Recenzii Google Cloud mai 2020 – Planificări și planuri de găzduire

Recenzii Google Cloud mai 2020 – Planificări și planuri de găzduire

Recenzii Google Cloud mai 2020 – Planificări și planuri de găzduire

Cât de bun este Google Cloud Hosting?


Recenzii Google Cloud 3.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (5 voturi) Pro

 1. Performanta excelenta
 2. Facturi cu niveluri minime
 3. Rețea excelentă de date interne
 4. Analiză Big Data ușor de utilizat cu BigQuery

Contra

 1. Numai trei centre de date
 2. Mai puține opțiuni software decât AWS
 3. Nu pentru novice

Support3Speed3Features3.5Value4Transparency3

Revizuirea noastră oficială de cloud hosting Google

Găzduirea Google Cloud este mai mult un serviciu IAAS – Infrastructure as a Service. Google, conglomeratul masiv din Silicon Valley pe care ne-am bucurat cu toții și îl cunoaștem oferă și servicii de găzduire.

La nivel de bază, Google apelează acest site Google. A fost folosit de sectoarele educaționale și guvernamentale pentru o lungă perioadă de timp pentru a crea site-uri web simple și chiar mai simple intranet-uri. În prezent, nu încearcă să concureze cu alte platforme și furnizori de găzduire web. În schimb, încearcă mâna în industria IAAS.

Cele mai bune caracteristici de Google Cloud Gazduire

Printre principalii doi concurenți Google se numără serviciile web Amazon (AWS) și găzduirea RackSpace. Acestea sunt puternic influențate de Linux – în special varianta Google a Linux. Da – Google are propria variantă Linux.

Performanta excelenta

Platforma Google Cloud are performanțe excelente. Pentru a testa acest lucru, a trebuit să comparăm cel puțin două servicii diferite. Am folosit RackSpace în testul nostru, deoarece RackSpace tinde să-și depășească concurenții din punct de vedere al performanței. În acest caz, Google Cloud a depășit RackSpace. Când am testat Google Cloud cu RackSpace, am reușit să realizăm numerele comparative cu un vCPU de pe platforma Google Cloud, în timp ce RackSpace a luat două vCPU pentru RackSpace pentru a obține aceleași numere..

Facturi cu niveluri minime

Google are un calculator de prețuri foarte sofisticat și chiar își fac public algoritmii de calcul – chiar până la codul JSON gol. Cu tot acest algoritm în curs, Google vă va factura în trepte de nivel de minute. Acestea definesc o lună ca 720 de minute, iar în scopuri de referință, dacă ați petrece întreaga lună de evaluare, vi se va factura 720 minute.

Când achiziționați pachetul IAAS, prețurile încep de la 6092 USD pe an și încep cu pachetul lor de aplicații Web cu opt server.

Rețea excelentă de date interne

Acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză, dar standardul de rețea Google este de prim rang. Când configurați VM-urile, puteți crea cu ușurință și rapiditate rețele virtuale private. Aceasta include sub-rețele publice și private pentru a vă aranja mașinile virtuale. Veți avea acces și la firewall-uri, gateway-uri și routere. Veți găsi că acestea sunt ușor de configurat – dacă cunoașteți linia de comandă Linux. Navigarea dvs. în jurul platformei Google Cloud nu necesită un fundal în IT. Cu toate acestea, dacă doriți să beneficiați la maxim de servicii, este cel mai probabil cel mai bun pariu de a avea unul.

Analiză Big Data ușor de utilizat cu BigQuery

Publicul țintă pentru platforma Google Cloud nu este doar utilizatorii de putere. Utilizează interfața liniei de comandă pentru a ține pasul cu alți concurenți din industria IAAS. Acestea includ Microsoft Azure, Amazon Web Services, RackSpace Managed Cloud și IBM / SoftLayer, care vizează toți oameni cu experiență în administrarea IT – nu doar utilizatorii de energie.

Dacă vă încadrați în această categorie, platforma Google Cloud ușurează să efectuați sarcini de zi cu zi, cum ar fi alocarea de adrese IP temporare la adresele IP de rezervă.

Dezavantajele Google Cloud Gazduire

Există unele lucruri pe care le-am găsit că Google Cloud poate merge mai bine. Iată ce am găsit.

Numai trei centre de date

Google Cloud are doar trei centre de date – la nivel global. Ei au unul în Iowa în Statele Unite, unul în Belgia, Germania și unul în Taiwan. Oricât de bine ar putea face Google Cloud la testele lor de evaluare comparativă, site-ul dvs. web și datele dvs. vor merge la fel de repede ca link-ul cel mai slab. Aceasta este fizica de bază. Dacă am un player Blu-ray conectat la un televizor HD printr-un cablu RCA, nu voi primi livrări de înaltă definiție. Forțând videoclipul prin intermediul cablului RCA, un cablu care nu poate suporta definiții înalte, va face astfel încât videoclipul meu să nu fie redat la definiție înaltă. Legătura slabă ar fi cablul RCA. Pentru a obține HDTV de la un player Blu-ray, trebuie să am un player Blu-ray, un cablu HDMI și un HDTV. Fiecare legătură trebuie să poată gestiona lățimea de bandă.

Același principiu se aplică și Internetului. Când Google Cloud are doar trei centre de date, însăși rețeaua pe care se bazează Internetul poate încetini site-ul dvs. web. Oricine este legătura cea mai lentă între dvs. și resursele dvs. determină experiența utilizatorului.

Voi spune acest lucru pentru platforma Google Cloud. Au deschis recent un centru de date în Carolina de Sud în Statele Unite.

Mai puține opțiuni software decât AWS

Dacă ați face o comparație cot la cot cu Amazon Web Services și platforma Google Cloud, ați vedea că platforma Google Cloud lipsește sever. Amazon Web Services oferă mult mai multe opțiuni și pachete de servicii, apoi platforma Google Cloud.

Nu pentru novice

Platforma Google Cloud nu este destinată novicilor. Menționez acest lucru aici, deoarece este un potențial negativ și va îndepărta oamenii – chiar dacă Google a făcut acest lucru în mod intenționat. Pentru a concura cu cei mai mari jucători de pe terenul de joc IAAS, veți obține cea mai bună utilizare a dvs. de la serviciu dacă aveți un background în administrarea IT.

Linia de jos

Când comparați platforma Google Cloud cu toți concurenții săi, aceasta este la fel cu Microsoft Azure. Dacă mașina virtuală la alegere s-ar baza pe nucleul Linux, aș alege cu siguranță platforma Google Cloud pentru compatibilitatea sa. De asemenea, aș alege platforma Microsoft Azure dacă Windows ar fi alegerea mea virtuală. Ambele sunt servicii excelente și sunt cotate cot la cot, platforma Google Cloud depășește Microsoft Azure.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector