Recenzii InterServer Mai 2020 – Planuri de prețuri și planuri de găzduire

Recenzii InterServer Mai 2020 – Planuri de prețuri și planuri de găzduire

Recenzii InterServer Mai 2020 – Planuri de prețuri și planuri de găzduire

Cât de bun este găzduirea InterServer?

Consultați Recenziile site-ului oficial InterServer 4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro


 1. Plan VPS extrem de personalizabil
 2. Timpuri de încărcare excelente
 3. 99,5% Garanție de funcționare
 4. Garanție de blocare a prețurilor
 5. Longevitate dovedită

Contra

 1. Gazduire nelimitată nu este nelimitată
 2. VPS Gazduire are o curbă de învățare abruptă
 3. Fără opțiune de backup

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Revizuirea noastră oficială de găzduire inter-server

Gazduirea InterServer are sediul din New Jersey și își desfășoară activitatea în 1999. Nu fac reclamă multă, dar, din nou, nu trebuie. O mare parte din afacerile lor provin din cuvântul gură susținut de credința lor de servicii de înaltă calitate.

Cele mai bune caracteristici de găzduire InterServer

Cu gazduirea InterServer sunt foarte multe. Oamenii de vânzări au fost prietenoși și am ajuns să vorbesc personal cu câteva persoane din echipa lor executivă. Iată ce mi-a plăcut cel mai mult despre experiența mea.

Plan VPS extrem de personalizabil

Planul lor VPS este extrem de personalizabil. Aproape totul este personalizabil de către utilizator. Puteți decide exact ce doriți să utilizați, cum ar fi sistemul de operare preferat, cantitatea de RAM pe care doriți să o utilizați, câtă putere de procesare aveți nevoie. Cu multe companii de găzduire, planul lor VPS vine însoțit de o mulțime de „bloatware” – o mulțime de software în plus de care nu ai nevoie cu adevărat. Nu este cazul cu găzduirea InterServer. Alegeți pentru ce plătiți și plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

Timpuri de încărcare excelente

Am observat că site-ul meu s-a încărcat deosebit de rapid, așa că l-am cronometrat și am comparat datele cu alte companii de hosting pe care le-am încercat. Inutil să spun, găzduirea InterServer a fost satisfăcătoare rapid. Nu am nicio reclamație în acest domeniu.

Viteza de genul acesta este întotdeauna necesară. Când creați site-ul dvs. web, trebuie să fiți atenți la câte plug-in-uri instalați pe site-ul dvs. Cu cât instalați mai multe plugin-uri, cu atât site-ul dvs. va încărca și va reacționa mai lent. Dacă se încarcă și reacționează prea lent, ar putea afecta experiența utilizatorului – în special pentru cei de pe dispozitivele mobile. O companie de găzduire rapidă, cu timpi de încărcare excelente înseamnă că pot instala mai multe plugin-uri care fac ca site-ul meu să răspundă mai mult fără să sacrific experiența utilizatorilor mei.

Garanție Uptime

Am învățat să fiu atentă cu garanții de funcționare. Multe garanții uptime de la mai multe companii de găzduire diferite nu oferă nicio compensație sau chiar o menționează în SLA-ul lor – acordul lor privind nivelul de servicii. O garanție nu înseamnă mult decât dacă afacerea este dispusă să-și susțină cuvintele cu un fel de compensație. Gazduirea InterServer are o garanție de găzduire uptime de 99,5 la sută. Au fost atenți să spună că compensează clienții de la client la client. Interesant de remarcat – oferă o garanție de 100 la sută de energie electrică neîntreruptă.

În testele mele, am găsit un timp de funcționare de 100 la sută timp de 30 de zile solide. Nu am nicio reclamație aici.

Un ToS care înseamnă afaceri

Multe companii de găzduire – și multe companii, în această privință – oferă acces la TOS sau la termenii lor de serviciu. Pe ce nu contează sunt oamenii care o citesc. De fapt, unele dintre aceste documente ToS sunt scrise în așa fel încât să depindă de dvs. nu vă luați timp pentru a citi ceea ce semnați.

Am considerat că este o experiență plăcută când citeam documentul ToS furnizat de găzduirea InterServer. Era clar, amănunțit și ușor de înțeles. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că gazduirea InterServer încearcă să fie transparentă prin definirea clară a regulilor și prevederilor lor și fiind avansată cu privire la ceea ce ați putea aștepta.

Garanție de blocare a prețurilor

Mulți furnizori de găzduire încearcă să atragă clienții oferind un preț scăzut la început, iar după ce sunt conectați și folosesc serviciul, încep să le perceapă mai mult. Gazduirea InterServer oferă o garanție de blocare a prețurilor. Cu alte cuvinte, ei îți promit că nu vor face asta. Prețul pe care ți-l oferă la început este prețul pe care îl oferă în tot timpul în care le folosești ca furnizor de hosting.

Longevitate dovedită

Este altceva pe care tind să îl caut în companiile de găzduire. Gazduirea InterServer funcționează încă din 1999 – aceasta are 16 ani și continuă să fie puternică. În acel timp, nu au schimbat mâinile, nu au avut modificări majore sau au schimbat cu adevărat modul în care și-au desfășurat activitatea. Clienții au ajuns să se aștepte la un anumit nivel de calitate de la aceștia, iar găzduirea InterServer livrează. Nu sunt un serviciu de zbor cu noaptea. Ei sunt aici pentru a rămâne.

Dezavantajele gazduirii InterServer

Așa cum am mai spus, niciun furnizor de hosting nu este fără păcat. Acestea sunt lucrurile despre care nu eram atât de siguri.

Gazduire nelimitată nu este nelimitată

Pe măsură ce navigați pe site-ul lor, veți vedea că găzduirea InterServer oferă mai multe planuri nelimitate. Cu toate acestea, datorită clarității și transparenței oferite de documentul ToS, puteți descoperi rapid că găzduirea nelimitată nu este exact nelimitată. Verificați acest lucru – direct din Termenii și condițiile lor.

„Niciun cont unic de hosting nu este permis să utilizeze mai mult de 20% din resursele serverului simultan. Un cont unic este limitat la 250.000 de noduri la un moment dat. Clienții de pe platforma de găzduire partajată SSD nelimitat utilizând mai mult de 1 GB spațiu vor fi mutați la SATA. “

Voi spune asta despre ei – cel puțin sunt în prealabil.

VPS Gazduire are o curbă de învățare abruptă

Există un dezavantaj al planului de găzduire VPS extrem de personalizabil. Deoarece este atât de personalizabil, are o curbă de învățare abruptă. Dacă căutați un plan VPS unde totul este ales pentru dvs., acesta nu este planul VPS pe care îl căutați.

Fără opțiune de backup

Nu mi-a plăcut faptul că nu am văzut nicio opțiune de rezervă. Nu a existat nicio opțiune de rezervă automată sau manuală. Asta lasă o copie de siguranță a datelor mele. Nu este o problemă, dar alți furnizori de hosting oferă copii de rezervă automate – ceea ce poate fi o schimbare plăcută a ritmului și a liniștii sufletești..

Linia de jos

Îmi place găzduirea InterServer. Sunt accesibile, nu au foarte mult hype și își îndeplinesc promisiunile. Atâta timp cât citiți termenii serviciului, veți ști exact ce vă puteți aștepta de la ei. Sunt de încredere din 1999 și nu arată niciun semn de încetinire. Creșterea lor a fost lentă – și consider că este un lucru bun. Lent și constant înseamnă că găzduirea InterServer se bucură de un public substanțial și fidel. Hei, nu pot să mă cert cu asta! Vizualizați mai multe funcții

Mai multe pe InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector