Recenzii JaguarPC mai 2020 – Planuri de găzduire și prețuri

Ce este JaguarPC Hosting?

JaguarPC este o companie privată de găzduire cu sediul în Colorado, fondată în 1998. Oferă o varietate de planuri de hosting partajate, cloud și VPS pentru o varietate de nevoi de afaceri. JaguarPC are servere în Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York și U.K. Pe parcursul mijlocului până la sfârșitul anilor 2000, JaguarPC a achiziționat o serie de companii de găzduire mai mici, cum ar fi Hostingzoom, Wowvps și Devpond.


Cât de bine este JaguarPC Hosting?

JaguarPC a arătat o creștere constantă și impresionantă an de an de la înființarea lor. Facând investiții frecvente în rețeaua și hardware-ul lor, s-au apropiat destul de mult pentru a-și asigura garanția de funcționare de 100%. În timp ce planurile lor de găzduire partajate sunt, în mare parte, la un preț competitiv, unii utilizatori pot constata că alte companii oferă mai multe caracteristici pentru valoarea dolarului.

Consultați Recenziile site-ului oficial JaguarPC 3.1 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Suport pentru Windows și Linux Gazduire
 2. Garantie 100% Optime
 3. Resurse de asistență extinse
 4. Pachetele incluzive

Contra

 1. Politica strictă de anulare
 2. Nu este cea mai competitivă valoare

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Revizuirea noastră oficială de găzduire JaguarPC

Dacă găzduirea cu o companie privată mai mică este importantă pentru dumneavoastră, decât JaguarPC se situează printre cele mai bune de pe piață. Cu aproape două decenii de experiență de găzduire, nu sunt newbies. În plus, acordul lor privind nivelul de serviciu include o despăgubire de 10 ori pentru fiecare oră de oprire pe care site-ul dvs. o înregistrează. Acestea fiind spuse, dacă doriți să comparați caracteristici precum spațiul pe disc, spațiul de stocare a e-mailului și domeniile dolar-pentru-dolar, JaguarPC rămâne în afara altor gazde.

Cele mai bune caracteristici ale JaguarPC Hosting

JaguarPC se așează în mod clar pe curba clopotului în multe departamente, dar au mai multe avantaje de menționat, precum și unele locuri în care strălucesc cu adevărat.

Suport pentru Windows și Linux

Cu excepția cazului în care sunteți loial față de un sistem de operare față de celălalt, probabil acest lucru nu face o mică diferență pentru dvs. Însă faptul că JaguarPC oferă ambele opțiuni arată o experiență tehnologică și investiții în echipamente.

100% procent de garanție

JaguarPC oferă ceea ce poate fi doar cea mai bună garanție de funcționare în întreaga industrie de găzduire web. Pentru fiecare oră de oprire pe care site-ul dvs. o experimentează, JaguarPC vă va rambursa 10x costul acelei ore. Și cu mizele atât de scumpe la risc, JaguarPC face o treabă excelentă pentru a se asigura că nu sunt deseori obligați să depășească aceste rambursări. JaguarPC a înregistrat o medie de 99,98% în ultimii ani, situându-le printre unele dintre cele mai fiabile companii de webhosting din industrie, cum ar fi Dreamhost, A2 Hosting și SiteGround.

Șase centre de date, cinci în S.U.A..

JaguarPC are mai multe centre de date: cinci în Statele Unite și unul în Statele Unite ale Americii. Acest lucru oferă întreprinderilor opțiunea de a-și găzdui site-ul web pe un server în regiunea lor, lucru potențial benefic pentru întreprinderile care servesc în primul rând clienții locali. De asemenea, demonstrează că infrastructura de rețea JaguarPC este extinsă – ceva care în mod obișnuit acceptă bine viteza de încărcare a paginii.

Chat în direct + Asistență telefonică + Forumuri extinse de ajutor pentru utilizatori

JaguarPC a dedicat resurse semnificative pentru a-și construi asistența pentru clienți. Nu numai că clienții au acces 24/7 la chat-uri live, asistență telefonică și ticketing prin e-mail, dar există și forumuri active pentru utilizatori și tutoriale de auto-ajutor. Acest lucru înseamnă că cele mai frecvente probleme cu care se confruntă clienții lor sunt clar indexate și căutabile, ceea ce vă scutește de la a avea chiar și dificultatea de a contacta serviciul de asistență pentru clienți. Mai mult, majoritatea clienților lor se declară mulțumiți de nivelul de asistență oferit și de viteza cu care se rezolvă problemele lor.

Great Freebies și puține Upsells

Chiar și planurile de bază ale JaguarPC includ copii de rezervă gratuite zilnice, utilizarea unui SSL, transferuri, constructor de site-uri, filtru de spam, protector de parole și gestionare DNS. Aceasta este o listă destul de extinsă și creează un proces de check out curat și neîngrijit, care nu te încurcă cu supărarea.

Dezavantajele gazduirii JaguarPC

În sens invers, nu cel mai grozav gol pentru Buck

În timp ce JaguarPC oferă un serviciu excelent și o garanție uptime convingătoare, pachetul lor nu este deosebit de competitiv dacă ar trebui să descompuneți serviciile, de la un dolar, caracteristică-după-caracteristică. Giganții care găzduiesc, precum HostGator și GoDaddy, oferă aceleași specificații, plus mai multe tipuri de bonusuri mai ieftine. În comparație cu alți jucători mai mici, stand-uri precum SiteGround și A2 Hosting îi scoate în evidență în serviciile pentru clienți sau în departamentele de viteză. Dacă sunteți într-adevăr preocupat să vă întindeți banii în măsura în care va merge în ceea ce privește seturile de caracteristici specifice, JaguarPC poate rămâne scurt.

Politica strictă de anulare

Deși este de înțeles, JaguarPC nu oferă cea mai simpatică politică de anulare. După expirarea garanției standard de returnare a banilor pentru 30 de zile, înțelegeți că nu veți mai primi bani înapoi pentru anulare. Nu vă vor rambursa pentru taxe suplimentare de servicii, cum ar fi înregistrarea numelor de domeniu, ci vă vor rambursa doar pentru taxe de găzduire. Aceștia nu rambursează nimic înainte de data anulării – ceea ce înseamnă că nu vă vor returna restituirea. Veți găsi formularul de anulare în cPanel și în tabloul de bord al contului dvs. de administrator.

Linia de jos

JaguarPC oferă care este probabil cel mai bun acord de nivel de servicii din industria de găzduire pentru uptime. În plus, acestea sunt fiabile, prietenoase, la prețuri moderate și oferă o cale clară pentru a-ți îmbunătăți planul de găzduire. Acestea sunt toate motivele excelente pentru a vă găzdui site-ul cu JaguarPC. Cu toate acestea, JaguarPC este umbrit cu ușurință atunci când este evaluat cot la cot cu alți jucători mari. Este greu să te lași la fel de jazzed despre rambursări la timp, ca și cum ai putea face despre viteze rapide ale fulgerului sau un serviciu incredibil pentru clienți. Și dacă este vorba despre valoarea în dolari a serviciilor lor, gazdele corporative vor câștiga de fiecare dată. Dar JaguarPC este o gazdă solidă și fiabilă pe care am recomanda-o cu plăcere – dacă pachetele lor oferă tot ceea ce aveți nevoie la un preț pe care îl plătiți, atunci avem sentimentul că veți fi mulțumit de serviciile lor.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări și răspunsuri JaguarPC

1. Când a început compania?

Greg Landis a dorit să creeze o companie care să ofere furnizor de servicii Internet și servicii de găzduire web care să se distingă din partea celorlalți dintr-un motiv: servicii și asistență excepționale. În 1998, Jaguar PC s-a născut și a crescut rapid de la o singură operație la un furnizor de frunte, găzduind peste 300.000 de domenii. Au mutat compania din Houston în Colorado Springs în 2010, unde compania are acum sediul.

2. Ce zici de Centrele de date?

JaguarPC oferă patru centre de date diferite, toate oferind cel mai înalt nivel de calitate și tehnologie. Cele trei centre de date din Statele Unite ale Americii, din Atlanta, Denver și Houston, oferă cuști pentru întreprinderi, Row1-2 JPC, cabluri înguste și alte pdu-uri și comutatoare din vechea cușcă. Facilitățile sunt securizate cu monitorizare video 24/7 și securitate armată și pot fi introduse numai cu autorizație de securitate care include carduri de proximitate și scanere biometrice de mână în Atlanta și acces biometric la mâini în Houston. Facilitățile sunt bine întreținute cu surse de răcire și energie avansate și acces la peste 100 de transportatori.

 În centrul de date al Regatului Unit, JaguarPC oferă un centru de date de colocare funcțional și fiabil, cu spațiu pentru servere unice și dulapuri complete. Centrul de date de nivel 3 asigură un timp de funcționare de 99.982 la sută, cu securitate activă 24/7 și o substație la fața locului.

3. Cum este serviciul pentru clienți Jaguar PC?

JaguarPC oferă clienților lor o serie de moduri diferite de a ajunge la companie, de la conturi de social media active pe Facebook și Twitter unde interacționează cu clienții și împărtășesc informații despre orice situații posibile pe care clienții le pot întâmpina. Au un blog care oferă indicatoare pe care trebuie să le cunoașteți atunci când selectați o companie de găzduire web, împreună cu detalii despre companie și unele dintre programele și serviciile acesteia. Pe forumul comunității, clienții pot discuta cu alții și pot căuta informații despre situațiile lor, iar o pagină de stare a rețelei directe vorbește despre orice probleme de întrerupere. O bază de cunoștințe include articole despre multe dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă clienții.

Asistența tehnică este disponibilă 24/7, cu asistență telefonică atât în ​​SUA, cât și în Canada, precum și clienți internaționali, precum și chat live și sistem de bilete.

Cu toate că se mândresc cu sprijin excelent, însă, mulți clienți au descoperit că nu primesc destul de mult timpul pe care îl așteaptă de la JaguarPC, unii clienți observând că a durat între 15 și 25 de ore pentru ca biletele lor să primească un răspuns. . Atunci când afacerea dvs. se bazează pe funcționarea site-ului dvs. Web, se confruntă cu un timp de inactivitate ca acesta poate fi în detrimentul liniei de jos.

Unii clienți au raportat serviciul clienți excepționali, revenind site-ul lor în funcțiune și funcționează în câteva minute, în timp ce alții au observat că site-urile lor au fost oprite ore în șir, fără niciun răspuns.

4. Ce fel de planuri partajate oferă PC-ul Jaguar?

JaguarPC oferă o varietate de planuri de găzduire. Gazduirea comună cPanel include instalări cu un singur clic pentru o varietate de aplicații, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 și Coppermine. Au trei planuri comune, toate cu servicii gestionate.

 • Găzduire privată (3,97 USD / lună pentru un contract de 36 de luni): 35 GB spațiu SSD, 100 GB lățime de bandă, 25 baze de date MySQL, conturi e-mail și FTP combinate..
 • Gazduire web (6,97 USD / lună pentru un contract de 36 de luni): 75 GB spațiu pe disc SSD, 1000 GB lățime de bandă și transfer de date și 100 baze de date MySQL, conturi de e-mail și FTP combinate în total. Acest plan include 100 de domenii parcate, copii de rezervă zilnice, acces securizat SSL, RV Sitebuilder și Softaculous. De asemenea, obțineți CloudFlare, un certificat SSL, LiteSpeed ​​și Spam Expert. Configurarea este gratuită cu acest cont.
 • Găzduire de afaceri (24,94 USD / lună pentru un contract de 36 de luni): 125 GB stocare SSD, 5.000 GB lățime de bandă și baze de date MySQL nelimitate, conturi de e-mail și FTP și domenii parcate. Serverele sunt semi-dedicate și includ LiteSpeed, împreună cu toate avantajele planului de găzduire web. Obțineți o adresă IP dedicată, RapidSSL premuim, configurare gratuită și o înregistrare a unui nume de domeniu inclus.
5. JaguarPC acceptă serverele dedicate?

Serverele JaguarPC dedicate oferă o durată de utilizare de 99,999 la sută, cu un acord de nivel de serviciu de 10x. Acestea oferă patru planuri diferite, toate cu acces root, 10 Mbps lățime de bandă neschimbată, repornire la distanță, trafic de ieșire nelimitat. Există o platformă pentru dezvoltarea site-urilor Web și a aplicațiilor și aveți capacitatea de a implementa sâmburi personalizate.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (începe de la 127 USD / lună): 4x Cores 8 GB DDR3 RAM, hard disk 2 × 500 GB.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (începe de la 167 USD / lună): memorie cache de 8 MB cu 4x Cores, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB hard disk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (începe de la 227 USD / lună): memorie cache de 15 MB cu 6 x Cores, 32 GB RAM ECC, 1x 512 GB SSD și 1x 1 TB hard disk SATA.
 • 2x Intel E5-2620v3 (încep de la 267 USD / lună): memorie cache de 15 MB cu 6 x Cores, 32 GB RAM ECC, 1x 512 GB SSD și 1x 1 TB hard disk Sata.
6. Ofera JaguarPC Gazduire pentru Reseller?

Vânzătorii JaguarPC apreciază numeroasele soluții pe care compania le oferă clienților.

Există patru planuri diferite pentru distribuitori din S.U.A. și U.K., ambele planuri oferind o varietate de funcții nelimitate, cum ar fi lățimea de bandă, cont revânzare, adrese de e-mail, baze de date și conturi FTP. Tot distribuitorii obțin, de asemenea, următoarele avantaje:

 • Supravegherea este activată
 • Nume personalizate
 • CloudLinux și Litespeed
 • Rapid SSL gratuit
 • Domeniu pentru viață
 • Migrarea pentru până la 25 de conturi
 • Conturi de distribuitor principal, domeniu și SSL
 • RVSiteBuilder
 • Backupuri zilnice R1Soft

Cea mai mare diferență în nivelurile contului este că conturile de cel mai înalt nivel din SUA și U.K., de exemplu, obțin o reducere de 20% la revânzarea VPS și servere dedicate.

În SUA, RZ1 este de 11,21 USD / lună când plătiți în prealabil timp de trei ani; RZ2 costă 14,96 USD / lună pentru un plan preplătit pe trei ani; RZ3 este de 22,46 USD / lună cu un plan de plată de trei ani, iar RZ4 costă 29,96 USD pe lună atunci când plătiți în prealabil timp de trei ani.

7. Ofera JaguarPC Gazduire VPS?

Găzduirea VPS la JaguarPC include suport pentru Windows, CentOS, Debian, Suse și Fedora pe patru planuri diferite complet gestionate.

 • 1 (27 dolari / lună pe un plan preplătit de 12 luni): 30 GB spațiu pe disc, 1,5 GB RAM, 2 nuclee, 10 TB lățime de bandă, fără taxă de configurare.
 • 2 (47 dolari / lună pe un plan preplătit de 12 luni): 60 GB spațiu pe disc, 3 GB RAM, 2 nuclee, 15 TB, fără taxă de configurare.
 • 3 (67 USD / lună pe un plan de 12 luni preplătit): 90 GB spațiu pe disc, 4 GB RAM, 3 nuclee, lățime de bandă de 20 TB și fără taxe de configurare.
 • 4 (97 USD / lună cu un plan preplătit de 12 luni): spațiu pe disc de 120 GB, 6 GB RAM, 4 nuclee, lățime de bandă de 25 TB și fără taxe de configurare.

Aceste planuri includ domenii nelimitate, e-mail, baze de date MySQL și conturi FTP și lățime de bandă de intrare. În plus, clienții obțin CloudFlare, două IP-uri personalizate, acces root și admin pe un desktop de la distanță, copii de rezervă zilnice și un panou de control – ales dintre cPanel, WHM sau Plesk.

8. Mă interesează gazduirea în cloud – pot găsi asta la JaguarPC?

JaguarPC oferă nouă planuri diferite de găzduire în cloud, cel mai mic începând de la 32 USD / lună și oferă 2 nuclee, 20 GB spațiu pe disc, 1 GB memorie, lățime de bandă 5 TH, 1 VE și 2 adrese IP. . Cloud 9, pe de altă parte, oferă 12 nuclee, 370 GB spațiu pe disc, 16 GB memorie, 30 TB lățime de bandă, 8 VE și 8 adrese IP.

9. Cum este timpul lor de funcționare?

În majoritatea companiilor de găzduire din întreaga industrie, 99,9 la sută uptime este garantat, ceea ce înseamnă că, în orice lună, site-ul dvs. este redus pentru puțin mai puțin de 45 de minute. Din această cauză, există destul de multe companii care, dacă garantează un timp de funcționare, vor respecta acel procent; oricât de mult ne-ar plăcea să știm că site-urile noastre Web nu stau niciodată pe jos, asta nu este întotdeauna o realitate cu tehnologie. Cu toate acestea, JaguarPC oferă mai multe garanții diferite, menționând, într-un anumit loc de pe site-ul lor web, că oferă o garanție de 99,999 la sută, în timp ce termenii serviciului listează o garanție de funcționare a rețelei de 100 la sută, ceea ce înseamnă că toate routerele, comutatoarele și cablurile vor fi funcționează 24/7, cu excepția cazului în care există o întreținere programată. Acordul lor la nivel de serviciu constată că timpul de funcționare de 100 la sută nu include software pe serverul dvs., defecțiuni hardware, servicii sau demoni.

În cazul în care rețeaua este redusă, clienților li se vor acorda 1.000% din timpul de întrerupere. Aceasta înseamnă că, în cazul în care rețeaua este redusă pentru o oră, veți primi un credit pentru zece ore de oprire. Plata dvs. lunară va fi împărțită la numărul de zile din lună și 24 de ore într-o zi pentru a vă oferi un credit precis. Pentru a primi creditul, trebuie să trimiteți un bilet în termen de șapte zile, inclusiv numărul biletului din numărul inițial raportat în cerere.

10. Oferă JaguarPC o garanție de returnare a banilor?

Dacă sunteți un client de găzduire partajat cu JaguarPC, sunteți eligibil pentru o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile. Aceasta nu este cea mai lungă din industrie, dar depășește cu siguranță garanția de 30 de zile oferită de multe alte companii. Totuși, așa cum este standard, garanția include numai taxele de găzduire, nu și costurile pentru configurare, licențe, înregistrări de domenii sau alte suplimente. De asemenea, nu sunteți eligibil pentru colocare sau servere dedicate.

11. Pot ajuta cu mișcarea site-ului meu web?

Mulți clienți au declarat cu privire la serviciile pe care le-au primit pentru a-și muta site-urile de la o gazdă la JaguarPC, observând că compania și-a făcut tranziția fără probleme, chiar și atunci când site-urile nu au fost controlate cu cPanel. Aceasta este o veste grozavă, deoarece multe companii de hosting vă vor ajuta doar dacă mutați un site cPanel în altul. Migrația nu este gratuită pentru toate planurile, dar este inclusă în planurile de găzduire VPS și Cloud, precum și în unele dintre planurile serverului partajat și dedicat.

12. Are JaguarPC viteze bune de încărcare a paginii?

JaguarPC nu pretinde „viteza rapidă”, cum ar fi multe alte companii de găzduire, dar serverele SSD și integrarea CloudFlare, precum și multe alte componente, ajută la accelerarea vitezei de încărcare a paginii dvs. și, spre deosebire de alte companii, JaguarPC este foarte fiabil și consecvent în menținerea acestor viteze solide. Cu atât de mulți vizitatori web care se așteaptă să încarce instantaneu site-uri web, asigurându-vă că încărcările rapide sunt esențiale pentru succesul dvs. online.

13. Ce diferențiază JaguarPC în afara competiției?

JaguarPC are o gamă solidă de planuri gestionate și nu percepe un braț și un picior, spre deosebire de alte companii care oferă planuri gestionate. Acestea oferă o cale clară pentru modernizarea planului dvs. pe măsură ce site-ul dvs. Web crește și oferă un suport constant de încredere la fiecare nivel. Planurile includ o mare varietate de caracteristici, iar compania, chiar și după aproape 20 de ani, este încă administrată și operată de aceeași persoană care a început-o – acel tip de longevitate și pasiune este rar în aceste zile..

14. Care sunt contra de gazduire cu JaguarPC?

Există puține companii de hosting perfecte – recenziile negative pot depăși de multe ori recenziile pozitive în multe industrii diferite. Acestea fiind spuse, recenziile negative ale JaguarPC se întorc adesea în jurul timpului de răspuns al asistenței lor pentru clienți.

Aceștia nu au prea multă consecvență în promovarea ratelor de funcționare, listând diferite procente în mai multe locuri pe site-ul lor Web, de asemenea..

Care sunt avantajele Gazduirii cu Jaguar PC?

Găzduirea cu JaguarPC va deschide ușile către o companie care garantează un procent nemaivăzut și o va sprijini cu o garanție extrem de generoasă. Compania pune prioritatea satisfacției clienților, oferind, de asemenea, o garanție de returnare de 45 de zile.

Oferă configurare instantanee, ajutor de migrare a site-ului Web și asistență pentru clienți la toate nivelurile pentru a vă asigura că site-ul dvs. se ridică rapid și rămâne în continuu.

Mai multe pe JaguarPC.com

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map