Recenzii HostMonster mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii HostMonster mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii HostMonster mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Contents

Ce este HostMonster Hosting?

HostMonster este o companie americană de găzduire web înființată în 1996, care operează sub umbrela Endurance International Group.


Cât de bun este HostMonster Hosting?

Ca și multe alte companii de găzduire deținute de EIG, HostMonster nu reușește să țină pasul cu standardele industriei pentru viteză, funcționare și servicii pentru clienți. În timp ce pachetele lor de securitate și un brand simplu, conservator pot fi atrăgătoare pentru mulți, performanța lor în majoritatea domeniilor de serviciu este constant subestimantă.

Vezi site-ul oficial Recenzii HostMonster 2.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (4 voturi) Pro

 1. Domeniu gratuit de până la un an
 2. Domenii nelimitate, subdomenii și lățime de bandă
 3. Caracteristici solide de securitate

Contra

 1. Fără prețuri lunare
 2. Sub medie în ceea ce privește viteza și timpul de funcționare
 3. Reputație slabă pentru clienți
 4. Nu există Ups Back Free
 5. O mulțime de Upsells

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Revizuirea noastră oficială de gazduire HostMonster.

În ciuda statutului lor de veterani din industrie, HostMonster este, din păcate, încă un caz de declin al serviciilor și eșecului inovării în urma unei achiziții de către EIG. La fel ca și companiile surori iPage și FatCow, HostMonster se încadrează serios în toate marcajele cele mai importante ale unei companii de găzduire de calitate. Anume: viteză, uptime și asistență pentru clienți. Adăugați o structură confuză de prețuri, vânzări și absența unui ton de vânzare informat și trebuie să spunem că nu recomandăm HostMonster.

Cele mai bune caracteristici ale HostMonster Hosting

În timp ce vă sugerăm să transmiteți HostMonster, este demn de menționat caracteristicile lor care s-ar putea să vă fi determinat să le luați în considerare în primul rând. În primul rând, branding-ul lor este simplu și conservator, ceea ce poate atrage cei care sunt puțin copleșiți de companiile de tehnologie flashier și de un limbaj extrem de tehnic. În plus, lățimea de bandă și domenii nelimitate este un avantaj frumos! Dar cel mai important, oferă un pachet de securitate foarte cuprinzător, de care chiar am fost impresionați. Iată buzunarul

Builder gratuit de site-uri web

Deși WordPress este, în general, standardul pentru companiile de găzduire și există resurse abundente care să ajute chiar și cel mai puțin experimentat utilizator să obțină un șablon și să funcționeze, este un lucru reconfortant pentru unii de a avea ceea ce obțineți site-ul web. HostMonster folosește Weebly, care este super intuitiv și bine privit în industrie. Rețineți doar că, dacă o companie pune un accent deosebit pe oferirea unui constructor de site-uri gratuit, ținta lor demografică nu este, în general, mulțimea techie. Nu trebuie să fiți un webdesigner pentru a descărca un șablon WordPress, care poate fi chiar mai ușor decât glisarea și aruncarea site-ului dvs. prin Weebly. Acesta nu este un lucru rău, dar vorbește despre volumul de cunoștințe pe care majoritatea clienților lor îl au la înregistrare pentru serviciile lor.

Domeniu gratuit de până la un an.

Un procent bun din companiile de găzduire oferă această afacere, astfel încât HostMonster nu este în niciun caz una mai veche. Cu toate acestea, acesta este un avantaj frumos!

Lățime de bandă nelimitată, domenii, subdomenii, e-mailuri și stocare

Pare prea bine pentru a fi adevărat, nu? Aceasta este cu siguranță o afacere bună dacă intenționați să găzduiți o mulțime de site-uri web mici și simple. Dar este important să rețineți că, atunci când companiile de găzduire spun „nelimitat” în ceea ce privește planurile de bază de găzduire partajate, asta nu înseamnă că puteți încărca date infinite pe site-uri web infinite. De cele mai multe ori, și în cazul HostMonster, de asemenea, plasează o limită pe toate datele, pur și simplu nu o fac publicitate. În plus, site-ul dvs. poate încărca date doar cât de repede poate comunica cu serverul. În final, calitatea hardware-ului este ceea ce determină cu adevărat cât de „nelimitat” este planul dvs. de găzduire. Dacă sunteți interesat de găzduire cu adevărat nelimitată, vă recomandăm să consultați DreamHost.

Securitate completă inclusă

Singura zonă în care HostMonster este în fața concurenței este nivelul de securitate pe care îl oferă în planurile lor de bază. Sunt incluse certificatele SSL, protecția legăturilor la cald, accesul SSH, Spam Assassin și altele. Aceste servicii abordează majoritatea vulnerabilităților majore ale găzduirii web, stabilind o bază solidă de protecție pentru site-ul dvs..

Dezavantajele HostMonster Hosting.

Dacă HostMonster a apelat la dvs. pentru oricare dintre motivele menționate mai sus, vă recomandăm cu mare drag să citiți problemele pe care le-am întâmpinat cu acestea. Cu toate că nu există o companie de găzduire perfectă, iar decizia dvs. ar trebui întotdeauna să se bazeze pe nevoile dvs. unice, există câteva redflag-uri care ar trebui să fie dealbreakers în orice companie. Din păcate, HostMonster nu respectă standardele noastre de bază în câteva domenii.

Opțiuni la nivel de intrare prețioase & Fără prețuri lunare

Prețurile la nivel de intrare HostMonster sunt aproximativ la standardul industriei, dar acest lucru este doar pentru înregistrarea inițială. Pregătiți-vă să vă multiplicați ratele dacă alegeți să rămâneți cu ele după expirarea prețurilor inițiale la nivel de intrare. În plus, acestea nu oferă prețuri lunare. Pentru a primi prețul lunar anunțat, trebuie să plătiți timp de 3 ani de găzduire în avans. Acesta este un angajament uriaș pentru un serviciu pe care nici măcar nu ai avut nicio șansă să îl încerci. Iar garanția standard de returnare de 30 de zile nu este suficient de lungă pentru a decide dacă sunteți de acord cu un contract atât de lung.

Viteza medie și timpul de funcționare

Viteza și timpul de funcționare sunt probabil cei doi mari indicatori ai cât de bună este o companie de găzduire. La urma urmei, treaba lor este să găzduiască site-ul tău. Dacă nu o pot menține și funcționează sau funcționează cu viteza pe care o așteaptă utilizatorii, pentru ce anume îi plătiți? Din păcate, HostMonster pur și simplu nu poate livra în acest domeniu. Deși nu au cele mai proaste rezultate pe care le-am văzut, acestea sunt în mod constant sub standardul industriei din ambele domenii. În cazul în care mediile între companiile de webhosting se situează la 99,94% uptime și 700ms în timp de încărcare a paginilor, HostMonster se încadrează în ambele markere cu 99,91% uptime și aproximativ 880ms în timp de încărcare a paginii. Dacă acești factori sunt cu adevărat importanți pentru dvs. (care ar trebui să fie), aruncați o privire la A2 Hosting, liderul industriei în ceea ce privește viteza și timpul de funcționare. O altă companie care ia în serios aceste lucruri este JaguarPC, care vă va rambursa 10x prețul pentru fiecare oră de funcționare a site-ului dvs..

Explicații caracteristice confuze & upsells

Site-ul HostMonster face o treabă slabă de a explica exact ce este inclus în pachetele lor de găzduire partajate, un alt test al faptului că vizează clienții fără prea multe cunoștințe tehnice. Acest lucru duce la un proces de derulare într-adevăr confuz în care puteți ajunge să plătiți suplimentar pentru funcțiile pe care credeați că le-au inclus. Pagina cu caracteristici inițiale vă poate conduce să credeți că veți primi backup-uri gratuite ale site-ului (destul de tipic în industrie), dar la check out vă dați seama că acest lucru costă 3 $ în plus pe lună..

Serviciul pentru clienți subacordant

Deși vă puteți aștepta ca serviciul pentru clienți HostMonster să răspundă la întrebările dvs. într-un interval de timp rezonabil (aproximativ 10 minute pentru a vă conecta prin chat instantaneu și încă 2-3 minute între răspunsuri), nu vă așteptați la cel mai cunoscut ajutor. Sfaturi standard de soluționare a problemelor sunt deseori oferite chiar și atunci când întrebarea dvs. este mult mai specifică. În plus, o căutare rapidă pe Google va genera un număr de povești frustrate despre serviciile clienți. Aceasta tinde să fie un model în rândul companiilor deținute de EIG, ceea ce ne conduce să speculăm că prioritățile post-achiziție nu includ, în general, investiții în asistența pentru clienți.

Linia de jos

Nu vă recomandăm HostMonster, numai pentru faptul că au prețuri peste medie, dar au un nivel sub medie. Funcția lor de răscumpărare este securitatea completă ca parte a găzduirii partajate de bază. Cu toate acestea, în multe cazuri, plata unui pic în plus pe lună pentru un plan de securitate premium pentru site-ul dvs. web cu o altă companie de webhosting ar costa la fel și ar rezulta într-o experiență mai bună pentru clienți..

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări și răspunsuri HostMonster

Ce trebuie să știți înainte de abonare

HostMonster a fost o opțiune populară pentru multe persoane care caută găzduire web la prețuri reduse. Ca parte a mai multor grupări de companii – mai întâi ca un trio de companii de găzduire, apoi ca parte a unei corporații mai mari – a fost una dintre opțiunile mai puțin cunoscute. Am răspuns la cele mai populare întrebări pe care oamenii le au despre HostMonster, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie atunci când căutați o companie de găzduire.

Când a început HostMonster?

HostMonster a fost lansat în 1996 și are sediul în Provo, Utah. HostMonster, Bluehost și FastDomain se aflau în aceeași familie, conduse de CEO Matt Heaton, care a ținut periodic clienții la curent pe blogul personal despre evoluțiile companiilor și serviciilor lor..

Companiile au fost achiziționate de EIG, centrul de găzduire a centralei care are acum peste 40 de companii diferite de găzduire sub umbrela sa. La fel ca în multe dintre ele, proprietatea Endurance International Group a schimbat percepția HostMonster în industrie.

În 2011, Heaton a scris o postare pe blog, unde și-a dat demisia în mod public în funcția de CEO, întorcând frâiele lui Dan Handy, care a deținut funcția din 2011 până în 2015. James Grierson este actualul CEO al HostMonster, aducând o experiență vastă în masă. co-fondator și constructor de SimpleScripts, primul magazin online de aplicații pentru produse open source.

Ce pretinde HostMonster despre faimă?

Conform site-ului web al HostMonster, compania a fost dedicată fiabilității de când a început în urmă cu 20 de ani. Se specializează în servicii pentru clienți de calitate și oferă pachete premium care satisfac nevoile clienților la prețuri mici.

Și-au bazat planurile pe un pachet simplu care poate fi modernizat pentru beneficii și funcții suplimentare. Compania oferă copii de siguranță, viteze și durate de încredere. Oferă provizionare instantanee pentru servere private virtuale și găzduire dedicată, aplicații și opțiuni de securitate multiple și nume de domeniu gratuite cu noile lor planuri.

Site-ul lor oferă următoarele beneficii pentru clienți:

 • Cel mai înalt serviciu pentru clienți
 • Setul principal de funcții disponibil
 • Echipamente de calitate
 • Copii de siguranță sigure
 • Timpul de funcționare maxim garantat
 • Instrumente de înaltă funcționalitate pentru administrare
 • Practici de afaceri solide și oneste
Vorbind despre uptime, cum este timpul de funcționare al HostMonster?

Compania spune că oferă maximul de funcționare garantat, dar nu există nimic în termenii lor cu privire la timpul de funcționare sau garanția în cazul în care site-ul dvs. nu îndeplinește procentul de funcționare stabilit..

Acum, ar fi bine dacă ar primi recenzii grozave pentru timpul de funcționare. Standardul industriei este de 99,94 la sută timpul de funcționare, ceea ce înseamnă că pentru 99,94 la sută din lună, site-ul dvs. web este activ, funcțional. Unele gazde web garantează un timp de funcționare de 99,9%. Timpul de oprire la acest nivel este de aproximativ 43 de minute în fiecare lună. Multe dintre gazdele web cu această garanție intră de fapt la un remarcabil 99,99 la sută – mai puțin de 4,3 minute în fiecare lună de oprire. Totuși, HostMonster nu este unul dintre ei. Media lor de un an a scăzut la 99,91 la sută și au depășit industria doar mai puțin de jumătate din an.

Alții, însă, au găsit o consistență ușor mai mare, dar pe o perioadă de testare de o lună.

Ce înseamnă HostMonster când spun „nelimitat”?

În conformitate cu termenii și politicile lor, HostMonster nu stabilește o limită arbitrară asupra resurselor pe care clienții singuri le pot utiliza. Aceasta înseamnă că, atât cât sunt capabili, vă vor oferi toate stocarea, fișierele MySQL, transferul de fișiere, găzduirea de domenii și lățimea de bandă de care aveți nevoie pentru a alimenta cu succes site-ul dvs. Web. Pentru site-ul dvs., acest lucru înseamnă că, atâta timp cât urmați regulile lor, nu veți vedea repercusiuni negative sau viteze mai mici ale site-ului Web. Cu toate acestea, este important să fiți atenți la utilizarea resurselor lor, în special în perioadele de creștere rapidă, deoarece ar putea exista reacții adverse la nivelul sistemului în general.

Cu toate acestea, există câteva praguri notate; mai mult de 200.000 de fișiere, mai mult de 1.000 de tabele de baze de date și mai mult de 2 GB de MySQL sau PostgreSQL într-o bază de date pot cauza performanțe negative și mai lente ale serverului, și vi se poate cere să reduceți aceste numere..

Ofera HostMonster backup-uri regulate?

În timp ce vorbesc despre backup-urile lor sigure, termenii HostMonster precizează că efectuează ocazional copii de rezervă, dar nu au obligația de a face acest lucru. De asemenea, aceștia afirmă că nu au niciun fel de răspundere pentru daune sau pierderi de fișiere și că nici nu vor încerca să facă copii de rezervă care depășesc 50.000 de fișiere sau 30 GB spațiu de stocare.

Cum este serviciul clienților HostMonster?

Compania promovează cel mai înalt serviciu pentru clienți, dar din nou, acesta este un alt domeniu în care recenziile sunt foarte variate. Un procent de clienți își exprimă serviciile și timpul de răspuns al companiei. Au avut conversații excelente cu reprezentanți ai serviciilor utile, care le pasă cu adevărat de experiența lor generală. Cu toate acestea, un contingent mult mai mare are lucruri mai puțin stelare de spus despre serviciul companiei.

Clienții raportează că site-urile lor au fost închise fără notificare, că site-urile erau pe jumătate funcționale și că compania nu este în măsură să suporte aplicații pe care ei înșiși le includ în pachetele de găzduire.

Au conturi atât pe Facebook, cât și pe Twitter, deși ambele sunt ușor depășite. Ultima postare de pe Facebook a fost în 2014, iar ultimul tweet a fost singurul în 2016, postat în septembrie.

Aceștia nu oferă copii de rezervă, dar despre siguranță și protecție pentru site-ul dvs.?

Unele studii arată că la fel de mulți 41 la sută din hack-urile WordPress se datorează situațiilor cu compania lor de găzduire. HostMonster a făcut măsuri pentru a rezolva această situație, oferind clienților o varietate de caracteristici de securitate, aplicații și plugin-uri.

Acestea oferă acces SSH, suport SSL, Protecție hotlink și Spam Assassin. Acestea oferă certificarea SiteLock pentru tranzacțiile dvs. de afaceri online În plus, planurile dedicate oferă spațiu de stocare RAID 1 reflectat, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de protecție pentru datele și informațiile contului dvs..

Când HostMonster vorbește despre setul principal de funcții disponibile, ce înseamnă acestea?

Pentru prețul pachetelor, HostMonster oferă o listă incredibil de lungă de beneficii și funcții pentru clienții lor. Acestea includ instalarea rapidă pentru WordPress, deși unii clienți au găsit probleme la instalarea câtorva dintre pluginurile WordPress. HostMonster simplifică conexiunea Mojo Marketplace, astfel încât să puteți alege și dintr-un sistem de gestionare a conținutului diferit, cum ar fi Drupal sau Joomla.

 • Puteți accesa o versiune limitată, gratuită a Weebly Sitebuilder, pentru a vă pune în funcțiune site-ul.
 • CloudFlare este integrat în planurile lor. Proxy invers vă oferă mai multă protecție împotriva atacurilor DDOS și a forței brute, precum și a unui firewall. Aplicația are, de asemenea, funcționalități extinse de memorie în cache pentru a oferi site-ului dvs. viteze mai bune de încărcare a paginii.
 • HostMonster are o mulțime de funcții de comerț electronic pentru a-ți opera site-ul de vânzări, inclusiv Agora, Cube Cart și coșul de cumpărături Zen Cart, certificate generate gratuit și directoare protejate prin parolă.

În plus, acestea includ funcțiile standard, cum ar fi încărcarea FTP, e-mail, streaming și asistență video și audio real și o listă extinsă de scripturi. Planurile includ, de asemenea, credite publicitare Google AdWords și Bing.

Când HostMonster vorbește despre echipamente de calitate, ce înseamnă?

Conturile partajate sunt găzduite pe servere de performanță a procesorului dual quad, cu backup pentru UPS și generatoare diesel pentru alimentare de rezervă. Acestea oferă un sistem de operare Linux, cu un server web personalizat Apache. De asemenea, oferă monitorizare în rețea 24/7 și conexiuni Ethernet multiple de 10 GB.

Centrul de date al companiei este situat în Provo, Utah și oferă cele mai recente versiuni de MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails și Python. Este conectat la cel mai recent sistem SONET, care utilizează semnale laser pentru a transmite linii de fibră optică.

Care sunt instrumentele extrem de funcționale de administrare?

HostMonster rulează cPanel pentru panoul său de control. Pielea arată puțin diferit, dar faptul că aceștia furnizează acest lucru pentru administratori este o opțiune excelentă, deoarece oricine dorește să schimbe gazdele poate face acest lucru cu ușurință. cPanel este standardul industriei pentru panourile de control. Deoarece este atât de comun, majoritatea companiilor de găzduire vor include transferul gratuit de site-uri pentru site-urile care rulează panoul.

Acestea permit clienților potențiali să verifice îmbunătățirile aduse cPanel pentru a vedea ce cred ei corect pe site-ul lor web.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place HostMonster?

Majoritatea companiilor de găzduire oferă o garanție de returnare de 30 de zile, iar HostMonster nu este diferit. Există unele care oferă garanții mult mai lungi, cuprinse între 45 și 97 de zile, așa că, în timp ce HostMonster nu este cel mai bun, este cu siguranță în mijlocul pachetului. Termenii acestora indică destul de multe comisioane nerambursabile, dar acestea sunt adesea corelate cu serviciile plătite pentru aplicații terțe și suplimente. Atâta timp cât anulați în primele trei zile, veți primi înapoi toți banii, cu excepția taxelor nerefundabile și a înregistrării gratuite a numelui de domeniu de 15,99 USD pe nume.

Oricând după trei zile, veți primi înapoi taxele, cu excepția taxelor nerefundabile, a costului numelui de domeniu de 15,99 USD pe nume și a taxelor plătite pentru Postini sau pentru un IP dedicat. După 30 de zile, taxele nerambursabile și cele de configurare sunt, de asemenea, excluse de la anulări.

Solicitările de anulare trebuie făcute prin telefon sau chat online.

Ce include HostMonster în planurile lor comune, comune?

Toate cele trei planuri partajate includ lățimea de bandă nemodificată, performanța standard și un domeniu inclus.

 • Gazduire de bază (4,95 USD / lună, în mod normal 9,49 USD / lună): Clienții primesc un site Web, 50 GB spațiu pentru site și cinci conturi de e-mail. Fiecare cont primește 100 MB pe cont. Obțineți un domeniu inclus, cinci domenii parcate și 25 de subdomenii.
 • Plus găzduire (6,95 USD / lună, în mod normal 12,49 USD / lună): Obțineți 10 site-uri eb cu 150 GB spațiu. Fiecare cont include un domeniu inclus, 20 de domenii parcate și 50 de subdomenii. Conturile primesc 100 de conturi de e-mail, cu 500 MB pe cont. Aceste planuri includ, de asemenea, 150 de dolari în oferte de marketing, 24 de dolari pe an în plus și un cont SpamExperts.
 • Prime (6,95 USD / lună; în mod normal, 14,99 USD / lună): Acest plan partajat este cu adevărat nelimitat, fără limite pe site-uri Web, domenii parcate, subdomenii, conturi de e-mail și stocare prin e-mail. Există un spațiu și o lățime de bandă nesimțite. Contul include un domeniu inclus. Prime include 200 de dolari în oferte de marketing, 80 de dolari în fiecare an în plus, un SpamExperts, un singur domeniu de confidențialitate și SiteBackup Pro.

Este important de reținut că prețurile mici sunt doar pentru primul termen și că prețurile pot crește drastic la reînnoire, după cum au raportat unii clienți.

Cum este găzduirea VPS de HostMonster?

Pe lângă furnizarea instantanee, găzduirea VPS include servicii gestionate și resurse garantate. Toate vin cu un nume de domeniu gratuit și rulează CentOS 6.5 (64 biți).

 • Standard (14,99 USD / lună, în mod normal 29,99 USD / lună): primiți dual core, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / lună și un IP.
 • Îmbunătățit (29,99 USD / lună, în mod normal 59,99 USD / lună): Obțineți dual core, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / lună și două IP-uri.
 • Premium (44,99 USD / lună, în mod normal 89,99 USD / lună): Planul include triple core, 6 GB RAM, 120 GB și 3 TB / lună, cu două IP-uri.
 • Ultimate (59,99 USD / lună, în mod normal 119,99 USD / lună): Planul final este un plan quad core, cu 8 GB RAM, 240 GB și 4 TB / lună. Aceasta include, de asemenea, două IP-uri.

Aveți acces complet la rădăcină, posibilitatea de a gestiona mai multe conturi de la gazda dvs. cPanel și tehnologie Cloud, cum ar fi OpenStack și KVM.

Ce zici de găzduire dedicată prin HostMonster?

Planurile dedicate au o garanție de returnare a banilor în orice moment și vă permit să adăugați stocare SAN de fiecare dată când aveți nevoie. Acestea oferă linii de asistență exclusive pentru clienții server dedicat, acces root și memorie în cache îmbunătățită. Toate includ un nume de domeniu gratuit și CentOS 6.4 (64 biți)

 • Standard (149,99 USD / lună): procesor Intel Xeon dual-core de 2,3 GHz cu cache de 3 MB, 4 GB RAM și 500 GB (RAID 1). Există 5 TB / lună și trei IP-uri.
 • Îmbunătățit (199,99 USD / lună): procesor Intel Xeon quad-core de 2,5 GHz cu cache de 8 MB, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) și 10 TB / lună, cu patru IP-uri.
 • Premium (249,99 USD / lună): procesor Intel Xeon quad-core de 3,3 GHz, memorie cache de 8 MB, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / lună și cinci IP-uri.
Pot plati lunar?

HostMonster este una dintre numeroasele companii de găzduire care nu oferă opțiuni de plată lunare și oferă cele mai mici prețuri posibile atunci când vă înregistrați pentru contracte îndelungate. Opțiunile includ planuri de 12, 24 și 36 de luni.

Mai multe pe HostMonster.com

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector