Recenzii Hostgator Mai 2020: Am încercat, mi-a plăcut. Dar citiți acest lucru mai întâi.

Contents

Ce este HostGator Web Hosting?

Fondată în 2002, HostGator este o companie de webhosting cu sediul în Houston, care are peste 950.000+ domenii înregistrate în întreaga lume. Compania furnizează servicii de hosting web distribuite, VPS, revânzători și dedicate. Au birouri și centre de date suplimentare în Austin, Texas, India și Brazilia. HostGator a fost printre primele companii de mari companii de găzduire web care au luat parte la gazduirea ecologică, care presupune utilizarea tehnologiilor ecologice pentru a compensa carbonul și a reduce deșeurile de mediu.


Recenzii Hostgator

Dacă a existat un Wal-Mart de găzduire web, ne-am îndrepta către GoDaddy. Apoi, HostGator, seamănă mai mult cu Target: poate nu chiar atât de gargantuan sau bine cunoscut, dar cu prețuri la fel de mici și cu o reputație mai rafinată asociată cu marca lor. HostGator este o gazdă de reduceri excelentă pentru noii webmasteri.

Vezi site-ul oficial

Revizuirea noastră oficială HostGator

HostGator este unul dintre cele mai utilizate servicii de găzduire din lume și dintr-un motiv excelent. Prețurile HostGator sunt unele dintre cele mai mici în jur și includ o selecție excelentă de instrumente de construire a site-urilor web fără costuri suplimentare. Sunt atât de încrezători în produsul lor, încât oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile și vă permit să încercați cPanelul lor înainte de a cumpăra. Asistența HostGator este disponibilă 24/7, inclusiv o caracteristică de chat live. Dar, în timp ce un reprezentant de asistență poate fi întotdeauna la îndemână, echipa de asistență HostGator nu are reputația de a fi întotdeauna extrem de utilă. Nu te teme, cu o cantitate atât de mare de clienți, forumurile de asistență generate de utilizatori sunt incredibil de solide. Și pentru un cost atât de mic, este greu de plâns. În general, HostGator este ușor de utilizat și are un nivel de funcționare excelent, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru maeștrii web începători..

 

Cele mai bune caracteristici ale planurilor HostGator

Dacă sunteți ca majoritatea maeștrilor web, prioritățile dvs. cele mai importante într-o gazdă web sunt probabil servicii ușor de utilizat, asistență pentru clienți ușor disponibilă și funcționare rapidă – toate pentru o valoare excelentă. HostGator îndeplinește cu siguranță aceste criterii și apoi unele. Iată caracteristicile noastre preferate de HostGator:

1. Asistență HostGator – Live Chat & Mai Mult

Majoritatea companiilor de găzduire web de top oferă astăzi 24/7, dar multe își limitează canalele de asistență în timpul orelor de închidere. Suportul HostGator este întotdeauna disponibil, în orice mediu pe care îl alegeți. Suportul pentru chat live este preferatul nostru dintre aceste metode pentru răspunsurile rapide și eficiente pe care le puteți obține pentru întrebări rapide și situații de urgență. Dacă conduceți o afacere, timpul de oprire are repercusiuni costisitoare. Când ai nevoie imediat de ajutor, să știi că vei putea ajunge la o persoană în direct în câteva secunde este un aspect extrem de liniștitor al serviciilor de asistență HostGator. Desigur, e-mailul este încă disponibil pentru acele situații care nu sunt de urgență. Dar șansele sunt că puteți găsi răspunsul pe care îl căutați în extensia HostGator forumuri de utilizatori. La urma urmei, există un mare beneficiu pentru folosirea aceleiași platforme ca și alte milioane de persoane – este probabil ca cineva să fi întâlnit deja și să vă rezolve toate problemele..

2. Preț HostGator – Garanție extinsă înapoi

La un preț atât de scăzut, ar fi greu pentru chiar și cei mai pictori dintre webmasteri să pretindă că nu primesc banii lor. HostGator este suficient de sigur pentru a oferi o garanție de înapoiere de 45 de zile – care este cu 50% mai lungă decât standardul industriei de 30 de zile. HostGator vă face ușor să le încercați fără a vă angaja. În cazul în care alte companii, cum ar fi SiteGround, oferă doar contracte pe tot parcursul unui an, care vă impun să încurcați o sumă de numerar la început, planurile de plată scăzute lunare de la HostGator vă oferă multă flexibilitate. Acesta este un set ideal pentru cineva care încearcă să testeze mai multe proiecte pe termen scurt simultan.

3. Compatibilitate cu HostGator WordPress

Dacă aveți deja un site WordPress, mutarea acestuia în HostGator este incredibil de ușoară. Au construit un instrument de migrare manual, pe care majoritatea oricui își poate da seama în câteva minute. Și dacă doriți să fie făcut și mai repede, ele chiar au un instrument de migrare WordPress cu 1 clic. În plus, HostGator vine standard cu cPanel, pe care manualul de utilizare al WordPress de multe ori presupune că îl executați deja. Pe scurt, relația HostGator WordPress este una perfectă, făcând astfel o alegere ușoară pentru oricine utilizează CMS WordPress.

În plus față de WordPress și cPanel, HostGator oferă o gamă variată de alte aplicații cu un singur clic și open-source, care vor face proiectarea și crearea site-ului tău. Acestea oferă 4.500 de șabloane gratuite, software de blogging, coșuri de cumpărături, wikis, CMS și multe altele. Partea cea mai bună este că toate aceste caracteristici vin standard ca parte a pachetului dumneavoastră. Dacă nu doriți să pierdeți timp și cumpărături de energie mentală pentru diverse pluginuri și funcții, HostGator vă poate ajuta să ușurați anxietatea procesului de luare a deciziilor. Odihnește-te ușor știind că le-au ales pe unele grozave și toate sunt deja integrate.

4. Adrese de email nelimitate

După ce ați achiziționat un domeniu, puteți configura oricâte adrese de e-mail gratuite doriți. Într-adevăr! Cât de mulți îți dorești!

5. Încercarea gratuită a HostGator cPanel

HostGator vă permite să încercați instrumentele cPanel și administrative, astfel încât să le puteți experimenta singuri înainte de a deveni client. În plus, puteți consulta instrumentele de construire a site-ului și șabloanele lor. Până la luarea unei decizii de cumpărare, veți avea o idee destul de bună dacă HostGator este potrivit pentru dvs. Acest proces nu vine cu pachetul complet pe care l-ați primi în momentul înscrierii, dar este destul de generos, având în vedere că puține gazde oferă potențialilor cumpărători orice acces gratuit. Dar dacă sunteți în căutarea unei companii de găzduire care vă va oferi un proces complet gratuit al tuturor serviciilor lor, consultați Site5. Vă vor permite să începeți găzduirea timp de 30 de zile fără plata.

 

Dezavantajele HostGator Hosting

Am mai spus-o și o vom spune din nou – nicio companie de hosting nu este perfectă. Chiar și HostGator are câteva erori pe care își pot permite să le rezolve dacă doresc să fie cu adevărat de vârf.

1. Backup-uri frecvent frecvente ale serverului

Își rezervă copii pe servere doar o dată pe săptămână. Având în vedere că majoritatea oamenilor apelează la opțiunile de găzduire partajate la prețuri accesibile, acest lucru îl poate face sau nu pentru dumneavoastră. Pentru mulți oameni, acest lucru poate fi perfect. Cu toate acestea, dacă trebuie să faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. web mai des decât asta cu informații critice pentru misiune, poate doriți să căutați un serviciu terț sau un plug-in WordPress care vă va face treaba pentru dvs..

2. Gazduirea Cloud nu este oferită

Gazduirea prin cloud ar permite companiei să ofere un plan de găzduire mult mai scalabil și, deci, este păcat că acest lucru nu este oferit. Dacă v-au oferit un plan de găzduire în cloud, ați avea opțiunea să plătiți doar pentru spațiul și resursele pe care le utilizați în loc de o rată lunară forfetară. În plus, hostingul cloud este apreciat pentru redundanță – informațiile dvs. sunt stocate pe mai multe servere. Dacă ceva nu este în regulă cu un server, acestea au copii de rezervă integrate în sistem. Acest lucru ar fi deosebit de util, având în vedere că HostGator își rezervă deja bazele de date doar o dată pe săptămână. Dacă doriți să stocați o mulțime de informații vitale, HostGator probabil nu este gazda potrivită pentru dvs. Aceasta nu este o afacere uriașă dacă sunteți un proprietar de afaceri mici care are nevoie mai mult sau mai puțin de informații de bază online. Dar pentru orice companie sau companie care necesită propria lor bază de date, ar putea avea mai mult sens să achiziționați un plan de găzduire care să includă opțiuni atât pentru hostingul partajat cât și pentru cloud.

3. Lipsa Spam-ului & Protecție contra virus

Deși apreciem capacitatea de a crea cât mai multe adrese de e-mail pe care le aveți nevoie, lipsa gravă de protejare anti-spam și virus încorporată în software-ul de e-mail al HostGator este redusă. Într-o epocă în care e-mail-urile proliferează exponențial și în care ne-am obișnuit cu toții la filtrarea gratuită și ușoară a programelor precum GMail, poate fi dificil să vedem de ce cineva ar lucra de bună voie din portalul WebMail al HostGator. Competitorul A2 Gazduire oferă, de asemenea, adrese de e-mail nelimitate, dar platforma lor include încorporat în protecția împotriva spamului și virusului.

Linia de jos:

Cu comisioane lunare mici, fără taxe de configurare și toate instrumentele de creare a site-urilor și opțiunile de e-mail, este posibil să nu fiți nevoit să căutați mai departe de HostGator pentru nevoile dvs. de hosting de bază. Se descurcă bine cu serviciul pentru clienți, au o ofertă uriașă de opțiuni de servicii și vă oferă posibilitatea de a le încerca înainte de a le cumpăra. Dacă încercați într-adevăr să plătiți minimul liber pentru un site web fără fricțiuni, există opțiuni mai ieftine, cum ar fi WebHostingPad. Cu toate acestea, HostGator este probabil cea mai bună valoare de pe piață pentru găzduirea bugetului. Există un motiv pentru care HostGator a fost întotdeauna clasat drept una dintre cele mai importante companii de găzduire web.

Vizualizați mai multe funcții Recenzii Hostgator 3.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (18 voturi) Pro

 1. Garanție extinsă înapoi
 2. O gamă largă de instrumente excelente de site
 3. Adrese de e-mail nelimitate
 4. Suport pentru chat 24/7

Contra

 1. Fără cloud hosting
 2. Nici un import WordPress în un pas
 3. Backup-uri frecvent frecvente de server
 4. Lipsa de spam de e-mail & protecții împotriva virusului

Sumar HostGator este o alegere excelentă pentru webmasterii începători care caută un plan de găzduire cu costuri reduse, cu funcții ușor de utilizat. Prețurile HostGator sunt unele dintre cele mai scăzute de pe piață, plus că au instrumente excelente de construire a site-urilor și de e-mail care vin gratuit ca parte a pachetului. Și cu o garanție de înapoiere de 45 de zile, aveți timp pentru a vă încerca planul înainte de a vă angaja. Și cu serviciul pentru clienți 24/7 printr-o varietate de suporturi, inclusiv chat live, suportul HostGator vă răspunde rapid la fiecare întrebare. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

Întrebări frecvente de HostGator

HostGator este o opțiune bună pentru găzduirea site-ului meu WordPress?

Da, HostGator este unul dintre cele mai utilizate domenii de găzduire web pentru acomodarea site-urilor WordPress. Veți vedea că procesul de integrare este perfect. Compatibilitatea cu HostGator WordPress este foarte simplă, făcându-ți mai ușor să îți faci site-ul și să funcționezi cât mai rapid.

Este posibil să migrez site-ul meu actual WordPress pe HostGator?

Da! HostGator vă permite să mutați informațiile site-ului dvs. într-un cont HostGator fără costuri suplimentare. Planurile de găzduire partajate vă oferă un transfer gratuit al acestor date. VPS și planurile dedicate de server primesc oportunități de transfer nelimitate.

Ofera HostGator un program de afiliere?

Da, HostGator oferă un program de afiliere. Au un program de plată a comisionului de vânzări. Plata pe care o primiți este egală cu numărul de înregistrări pe care le aveți în cont. Pe măsură ce numărul crește, plata comisiei de vânzări crește.

Când vă înscrieți la HostGator, este inclus un nume de domeniu în acest proces? Sau cumpără un domeniu o tranzacție separată?

HostGator nu vă oferă un nume de domeniu ca parte a noului dvs. cont de găzduire. Va trebui să mergeți în altă parte pentru a vă achiziționa domeniul, dacă nu aveți deja unul. Cu toate acestea, nu există nicio taxă de înregistrare de domeniu pentru a transfera un nume de domeniu pe serverele HostGator.

HostGator îmi va permite să achiziționez o înregistrare de domeniu autonomă? Oferă înregistrare la confidențialitate WHOIS?

Da, HostGator vă oferă posibilitatea de a avea opțiuni complete de gestionare și cumpărare pentru orice domeniu de sine stătător pe care doriți, cu condiția ca numele domeniului să fie disponibil. Înregistrarea în confidențialitate WHOIS este disponibilă și contra cost.

HostGator este o opțiune bună pentru site-ul meu de e-commerce?

HostGator este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. de e-commerce. Acestea furnizează certificate SSL pentru toate site-urile web de pe serverele gazdă, ceea ce face tranzacțiile site-ului dvs. sigure. De asemenea, aveți acces la o adresă IP privată, precum și asistență completă de asistență pentru clienți care vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta oricând aveți nevoie de asistență suplimentară. În plus, veți primi acces la funcțiile de magazin și la biblioteca de aplicații care vă pot îmbunătăți prezența cu amănuntul online.

Ofera HostGator gazduire Linux sau Windows?

Specializarea principală a HostGator este în sistemele LAMP, cum ar fi Linux, Apache, MySQL și PHP. Cu toate acestea, aceștia oferă și un sistem bazat pe Windows pentru clienții din contul personal și de afaceri.

Voi putea primi orice servicii gestionate cu contul meu HostGator?

HostGator oferă opțiuni complete de gestionare pentru clienții care se află într-un sistem de găzduire partajat, gazduire revânzători, VPS și planuri de găzduire dedicate.

Ce fel de opțiuni de găzduire VPS oferă HostGator?

HostGator vă oferă posibilitatea de a avea un cont de server VPS care utilizează un sistem CentOS Linux. Puteți selecta mai multe opțiuni de cont disponibile, iar cea pe care o alegeți depinde de tipul de viteză de performanță și de funcțiile dorite.

Ce limbaje de dezvoltare acceptă HostGator?

HostGator acceptă o mare varietate de limbi de dezvoltare, așa că indiferent ce limbă rulează site-ul dvs., HostGator este probabil un pariu sigur. Când aveți un cont VPS sau un server dedicat de găzduire a serverului, puteți utiliza limbajul de dezvoltare ales de dvs..

Pentru sistemul lor de găzduire Linux, acceptă următoarele limbi: MySQL; Baza de date cu acces PHPMyadmin; CGI; CGI rapid; PHP 5; Rubin pe șine; PERL; Python și SSI

Pentru sistemul lor de găzduire Windows, acceptă următoarele limbi: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python și SSI.

Pot folosi HostGator pentru a găzdui imagini sau galerii unice pe site-ul meu?

HostGator vă face ușor să utilizați contul dvs. de găzduire pentru a prezenta imagini și galerii de imagini pe site-ul dvs. web. Aveți acces la mai multe varietăți de aplicații pentru galeria de imagini prin programul software HostGator QuickInstall care se află în secțiunea panoului de control al contului. Toate conturile de plan partajate HostGator au și spațiu nelimitat de stocare a imaginilor.

Cum face HostGator să facă backup pentru site-ul meu web?

HostGator oferă un program de rezervă automată pentru conturi de hosting, distribuite și VPS care sunt sub 20 GB și cu 100.000 de inodi prezenți. Copia de rezervă are loc o dată pe săptămână. Acestea nu oferă un program de rezervă automat pentru conturile server dedicate. Cu toate acestea, aveți opțiunea disponibilă pentru a crea propriul plan de rezervă pentru acest tip de cont de găzduire.

Câte adrese de e-mail să primesc cu un cont HostGator? Există o cerință de spațiu pentru aceste adrese de e-mail?

Dacă aveți un plan de găzduire partajat, primiți un număr nelimitat de conturi de adrese de e-mail. De asemenea, aveți spațiu de disc nelimitat pentru găzduirea acestor conturi. Dacă aveți un VPS sau un plan dedicat de găzduire a serverului, primiți și conturi de adrese de e-mail nelimitate. Cu toate acestea, limitarea spațiului pe disc este echivalentă cu restricția specifică de spațiu pe disc pentru planul dvs. exact de găzduire.

De ce am primit o notificare de la HostGator potrivit căreia site-ul meu abuzează de resursele serverului? Ce curs de acțiune trebuie să iau pentru a rezolva această problemă?

Notificarea pe care ați primit-o se adresează unei situații în care site-ul dvs. web utilizează mai mult decât cota sa de resurse de server partajat HostGator. Acest lucru poate fi frustrant, deoarece nu sunteți notificat atunci când începeți să abordați limita, numai după ce ați depășit deja. Cel mai bun curs de acțiune este de a revizui cerințele limită HostGator pentru zonele cheie ale site-ului dvs. web, inclusiv limitele contului, utilizarea resurselor procesorului și limitele de găzduire a adresei de e-mail. Toate aceste informații sunt ușor accesibile în portalul de suport HostGator.

Următorul curs de acțiune va fi să lucrați la problemă și să găsiți o modalitate de a reduce cantitatea de resurse de server de care site-ul dvs. web trebuie să funcționeze corect. Serviciul clienți HostGator vă va ajuta cu bucurie în identificarea problemei și va lucra cu dvs. pentru a rezolva problema și pentru a vă elimina contul din suspendare.

De ce numele meu de domeniu recent înregistrat încă nu funcționează? Există pași suplimentari pe care trebuie să îi fac mai întâi înainte să funcționeze cu site-ul meu web?

Dacă achiziționați numele dvs. de domeniu împreună cu contul de găzduire a serverului HostGator, este posibil să dureze câteva minute suplimentare pentru a conecta cele două elemente. Va trebui să așteptați să aibă loc propagarea DNS înainte ca numele să apară în contul de găzduire. Procesul de propagare DNS poate dura oriunde între 24 și 48 de ore pentru a începe să funcționeze corect.

Dacă numele dvs. de domeniu și contul de găzduire a serverului HostGator sunt cumpărături separate, va trebui să vă asigurați că numele de domeniu se asociază corect cu pachetul de cont de găzduire. Examinați setările numelui dvs. de domeniu din directorul WHOIS pentru a vedea cum este configurată configurația numelui dvs. de domeniu. Vrei să te asiguri că serverele de nume indică noul tău cont de găzduire a serverului HostGator. Echipa de servicii pentru clienți vă poate ajuta în soluționarea acestei probleme, dacă este necesar.

Doresc să configurez setările DNS pentru contul meu de reseller. Ce este un server de nume privat?

Un server de nume privat este o versiune a serverului DNS standard pe care majoritatea site-urilor web trebuie să funcționeze corect. Serverul de nume privat pentru contul de revânzător va îndrepta spre un anumit nume de găzduire de domeniu care nu se asociază cu conturile serverului HostGator. Puteți utiliza un server de nume privat pe un Host Vator HostGator, un distribuitor sau un cont de server dedicat. Nu este disponibil pentru conturile serverului de eclozionare HostGator, pentru bebeluși sau de afaceri.

Ce plan HostGator este cel mai potrivit pentru site-ul meu particular?

HostGator oferă patru tipuri principale de conturi de găzduire server. Aceste opțiuni includ: găzduire partajată, găzduire revânzătoare, găzduire VPS și găzduire dedicată serverului. Fiecare vine cu propriul set de avantaje și dezavantaje. Pur și simplu trebuie să decideți care sunt caracteristicile cele mai importante pentru experiența dvs. de găzduire pe site-ul dvs. și selectați opțiunea de găzduire care se potrivește cel mai bine acestor nevoi.

Iată o sinopsie scurtă a opțiunilor contului dvs. de găzduire.

 • Impartit: Puteți avea mai multe site-uri operaționale simultan. Serviți ca administrator al site-ului pentru fiecare site web, cu HostGator disponibil pentru ajutor, după cum este necesar.
 • reseller: Serviți ca companie de găzduire, permițând altor persoane să-și găzduiască site-ul în afara contului dvs. de găzduire. Sunteți responsabil pentru acțiunile lor și tratamentul contului.
 • VPS: Aveți acces la mai multe instalări software cu acest cont gazdă. Este o actualizare dintr-un cont de găzduire partajat sau revânzător.
 • dedicat: Aveți o gamă gratuită pentru modul în care funcționează site-ul dvs. web, informațiile pe care le conține și cine are acces la cont. Este popular pentru companiile mai mari care au nevoie de găzduire de site-uri web.

Reprezentanții serviciului clienți HostGator vă pot ajuta să determinați care cont de hosting se potrivește cel mai bine cu ceea ce aveți nevoie pentru site-ul dvs. web specific.

Ce fel de garanție de funcționare are HostGator?

HostGator are o garanție de uptime de 99,9%, ceea ce se traduce în alocație 8,76 ore de oprire pe an. Mai multe pe HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map