Recenzii Mochahost mai 2020 – Planuri de găzduire și prețuri

Cât de bine este Mochahost Hosting?

În timp ce Mochahost are fanii săi – și detractorii – sunt de mai mulți ani și au zeci de clienți.


Sunt ele potrivite pentru tine?

Cu prețuri de fund rock (începând de la doar 1,95 USD), un procent de garantare de 100% și o garanție de viteză, Mochahost merită să arunci o privire dacă este pe lista ta.

Consultați Recenziile site-ului oficial pentru Mochahost 2.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (8 voturi) Pro

 1. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc
 2. Easy Website Builder
 3. Garanție fără riscuri de 180 de zile
 4. Garanție de reducere pe viață
 5. 100% procent de garanție
 6. Nume de domeniu gratuit

Contra

 1. Publicitatea este un pic vagă
 2. Mai puține opțiuni de găzduire decât majoritatea
 3. Nicio opțiune de backup integrată
 4. Panourile de control costă suplimentar
 5. Sprijin străin
 6. Câteva recenzii proaste

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială de găzduire Mochahost

Mochahost este un furnizor de hosting care a fost fondat în 2002. Acest lucru le pune în afaceri de peste 14 ani. La suprafață, Mochahost este un jucător solid și competitor în industria de găzduire web. Cu toate acestea, există câteva persoane care ar putea spune altfel. După cum puteți vedea în recenziile utilizatorilor de mai jos, nu primesc multă dragoste.

Vă recomandăm SiteGround ca o alternativă similară, cu suport uimitor și costuri reduse.

Cele mai bune caracteristici ale Mochahost Hosting

Cu mâinile în jos, există mai multe caracteristici pe care Mochahost le oferă oamenilor care sunt complet unici. Funcția în sine nu este unică, dar modul în care sunt oferite este.

1. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc

Mochahost oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat pe toate planurile lor de găzduire. Deși acest lucru nu este în totalitate unic, este întotdeauna o caracteristică plăcută de văzut pur și simplu pentru că mulți furnizori de hosting nu oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat. Câțiva sunt vinovați că au plasat capace pe aceste două valori. Nerespectarea acestui lucru va asigura că utilizatorii nu vor primi niciodată o eroare de „lățime de bandă depășită”.

2. Easy Website Builder

De asemenea, o caracteristică standard, capacitatea de a construi site-uri web ușor folosind software-ul WYSIWYG este, de asemenea, un plus – nu orice furnizor de găzduire web oferă acest lucru. WYSIWYG este scurt pentru „Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți”. Cu alte cuvinte, nu aveți nici măcar abilități de codare pentru a vă construi site-ul. Este un editor vizual, iar site-ul dvs. web va fi construit și expus așa cum îl vedeți pe ecran în timp ce îl reconstruiți – toată codificarea este îngrijită pentru dvs..

3. Garanție fără riscuri de 180 de zile

Aceasta este cu siguranță o caracteristică care mi-a stârnit interesul. Nu orice furnizor de hosting oferă o garanție completă de restituire a șase luni. Citind mai departe termenii de serviciu, ceea ce înseamnă că puteți anula în primele șase luni, dar nu veți primi o rambursare completă de 100 la sută. În schimb, veți primi o rambursare proporțională. După șase luni, nu veți avea dreptul la o rambursare a tuturor. Acest lucru este cu siguranță ceva de reținut.

4. Garanția reducerii pe viață

Aceasta este o caracteristică unică. Ceea ce înseamnă asta este că prețul dvs. nu se va schimba niciodată. Dacă vă înscrieți la o rată actualizată, veți fi întotdeauna la preț – nu vor crește niciodată prețurile la dvs. În acest moment, înseamnă că vă puteți înscrie la planul lor cel mai scump cu mai puțin de 2 USD pe lună. Dacă ar fi să îl mențineți pe Mochahost ca furnizor de hosting, asta ar însemna că nu veți plăti niciodată mai mult de doi dolari pe lună – vreodată.

5. 100% procent de garanție

Acest lucru este unic și în viitor. Orice alt furnizor de găzduire pe care l-am văzut vreodată are, cel mult, o garanție de 99,9% la timp. Mochahost oferă o garanție de funcționare de 100 la sută. Ca parte a acestei garanții, ei vă vor compensa cu găzduire gratuită dacă veți găsi site-ul dvs. jos. Destul de interesant, acestea nu au o pagină de stare a serverului care vă va spune dacă întâmpină sau nu o dificultate tehnică. Oricum, aceasta este o caracteristică care nu se vede nicăieri în altă parte.

6. Nume de domeniu liber

Când vă înregistrați pentru un nume de domeniu, acesta a costat în jur de 15 USD pe an. Cu toate acestea, cu Mochahost, obțineți un nume de domeniu gratuit pe toată durata vieții. Cu alte cuvinte, nu numai că primiți un nume de domeniu gratuit cu care să începeți, dar Mochahost se oferă să plătiți taxa de găzduire a numelui de domeniu an de an.

Dezavantajele găzduirii Mochahost

Oricât ar putea suna Mochahost, există câteva lucruri în care le-am găsit lipsite.

1. Publicitatea este un pic vagă

Așa cum am menționat în garanția de 180 de zile fără riscuri de mai sus, a trebuit să mă scufund în termenii serviciului pentru a afla exact ce înseamnă „fără riscuri”..

Da, dacă serviciul nu-ți place în 180 de zile, poți să-ți recuperezi banii – deși este evaluat în mod corespunzător.

Dacă doriți o rambursare completă, puteți obține asta, dar numai în termen de 30 de zile – și trebuie să optați pentru această opțiune.

S-a considerat că publicitatea lor a fost vagă sau înșelătoare, având în vedere că aceasta este o caracteristică pe care majoritatea furnizorilor de găzduire web nu o au.

2. Mai puține opțiuni de găzduire decât majoritatea

Nu eram sigur dacă o să pun acest lucru ca pro sau contra. Chiar dacă au mai puține opțiuni de găzduire decât majoritatea, dacă aveți este adecvat pentru majoritatea. Au șase opțiuni Linux și șase opțiuni Windows – în mare parte, acest lucru poate satisface ceea ce caută oamenii.

3. Nicio opțiune de backup integrată

Acest lucru a luat, de asemenea, unele cercetări suplimentare pentru a descoperi acest lucru. Mochahost nu își face copii de rezervă ale datelor, dar nu pentru utilizarea clienților. Utilizați-l numai în caz de urgență.

Cu alte cuvinte, dacă ar fi să găzduiești cu ei, ar trebui să îți dai seama de propria soluție de rezervă.

În 2019, acest lucru nu este suficient de bun.

4. Panourile de control Cost suplimentar

Acesta s-a simțit ca și cum Mochahost ar încerca să vă nichelă și să vă amețească. Au cea mai mare selecție disponibilă atunci când vine vorba de alegerea unui panou de control, dar acestea nu sunt gratuite.

Utilizatorii Linux au mai multe opțiuni decât utilizatorii Windows, deoarece pot alege dintre cPanel, Easy Web Panel, WHM și Plesk.

Utilizatorii de Windows sunt blocați cu Panoul site-ului și Panoul Plesk, ținând cont că Plesk costă mai mult.

5. Sprijin străin

Nu mi-a plăcut faptul că cea mai mare parte a sprijinului lor se află în Belgia. Deși sunt informați, aceștia ar trebui să fie bazați în SUA – mai ales ținând cont că centrul lor de date este situat în Chicago, în Statele Unite.

6. Mai multe recenzii proaste

Am citit online câteva recenzii proaste despre Mochahost. Dacă ar fi fost doar una sau două recenzii, aș putea contesta ușor până la un angajat nemulțumit sau ceva în acest sens.

Cu toate acestea, când vedeți mai multe recenzii proaste pe mai multe site-uri diferite, începeți să vă întrebați ce se întâmplă în culise.

Linia de jos

La suprafață, Mochahost pare a fi un furnizor Web solid. Cu toate acestea, atunci când te afundă și devii client, povestea pare să se schimbe. Experiența noastră pare să fie diferită de recenzii – nu a fost chiar atât de rea. Desigur, o făceam doar în scopul unei recenzii, dar aveam experiența clienților. Ne-a plăcut faptul că serviciul a fost 24/7 și păreau a fi mai prompte decât au afirmat unele dintre recenzii.

Aproape că mă face să mă gândesc ca și cum nu ar fi la fel de buni la un moment dat, dar parcă și-ar curăța actul, ceea ce este ceva bun de văzut.

Vizualizați mai multe funcții

Mai multe pe Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map