Recenzii HostPapa – Gazduirea este HostPapa potrivită pentru site-ul dvs.?

Contents

Ce este HostPapa?

HostPapa este un webhost cu sediul canadian înființat în 2009. HostPapa este unul dintre cele mai ieftine ecologice webhost-uri de pe piață, alimentând serverele, centrele de date și birourile lor cu 100% energie regenerabilă. Pe lângă planurile de găzduire partajate, acestea oferă și servicii VPS și revânzători.


Cât de bun este HostPapa Hosting?

Pentru o companie de găzduire conștientă de mediu, HostPapa este foarte accesibil și oferă tot ceea ce majoritatea webmasterilor începători ar putea avea nevoie. HostPapa este ideal pentru clientul care dorește în mediul înconjurător, care dorește să creeze un site web simplu și nu anticipează o tonă de trafic sau capabilități de e-mail. Dar o serie de taxe și limitări ascunse poate fi frustrant pentru orice webmaster care intenționează să fie mai mult pe site-ul lor. În timp ce oferă planuri actualizate care pot face treaba, prețurile HostPapa nu sunt ieftine, iar planul de bază lasă mult de dorit..

Vezi Recenzii HostPapa site-ului oficial 2.9 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

 1. 99.99% Garanție de funcționare
 2. Una dintre cele mai ieftine gazde verzi disponibile
 3. Domenii nelimitate
 4. Asistență în engleză, franceză și spaniolă
 5. Înregistrare gratuită pentru nume de domeniu cu abonament de un an

Contra

 1. Taxe de anulare costisitoare
 2. Server lent
 3. Suportul 24/7 nu este cu adevărat 24/7
 4. Limitări grave de e-mail
 5. Nu există planuri de gazduire scalabile

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială HostPapa

HostPapa este ambalat într-o retorică internațională și ecologică care este incontestabil atractivă pentru mulți clienți. Și acoperă toate elementele de bază, cu lățime de bandă nelimitată și garanție de funcționare, și suport în mai multe limbi pentru a porni. Dar HostPapa îi lipsește serios scalabilitatea atunci când vine vorba de planurile lor de găzduire partajate, cu o mulțime de caracteristici și considerații importante care lipsesc din planul lor de bază sau accesibile doar prin plata unor taxe ascunse. Citiți mai departe pentru a decide dacă serviciile lor sunt potrivite pentru dvs..

Cele mai bune caracteristici ale HostPapa Hosting

In cele din urma! Un webhost verde care este de fapt accesibil! Dacă doriți să aveți o liniște sufletească cu privire la amprenta de carbon a paginii dvs. simple, prețurile HostPapa le face o alegere ușoară. Planul cel mai de bază al HostPapa costă doar 6 dolari / lună, unde concurentul GreenGeeks costă 10 USD. Alte companii precum A2 Hosting și Dreamhost participă la programele de compensare a carbonului, dar HostPapa este complet verde pentru un preț foarte accesibil.

Alimentat 100% din surse de energie regenerabilă

În ultima perioadă, mai multe companii de găzduire au început să discute despre eforturile lor de a promova un serviciu mai ecologic, fie că le oferim angajaților opțiunea de a lucra de acasă sau de a vinde planuri speciale pentru gazduire ecologică. Totuși, HostPapa este singura companie de găzduire pe care o cunoaștem, care integrează cu adevărat durabilitatea în misiunea lor corporativă. De la laptopurile angajaților lor până la serverele pe care site-ul dvs. este găzduit, totul este alimentat cu surse de energie 100% regenerabile. În plus, toți clienții lor au opțiunea de a-și afișa ecusoanele cu putere verde pe site-urile lor. Aceste eforturi sunt lăudabile să fie sigure și, evident, le fac o potrivire excelentă pentru orice site web cu o îndoire de mediu.

Garanție Uptime

HostPapa oferă o garanție de uptime de 99,99 la sută, iar majoritatea recenziilor Hostpapa arată că acest lucru este mai mult sau mai puțin adevărat în practică. Cu toate acestea, nu par să aibă un proces real pentru a compensa utilizatorii atunci când timpul de scădere este sub nivelul garantat. Este posibil să fie necesar să apelați serviciul clienți pentru a solicita o rambursare dacă rata de funcționare scade sub garanție.

Domenii nelimitate & Lățime de bandă

Fiecare plan de găzduire partajat pe care HostPapa oferă funcții de lățime de bandă nelimitată, care este un bonus minunat care vă va oferi liniște sufletească în cazul în care site-ul dvs. va fi viral vreodată. Cel mai ieftin plan oferă doar 2 domenii (încă mai bune decât multe gazde bugetare), dar planurile actualizate oferă domenii nelimitate. În plus, veți primi un nume de domeniu complet gratuit, cu un abonament de un an la serviciile lor, un avantaj avantajos care simplifică procesul de îmbunătățire a site-ului dvs..

HostPapa WebMail include protecție împotriva spam-urilor puternice

Cel mai de bază Plan HostPapa include 100 de adrese de e-mail, iar planurile actualizate includ cele nelimitate. Acesta este mai mult sau mai puțin standard în rândul webhost-urilor, dar HostPapa face o treabă excelentă cu caracteristicile lor de securitate prin e-mail, care sunt incluse chiar și cu planul lor de bază. Unii concurenți de nume mari se încadrează serios în această privință (ne uităm la tine, HostGator!).

Asistență HostPapa în mai multe limbi

HostPapa oferă asistență pentru clienți în engleză, franceză și spaniolă. Site-ul lor poate fi, de asemenea, complet tradus în spaniolă. Poate că acest lucru nu contează dacă tot personalul tău vorbește limba engleză fluent, dar această caracteristică ar putea fi o amploare uriașă pentru orice afacere cu prezență internațională.

VPS Scalable & Opțiuni ale planului de revânzare

Pentru persoanele care doresc să își actualizeze site-ul și să își dezvolte afacerea, HostPapa oferă trei planuri VPS bazate pe Linux și bazate pe Windows. De asemenea, oferă cinci niveluri diferite de opțiuni de cont pentru distribuitori. Fiecare plan permite domenii nelimitate, baze de date MySQL, 3 adrese IP și prețuri flexibile în funcție de cantitatea de spațiu de care aveți nevoie.

Dezavantajele HostPapa Hosting

Tarifarea HostPapa poate fi excelentă pentru un astfel de serviciu ecologic, dar atunci când comparați prețurile cu caracteristicile oferite de alți furnizori de hosting, acestea se încadrează în multe domenii. În plus, webmasterii ar trebui să fie atenți la taxe ascunse.

Taxe de anulare costisitoare

HostPapa oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Cu toate acestea, există taxe ascunse în acest sens în conformitate cu Termenii lor de serviciu. Se pare că beneficiază de înregistrarea gratuită a numelui de domeniu dacă anulați – vă va costa 24,95 USD pentru înregistrarea numelui de domeniu, plus o taxă de configurare unică de 19,95 USD. Asta înseamnă că dacă plătiți doi ani în avans, care costă 118 dolari, pierdeți peste 40 de dolari chiar în afara liliacului.

Asistența HostPapa nu este cu adevărat 24/7

HostPapa face reclame cu asistență 24/7, dar acest lucru nu este complet adevărat. Asistența este de 24 de ore în zilele săptămânii, dar în weekend, serviciile de asistență pentru clienți sunt disponibile numai între 6:00 și 19:00 EST. În plus, au existat momente în care am așteptat peste 10 minute pentru un răspuns prin intermediul serviciului de chat live. Cu acel timp de răspuns, la fel de bine am trimis doar un e-mail.

Integrare WordPress HostPapa – Fără WordPress gestionat

HostPapa se integrează cu WordPress, Joomla și sisteme mai populare de administrare a conținutului. Cu toate acestea, nu oferă niciun plan WordPress gestionat. Acesta este ceva ce trebuie să țineți cont dacă intenționați să faceți o scară.

Limitări grave de e-mail la planul de bază

Cu siguranță, 100 de adrese de e-mail pot fi destule pentru o întreprindere mică, dar acesta pare un număr gol atunci când capacitatea reală a serverului de e-mail este atât de scăzută. Clienții au raportat atingerea limitelor căsuței poștale după ce au trimis cât mai puțin de 300 de e-mailuri pe zi. Cu un capac atât de scăzut, puteți săruta orice plan pentru o revedere robustă a listei de corespondență. Este posibil să aveți 100 de adrese de e-mail pentru afacerea dvs., dar angajații dvs. ar trebui să își limiteze comunicările la 3 e-mailuri pe zi fiecare. Pentru a evita aceste limite, va trebui să plătiți pentru un plan actualizat. Pentru aproximativ același preț pe lună, Site5 oferă capabilități de e-mail cu adevărat solide, care sunt perfecte pentru gestionarea listelor de corespondență.

Linia de jos

La suprafață, HostPapa arată atractiv ca o companie de găzduire. Aceștia au un rating A + cu BBB, își asumă în serios responsabilitatea corporativă și, în general, au o reputație nealterată. Vă recomandăm din toată inima HostPapa clienților cu gândire ecologică care intenționează să creeze o pagină simplă care nu necesită prea multe administrări. Dar dacă sunteți în căutarea unor funcții mai solide, există o mulțime de alte gazde care pot oferi mai multe pentru mai ieftin.

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

Întrebări frecvente de HostPapa

Care este garanția de returnare a banilor HostPapa?

Puteți anula comanda cu HostPapa în termen de 30 de zile de la achiziție. Este posibil ca unele taxe și înregistrări de domenii să nu fie rambursate, din cauza politicii. Dacă nu ați introdus o notificare pe care doriți să o anulați, nu veți fi eligibil să primiți o rambursare la cumpărăturile dvs..

Cum este procesul de asistență pentru clienți ca la HostPapa?

HostPapa oferă o opțiune de chat live pentru asistență pentru clienți, care este de obicei cea mai rapidă modalitate de a ajunge la cineva. Puteți, de asemenea, să trimiteți un e-mail sau un apel pentru a vă ajuta cu orice probleme pe care le aveți cu site-ul dvs. web. Când plasați biletul, veți vedea unde vă aflați la coadă. Puteți introduce biletul și veți putea vedea când numărul dvs. va apărea pe site-ul web. HostPapa oferă asistență în franceză, engleză și spaniolă. În timp ce oferă suport 24/7, timpii de răspuns tind să fie mai lungi în timpul orelor oprite.

HostPapa funcționează pe mobil?

HostPapa oferă o aplicație pentru dispozitive iOS și Android. În timp ce utilizați aplicația, nu va trebui să vă conectați prin intermediul site-ului web. Vizualizarea pe dispozitive este ușor prescurtată de site-ul web obișnuit și va trebui să vă conectați la site-ul web dacă aveți nevoie de servicii selective. În caz contrar, ar trebui să puteți utiliza aplicația pentru acces de bază din mers.

Unde sunt localizate serverele HostPapa?

Sediul principal al HostPapa se află în Toronto, Canada. Au securitate de ultimă generație pentru a proteja proprietatea și securitatea excelentă pentru fiecare client.

Ce produse oferă HostPapa?

HostPapa are planuri de găzduire atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Acestea oferă o varietate de produse și servicii, inclusiv: găzduire web, găzduire revânzători, servicii de site-uri mobile, găzduire și constructor de aplicații Google, securitate și certificare pentru blocarea site-ului, CloudFlare și soluții de marketing prin email. Vă puteți adapta serviciile la nevoile dvs. pentru a rula eficient site-ul.

Cum îmi pot reînnoi domeniul?

Pentru a reînnoi domeniul dvs., va trebui să vă conectați la contul dvs. HostPapa. Puteți alege opțiunea „Domenii” din meniu, apoi selectați pe cele pe care doriți să le reînnoiți. Apoi selectați fila „Opțiuni de reînnoire”, unde puteți face clic pe „Reînnoire acum”, apoi trimiteți. Vă va duce la o pagină unde puteți confirma alegerile și apoi vă procesați plata.

Îmi voi pierde domeniul dacă nu mă reînnoiesc?

Dacă domeniul dvs. expiră înainte de a avea șansa să vă reînnoiți, aveți câteva opțiuni. Aveți o fereastră de cinci zile pentru reînnoirea domeniului dvs. după data de expirare, după care orice notificare va fi oprită. Dacă nu vă reînnoiți domeniul, expiră și este considerat abandonat. Aveți cel puțin 31 de zile după expirare pentru a încerca să-l reclamați din perioada de deținere, dar poate fi achiziționat de către o terță parte, în care veți pierde drepturile asupra domeniului. Cu toate acestea, dacă după 44 de zile, nu a fost cumpărat, va intra într-o perioadă de grație de răscumpărare de 30 de zile, unde puteți achiziționa din nou domeniul. Este mai scump să parcurgi această rută, dar este posibil să recuperezi domeniul dacă nu îl reînnoiești.

Ce înseamnă dacă domeniul meu este în "Răscumpărare"?

Perioada de răscumpărare poate dura 30 de zile după perioada inițială de grație de reînnoire. Puteți solicita domeniul și include o taxă de 70 USD și o taxă normală de reînnoire. Deoarece este mai scump să încerci să recuperezi un domeniu, este mai bine să te reînnoiești înainte de expirarea acestuia. Puteți seta reînnoirea automată pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată plata.

Există o opțiune de reînnoire automată pentru domeniul meu?

Da, aceasta este o caracteristică de securitate care vine ca o opțiune implicită la fiecare achiziție de domeniu. Dacă nu doriți funcția de reînnoire automată pe domeniul dvs., va trebui să o schimbați manual. Împiedică domeniile să expire din greșeală, astfel încât să nu pierdeți site-ul dvs. web. Cu 15 zile înainte ca un domeniu să expire, reînnoirile automate sunt facturate la informațiile conexe pe care le-ați furnizat.

12. Pot adăuga mai mult procesor, RAM sau stocare în contul meu WordPress

Puteți face acest lucru prin linkul „Adăugați resurse” sub fila „Adăugări” din panoul de control HostPapa. Există un cost suplimentar pentru anumite produse pe care va trebui să le luați în considerare. Dacă trebuie să downgradezi, poți parcurge și ruta, mai ales dacă plătești pentru produsele pe care nu le folosești.

Ce înseamnă OHWM?

OHWM este un acronim pentru optimizat gazduire pentru WordPress. Este un serviciu de găzduire WordPress gestionat prin HostPapa. Este ideal pentru optimizarea experienței WordPress și oferă produse rapide și sigure. Este o modalitate excelentă de a folosi WordPress pentru orice platformă de blog.

Ce este ManageWP?

ManageWP este un program folosit de HostPapa care permite utilizatorului să acceseze mai multe site-uri WordPress. Puteți accesa programul de pe Panoul de control sau de pe site-ul ManageWP. Există o mulțime de instrumente și funcții pentru a vă îmbunătăți experiența cu WordPress și a aduce mai mult trafic pe site-ul dvs..

Dacă site-ul meu web se reduce, contul meu va fi mutat pe un alt server?

Dacă un server este dezactivat, HostPapa va acționa pentru ca serverul să funcționeze cât mai curând posibil. Este rar ca serverele să coboare, iar mutarea site-ului dvs. pe un alt server va dura de fapt mai mult decât dacă ar fi să așteptați pur și simplu să restaurăm serverul. În plus, dacă un server este întreținut, ar fi imposibil să accesăm site-ul dvs. pentru a-l muta pe un alt server. În timp ce HostPapa își cere scuze pentru neplăceri, nu ar fi mai ușor sau mai rapid să vă mutați site-ul pe un alt server în timp util.

Când sunt programate actualizările de regulă?

Când este programată o actualizare, HostPapa va trimite notificări prin e-mail fiecărui client. În timpul zilei pot apărea situații de urgență, care vor opri serverele. HostPapa va funcționa rapid și eficient pentru a asigura întreținerea serverelor. HostPapa are în vedere cantitatea de trafic potențial pentru a se asigura că nu va inhiba numărul maxim de consumatori pe niciun site web.

Ce este un arbore de reconstruire?

Un arbore de reconstruire este un server de gazdă web partajat care conține milioane de fișiere diferite. Când există un volum mare de trafic către un server comun, corupția poate apărea pe site. Verificarea arborelui sau a sistemelor de fișiere pentru reconstruire rezolvă corupția, iar acest proces poate dura oriunde de la una la patru ore. În anumite cazuri, este posibil ca sistemul să dureze până la opt.

Mai multe pe HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map