Recenzii InMotion: Cel mai bun pentru WordPress, VPS, Business? Mai 2020

Recenzii InMotion: Cel mai bun pentru WordPress, VPS, Business? Mai 2020

Recenzii InMotion: Cel mai bun pentru WordPress, VPS, Business? Mai 2020

Contents

Ce este Gazduirea InMotion?

InMotion este o companie de găzduire web cu sediul în Los Angeles, care se află în jurul anului 2001. Găzduiesc peste 300.000 de domenii din întreaga lume și dețin un al doilea centru de date în Virginia Beach. O soluție finală ușor mai mare de găzduire care comercializează în mare măsură serviciile de asistență pentru clienți și design web, clienții InMotion sunt adesea cei corporativi care utilizează la scară largă utilizarea VPS-urilor și serviciilor dedicate pentru server. De asemenea, compania deține o gazdă mai centrată pentru blogger și mici, numită WebHostingHub.


Cât de bune sunt planurile InMotion?

InMotion strălucește în patru dintre categoriile principale pe care le căutăm într-o companie bună de găzduire: serviciul pentru clienți, viteza, securitatea datelor și timpul de funcționare. Acestea sunt cu adevărat fiabile, accesibile și vor restabili backup-urile regulate pe care le fac pe site-ul dvs. fără taxă suplimentară. Există însă câteva dezavantaje notabile, cum ar fi timpul de activare lent și planurile de prețuri înșelătoare, care ar putea fi suficiente pentru a le trece.

Mai multe despre InMotionHosting.com Recenzii InMotion 3.7 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro

 1. Viteza rapida & Optime de încredere
 2. Backup-uri regulate de date & Restaurare gratuită
 3. Viteza de transfer rapid
 4. WordPress ușor & cPanel Integrare
 5. Suport de Notch de top

Contra

 1. Limite vagi de întrerupere
 2. Gazduire pe domenii limitate
 3. Perioada de activare lentă a site-ului
 4. Structura de confuzie a prețurilor

SummaryInMotion are multe pentru ei, mai ales dacă ești o afacere de comerț electronic care caută fiabilitate de la gazda ta web. Ei funcționează solid în viteză, uptime, suport și securitate. Atenție însă la limitările de date și lipsa de transparență a prețurilor. De asemenea, fii pregătit să aștepți la crearea site-ului tău. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Revizuirea noastră oficială de gazduire InMotion

InMotion este o companie de găzduire din SUA, cu apel cu adevărat bi-costier, cu centre de găzduire de date atât în ​​California, cât și în Virginia. Înființată în 2001, InMotion are o reputație îndelungată de a oferi opțiuni de găzduire specifice afacerilor pentru întreprinderile de toate dimensiunile, oferind chiar și planuri personalizate și specifice pentru conturi de afaceri mai mari.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii InMotion

Cu un punct de pornire modest al prețului și o mulțime de funcții care concurează cu alte servicii de hosting partajat la un preț mai ridicat, InMotion are multe de oferit utilizatorilor de afaceri în căutare de găzduire web accesibilă și puternică. Iată câteva dintre motivele pentru care le-am recomanda:

SSD Data Gazduire

În general, o mare parte din lumea tehnologiei se schimbă pe hard disk-uri de la Solid State de la HDD-urile mai vechi, iar InMotion a adoptat capacitatea SSD completă pentru găzduirea lor de date. Conform afirmațiilor de pe site-ul lor web, găzduirea SSD oferă de până la 20 de ori viteza de transfer a găzduirii regulate HDD. Și deși este aproape imposibil să se efectueze un test izolat care să le compare pe cele două, deoarece InMotion nu oferă nicio date de găzduire de date HDD pentru referință, este sigur să spunem că tehnologia SSD este mai rapidă și este viitorul stocării datelor în aproximativ fiecare domeniu.

Integrare ușoară în WordPress

Pentru mulți proprietari de întreprinderi mici care doresc să construiască un site web complet operațional ieftin, WordPress servește ca o platformă excelentă, cu o funcționalitate versatilă și un potențial aproape nelimitat de design web. Și InMotion se adresează utilizatorului WordPress în mod special, incluzând o funcție de instalare cu un singur clic pentru a-ți face site-ul wordpress rapid și ușor pe serverele lor. În plus față de instalarea ușoară, InMotion are și un număr foarte mare de tutoriale WordPress pe site-ul lor pentru a ajuta proprietarii de afaceri fără prea multă experiență de proiectare web să obțină cel mai mult din platformă. Reprezentanții lor de servicii pentru clienți cunosc informațiile și avantajele WordPress, de aceea, chiar vă pot ajuta cu orice probleme pe care le aveți, care nu au legătură specială cu găzduirea. Acest lucru ne aduce la punctul nostru următor.

Serviciul clienți InMotion este super de încredere

InMotion aduce un punct de a evidenția clienții și asistența tehnică de pe site-ul lor, susținând că fiecare dintre reprezentanții lor de asistență are o medie de 4 ani de experiență în industria de gazduire web. Fiecare dintre managerii lor are, de asemenea, o medie de 10 ani de experiență în ceea ce privește găzduirea web, ceea ce înseamnă că atunci când apelați la ajutor, ar trebui să obțineți pe cineva care știe ce fac în celălalt capăt al liniei. În plus, InMotion oferă programe de pregătire internă riguroase întregului personal de asistență pentru a garanta calitatea asistenței. La toate acestea se adaugă timpii de asistență rapidă și o echipă de asistență cunoscută, care sunt caracteristici incredibil de utile pentru proprietarii de afaceri. În plus, puteți ajunge la ele prin intermediul multor suporturi diferite 24x7x365: asistență telefonică, chat în direct, ticketing prin e-mail și forumuri de ajutor pentru utilizatori (care sunt foarte cuprinzătoare). Câteva companii mari de găzduire, cu un alt sprijin fantastic, se încadrează în aceste domenii. De exemplu, Dreamhost nu are o linie de asistență telefonică, iar gurus-urile WordPress de la Flywheel funcționează doar orele de lucru obișnuite.

Uptime excelentă și performanță de încărcare a paginii

Toate caracteristicile distractive și asistența utilă nu contează cu adevărat dacă site-ul dvs. se gâdilă pentru a se încărca sau este în mod constant în jos. InMotion Gazduire nu scapă în aceste domenii cheie, menținând un record excelent de 99,96% uptime și viteze de încărcare a paginilor care sunt cu cel puțin o treime mai rapide decât media. Le-am recomanda doar pe baza fiabilității lor.

Copii de rezervă automate & Restaurare gratuită

Majoritatea opțiunilor de găzduire partajate efectuează un fel de copii de rezervă obișnuite, dar multe vă vor percepe un cost suplimentar pentru a le restaura. HostGator, de exemplu, face backup pentru site-ul dvs. o dată pe săptămână, dar necesită să plătiți 19 dolari pentru a recupera cea mai recentă copie de rezervă. Cu InMotion, puteți avea liniște sufletească știind că restaurarea site-ului dvs. nu costă suplimentar. Cea mai mică captură de aici este că nu fac copii de rezervă cu fișiere mai mari de 10 MB, așa că va trebui să stocați filmele de lungime lungime de lungime în altă parte. Vom discuta acest dezavantaj, dacă îl considerați ca atare, în secțiunea următoare.

Freebies & Alte atingeri frumoase

Există, de asemenea, o mulțime de lucruri mici despre InMotion. Acestea includ un plugin gratuit Sucuri cu planul dvs. de găzduire, care este o companie de securitate destul de fabuloasă, care elimină malware și scanează vulnerabilitățile de securitate de pe site-ul dvs. Acestea integrează cPanel în tabloul de bord, deci nu trebuie să aveți mai multe conectări. Scala până la un VPS sau un server dedicat este destul de perfectă. Aceștia depun eforturi mari pentru a reduce consumul de energie și sunt mândri să depună reclamații la primul centru de date verzi din Los Angeles. Acestea arunca un nume de domeniu gratuit cu înscriere. Cuplarea acestor atingeri frumoase cu fiabilitatea lor de top le face ușor de recomandat.

Dezavantajele gazduirii InMotion

În ciuda tuturor acestor caracteristici fiabile, InMotion are câteva dezavantaje care necesită atenție. Le-am recomanda în continuare multora, dar câteva dintre aceste contra pot face diferența pentru unii.

Limite vagi de întrerupere

InMotion oferă stocare nelimitată de disc și alocare a lățimii de bandă pentru utilizatorii lor, dar cu o atenționare importantă: toată utilizarea trebuie să fie în concordanță cu „tiparele normale de utilizare”. Acestea interzic cu strictețe orice activitate care duce la „utilizarea excesivă”, dar nu fac o treabă foarte bună în a defini la ce înseamnă utilizarea excesivă și regulată în raport cu serverele lor. Unii utilizatori s-au arătat că nu au mai acceptat serviciile de găzduire, cu mici explicații decât faptul că s-au implicat într-un comportament de „utilizare excesivă”, dar fără o definiție strictă a ceea ce înseamnă, ar putea fi greu de evitat o posibilă pierdere a serviciului.

În unele cazuri, limitele de utilizare sunt foarte clar delimitate, precum și perfect rezonabile. De exemplu, numai fișierele mai mici de 10 MB vor fi salvate, iar restaurările sunt gratuite, atâta timp cât nu depășiți 3 restaurări pe an. Dar, din păcate, în cazul lățimii de bandă, poate fi dificil să măsurați exact ceea ce constituie o utilizare excesivă.

Gazduire pe domenii limitate

În zilele noastre, găzduirea nelimitată de domenii pe un cont partajat devine din ce în ce mai standard, dar InMotion pune în continuare limită strictă asupra numărului de domenii pe care fiecare utilizator le poate găzdui. Pentru planul de lansare de bază, utilizatorii pot găzdui numai până la două nume de domeniu. Pentru planul Pro cu cel mai mare preț, utilizatorii pot găzdui până la 25 de domenii. Mulți utilizatori nu vor avea nicio problemă cu aceste limite, deoarece proprietarii de întreprinderi mici vor avea de obicei nevoie de unul sau două nume de domeniu pentru scopurile lor. Cu toate acestea, faptul că InMotion are limite atât de stricte în ceea ce privește găzduirea domeniilor, deoarece industria se îndreaptă către modele mai nelimitate este un dezavantaj cert pentru unii webmasteri.

Lent pentru a activa după bord

După ce v-ați înscris cu InMotion, acestea necesită verificarea telefonului și, în unele cazuri, un ID foto, înainte ca site-ul dvs. să intre online. Acest proces poate dura peste 48 de ore uneori, în special pentru clienții aflați în afara SUA Deși nu condamnăm această practică, deoarece adaugă un strat suplimentar de securitate care este complet înțelegător și chiar lăudabil, acest interval de timp poate fi un întreruptor pentru cei care au nevoie să intre online imediat.

Prețul InMotion lipsește transparența, numai facturarea anuală

Prețul scăzut introductiv de 5,99 USD / lună publicizat pe site-ul InMotion se aplică numai dacă plătiți în avans timp de doi ani. Aceasta nu este cea mai proastă ofertă din jur, mai ales dacă considerați că DreamHost vă solicită să plătiți trei ani în avans pentru a obține cea mai bună ofertă, dar totuși se poate simți neplăcut. În plus, spre deosebire de DreamHost, acestea nu oferă niciun plan de facturare lunar. Toate planurile InMotion pentru găzduire partajată trebuie plătite în bucăți de un an.

Linia de jos:

InMotion oferă servicii de gazduire web șlefuite și fiabile, menite să ajute întreprinderile să crească. Le-am recomanda cu ușurință profesioniștilor care doresc ca toate bazele lor să fie acoperite cu mult potențial la scară. Pentru bloggerii care caută ceva flexibil ieftin, s-ar putea să fii mai fericit cu un serviciu precum SiteGround sau cu compania soră a lui InMotion WebHostingHub.

Mai multe pe InMotionHosting.com

InMotion Întrebări și răspunsuri

Cu tehnologia din zilele noastre, serviciile de găzduire web devin rapid mai frecvente ca niciodată. În timp ce, pe vremurile de pe internet, trebuia să te bazezi pe unul sau doi jucători importanți, acum te poți înscrie cu unul dintre zeci de site-uri diferite de găzduire, fiecare cu oferte și stimulente tentante..

Dar de unde știi care dintre ele este cel mai bun? Nu vă puteți petrece tot timpul testând fiecare gazdă pentru a găsi unul care să răspundă nevoilor dvs. și nici nu puteți parcurge internetul pentru a găsi toate recenziile clienților pentru a obține o imagine cuprinzătoare a site-ului în cauză..

Din fericire, însă, de aceea oferim un Q complet&Unul dintre cele mai bine cotate site-uri de hosting online. În acest caz, avem InMotion Hosting, care este o centrală în această industrie și are unul dintre cele mai respectate programe de găzduire pe care le puteți găsi oriunde.

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta, consultați unele dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la InMotion pentru a vedea dacă are tot ceea ce aveți nevoie sau compania dvs. Când vine vorba de găzduire web online, numai cele mai bune vor face, așa că asigurați-vă că veți intra cu ochii deschiși.

Rezumat InMotion

Înainte de a ne cufunda în Q&O sesiune, ar trebui să vă oferim mai întâi informații despre companie. InMotion a fost fondată în 2001, când internetul era încă în adolescență. Ceea ce este deosebit de important pentru această companie de găzduire este faptul că este deținută de angajați, mai degrabă decât o configurație tradițională corporativă. InMotion are două locații principale; unul în LA și celălalt în Virginia Beach, VA. Deoarece au două site-uri, îl poți alege pe cel care este cel mai potrivit pentru tine, în funcție de locul unde se află clienții tăi. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji pentru perioade semnificative de întârziere din cauza faptului că vă aflați într-un alt fus orar.

Întrebări de top cu privire la gazduirea InMotion

Ce sistem de operare folosește InMotion?

Spre deosebire de majoritatea serviciilor de găzduire, InMotion funcționează doar pe Linux, ceea ce înseamnă că, dacă compania dvs. folosește Mac sau Windows, nu puteți utiliza.

Câte planuri de găzduire sunt oferite?

Când vă înscrieți cu InMotion, aveți patru opțiuni diferite dintre care să alegeți.

Gazduire de afaceri: dacă doriți o rețea stabilă și fiabilă pentru afacerea dvs., atunci acesta este pachetul pe care îl aveți. Este puțin de bază, dar are toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a-ți menține compania funcționând fără probleme.

Gazduire VPS: pentru cei care au o afacere mai robustă, care se confruntă cu multă creștere, un plan VPS va fi o opțiune mai bună. Acest plan are mult mai multe instrumente pentru a vă extinde soluțiile de rețea, astfel încât să nu experimentați prea mult în modul de a crește dureri.

Servere dedicate: dacă aveți o afacere on-line imensă, care are mult trafic, veți dori să configurați un server dedicat, astfel încât să puteți promite fiabilitate și conexiuni sigure clienților. InMotion facilitează menținerea unei prezențe mari online.

Gazduire pentru distribuitori: pentru cei care doresc să înceapă propriul site de găzduire, InMotion vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea și vinde domenii altor companii, ceea ce face ușor să vă puneți în funcțiune.

Care este procentul de funcționare al InMotion?

Potrivit site-ului, vă puteți aștepta la o rată de funcționare de 99,99%, garantată. La testarea serviciilor, am constatat că acest lucru a fost destul de precis. InMotion are un personal dedicat, care este acolo 24 de ore din 24, pentru a monitoriza problemele care pot apărea și pentru a le rezolva din zbor. În consecință, obțineți un serviciu rapid, stabil, fără întrerupere.

InMotion este complet redundant?

Ori de câte ori vorbiți despre servicii de găzduire, concedierea este întotdeauna o preocupare majoră. Până la urmă, nu vrei să fii lăsat într-o situație neplăcută, deoarece rețeaua întâmpină probleme. Din fericire, InMotion este fantastic în ceea ce privește construirea în sisteme de siguranță pentru a vă menține site-urile în funcțiune, indiferent de situație. De fapt, toate serverele lor sunt protejate la fiecare 36 de ore pentru siguranță.

Ce fel de asistență oferă InMotion?

Unul dintre domeniile cheie în care prospera InMotion este asistența pentru clienți. Pur și simplu, dacă aveți o problemă, ar trebui să puteți rezolva într-o perioadă relativ scurtă, indiferent cât de mare sau mică este problema. Iată câteva exemple de sisteme de asistență la care vă puteți aștepta cu InMotion.

 • Tutoriale: dacă aveți întrebări sau doriți să rezolvați orice aspect al rețelei dvs., compania oferă numeroase tutoriale aprofundate, astfel încât dvs. sau echipa dvs. IT să vă gestionați sistemul fără a fi necesar să apelați InMotion pentru fiecare problemă.
 • Articole informative: pentru cei care nu sunt la fel de pricepuți din punct de vedere tehnic, InMotion are o bibliotecă de articole informative și utile pe care le puteți naviga pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie într-o postare simplă, ușor de citit.
 • Acces direct: dacă aveți o situație de urgență și aveți nevoie de ceva de care să aveți grijă imediat, InMotion are o echipă de asistență uriașă, pe care o puteți contacta prin e-mail, chat live sau telefonic. Indiferent unde te afli sau ora zilei, poți găsi pe cineva care să te ajute să îți rezolvi problema rapid și fără probleme.
 • Social Media: o altă modalitate de a contacta InMotion pentru sprijin este prin intermediul social media. Deși este de preferat să le contactați prin canale oficiale, puteți vedea în continuare ce au de oferit pe Facebook, Twitter și Google+ în ceea ce privește sfaturi sau răspunsuri la întrebările dvs..
InMotion a mai fost hacked înainte?

Din păcate, în 2011, compania a cunoscut un hack major care a afectat peste 700.000 de utilizatori. Din fericire, însă, problema a fost atenuată de sistemul de securitate al InMotion, iar hackul a fost remediat în câteva ore. De atunci, nu au fost identificate încălcări ale securității sistemului lor.

Ce fel de control oferă InMotion clienților?

Când vă înscrieți la un plan de găzduire, puteți avea acces la Panoul de control Cpanel 11. De acolo, puteți configura conturi de e-mail, date de conectare și configurare FTP, configurarea DNS-ului, jurnalele de domenii și suplimente, precum și aplicații și funcții Google.

În general, puteți gestiona aproape tot ce aveți nevoie cu Panoul de control Cpanel 11, ceea ce face mai ușor să vă ocupați de rețeaua de afaceri și să rămâneți deasupra oricăror probleme care pot apărea.

Ofera InMotion orice supliment exclusiv?

Din fericire, atunci când vă înscrieți la un Plan de găzduire de afaceri, veți primi câteva funcții suplimentare și bonusuri care vă pot ajuta să profitați la maxim rețeaua. În primul rând, primiți o sută de dolari în credite Google Adwords, împreună cu șaptezeci și cinci de dolari de credit pentru Bing și Yahoo! Căutări de asemenea.

În plus, veți primi sistemul proprietar Fantastico, care vă permite să experimentați cu diferite scripturi care vă ajută să vă maximizați potențialul. Scripturile evidențiate includ WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, printre altele. De asemenea, aveți opțiunea de a rula Magneto dacă achiziționați un server dedicat sau un plan de gazduire VPS.

În sfârșit, aveți acces și la constructorul site-ului InMotion, care vă poate ajuta să creați un site web cu aspect profesional, cu șabloane, butoane și orice altceva aveți nevoie pentru a-l face unic și memorabil pentru clienții dvs. Puteți include chiar și animații Flash și soluții de comerț electronic pe site-ul dvs. cu ușurință. Există peste cinci sute de teme și șabloane diferite pe care le poți folosi pentru ca site-ul tău să iasă în evidență de mulțime.

Care este Politica de anulare a InMotion?

Tehnic vorbind, InMotion nu oferă un proces gratuit, ceea ce înseamnă că, dacă vă înscrieți, va trebui să anulați dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu (spre deosebire de a refuza un membru complet înainte de expirarea procesului dvs.).

Acestea fiind spuse, compania oferă o garanție de înapoiere de nouăzeci de zile dacă achiziționați un Plan de clasă de afaceri (minim un an sau doi ani) sau un plan dedicat virtual (minimum șase-douăsprezece luni). Alte pachete au, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, dar va dura doar până la treizeci de zile.

Ca și în cazul altor site-uri de găzduire, nu veți primi taxa de procesare a domeniului și veți putea primi o taxă suplimentară dacă utilizați peste 500 m de lățime de bandă înainte de a anula.

Celălalt lucru de luat în seamă este faptul că compania are o metodă foarte specifică pentru anularea serviciilor. Aceasta înseamnă că nu poți pur și simplu să primești o solicitare cu asistență pentru clienți. În schimb, trebuie să urmați instrucțiunile furnizate pe pagina de anulare pentru a vă asigura că contul dvs. este încheiat corect.

Există costuri sau taxe ascunse?

Din fericire, InMotion are o reputație de integritate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru ca taxele suplimentare să fie incluse în ciclul dvs. de facturare. După ce intri într-un plan, vei plăti aceeași sumă pentru totdeauna (sau până când vor crește prețurile).

Dacă primiți un plan de găzduire, veți obține un domeniu gratuit?

Dacă vă înscrieți cu InMotion și primiți un plan de un an sau doi, atunci veți primi un nume de domeniu gratuit pentru un an.

Ce limbaj de programare folosește InMotion?

Serverele companiei folosesc cele mai recente versiuni de MySQL, Apache și PHP. În plus, pot comunica cu alte programe, cum ar fi Ruby, Perl5 și Python, printre altele. Singura limbă pe care ei nu o vorbesc este Windows, din păcate.

InMotion oferă un plan de afiliere?

Dacă doriți să puteți analiza și urmări datele site-ului dvs. web, puteți achiziționa un plan de afiliere prin intermediul companiei. Puteți obține, de asemenea, pagini de destinație personalizate și comisioane adăugate în plan pentru confortul dvs..

Ce oferă InMotion cu privire la securitate?

Compania are o echipă dedicată de securitate care monitorizează amenințările 24/7. De asemenea, au o echipă de asistență care vă va asigura că contul dvs. este protejat de hackeri și malware. În plus, oferă certificate SSL. Puteți obține SSL partajat sau puteți achiziționa propriul dvs., dacă doriți. În cele din urmă, acestea oferă suport tehnic pentru a vă ajuta să vă asigurați că rețeaua dvs. este cât se poate de sigură.

Ce fel de soluții de comerț electronic sunt oferite?

Puteți alege două opțiuni principale pentru site-urile de comerț electronic. Primul este PrestaShop Hosting, care vă oferă o multitudine de instrumente și funcții pentru a personaliza experiența de cumpărături a afacerii dvs. Există peste 270 de funcții diferite care vă ajută să obțineți la maxim site-ul dvs..

În al doilea rând, InMotion oferă OpenCart Hosting, care este ideal pentru întreprinderile mici care au nevoie de ceva simplu și ușor de configurat. OpenCart este inclus gratuit cu toate planurile de găzduire partajate și poate fi instalat într-un pas pentru confortul dvs..

InMotion oferă Planuri de găzduire educațională?

De fapt, InMotion oferă un serviciu numit Moodle, pe care îl puteți utiliza pentru a configura cursuri online și a gestiona date și servicii educaționale. Puteți crea cursuri, programa evenimente și chiar elevi de clasă, prin intermediul acestui program versatil.

Dacă am deja un site WordPress, îl pot transfera pe InMotion?

Da, compania facilitează transferul materialelor pe care le-ați configurat deja online. Partea cea mai bună este că este foarte ușor de făcut și este liber de a transfera, ceea ce înseamnă că vă puteți consolida prezența online eficient și fără probleme.

InMotion are o mulțime de opțiuni de stocare?

Da, acesta este un alt domeniu în care InMotion excelează. Toate planurile lor de găzduire vin cu un spațiu de disc nelimitat, ceea ce înseamnă că, dacă aveți tone de imagini, logo-uri sau documente pentru site-ul dvs., le puteți încărca fără să vă faceți griji că rămâneți fără spațiu..

Ce opțiuni de plată sunt disponibile?

InMotion este remarcabil de flexibil atunci când vine vorba de plata pentru planul dvs. Puteți utiliza orice card de credit major, PayPal sau chiar cecuri și ordine de bani. Indiferent cum doriți să o configurați, InMotion vă permite să vă gestionați ușor contul.

InMotion are capace de stocare sau lățime de bandă?

Tehnic vorbind, nu. În ceea ce privește derularea unei afaceri, aveți o stocare și o lățime de bandă nelimitate, dar dacă depășiți ceea ce este considerat o valoare „normală”, puteți fi lovit de o suprataxă. Dacă sunteți îngrijorat să treceți, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți și puteți vedea dacă sunteți aproape de a primi taxa suplimentară. Cu toate acestea, în cea mai mare parte, ei nu doresc să abuzați de sistemul dvs. încărcând tone de fișiere și date care nu au legătură cu administrarea unei afaceri.

Mai multe pe InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector