Recenzii JustHost mai 2020: prețuri, planuri, perioade de funcționare și statistici

Contents

Ce este JustHost?

JustHost este un furnizor de găzduire web care oferă servicii de găzduire partajată bazate pe Linux. JustHost a fost fondată în 2002 în Glendale, California, și a fost achiziționată de Endurance International Group în 2012.


Cât de bun este JustHost Hosting?

JustHost oferă pachete de hosting comune standard relativ la un preț destul de competitiv. Nu există multe lucruri care le diferențiază de alte companii dobândite de EIG, ci demonstrează multe dintre semnele povești ale acestei achiziții. În timp ce este posibil să fiți tentat de atractivitatea introducerii prețurilor și a funcțiilor de înscriere, serviciul real livrat este mediocru în cel mai bun caz. JustHost rămâne considerabil în spatele concurenților lor în ceea ce privește viteza, timpul de funcționare și serviciul pentru clienți. Vezi site-ul oficial

Recenzie doar pentru gazdă: Merită o poză?

Doar gazdă – poate aveți un prieten care le folosește și așa ați crezut că merită încercat.

Sau te găzduiești cu ei de când au început în 2002 și te întrebi dacă mai sunt buni.

Dacă te uiți pe web, recenziile despre Just Host nu sunt prea plăcute.

Vă vom oferi părerea noastră și vă vom lăsa să vă gândiți.

Pachetele de găzduire partajate de la gazdă par să constituie un caz important pentru afacerea dvs.: la un preț competitiv, o cale clară și accesibilă la scară, o mulțime de spațiu de stocare și alte câteva bunătăți de pornit.

Calitatea serviciilor furnizate este însă în jurul valorii de lipsă. Cu viteze de încărcare a paginilor lente, sub timpul de funcționare mediu și practici frustrante de servicii pentru clienți, vă recomandăm să treceți pe Just Host. Cam cu același preț, puteți obține pachete similare cu un serviciu mai bun cu SiteGround sau Bluehost (un alt brand EIG).

Cele mai bune caracteristici ale doar gazduire gazdă

Pentru a fi sigur, Just Host oferă câteva caracteristici atractive care le fac să merite luate în considerare. Iată câteva motive pentru care este posibil să vă fi atras atenția.

1) Pachetele competitive în termeni de spațiu

Cu planul lor de bază, Just Host oferă 100 MB de stocare, 100 de adrese de e-mail, backup-uri și un nume de domeniu gratuit și transferuri de date lunare nelimitate. Acesta este un pachet destul de competitiv pentru prețul de bază de 3,50 USD / lună. Există, de asemenea, o cale clară de extindere cu Just Hosting, deoarece domeniile nelimitate pot fi găzduite cu ele pentru doar 1,50 USD / lună în plus. Este ușor să vedeți cum ar putea fi cineva interesat de Just Host în funcție de punctul de preț pe spațiu oferit.

2) Înregistrare instant

Un decalaj imediat pentru mulți clienți, în special pentru cei internaționali, este un proces prohibitiv de înscriere. Unele gazde necesită ca identificarea dvs. să fie verificată, iar mulți necesită să le sunați în timpul orelor de lucru pentru a vă completa verificarea. Pentru oricine locuiește în afara statelor sau chiar într-un alt fus orar, navigarea orei de apelare a centrelor de apel este doar o problemă pe care o considerăm cu toții industria. Pentru creditul Just Host, acestea furnizează serverul tău instantaneu. Procesul de înregistrare este ușor, iar site-ul dvs. va fi gata să fie live imediat după înregistrare.

3) Nume de domeniu gratuit

Ne place un nume de domeniu gratuit la fel de mult ca oricine. Și sigur, dacă veți găzdui cu ei doar un an, vă economisește 10 dolari.

Dar nu este ceva care să sigileze afacerea, ci doar ceva frumos să ai

4) Garanție de 30 zile înapoi

Ne place asta și este un semn al unei mari gazde. Dacă sunt dispuși să vă ofere o rambursare completă în termen de 30 de zile, merită timp. Ei sunt dispuși să petreacă timp și bani pentru a vă face fericit, așa că acesta este un plus cert pe care o gazdă nebunească nu l-ar face

5) Susținut de o companie mare

Acesta este atât un pro cât și un contra. Au fost cumpărate de EIG în 2012, ceea ce este bun din motive de securitate. Știi că nu vor lăsa totul să se topească și să-ți vândă cardul de credit hackerilor. Cel mai rău, te vor face să te muti în Bluehost. Dezavantajul este că sunt o mare corporație. Puteți obține timp de așteptare lent, suport subpar și caracteristici generale plictisitoare ale unei companii mari.

6) Integrarea aplicațiilor și freebies

Dacă se poate spune ceva în favoarea alegerii unei gazde web deținute în mod corporativ, este posibil să existe avantaje sigure sub formă de ușurință de integrare cu alte corporații, precum Google. Doar gazda funcționează perfect cu toate complementele standard Google, precum și cu alte 100 de platforme open-source. Doar gazda va arunca și credite de publicitate Google și Bing, care este un bonus frumos pentru un nou site web care dorește să experimenteze cu AdWords și SEO.

 

Dezavantajele gazdei doar gazdă

Cu toate că există cu siguranță unele lucruri la care Just Host face o treabă plăcută, poziția noastră este că există multe locuri în care acestea se încadrează. Dacă viteza, timpul de funcționare și serviciul pentru clienți sunt importante pentru dvs., iar acestea sunt pentru majoritatea oamenilor, atunci ar trebui să acordați doar unui pas greu lui Just Host. Iată mai multe despre aceste deficiențe, precum și câteva alte probleme pe care le luăm cu serviciile lor:

1) Sub media industriei în timp liber

Media de utilizare a gazdelor doar pentru perioada 2015-2016 a fost de 99,89%. Pentru un profan, asta poate părea o medie destul de bună. Dar dacă faci matematica, aceasta se traduce la aproape 100 de ore de oprire pe an. În plus, aceasta este o cale semnificativă în spatele mediei industriale 99,96% uptime. Dacă site-ul dvs. este monetizat, fiecare oră de repaus vă costă bani – acest lucru ar trebui să fie analizat cu atenție înainte de a alege Just Host ca furnizor de găzduire web.

2) Sub media industriei în viteză

Timpurile de încărcare a paginii sunt extrem de importante atât pentru clasamentele motorului de căutare, cât și pentru experiența dvs. generală pentru utilizatori. Nu numai că utilizatorii sunt predispuși să sară de pe site-ul dvs., dacă durează prea mult timp, dar Google vă va împinge site-ul în continuare în rezultatele căutării, dacă consideră că site-ul dvs. este prea lent. Acesta este motivul pentru care nu este un mic detractor faptul că durata medie de încărcare a paginii Just Host este între 30-40% mai mică decât media industriei. Cu o viteză de încărcare a paginii de aproximativ 950ms, acestea sunt considerabil în spatele altor gazde cu prețuri similare. Găzduirea A2, cea mai rapidă gazdă pe care am revizuit-o până în prezent, încarcă pagini pe 210ms. O altă companie deținută de EIG cu un cost similar, A Small Orange, încarcă pagini în aproximativ 520ms.

3) Asistență lentă pentru clienți cu Upsells pentru a porni

O prezentare rapidă a recenziilor clienților despre serviciul clienților Just Host vorbește despre volume. Așa cum se întâmplă frecvent cu companiile EIG, reclamațiile legate de serviciul clienților încep să crească imediat imediat după achiziție. Doar gazda nu face excepție în această privință. Vă puteți aștepta să așteptați 10-20 de minute pentru a vă conecta la serviciul pentru clienți, fie prin telefon sau prin chat instant. După ce ați făcut, repetițiile lor nu pot părea să vă întâlnească acolo unde vă aflați; veți primi frecvent link-uri către paginile lor cu întrebări frecvente sau recomandări pentru soluționarea problemelor de bază pe care le-ați încercat deja. În plus, veți întâlni vânturi la fiecare rând. În timp ce suprasolicitările nu sunt cel mai rău lucru pe care o companie îl poate face clienților săi, această practică este teribil de frustrantă atunci când încerci doar să rezolvi o problemă.

4) Backup-uri pe server nu sunt garantate

Doar gazda listează backup-urile săptămânal pe server ca unul dintre serviciile pe care le oferă, ceea ce mulți dintre concurenții lor fac la fel de bine, dacă nu mai des. Cu toate acestea, citiți tipărirea completă și veți vedea că aceste copii de rezervă nu sunt garantate. Nu este foarte liniștitor, nu? Evident, securitatea datelor dvs. nu trebuie să fie de încredere în întregime doar cu Just Host, așa că dacă ar trebui să le alegeți ca furnizor de servicii, asigurați-vă că efectuați backupuri manuale..

5) Fără VPS

Mulți furnizori de găzduire oferă o opțiune VPS ca o actualizare dintr-un plan de găzduire partajat. Scurt pentru Virtual Private Server, înseamnă că închiriați o secțiune dedicată de spațiu de la un server. Doar gazda nu are această opțiune. Mai mult, Just Host nu oferă opțiuni de găzduire cloud. În timp ce planurile lor de găzduire partajată se extind într-un mod previzibil și util, Just Host nu este compania care să aleagă dacă intenționați să vă extindeți afacerea folosind VPS.

6) Niciun e-mail Catchall

Una dintre caracteristicile cheie de care Just Host lipsește este o funcție de e-mail catchall. Chiar dacă Just Host oferă o cantitate nelimitată de domenii, acest e-mail catchall îl poate face astfel încât să ratezi anumite e-mailuri importante.

Linia de jos:

Acest preț de 3,45 USD / lună care te-a atras în primul rând pe Just Host vine cu o captură mare: veți obține acest preț numai dacă sunteți dispus să achiziționați serviciile lor timp de 3 ani. Mai ales, luând în considerare garanția de restituire a banilor este disponibilă doar pentru primele 30 de zile de serviciu, adică o bucată de bani foarte mare pe care vi se solicită să o scoateți din avans. Cu toate că mulți s-ar bucura să plătească în avans pentru serviciul potrivit, toate lucrurile luate în considerare, Just Host nu face cazul cel mai convingător pentru motivul pentru care ar trebui să vă îndepărtați de ele pentru o perioadă atât de lungă de timp. Dacă doriți să alegeți o gazdă cu capital corporativ, vă recomandăm în schimb GoDaddy sau HostGator, unde modelele de afaceri sunt mai mature.

Vizualizați mai multe funcții Recenzii JustHost 2.7 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Instalare rapida
 2. Ștergeți Calea către scară cu Gazduire comună
 3. Oferte spațiale competitive
 4. Domeniu gratuit

Contra

 1. Fără VPS
 2. Fără e-mail Catchall
 3. Ups înapoi nu sunt garantate
 4. Serviciul pentru clienți este Lackluster
 5. Viteza medie și timpul de funcționare

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost Întrebări și răspunsuri

Cu atât de multe opțiuni de găzduire web disponibile, de unde știți ce serviciu este cel potrivit pentru site-ul sau site-urile dvs. de afaceri? Știm că poate fi o decizie dificilă, de aceea facem cea mai mare parte a cercetării pentru dvs. Te-ai gândit să folosești JustHost pentru nevoile dvs. de găzduire web? Dacă da, vă aflați la locul potrivit. În acest articol, vom începe cu o secțiune frecventă de întrebări frecvente (FAQ) care conține informații despre problemele cele mai frecvente pe care le au oamenii. Apoi, vom acoperi de ce să alegem JustHost poate fi o alegere bună pentru tine. Să începem:

JustHost oferă gazduire Linux sau Windows?

Serviciile lor de găzduire web sunt doar Linux și nu includ gazduirea Windows.

JustHost va încerca să mă ridice prețul lunar atunci când va veni momentul să-mi reînnoiesc contractul?

Când semnați primii dvs. termeni de serviciu, veți primi o reducere. După aceea, de fiecare dată când reînnoiești, vei fi facturat la prețul regulat pentru planul tău de servicii.

Planurile JustHost includ un domeniu gratuit?

Da, toate planurile JustHost includ o singură înregistrare gratuită a numelui de domeniu. Dacă aveți un plan comun, este gratuit doar un an.

Dacă am vreo întrerupere, JustHost îmi va oferi o rambursare?

Nu. Serviciile web JustHost nu au garanții de funcționare, astfel încât nu veți primi nimic înapoi pentru perioadele de oprire.

JustHost are o garanție de returnare a banilor?

Da, dacă alegeți să anulați serviciul în termen de 30 de zile puteți obține o rambursare completă a costului planului dvs. După perioada de 30 de zile, rambursările sunt proporționate pentru partea din serviciul lunar care a fost neutilizat. Dacă anulați contractul, puteți fi taxat pentru numele dvs. de domeniu.

JustHost oferă planuri de gazduire Virtual Private Server (VPS)?

Da, o fac absolut. Acestea oferă patru opțiuni diferite de găzduire VPS, astfel încât să îl puteți alege pe cel de care aveți nevoie.

Asistența pentru clienți JustHost are un număr de telefon unde pot ajunge la ele?

Da, asistența lor pentru clienți vă este disponibilă prin chat live și telefon 24/7.

Ce limbaje de programare acceptă JustHost?

JustHost acceptă toate limbile care rulează pe servere Linux, inclusiv PHP, Python, Perl și Ruby on Rails.

Există opțiuni de revânzător dacă aleg JustHost?

Nu, nu oferă niciun plan de revânzare.

JustHost mă va ajuta să transfer site-ul meu web existent pe serverele lor?

Nu, nu vor. JustHost nu oferă niciun fel de servicii de transfer de site-uri web.

Sunt capabil să am mai multe site-uri pe contul meu simultan?

Desigur, fiecare plan JustHost include nume de domeniu nelimitate, astfel încât să puteți avea atât de multe site-uri web pe care doriți.

Există un program de panou de control inclus în planul JustHost?

Da, primiți software cPanel cu fiecare plan de găzduire.

Ce metode de plată acceptă JustHost să efectueze plățile mele lunare sau anuale?

Acceptă cec, ordine de bani, Discover, American Express, Visa, MasterCard și PayPal pentru orice plăți regulate pentru servicii.

Îmi pot configura contul de găzduire web pentru a efectua plăți lunare?

Da, puteți plăti serviciile de găzduire web în orice ciclu de facturare pe care îl alegeți: săptămânal, lunar sau anual. Amintiți-vă doar că, dacă alegeți să anulați, rambursarea dvs. este evaluată pentru perioada rămasă din ciclul dvs. de facturare.

JustHost oferă orice fel de servicii de rezervă?

Nu. Deși pot alege să facă backup pentru site-urile dvs. la propria discreție, nu garantează niciun fel de serviciu de rezervă. Sunteți responsabil pentru propriile backup-uri în afara site-ului.

Elevii, școlile sau nonprofit-urile beneficiază de o reducere pentru utilizarea serviciilor JustHost?

Studenții de la universitățile participante pot fi eligibili pentru tarife reduse pentru utilizarea JustHost pentru serviciile lor de găzduire web.

Care plan JustHost este cel mai bun pentru streaming video?

Toate planurile JustHost sunt la fel de bune pentru transmiterea audio și video de înaltă calitate.

Unde se află serviciul de găzduire web JustHost?

JustHost are un centru de date situat în Chicago, Illinois, cu peste 2.000 de servere și patru tehnicieni în permanență.

JustHost are un blog și sunt pe Twitter?

Au un blog, dar ultima intrare a fost cu mult timp în urmă. Ultima intrare pe Twitter a fost chiar mai îndepărtată decât postarea pe blog, deci nu sunt active pentru niciuna dintre ele.

Pot folosi WordPress pe serviciul JustHost?

Sigur ca poti. WordPress este complet acceptat folosind acest serviciu de găzduire web.

De ce ar trebui să alegi JustHost
 • Când vă înscrieți la serviciile JustHost, primiți o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu. Sau, dacă alegeți, puteți transfera un nume de domeniu în schimb.
 • Puteți găzdui cât mai multe domenii doriți de pe serverul dvs. Când vă înscrieți la JustHost, beneficiați de posibilitatea de a gestiona toate site-urile dvs. de pe un singur panou de control. Aveți la fel de multe sau cât mai puține site-uri web, pentru că nu există nicio limită.
 • Ai un timp de funcționare grozav. Cu toate că timpul de funcționare nu este garantat la JustHost, aceștia sunt în afaceri pentru a vă oferi o platformă de găzduire sigură și sigură. Toate serverele lor dispun de tehnologie de procesor quad, iar back-up-ul de alimentare este furnizat de generatoare. Centrul de date este monitorizat în orice moment, astfel încât orice problemă poate fi abordată aproape imediat.
 • Asistență pentru clienți care este întotdeauna disponibilă. Cu acest serviciu de găzduire web, vă puteți aștepta să rezolvați rapid și ușor problemele, deoarece au întotdeauna la dispoziție tehnicieni. Le puteți contacta prin trei metode ușoare: e-mail, chat și telefon. Toate cele trei canale pot fi folosite 24 de ore din 24, pentru confortul dumneavoastră.
 • Este accesibil și este nelimitat. Deoarece timpul de funcționare nu este garantat la JustHost, acestea vă pot oferi prețuri mai bune decât unele dintre cele mai cunoscute servicii de găzduire web. Ceea ce vă oferă aici este un serviciu la prețuri cu totul nelimitat. Gazduire nelimitată de domenii, conturi de email nelimitate, transferuri nelimitate de site-uri și spațiu de stocare nelimitat. Obțineți mai multe și veți plăti mai puțin, dar puteți experimenta perioade de oprire.
 • Vă puteți integra cu panoul de control. Aveți software-ul cPanel cu contractul dvs. JustHost, care vă permite să configurați site-urile dvs. așa cum doriți și să le promovați mult mai eficient. Puteți utiliza instrumente de publicitate, instala aplicații și chiar puteți utiliza modele de șabloane pentru a vă face un administrator de site-uri mult mai bun.
 • E simplu. Spre deosebire de alte companii de găzduire web, JustHost încearcă să mențină totul cât se poate de simplu, astfel încât să nu existe confuzii. De la înscriere la utilizarea software-ului panoului de control, totul este configurat pentru a menține lucrurile ușor. Întregul lor proces este conceput pentru a vă face viața mai ușoară, nu mai complicată.
 • Ai cPanel. Acest software de interfață a panoului de control este câștigător al premiilor dintr-un motiv. Este foarte ușor de utilizat, astfel încât să puteți gestiona fiecare aspect al contului dvs. de găzduire, permițându-vă să configurați e-mailuri, nume de domeniu, să utilizați informațiile bazei de date și să accesați statistici pentru toate site-urile dvs. web. cPanel te transformă în gazdă, nu în client.
 • Scripturi gratuite. Când vă înscrieți la JustHost, primiți o întreagă bibliotecă de scripturi și este complet gratuită. Folosind SimpleScripts, puteți instala oricare dintre scripturile de frunte, inclusiv Joomla, osCommerce, phpBB și WordPress-ul popular. Acesta este un instrument bun și o valoare excelentă.
 • Au o garanție de returnare a banilor. Dacă decideți să încercați JustHost, există foarte puține riscuri. Fiecare dintre planurile lor de găzduire include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, atât timp cât anulați înainte de expirarea primelor 30 de zile, veți primi rambursarea prețului complet de achiziție. Dacă vă anulați contul după cele 30 de zile, veți primi o rambursare proporțională pe baza cât timp ați rămas în contract. Toate rambursările exclud orice taxe de înregistrare și configurare plătite, dar trebuie să păstrați orice nume de domeniu pe care l-ați înregistrat în timpul utilizării JustHost. Există foarte puține riscuri să încercați serviciile JustHost, dar multe recompense mari.
Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni low cost pentru un serviciu de găzduire web, ar trebui să vă uitați bine JustHost.  Această companie de găzduire web are anumite servicii de bază, dar răspund nevoilor majorității utilizatorilor obișnuiți.

Asistența clienților este destul de bună, dar indisponibilitatea găzduirii Windows este o problemă.

Totul este de bază aici, așa că utilizatorii avansați trebuie să țină cumpărăturile și orice client de afaceri ar dori să evite acest serviciu, deoarece nu garantează timpul de funcționare. În timp ce citeam recenziile clienților online, am observat că acestea erau aproape toate extrem de negative, remarcând probleme grave, perioade de inactivitate majore și probleme legate de serviciul clienți.

Aceste numeroase recenzii rele indică unele probleme grave, așa că sfatul nostru este să fii atent dacă alegi acest serviciu. Pentru utilizatorii obișnuiți care doresc un contract ieftin și fac cumpărături la preț, JustHost poate fi serviciul perfect de găzduire web pentru tine. Pentru site-urile de afaceri și comerț electronic, acesta este un nr.

Mai multe pe JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map