Recenzii Hostwinds mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bine este gazduirea Hostwinds?


A se vedea Recenzii pentru gazdele site-ului oficial 2.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (9 voturi) Pro

 1. Oferiți prețuri excelente
 2. Oferiți funcții excelente
 3. Oferiți opțiuni de găzduire la toate nivelurile
 4. Garanție de înapoiere de 60 de zile
 5. Gazduire din SUA & A sustine

Contra

 1. Lipsa de găzduire WordPress gestionată
 2. Număr limitat de planuri de server dedicate
 3. Termenii de serviciu nu erau foarte clari

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Revizuirea noastră oficială de găzduire a programelor web

Hostwinds este o companie de găzduire din SUA care pare a fi puțin mai mare decât restul. În afară de câteva mere proaste care postează câteva reclamații proaste despre găzduirea Hostwinds, au multe lucruri bune pentru ei, ceea ce îi face un jucător puternic în industrie.

Cele mai bune caracteristici de găzduire de tip Hostwinds

În primul rând, să vorbim despre cele mai bune caracteristici ale Hostwinds. Acestea au fost cele mai bune lucruri pe care le-am găsit plăcute despre Hostwinds.

Prețuri excelente

Hostwinds are prețuri excelente. Începând cu 2016, planul lor de găzduire cel mai ieftin începe de la 3,50 USD pe lună. Se urcă de acolo, oferind găzduire de afaceri și revânzare de găzduire. Au câteva planuri unice de găzduire. Au un VPS bugetar pentru 7,50 USD pe lună și au un Minecraft dedicat – ca în jocul video – opțiunea de găzduire, astfel încât jucătorii să poată primi împreună cu prietenii și să joace jocuri.

Multe caracteristici excelente

Specificațiile hardware nu sunt la fel de performanțe pe cât te-ai putea aștepta să fie, dar ele compensează cu un preț mai mic. Printre caracteristicile lor, vă puteți aștepta să găsiți:

 • opțiuni de configurare instantanee
 • migrație gratuită
 • conturi FTP nelimitate
 • conturi de e-mail nelimitate
 • subdomenii nelimitate
 • conturi nelimitate MySQL
 • lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc

Asociați toate acestea cu opțiunea de a vă îmbunătăți rapid și ușor hardware-ul și aveți un player solid în domeniul furnizorilor de găzduire web.

Opțiuni de găzduire la toate nivelurile

La suprafață, se pare că Hostwinds are o mare varietate de opțiuni de găzduire – și le fac, dar nu atât de multe pe cât ne-am dori să le vedem. Au partajat hosting, VPS hosting, opțiuni dedicate serverului și chiar o opțiune server cloud. Cele mai multe dintre acestea au niveluri diferite – au chiar și o opțiune VPS bugetară. Singurul lucru care este cu adevărat unic este serverul lor Minecraft.

Garanție de înapoiere de 60 de zile

În timp ce majoritatea furnizorilor de hosting sunt ocupați care oferă o garanție de returnare de 30 de zile, Hostwinds este ocupată oferind o garanție de returnare de 60 de zile. Acest lucru este dublu față de ceea ce oferă standardul industriei. Nu este sigur dacă aceștia doresc garanția de returnare a banilor sau nu condițiile lor de serviciu, atât de clare pe cât mi-ar fi dorit să fi fost. Ceea ce înseamnă asta este că veți avea o șansă bună de a experimenta cu adevărat serviciul pentru dvs. sau pentru două luni complete pentru a decide dacă acest lucru este potrivit pentru dvs..

Gazduire din SUA

În timp ce multe companii – chiar și în afara industriei de găzduire – sunt ocupate să își externalizeze operațiunile de afaceri peste mări, Hostwinds este în continuare total bazată în SUA. Nu doar își găzduiesc serverele pe solul american, suportul lor este bazat pe SUA. Este o veste bună pentru oricine din SUA care caută o găzduire din SUA.

Asistență din SUA

Tot suportul pentru Hostwinds se bazează chiar aici în Statele Unite. Au un serviciu rapid și eficient 24/7, pe tot parcursul anului. Deși le puteți pune la telefon, puteți trimite și un bilet de asistență. În conformitate cu termenii lor de serviciu, ei vor răspunde la toate biletele de asistență prin e-mail într-o oră. Experiența noastră spune că vor răspunde la bilete de e-mail în 15 minute.

Dezavantajele gazdelor Hostwinds

Nu tot ceea ce strălucește este aur și asta ne include în industria de gazduire. Iată dezavantajele găzduirii Hostwinds.

Lipsa de găzduire WordPress gestionată

Ați crede că, cu tot ceea ce oferă Hostwinds, pe care le vor oferi găzduire WordPress gestionată. Există diferite statistici în jurul internetului despre cât de mult utilizează WordPress, dar este o bucată semnificativă. S-ar servi bine celor de la Hostwind dacă ar oferi acest lucru.

Număr limitat de planuri de server dedicate

Hostwinds oferă mai multe tipuri diferite de planuri de găzduire – partajate, VPS, dedicate și Minecraft. Unele dintre acestea au chiar și opțiuni de reducere. Cu toate acestea, nu oferă foarte multe opțiuni atunci când vine vorba de unele dintre aceste planuri. Planul lor dedicat de server are o singură opțiune. Planul lor VPS are două – unul obișnuit și îl reduce. Dacă vor oferi un singur tip de plan, atunci își pot permite să furnizeze diferite niveluri ale planului – ceea ce Hostwinds nu face.

Termenii de serviciu nu erau foarte clari

M-am uitat în termenii serviciului și nu mi-a plăcut ce am văzut. Există multe taxe ascunse pe care le aplică unor persoane care nu sunt clar definite, cum ar fi reîncărcările serverului și reîncărcările sistemului de operare. Există multe cazuri în care folosesc un limbaj deschis, ceea ce lasă lucrurile în aer pentru interpretare. Acest lucru le poate permite legal să facă ceea ce își doresc, indiferent de ce spun Termenii și condițiile.

Linia de jos

Hostwinds merge foarte mult pentru ei. Par a fi scalabile, au spațiu și bandă de disc nelimitate, e-mail nelimitat și conturi FTP și multe altele. Nu există o mulțime de reclamații care plutesc pe Internet cu privire la modul în care își desfășoară activitatea. Există unele, dar par a fi puține și departe. Se pare că nu au un serviciu slab pentru clienți, care a fost aceeași experiență cu noi. În total, Hostwinds părea să fie un jucător solid ca furnizor de hosting.

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

Mai multe pe Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map