Recenzii iPower Mai 2020 – Planuri de prețuri și planuri de găzduire

Cât de bun este iPower Hosting?

iPower Hosting este unul dintre liderii consacrați care ajută întreprinderile mici și mijlocii să aibă succes. Planul lor de bază include spațiu și lățime de bandă nelimitată. Puteți crea instantaneu bloguri, forumuri și galerii. Construirea site-urilor de șabloane este simplă și ușor de reunit. Planul lor pro, care este unul dintre cele mai bune planuri pe care le oferă, este la un preț rezonabil de 5,95 USD pe lună. Trebuie să aveți un abonament pe tot parcursul unui an atunci când utilizați iPower Hosting. Dacă aveți o companie mare, poate doriți să consultați un alt site de găzduire pentru a vă ajuta să susțineți solicitările de găzduire a site-urilor web.


Recenzii pentru iPower 2.2 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

 1. Un site de gazduire bine rotunjit
 2. Ușor de folosit
 3. Adăugarea de magazine este ușoară

Contra

 1. Poate avea nevoie de un angajament de un an pentru unele planuri
 2. Poate lipsi serviciile Windows
 3. Nu este ideal pentru proiecte complexe

Rezumat Dacă căutați un serviciu de găzduire web care vă permite să lucrați pe primul dvs. site web, iPower va fi probabil cel mai bun pariu. Deși nu este ideal pentru întreprinderile cu urmări vaste, instrumentele simple și ușor de utilizat sunt perfecte pentru începători. Deși angajamentul pe tot parcursul anului nu este în interesul întreprinderilor mici, vă permite să vă familiarizați cu serviciile lor. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Revista noastră oficială de găzduire iPower

Deși iPower a fost unul dintre cele mai utilizate site-uri de găzduire web, acestea nu sunt lipsite de problemele lor. Sunt în afaceri din 2001 și își comercializează produsele pentru întreprinderile mici și mijlocii. Este excelent pentru cei care doresc un serviciu de găzduire pentru o companie care abia începe, dar dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web extins, poate doriți să mergeți într-o altă direcție. Designul lor simplist de creare a unui site web face ușor pentru oricine să obțină online și să-și extindă prezența pe web.

Cele mai bune caracteristici ale iPower Hosting

În timp ce iPower are unele probleme de inconsecvență, ei au încercat să-și reînnoiască serviciile pentru a soluționa reclamațiile clienților. De obicei, sunt văzuți ca mijlocul intermediar între serviciile web ieftine și scumpe, iar concurența este acerbă. În timp ce încearcă să țină pasul cu concurenții lor, este posibil ca planurile lor cu prețuri reduse să nu fie suficiente pentru a ține pasul.

Acestea oferă prețuri mici

Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii folosesc iPower este pentru că planurile lor de bază nu te vor lăsa rupt. Ratele lor introductive sunt ieftine și este ușor de aflat unde sunt tarifele de reînnoire. Puteți plăti lunar pentru câteva planuri și puteți economisi mai mulți bani dacă doriți să vă angajați în iPower. Planul lor Starter este de bază și vine cu 5,95 USD pe lună, împreună cu un angajament de un an. Vei primi 5 GB spațiu pe disc, 250 GB transferuri lunare de date și un domeniu. Un cont de e-mail este inclus în planul de bază.

Dacă te uiți la planul Pro, acesta începe de la 7,95 USD pe lună și oferă spațiu nelimitat pe disc, transferuri lunare nelimitate de date, domenii nelimitate și 2500 de conturi de e-mail. Pro Plus începe de la 11,99 USD și include tot ceea ce figurează în planul profesionist și include trei adrese URL gratuite și conturi de e-mail nelimitate. Pe măsură ce faceți upgrade, planurile devin mai scumpe, mai ales dacă veți folosi Windows. Planul Windows Pro începe de la 83,40 USD pe an și primești o adresă URL gratuită, 25 de domenii, 1000 de conturi de e-mail, spațiu de stocare nelimitat și alte funcții.

Pachete VPS

iPower are disponibile pachete VPS bazate pe Linux. Pachetul lor VPS Basic începe de la 24,99 USD pe lună, cu o adresă URL, 1 GB RAM, 40 GB stocare, 1 TB de transferuri lunare de date și e-mail nelimitat inclus. Dacă sunteți în căutarea unui plan mai ridicat, planul lor de găzduire partajat la nivel superior este de 79,99 USD pe lună. Obțineți 8 GB RAM, 120 GB stocare, 4TB de transferuri lunare de date și alte opțiuni nelimitate. Deși este unul dintre pachetele mai scumpe, totul poate ieși chiar pe termen lung.

Usor de instalat WordPress

WordPress este unul dintre elementele esențiale pentru un site web, iar iPower facilitează instalarea WordPress pe site-ul dvs. web. Puteți instala WordPress pe serverul standard bazat pe Linux sau vă puteți înscrie prin intermediul site-ului de găzduire WordPress gestionat. Există prețuri diferite pentru fiecare plan, iar planul WP Starter este de 3,75 USD pe lună și include o adresă URL gratuită, panou de control personalizat, teme preinstalate și un plug-in. Site-ul face copii de rezervă zilnic și există transferuri lunare de date, stocare și conturi de e-mail pentru planul inițial.

Dacă căutați un alt plan, pachetul WP Essentials începe de la 6,95 USD pe lună și oferă o unitate rapidă. Pachetul de securitate de înaltă calitate și asistența specializată pentru clienți îl fac una dintre opțiunile mai bune. Deoarece iPower este proiectat special pentru instalarea WordPress, este nevoie de multă muncă pentru instalarea acestuia. Are tot ce ai nevoie pentru a porni site-ul web și a-ți crea pagini și postări. Este o alegere excelentă pentru cei care nu au experiență cu WordPress sau care alcătuiesc un site web.

Dezavantajele iPower Hosting

În timp ce există câteva probleme care ies în evidență cu iPower, și nu este perfect, dar este funcțional. S-ar putea să nu doriți să petreceți prea mult timp concentrându-vă pe acest site de găzduire, dar este mai bine să vă faceți o idee despre anumite domenii pe care le pot veni scurt.

Configurarea unui site web

Unul dintre cele mai mari dezavantaje la iPower este configurarea acestuia. Există o taxă de 10 USD inclusă, care vă poate prinde fără protecție dacă nu acordați atenție. Dacă doriți un plus de securitate, puteți adăuga confidențialitate domeniului pentru un plus de 9,99 USD pe an, adăugând costul total. Acesta scoate informațiile de contact de pe site-ul web. După ce treceți prin asta, veți intra pe pagina de confirmare, unde sunt deja bifate două suplimente. Dacă nu le doriți (un instrument automat de backup și securitate zilnică), vi se va cere dacă doriți un certificat SSL, confidențialitatea domeniului și alte opțiuni.

În timp ce navigați prin acest manechin, acesta poate deveni un necaz și o durere. Dacă doriți să obțineți un certificat SSL, este de 49,99 USD pe an, care este mai ieftin decât celelalte pachete oferite. Este dificil să parcurgi procesul de configurare, mai ales dacă nu știi ce să faci sau să cauți atunci când faci o achiziție. Este un sistem complex care are aproape prea multe opțiuni disponibile, dar oferă o mulțime de proiecte WordPress. După ce treceți peste toate informațiile de plată, acesta devine mai ușor de acolo. Necesită răbdare și multă lectură.

Serviciu clienți

Dacă trebuie să apelați serviciul pentru clienți, este posibil să așteptați câteva minute. În timp ce cineva va răspunde în câteva minute, nu există o perioadă de așteptare. Deci, ai putea petrece până la o jumătate de oră în așteptarea cuiva, dar nu ai ști niciodată. Reprezentanții pot fi informați despre produsele lor, dar poate nu știu unele răspunsuri. Deși fiecare agent de servicii pentru clienți nu va ști totul, ei te pot ghida cel puțin către persoana potrivită și te vor conecta direct. Nu este cel mai rău serviciu pentru clienți și ar putea fi distrugere.

Bias Linux

iPower oferă doar servere alimentate de Linux, ceea ce face dificilă găzduirea Windows. În timp ce poți alege să folosești găzduirea Windows, ar trebui să fii pregătit să cheltuiești mai mulți bani. Dacă aceasta nu este o problemă, nu va trebui să vă faceți prea multe griji atunci când configurați site-ul dvs. web. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Windows, ar fi mai bine să utilizați un alt site de găzduire care nu vă va costa un braț și un picior pentru crearea unui site web.

Linia de jos

Dacă tocmai începeți să creați un site web, iPower nu este cea mai proastă alegere disponibilă. Funcționează bine cu WordPress, facilitând postarea blogurilor și a conținutului. Cu toate acestea, dacă doriți un site de găzduire web, poate doriți să mergeți într-o direcție diferită. Cea mai mare problemă pare să vină de la oameni care știu ce ar trebui să fie capabil o gazdă web, iar iPower nu pare să aibă funcționalitatea pentru a sprijini acei utilizatori experimentați. Au existat reclamații cu privire la serviciile lor pentru clienți, dar acest lucru nu ar trebui să te descurajeze să le folosești.

Dacă sunteți o companie mai mare, poate doriți să vă concentrați pe un alt serviciu de găzduire web care vă poate oferi tot ceea ce veți avea nevoie. Deși iPower este capabil, nu au nicio încredere pentru a gestiona site-uri web mari. O vor face, dar dacă nu simțiți că vă puteți angaja la un angajament de un an atunci când vă înscrieți, este posibil să doriți să căutați în altă parte. Dacă doriți un serviciu de găzduire care să se ocupe de orice produse WordPress, iPower este o alegere excelentă, deoarece acestea oferă tot ceea ce aveți nevoie de la WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map