caracteristici
 2. Multe reduceri la bord
 3. Banii inapoi garantat
 4. 1-clic opțiuni de aplicație

Contra

 1. Nu cel mai util serviciu pentru clienți
 2. Planul de găzduire cu economie limitată
 3. Poziții politice controversate și tactici de marketing

Rezumat Unii oameni adoră GoDaddy, unii nu s-ar apropia de ei cu un stâlp de 10 metri. Istoric, GoDaddy s-a referit la domenii și reclame cu femei puțin îmbrăcate. Cu toate acestea, recent, acestea par să se concentreze pe îmbunătățirea caracteristicilor și tehnologiei lor. Există anumite lucruri de iubit, cum ar fi o mulțime de funcții și opțiuni de găzduire și o garanție de returnare a banilor. Există, de asemenea, o mulțime de dezavantaje, cum ar fi asistența clientului, un plan de economie limitată și un sentiment corporativ impersonal. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Întrebări frecvente pentru gazduire GoDaddy

Prețurile de reînnoire ale GoDaddy sunt mai mari decât prețul de intrare?

Da. În medie, prețul introductiv pentru un plan de găzduire este între 40-50% mai mic decât ceea ce va costa atunci când veți reînnoi. Desigur, reducerea introductivă este mai mare pe planurile mai scumpe.

Există un contract minim și cât de des trebuie să plătesc?

Există diferite tipuri de contracte disponibile, de la 3 la 60 de luni. Toate plățile sunt lunare, indiferent de planul tău.

Ce limbi de dezvoltare sunt acceptate de găzduirea GoDaddy?

GoDaddy acceptă PHP 5.4, 5.3, 5.4 și 5.5 personalizate PHP.ini, PERL și Python.

Care este garanția de funcționare GoDaddy?

GoDaddy oferă o garanție avansată de 99,9%, care se ridică la 8,76 ore de oprire permisă pe an .. În cazul în care nu își mențin serviciul la timp în funcțiune într-o anumită lună – ținând cont că eșecul lor de a întreține serviciul este stabilit de ei – puteți contacta GoDaddy și puteți solicita un credit de 5% din taxa de găzduire pentru luna respectivă. Dacă credeți că site-ul dvs. web a scăzut cu o valoare mai mare decât valoarea medie, asigurați-vă că verificați termenii lor de serviciu pentru a vă asigura că sunteți în dreptul dvs. de a solicita acel credit..

Serverele GoDaddy sunt gestionate sau dedicate?

GoDaddy oferă ambele. Există mai multe planuri pentru cei care caută un server administrat integral, dar există și planuri care prezintă un server Linux. Există mai multe opțiuni de plan pentru fiecare tip de configurare a serverului.

Oferă GoDaddy planuri VPS?

Există un număr de planuri de server privat virtual gestionate, care sunt alimentate de cPanel disponibile. Puteți alege, de asemenea, dacă este autogestionat sau gestionat pentru dvs., trebuie doar să știți care dintre voi doriți să faceți atunci când alegeți planul dvs..

Unde sunt amplasate serverele GoDaddy?

GoDaddy are sediul în Statele Unite, cu sediul central în Scottsdale, Arizona. Centrul de date primar este situat în Phoenix, Arizona.

GoDaddy este o opțiune bună pentru găzduirea multor imagini?

Dacă vă aflați pe un plan de găzduire la nivel de intrare, sunteți limitat la 100 GB, dar alte planuri nu sunt limitate în același mod și multe oferă spații de stocare nelimitate. Creatorul de site-uri GoDaddy oferă funcții concepute special cu imagini în minte, precum galerii foto și video.

Ce pachete ar trebui să aleg pentru transmisia video?

GoDaddy oferă streaming video, dar nu este disponibil pe planuri partajate. Serverele partajate pot fi utilizate pentru a încorpora videoclipuri din alte surse, cum ar fi YouTube, dar dacă doriți să utilizați servere GoDaddy pentru a transmite videoclipuri, veți avea nevoie de un plan dedicat serverului.

Am într-adevăr lățime de bandă și stocare nelimitată?

Nimic nu este cu adevărat nelimitat, deci nici lățimea de bandă, nici spațiul dvs. de stocare. Ar trebui să verificați cu atenție termenii și condițiile contractului. Ca și alte gazde mari, GoDaddy își rezervă dreptul de a revizui contul în cazul în care este detectată lățimea de bandă în exces sau utilizarea de stocare.

Oferă GoDaddy înregistrarea domeniului? Dacă da, cât costă și pot păstra informațiile mele private?

Ca lider în industria registrelor de domenii, GoDaddy oferă înregistrare de domenii. Prețurile vor varia, în funcție de opțiunile pe care le alegeți. Cu toate acestea, GoDaddy oferă domenii gratuite cu planurile sale de găzduire. Oferta se aplică planurilor de 12, 24, 36 de luni, dar nu include taxa ICANN de 0,18 USD. Vă va păstra informația privată 7,99 USD pe an sau mai mult în funcție de cerințele dvs..

Există reduceri la GoDaddy pentru studenți, școli sau non-profit?

Nu există reduceri specifice pentru studenți, școli sau non-profit, dar GoDaddy are câteva programe de informare în comunitate care sunt concepute pentru a ajuta organizațiile caritabile. Dacă credeți că dvs. sau afacerea dvs. se califică ca una dintre organizațiile din aceste grupuri, puteți consulta programul GoDaddy Cares pentru mai multe detalii.

Există vreun fel de garanție de returnare a banilor pe GoDaddy?

GoDaddy oferă o garanție restituită restituită de 45 de zile; cu toate acestea, nu se aplică tuturor produselor și serviciilor. Dacă sunteți îngrijorat să vă încasați banii, ar trebui să citiți amprenta pe fiecare achiziție pe care o faceți prin GoDaddy.

Cum este suportul GoDaddy? Oferă sprijin în mai multe limbi?

GoDaddy oferă o linie de asistență 24/7, dar nu oferă o opțiune de asistență pentru chat-ul online, ceea ce ar putea fi o problemă pentru unii oameni. Asistența GoDaddy este disponibilă în mai multe limbi, inclusiv: engleză, spaniolă, portugheză, franceză, spaniolă, germană, turcă, olandeză și alte câteva.

Caut să-mi transfer site-ul în GoDaddy. Cum este acest proces?

GoDaddy oferă suport limitat atunci când vine vorba de transferuri de site-uri și domenii. Dacă aveți probleme, există o cantitate mare de documentații complete care acoperă ambele aceste procese disponibile online. Există, de asemenea, alte organizații private, terțe părți, care vă vor plimba sau o vor face pentru dumneavoastră.

GoDaddy va transfera automat instalările Joomla existente de la gazda mea curentă?

Deși nu există o opțiune de transfer automat, GoDaddy oferă un ghid pas cu pas pentru instalările pe care le aveți pe gazda curentă. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru migrare, documentația este disponibilă pe joomla.org.

GoDaddy sprijină Magento? Oferă sprijin de transfer pentru site-urile Magento existente?

În timp ce Magento poate fi utilizat pe GoDaddy, nu este recomandat. Compania sugerează cu tărie că clienții folosesc VPS sau servere dedicate pentru a-și găzdui site-urile Magento. GoDaddy nu oferă niciun tip de suport pentru migrare, așa că va trebui să sortați singur.

Este scump să găzduiești și să gestionezi mai multe site-uri web cu GoDaddy?

Un plan de nivel de intrare acceptă doar un site, dar alte planuri se pot ocupa mai mult. Costul găzduirii mai multor site-uri pe GoDaddy depinde într-adevăr de plan, iar de caracteristicile planului, ajungeți să alegeți.

GoDaddy oferă software ușor de construire a site-urilor? Ce zici de șabloane personalizabile?

GoDaddy oferă un program de construire a site-ului ușor de utilizat și are sute de setări personalizabile. Există trei niveluri de planuri pentru această caracteristică, cu diferite teme și șabloane mobile-mobile disponibile în funcție de planul pe care îl alegeți.

GoDaddy este o alegere bună pentru a-mi găzdui site-ul meu WordPress?

GoDaddy oferă mai multe pachete de hosting specifice WordPress, trei dintre planurile disponibile implică găzduirea administrată. Întrucât GoDaddy susține și încurajează în mare măsură utilizarea WordPress ca sistem de gestionare a conținutului, acestea oferă și o migrare încorporată pentru a vă face extrem de ușor să vă mutați site-ul dvs. de găzduire WordPress în GoDaddy. Așa cum era de așteptat cu furnizorii mari de găzduire, au fost câteva incidente de securitate extrem de mediatizate care au implicat GoDaddy în ultimii ani. Drept urmare, GoDaddy își actualizează și îmbunătățește constant politicile de securitate.

GoDaddy oferă funcții de securitate speciale?

Pe lângă certificatele SSL și certificatele de semnare a codului, GoDaddy oferă și securitatea site-ului Sitelock, care este conceput pentru a identifica malware și pentru a monitoriza site-ul dvs..

Pot să-mi găzduiesc comerțul electronic pe site-ul meu de pe GoDaddy prin intermediul programelor precum Prestashop? Voi putea să obțin un certificat SSL, astfel încât să pot accepta cărți de credit?

Prestashop poate fi instalat pe platformele GoDaddy, precum și în alte soluții alternative de comerț electronic, în funcție de planul dvs. specific de găzduire. GoDaddy oferă un plan de certificare SSL începând de la 59,99 USD. Există, de asemenea, o serie de alte opțiuni dacă doriți să acceptați plățile cu cardul de credit sau să creați o soluție completă de comerț electronic cu utilizarea planurilor de găzduire GoDaddy. Cardurile de credit majore sunt acceptate în toate regiunile și valute acceptate; cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați PayPal sau Skrill, ar trebui să verificați pentru a vă asigura că moneda pe care o utilizați va fi acceptată. Există, de asemenea, opțiunea de a vă pune la dispoziție și servicii profesionale de design de comerț electronic – din nou, în funcție de planul dvs. de găzduire.

Există un program de revânzare oferit de GoDaddy?

GoDaddy oferă o serie de opțiuni pentru distribuitori. Există două niveluri disponibile, cu reduceri de 20-40% la prețurile de vânzare cu amănuntul, un magazin de comerț electronic gata, procesarea cărților de credit și suport 24/7.

GoDaddy are un program de afiliere?

GoDaddy oferă un program extins de afiliere. Compania oferă atât programe de afiliere de domeniu cât și de găzduire.

GoDaddy face vreodată echipă cu Google AdWords pentru a oferi credite publicitare?

Periodic GoDaddy va face echipă cu Google pentru a oferi credite AdWord noilor utilizatori.

Care este istoria GoDaddy?

Fondată în 1997 de Bob Parsons, GoDaddy este, de asemenea, o companie de găzduire web și pretind că găzduiește peste 5 milioane de site-uri din întreaga lume. Compania are sediul în Scottsdale, Arizona, dar are mai multe birouri în toate statele și India. GoDaddy a fost una dintre primele companii de hosting și registre de domenii care au făcut-o mare, devenind imediat cel mai mare nume din domeniu, odată ce Network Solutions nu mai era singurul loc în care să poarte numele de domeniu de pe web. Mai multe pe GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map