Recenzii IBM Softlayer mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii IBM Softlayer mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii IBM Softlayer mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bun este IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer a fost proiectat ca un site de găzduire pe scară largă de afaceri și este echipat pentru a gestiona mai multe site-uri web simultan. Ne plac cele trei niveluri diferite de pachete disponibile și modul în care acestea descompun pachetele pe baza performanțelor preconizate.


Vezi site-ul oficial Recenzii IBM Softlayer 3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Centru de asistență cu normă întreagă
 2. Ofera 3 Server Server
 3. Serviciu 100% Optime

Contra

 1. Prețurile de pe site-ul este vag
 2. Nicio ofertă de pachet de bază pentru întreprinderile mici
 3. Recenzii la centrul de asistență neadecvat
 4. Prețurile sunt mult mai mari în comparație cu alte programe de găzduire

Support2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 Platforma de găzduire IBM Softlayer a fost fondată în 2005. Acest sistem de găzduire bazat pe cloud, bazat pe cloud, bogat în caracteristici și flexibil și oferă multe variații diferite ale produsului lor pentru a-l adapta la o nevoile specifice ale companiei.

Cine ar trebui să utilizeze IBM Softlayer

IBM Softlayer a fost proiectat ca un site de găzduire pe scară largă de afaceri și este echipat pentru a gestiona mai multe site-uri web simultan. Deși acest stil de găzduire nu este ideal pentru site-ul individual sau blogger, o companie cu cinci sau șase site-uri diferite ar beneficia de acest model de găzduire.

Caracteristici

Lista de funcții pentru softul IBM Softlayer este practic interminabilă. Cu toate acestea, majoritatea recenziilor ajung la aceeași concluzie: cea mai bună caracteristică despre IBM Softlayer este că oferă dezvoltatorilor un control complet asupra rețelei. Utilizatorii au control automat asupra cablurilor Ethernet, a comenzilor de priză și a modificărilor panourilor de control cu ​​o interacțiune minimă cu echipa tehnică.

Funcțiile suplimentare de care se laudă IBM Softlayer sunt un acord de nivel de serviciu 100% uptime (SLA) și un control complet al serviciilor prin interfața de programare a aplicației (API). În plus, cu 17 locații geografice și un centru de asistență full-time, veți avea întotdeauna pe cineva la apel și gata să vă ajute, în cazul în care se întâmplă ceva.

Ce tip de server este potrivit pentru dvs.?

IBM Softlayer vine în trei opțiuni de server diferite: servere dedicate, CloudLayers și Servere gestionate. Tipul de server pe care îl căutați depinde de ce scop îl aveți pentru server.

Serverele dedicate sunt destinate celor care doresc să-și gestioneze propriile servere, în special pentru proprietarii de afaceri de dimensiuni medii, până la nivelul întreprinderii. Opțiunea dedicată de server vine într-o mare varietate, de la procesoare individuale până la nucleu hexagonal masiv, are conectivitate server la server și memorie de acces aleatoriu (RAM) de până la 32 GB DDR3 și chiar alegerea dvs. de sisteme de operare.

Serverul CloudLayer este perfect pentru cineva care dorește multă flexibilitate într-un server. CloudLayer funcționează cu prețuri orare sau lunare, fără contracte, se desfășoară în cinci minute și este cunoscut pentru a fi cel mai personalizabil plan dintre cele trei. Planurile variază, dar sunt disponibile opțiuni de până la 16 nuclee, 64 GB RAM cu hard disk de 250 GB, cu condiția să fie ales serverul Bare Metal.

Serverele gestionate sunt concepute pentru cei care nu doresc să-și gestioneze serverul, de unde și numele. Serverele gestionate sunt perfecte pentru întreprinderile care trebuie să găzduiască mai multe site-uri web, dar nu doresc să țină pasul cu actualizările și monitorizarea serverului. Timpurile de implementare pentru aceste servere sunt mai mici de o zi, iar contractele lunare sunt disponibile. În plus, această opțiune oferă soluții de server complet personalizate pentru afacerea dvs., precum și backup-uri zilnice și măsuri avansate de securitate implementate.

Pro-uri

 • Cei mai mulți dintre recenzori adoră cât de personalizabil poate fi fiecare plan
 • Toate serverele sunt flexibile și vin cu diferite modificări, astfel încât să vă puteți adapta planul la afacerile dvs.
 • 17 locații geografice din întreaga lume (Punctul de prezență)
 • Centrul de asistență cu normă întreagă
 • Trei planuri diferite acoperă trei tipuri diferite de servere, toate servind scopuri diferite
 • Optime de rang înalt, susținut de un acord de nivel de serviciu 100% uptime (SLA)

Contra

 • Prețurile de pe site-ul web sunt vagi; este greu să înțelegi pentru ce plătești
 • Unele caracteristici populare care se așteaptă să facă parte din pachet costă suplimentar
 • Deși IBM Softlayer a fost cunoscută pentru serviciile sale pentru clienți exemplare în trecut, recenzii mai recente sugerează că centrul de asistență este cel mai bine lipsit de claritate.
 • Nu există pachete reale „de bază”, acest sistem de găzduire nu este conceput pentru proprietarii de afaceri mici sau persoane fizice
 • Prețul acestui software de găzduire este mare în comparație cu alte programe de găzduire
 • Unii utilizatori se confruntă cu perioade mai reduse de transformare a biletelor create (ore în loc de cele douăzeci de minute publicitate)

Linia de jos

IBM Softlayer este bogat în caracteristici și vine foarte personalizabil de la memorie, memorie RAM, viteze de procesare și implementare, IBM Softlayer are ceva pentru toată lumea. Ne plac cele trei niveluri diferite de pachete disponibile și modul în care acestea descompun pachetele pe baza performanțelor preconizate. În plus, IBM se mândrește cu un centru de asistență la nivel mondial și spune că toate biletele vor fi adresate în douăzeci de minute.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, recenzorii au cunoscut o întârziere în serviciul clienților; asistența necesită adesea mai mult de o zi pentru a rezolva o problemă. Un alt punct de durere comun este costul serviciilor – planul de afaceri a fost conceput cu siguranță pentru întreprinderile medii-mari consacrate.

În total, IBM Softlayer este o alegere de top pentru întreprinderile mijlocii și mari. Acest software de găzduire își va adapta serviciile pentru a se potrivi nevoilor afacerii în funcție de viteză, restricții de timp, memorie necesară și conectivitate. Va fi scump, dar va fi personalizat și controlabil.

Vezi site-ul oficial

Întrebări și răspunsuri softlayer IBM

În lumea conectată de astăzi, nimic nu este mai important decât să ai o rețea puternică pentru a-ți menține afacerea. Întrucât, pe vremuri, însemna crearea și construirea infrastructurii pentru a avea birouri diferite să discute între ele, în zilele noastre puteți avea grijă de tot ce este în cloud. Fiind mai rapid, mai ieftin și necesitând mai puțin întreținere, rețeaua bazată pe cloud este valul viitorului și nu prezintă semne de încetinire..

Deoarece hostingul cloud devine rapid norma, din ce în ce mai multe companii oferă soluții pentru întreprinderile care doresc viteză, conectivitate și securitate la îndemâna lor. O astfel de metodă este programul SoftLayer de la IBM, care poate oferi întreprinderilor mari și mici toate nevoile de rețea.

De peste un deceniu complet, SoftLayer a făcut lucrurile mai ușoare pentru întreprinderi, dar în ultima vreme, devine tot mai mainstream, deoarece IBM crește cantitatea de soluții pe care SoftLayer le poate oferi. Ca atare, mai multe companii caută acest program pentru a se potrivi nevoilor lor.

Dacă vă interesează SoftLayer, vă veți întreba dacă este o investiție solidă. Din acest motiv, am compilat o listă cuprinzătoare de întrebări și răspunsuri legate de software, astfel încât să puteți decide singuri.

Cele mai frecvente întrebări despre IBM SoftLayer

Cât de ușor este să configurați?

SoftLayer este unul dintre cele mai ușoare programe de configurat. Dacă aveți nevoie de o rețea cloud rapidă și ușoară, puteți fi în funcțiune în câteva minute. Dacă doriți ceva mai integrat, cum ar fi un server gestionat, atunci puteți avea totul configurat într-o singură zi lucrătoare.

Cu toate acestea, cu toate acestea, va trebui să investiți mai mult timp pentru alte programe și suplimente dacă doriți. Deși procesul nu este complicat, acesta poate necesita mai mult timp în funcție de sistemele pe care doriți să le adăugați și câte. Pachetul de bază este extrem de simplu de instalat, dar alte programe vor dura puțin mai mult.

Ce fel de sistem de asistență este disponibil cu SoftLayer?

Unul dintre cele mai bune lucruri pentru SoftLayer este nivelul superior de asistență pentru clienți. O parte din ceea ce face acest program atât de eficient este că aveți membri și tehnicieni de serviciu, care pot rezolva orice problemă pe care o puteți avea cât mai curând posibil.

SoftLayer vine și cu un program de suport propriu, numit KnowledgeLayer. Acest sistem are o gamă completă de instrumente pe care le puteți utiliza pe cont propriu pentru a remedia orice probleme tehnice cu software-ul, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă puteți ocupa de cele mai multe probleme din interior. KnowledgeLayer are de asemenea un forum în care puteți rezolva multe probleme care pot apărea.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, puteți contacta echipa de asistență a SoftLayer oricând, douăzeci și patru de ore pe zi. Biletele răspund în termen de o zi, iar centrul de apel răspunde imediat pentru ajutor de urgență. Nu ești niciodată departe de a primi ajutor cu SoftLayer.

Este softlayer complet redundant?

O parte din motivul pentru care rețeaua bazată pe cloud devine atât de populară este faptul că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea rețelei. Cu sisteme vechi de sârmă de cupru, dacă un modem sau un server încetează să funcționeze, ar putea strica întreaga rețea.

Cu SoftLayer, nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru probleme legate de conexiunea la rețea, deoarece are o redundanță completă încorporată. De fapt, software-ul poate garanta un acord de nivel de serviciu 100%, astfel încât să vă puteți opera afacerea în liniște. Cu o gamă vastă de puncte de prezență, îți poți menține activitatea și să funcționezi toată ziua fără întrerupere.

Ce caracteristici pot fi făcute fără suport tehnic?

Deși echipa de asistență a SoftLayer este excepțională, nu doriți să le solicitați pentru fiecare problemă apărută. Din fericire, software-ul vine cu multe instrumente automate care vă permit să aveți grijă de problemele din casă, fără a fi nevoie să vă plictisiți deloc de asistența tehnică..

Folosind instrumentele SoftLayer, puteți reporni serverele, reîncărcați sistemele de operare și aveți grijă de multe alte aspecte ale serviciilor incluse în KnowledgeLayer.

Cu ce ​​sistem de operare funcționează?

Un alt motiv excelent pentru a utiliza soluții bazate pe cloud este că pot fi aplicabile pe mai multe platforme diferite. În acest fel, nu trebuie să fiți conectat fizic la liniile de rețea pentru a vorbi la diverse birouri și, dacă aveți diferite sisteme de operare, puteți comunica în continuare fără probleme.

SoftLayer nu este diferit și poate fi instalat pe dispozitivele Windows, Mac sau Linux. Puteți alege orice sistem de operare care funcționează cel mai bine pentru dvs., făcând SoftLayer la fel de versatil pe cât este de valoros.

Care sunt viteza Uplink? Ce zici de traficul de ieșire?

Când vine vorba de menținerea operațiunilor de afaceri, doriți să vă asigurați că aveți o conexiune fiabilă și rapidă. Nu doriți să așteptați pentru totdeauna pentru a procesa orice fel de acțiune prin rețea, motiv pentru care aveți nevoie de viteze mari de legătură în sus și trafic de ieșire.

Cu SoftLayer, puteți obține până la 100 Mbps viteze pe legătură ascendentă, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a desfășura afaceri rapid și eficient. În ceea ce privește traficul de ieșire, software-ul permite până la cinci terabyți de trafic, ceea ce este suficient pentru majoritatea întreprinderilor.

În ceea ce privește memoria RAM, SoftLayer vine cu 32 GB RAM DDR3, în funcție de pachetul pe care îl alegeți.

Vă puteți actualiza serviciile odată instalate?

Pentru unele întreprinderi, este posibil să aveți nevoie doar de un pachet de bază pentru ca lucrătorii și birourile dvs. să fie sincronizate între ele. Cu toate acestea, dacă decideți să vă extindeți afacerea, atunci veți dori invariabil să vă actualizați serviciile și soluțiile, ceea ce înseamnă că doriți să adăugați la rețeaua dvs. existentă.

Cu SoftLayer, acestea facilitează adăugarea serviciilor indiferent de nivelul la care vă aflați, ceea ce înseamnă că pe măsură ce afacerea dvs. are nevoie să se extindă, la fel și rețeaua dvs. bazată pe cloud. Este extrem de ușor de actualizat, tot ce trebuie să faceți este să contactați asistența clienților pentru a face acest lucru.

Este scalabil SoftLayer?

În același mod în care veți dori să actualizați numărul de servicii pe care îl aveți, celălalt lucru important este capacitatea de a dimensiona totul, dacă este necesar. Astăzi, este posibil să aveți doar două birouri care trebuie să se conecteze, iar mâine veți avea o duzină. Dacă rețeaua dvs. nu poate fi scalabilă, nu veți putea extinde afacerea în mod eficient.

Din fericire, SoftLayer nu a făcut niciodată mai ușor să vă extindeți soluțiile de rețea, ceea ce înseamnă că, indiferent de câte puncte aveți nevoie, acestea pot face acest lucru. Indiferent dacă aveți o duzină de birouri sau o sută răspândite pe tot globul, SoftLayer este complet scalabil pe măsură ce aveți nevoie.

Poți avea o rețea hibridă cu SoftLayer?

A avea opțiuni pentru rețeaua dvs. este esențial pentru a avea o afacere perfectă. Deși sistemele cloud sunt cu siguranță mai populare în aceste zile, uneori trebuie să vă conectați la o rețea standard de sârmă de cupru pentru anumite puncte de rețea.

SoftLayer vă oferă posibilitatea de a avea o rețea hibridă integrându-vă perfect cu serverele și modulele fizice, oferindu-vă un control total indiferent de locul în care trebuie să vă conectați.

Ce fel de servere cloud sunt disponibile?

Cu SoftLayer, aveți trei opțiuni principale pentru serverele cloud. De fapt, soluțiile cloud de bază sunt furnizate printr-o divizie a SoftLayer, numită CloudLayer. Acest program este ușor de implementat și oferă soluții imediate în câteva minute. Opțiunile de server disponibile sunt publice, private și metalul gol. Iată defalcarea fiecăruia în ceea ce privește opțiunile de stocare și încărcare.

 • Servere publice: maxim opt nuclee, 8 GB RAM și 100 GB stocare
 • Servere private: maxim opt nuclee, 32 GB RAM și 100 GB stocare
 • Bare Metal: maxim 16 nuclee, 64 GB RAM și 250 GB stocare
SoftLayer are disponibile servere gestionate?

Dacă preferați să vă gestionați rețeaua de către o terță parte, atunci aveți această opțiune cu SoftLayer. În acest caz, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la gestionarea sistemului dvs. sau la problemele care apar. În schimb, echipa tehnică a SoftLayer se va ocupa de toate detaliile și problemele de administrare zilnice care pot apărea.

Deoarece este mai integrat decât o rețea cloud standard, serverele gestionate pot dura până la o zi instalarea și necesită un contract lunar pentru a menține.

Ce caracteristici vin cu serverele gestionate?

O parte din motivul de a utiliza un server gestionat este faptul că îți ia multă povară din umeri, astfel încât să te poți concentra mai mult pe administrarea afacerii tale. Pentru companiile mici, un server gestionat poate fi o soluție mai bună, chiar dacă poate costa un pic mai mult. Unele dintre caracteristicile evidențiate care vin cu un server gestionat includ:

 • Soluții complet personalizabile
 • Copii de rezervă zilnice
 • Monitorizare completă și completă
 • Măsuri avansate de securitate
 • Interfețe separate pentru rețele publice sau private
 • Rack dedicat virtual
 • Copie de rezervă EVault

În general, funcțiile adăugate pe care le obțineți valorează mai mult decât costul suplimentar, iar dacă nu aveți în prezent o echipă IT proprie, atunci aceasta poate oferi multe alte opțiuni care altfel nu vă vor fi disponibile.

Trebuie să semnați un contract pentru a utiliza SoftLayer?

Un alt avantaj fantastic în utilizarea rețelelor bazate pe cloud este că nu trebuie să vă bazați pe un furnizor de servicii pentru a vă ocupa de toate. În acest fel, dacă nu sunteți nemulțumit de serviciul dvs., puteți trece la un furnizor diferit, care gestionează lucrurile într-un mod care să se potrivească nevoilor dvs..

Cu SoftLayer, nu sunteți obligat să vă înscrieți pentru contracte lungi. Deși serviciul și funcțiile furnizate sunt mai mult decât demne de o afacere pe mai mulți ani, puteți pur și simplu să vă înscrieți la planuri lunare, permițându-vă să anulați serviciul dacă nu sunteți mulțumit în orice moment..

Ce opțiuni de stocare sunt disponibile?

Pentru ca rețeaua completă bazată pe cloud să funcționeze, trebuie să puteți stoca fișiere și date în cloud, astfel încât să poată fi accesat de diferite puncte, simultan, dacă este necesar. În loc să trimiteți informații de fiecare dată când aveți nevoie de cineva care să o privească, puteți doar să o încărcați în cloud și să le puteți deschide de la distanță. Cu SoftLayer, aveți cinci opțiuni de stocare diferite: blocarea stocării, stocarea fișierelor, stocarea obiectelor, backupul și serverele de stocare în masă.

 • Blocare stocare: dacă trebuie să stocați colecții mari de date, doriți să le puteți încărca pe toate simultan, mai degrabă decât în ​​bucăți. Această opțiune de stocare vă permite să vă personalizați nevoile și să încărcați până la douăsprezece TB simultan.
 • Stocarea fișierelor: pentru cantități mai mici de date, cum ar fi fișiere și foldere, puteți utiliza sistemul integrat de stocare a fișierelor SoftLayer. Puteți personaliza cantitatea de spațiu de care aveți nevoie între 20 GB și 12 TB.
 • Depozitare obiect: dacă aveți o mulțime de date aleatorii care trebuie organizate și colectate, SoftLayer are un program care vă va ajuta să păstrați totul împreună și să fie bine păstrate. Sistemul este de asemenea scalabil, astfel încât să aveți grijă de cantități masive de date libere.
 • Backup: pentru ca o afacere să funcționeze, totul trebuie să fie susținut cât mai mult posibil. Cu SoftLayer, puteți avea un sistem de rezervă integrat care va stoca automat datele sau vă va permite să faceți manual. Personalizați spațiul de rezervă pentru a vă potrivi nevoile. Partea cea mai bună este că datele sunt criptate, astfel încât să puteți stoca date sensibile, dacă este necesar.
 • Servere de stocare în masă: pentru cei care doresc să-și integreze propriile dispozitive de stocare în masă, SoftLayer vă permite să creați o soluție SAN sau NAS proprie folosind serverele pe care le alegeți. Această rețea poate fi, de asemenea, criptată pentru o mai bună securitate.
Ce opțiuni de securitate sunt disponibile?

Ori de câte ori aveți de-a face cu rețele bazate pe cloud, securitatea este întotdeauna o preocupare critică. Deoarece este posibil să trimiteți date sensibile pe mai multe puncte deschise, doriți să vă asigurați că nu există potențialul ca aceste date să fie confiscate sau corupte în tranzit. Din acest motiv, SoftLayer are mai multe opțiuni de securitate pentru afacerea dvs..

 • Software de securitate: SoftLayer are un sistem de securitate proprietar care vă va ajuta să vă protejați serverele fizice, precum și programul însuși de intruziuni exterioare.
 • Firewall-uri: pentru o mai bună protecție de securitate, SoftLayer vă permite să configurați firewall-uri pentru a vă proteja datele după cum considerați de cuviință.
 • Certificare SSL: de cele mai multe ori, securitatea este necesară în timpul transmiterii datelor, nu când sunt deja stocate. Pentru a vă proteja datele, SoftLayer vine cu Secure Socket Layer Certification, care vă asigură că toate datele se deplasează în siguranță în rețea.
 • Conformitate: noi amenințări apar în fiecare zi și trebuie să fiți la curent. SoftLayer are o echipă de experți în securitate care află care sunt aceste amenințări și implementează soluții de protecție împotriva lor.

Mai multe pe Softlayer.com

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector