Recenzii Hosting24 mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii Hosting24 mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii Hosting24 mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bine este Hosting24 Gazduire?

Dacă aveți un buget, acesta este probabil unul dintre cei mai buni furnizori de hosting pe care vi-i puteți solicita. Hosting24 se concentrează mai mult pe furnizarea unui preț mai mic decât în ​​furnizarea unui produs de calitate.


Gazduire24 Recenzii 2.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc pentru planuri de găzduire partajate
 2. Model de preț excelent
 3. Înregistrare pe domenii gratuite
 4. Lot de 12 planuri din care să alegeți
 5. Uptime excelentă

Contra

 1. Opțiuni de asistență limitată
 2. Oferați un singur sistem de operare
 3. Serviciile lor profesionale de proiectare lipsesc

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire24 Gazduire

Hosting24 este un furnizor de găzduire web care a fost fondat în 2007. Acestia concurează pe principiul că, dacă au prețuri mici, vor primi mai mulți clienți. Până la un punct, acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, veți obține ceea ce plătiți atunci când vine vorba de acest furnizor de hosting.

Cele mai bune caracteristici de găzduire 24

Dacă aveți un buget, acesta este probabil unul dintre cei mai buni furnizori de hosting pe care vi-i puteți solicita. Deși obțineți ceea ce plătiți, în unele zone, primiți mai mult decât ceea ce plătiți – cum ar fi lățimea de bandă și spațiul de disc nelimitat.

Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc pentru planuri de găzduire partajate

Este întotdeauna plăcut să vezi că un furnizor de găzduire web oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat. Deși este destul de comună, nu este standard. Alți furnizori de găzduire web vă vor percepe în funcție de câtă lățime de bandă și spațiu pe disc utilizați. Cel puțin, nu veți avea utilizatori care să se plângă niciodată că ați depășit lățimea de bandă lunară. Când vă mutați la găzduire VPS, acestea plasează capace atât pe lățimea de bandă, cât și pe spațiul de disc. Cu toate acestea, acestea oferă cantități generoase.

Model de preț excelent

Pentru găzduirea partajată care începe cu 3,99 USD, sigur că veți primi banii în valoare. Începând cu lățimea de bandă nelimitată și spațiul pe disc ca caracteristică, este întotdeauna plăcut să vezi că nu scapă de alte funcții doar pentru că plătești mai puțin. Aceasta include copii de rezervă săptămânale, o garanție de uptime de 99,9 la sută și peste 50 de șabloane din care să alegeți atunci când vă construiți site-ul.

Înregistrare pe domenii gratuite

Fiecare dintre planurile lor vine cu înregistrare gratuită a numelui de domeniu, plus reînnoire gratuită, atât timp cât rămâneți clientul. Aceasta este o caracteristică premium care nu este oferită de mulți furnizori de găzduire web.

Lot de 12 planuri din care să alegeți

Hosting24 ca 12 planuri de găzduire din care puteți alege, dintre care opt sunt planuri de găzduire VPS. Nu toate au spațiu de disc sau lățime de bandă nelimitată. De fapt, toate planurile lor de găzduire VPS au limite. Cu toate acestea, având în vedere că aceste limite sunt uriașe, este îndoielnic că veți întâmpina probleme. De fapt, diferența dintre cele opt planuri de găzduire VPS diferite este cantitatea de spațiu pe disc și lățimea de bandă pe care o obțineți. Începând cu planul nr. 1, obțineți 10 GB lățime de bandă și 1 TB de spațiu pe disc. Cu fiecare plan ulterior, veți obține încă 10 gigabyți de lățime de bandă într-un alt terabyte de spațiu pe disc – până la 80 GB lățime de bandă și 8 TB de spațiu pe disc. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru mulți oameni.

Uptime excelentă

Nu numai că au o garanție de disponibilitate de 99,9 la sută, dar furnizează. Mulți utilizatori raportează că monitorizează ei înșiși această măsură și află că este adevărată.

Condiții bune de găzduire

Deși este destul de standard, este plăcut să vedem că termenii lor de găzduire sunt de la o lună la lună. Nu încearcă să-ți pună contractul și nici nu încearcă să te facă să plătești pentru un an întreg. Este posibil să nu fie obișnuit să găsești un furnizor de găzduire web care nu face acest lucru, dar sunt acolo.

Dezavantajele Hosting24 Gazduire

Hosting24 se concentrează mai mult pe furnizarea unui preț mai mic decât în ​​furnizarea unui produs de calitate. Iată ce am găsit.

Opțiuni de asistență limitată

Hosting24 are un sistem de chat live, care este plăcut de văzut, dar, dincolo de un sistem de e-mail și ticketing, nu mai au altceva. Nu oferă asistență telefonică, dar este amuzant faptul că oferă asistență prin fax. Nu-mi imaginez că sistemul lor de asistență fax este împiedicat de utilizare.

Un singur sistem de operare din care să alegeți

Hosting24 oferă doar un singur sistem de operare. Acestea oferă Linux, și nu doar orice aromă Linux – oferă CentOS. Deși nu este o alegere oribilă, aș dori să fi văzut alegerea dintre Windows și Linux. Din păcate, Hosting24 nu oferă acest lucru.

Serviciile lor profesionale de proiectare lipsesc

Serviciile profesionale de proiectare oferite de Hosting24 lipsesc foarte mult. Ele vă oferă un șablon pentru a fi completat. După ce ați terminat, trimiteți șablonul completat unui designer web profesionist. Ceea ce fac este să îți ia șablonul, să-ți proiecteze site-ul și să-l împingă în direct. Nu vă întreabă dacă sunteți de acord cu designul sau cu privire la modul în care vă puteți simți. Pur și simplu își iau șablonul la valoarea nominală, dau site-ului dvs. web aproximativ două ore de muncă și apoi îl împing în direct. Cu greu l-aș numi „profesionist”.

Linia de jos

Gazduirea 24 oferă un serviciu Web fiabil. Cu toate acestea, ele lipsesc în alte domenii. Capacitatea de a alege sistemul dvs. de ofertă ar trebui să fie standard. Spațiul și lățimea de bandă nelimitată pe disc ar trebui să fie standard cu toate planurile. Mai presus de toate, ar trebui să ofere asistență telefonică. În ciuda neajunsurilor lor, dacă începeți un site web complet nou și puteți utiliza opțiunile care acceptă bugetul oferit de Hosting24, atunci merită cu siguranță să consultați.  

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector