Recenzii Myhosting.com mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii Myhosting.com mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Recenzii Myhosting.com mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Contents

Cât de bun este găzduirea Myhosting.com?

MyHosting.com este o companie privată specializată în servicii de găzduire de site-uri web. Atitudinea lor se extinde în întreaga lume, oferind servicii în 180 de țări. Acestea oferă o varietate de servicii, inclusiv nume de domeniu, servicii VPS și multe alte servicii. Pachetele lor de găzduire oferă o varietate de opțiuni pentru oricine dorește să-și extindă prezența online. Acestea oferă un serviciu excelent pentru clienți și te vor ajuta să alegi cel mai bun plan pentru compania ta sau pentru compania ta.


Vezi site-ul oficial Recenzii Myhosting.com 4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (11 voturi) Pro

 1. O mulțime de opțiuni pentru planuri de găzduire partajate
 2. Full-Featured Site Builder
 3. Gazduire nelimitată de domeniu
 4. Garanție de 30 de zile înapoi

Contra

 1. Constructor de site-uri mobile Cost suplimentar
 2. Cost de rezervă suplimentar
 3. Prea multe plângeri slabe de susținere

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Revista noastră oficială de găzduire Myhosting.com

Myhosting.com este situat în Toronto, Canada, ca o filială a SoftCom. Se specializează în găzduire web partajată oferind găzduire prin email, soluții VPS, servere Microsoft SharePoint, servere Microsoft Exchange precum și soluții de migrare gestionate.

Cele mai bune caracteristici de găzduire MyHosting.com

Centrele lor de date sunt situate în Toronto, Canada și în Rochester, New York, oferind centre de date high-end cu rețele de fibră optică.

O multime de planuri de gazduire partajate

Myhosting.com oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de găzduire partajată. Acestea oferă planuri pentru utilizatori personali, utilizatori de afaceri și utilizatori de comerț electronic. Au planuri VPS și opțiuni dedicate de găzduire. De asemenea, au servere dedicate de schimb pentru a avea grijă de toate nevoile dvs. de comunicare.

Opțiuni de găzduire bazate pe Linux și bazate pe Windows

Myhosting.com are capacitatea de a vă oferi un plan de găzduire bazat pe Linux sau un plan de găzduire bazat pe Windows. Multe companii de găzduire oferă una sau alta, nu ambele. Ca bonus suplimentar, dacă treceți la planul de afaceri, puteți avea soluții bazate pe Linux și Windows sub un singur cont.

Myhosting.com oferă un constructor complet de site-uri. La urma urmei, acestea găzduiesc site-uri web. Are sens doar ca aceștia să aibă un constructor de site-uri cu caracteristici complete, care să ajute proprietarii de afaceri noi să își construiască primul site web. CPanel-ul lor vă permite să aveți scripturi de instalare cu un singur clic și vă vor permite să găzduiți o serie de platforme de site-uri, cum ar fi Joomla! sau WordPress.

Gazduire nelimitată de domeniu

Multe companii de găzduire vor pune o capacitate de date pe abilitățile dvs. de găzduire. Nu Myhosting.com – oferă găzduire nelimitată de domenii. Cu alte cuvinte, nu le pasă câți vizitatori ai, cât de mare este site-ul tău sau cât de mare crește afacerea ta. Sincer, mai multe companii de găzduire de site-uri ar trebui să ofere găzduire nelimitată de domenii. Foarte puțini proprietari de întreprinderi mici găzduiesc vreodată atât de multe date încât serverele sunt grav împovărate. De fapt, aceasta este o caracteristică care permite creșterea și extinderea site-ului dvs. web, permițând Myhosting.com să aibă grijă de nevoile afacerii dvs. când și cum doriți.

Garanție de 30 de zile înapoi

Deși acest lucru este standard, există unele companii de hosting care vor primi o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și vă oferă doar o sumă proporțională. Cu alte cuvinte, nu veți primi niciodată o rambursare completă de la alte gazde web. Myhosting.com vă va oferi o garanție de returnare de 30 de zile. Atâta timp cât anulați în primele 30 de zile, vă vor da o rambursare de 100 la sută.

Dezavantajele găzduirii Myhosting.com

Nici o companie de găzduire web nu este fără defectele sale. Myhosting.com nu este diferit, îmi este frică. De fapt, există destul de multe lucruri pe care Myhosting.com s-ar putea concentra pentru a fi mai bun.

Constructor de site-uri mobile costă suplimentar

Dintre toate lucrurile pentru care puteți percepe un cost suplimentar, Myhosting.com nu ar trebui să încarce suplimentar pentru constructorii de site-uri mobile. Există prea multe persoane care accesează Internetul folosind dispozitivele mobile. De fapt, este mai probabil ca un utilizator să acceseze site-ul dvs. pe mobil decât pe un desktop. Myhosting.com costă suplimentar pentru optimizarea site-urilor mobile, în cazul în care alte servicii de găzduire precum Bluehost includ această caracteristică ca parte a pachetului standard.

Copiile de rezervă costă suplimentar

Dacă datele pe care le păstrați pe site-ul dvs. web sunt importante, sensibile sau greu de înlocuit (suntem dispuși să pariem că sunt cel puțin una dintre cele trei), fiți foarte atenți cu Myhosting.com. Dacă nu doriți să plătiți suplimentar pentru ca aceștia să facă o copie de rezervă a site-ului dvs. web, va trebui să faceți acest lucru manual harddrives fizice sau servicii cloud gratuite. Deși aceasta este o problemă frecvent frustrantă între gazdele cu chilipiruri (WebHostingPad și GoDaddy nu sunt cu adevărat mai bune în acest departament), există o mulțime de gazde web, cum ar fi găzduirea A2, care va face periodic backup pentru datele dvs. gratuit sau chiar vă va oferi opțiunea. de copiere de rezervă manuală a site-ului.

Costul migrației în plus

Este doar un marketing slab. Sigur, Myhosting oferă un serviciu de migrare gestionat. Cu toate acestea, ei percep 45 de dolari pentru asta. Dacă oamenii caută o gazdă nouă, aproape că pot garanta că nu vor privi Myhosting doar pentru că există companii de găzduire mai bune acolo care fac asta gratuit. Înțelegem că există costuri de forță de muncă implicate atunci când aveți un specialist dedicat care ajută un proprietar de afaceri să migreze datele sale. Cu toate acestea, acesta este un cost care ar trebui absorbit de către compania de găzduire – în acest caz, Myhosting ar trebui să absoarbă aceste costuri. Este un preț mic de plătit pentru a atrage proprietarii de afaceri mici să aleagă Myhosting ca platformă de găzduire web la alegere.

Reclamatii mult prea slabe de sustinere

Oriunde te uiți online, Internetul este plin de recenzii proaste despre Myhosting.com. Oamenii regretă că i-au ales ca platformă de gazdă la alegere. Sigur, pe site-ul web vă spun că veți primi un răspuns de la specialistul de asistență în termen de 10 minute. Totuși, acel răspuns în conserve vă spune doar că i s-a atribuit unui caz specialist. Oamenii s-au plâns că durează oriunde de la trei zile la două săptămâni doar pentru a primi un răspuns – este nevoie de mai mult timp pentru a le rezolva o problemă pentru dvs. Nu există nicio scuză pentru acest tip de timp de răspuns. Consultați SiteGround dacă doriți să vedeți cum arată o rețea excelentă de asistență pentru clienți.

Linia de jos

La suprafață, Myhosting pare a fi o companie de roci solide. Cu toate acestea, au mai mulți întrerupători de tranzacții. De la costurile suplimentare, ascunse, până la numărul de reclamații de asistență răspândite pe Internet, m-aș gândi de două ori și m-aș sfătui împotriva Myhosting. Cu toate acestea, există și recenzii pozitive despre acestea. Unii le plac. Voi spune că o mulțime de recenzii au fost postate de aceiași persoane. Cu alte cuvinte, când te uiți la un site de recenzie, vei vedea că majoritatea reclamațiilor au fost postate doar de câteva persoane. Luați acest lucru cu un bob de sare când luați în considerare Myhosting să vă găzduiți site-ul.

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

Întrebări frecvente de gazduire MyHosting.com

Care este garanția uptime?

MyHosting este mândru că oferă o garanție de funcționare 100%. Dacă, din orice motiv, serverele nu funcționează, toți clienții vor primi un credit de la 1 la 1 în contul lor.

Care sunt limitele de spațiu și transfer de date?

Pe planurile de găzduire web, MyHosting vă permite să aveți spațiu nelimitat pe disc și transferuri de date nelimitate pe contul dvs..

Dacă nu-mi place ceva despre MyHosting, ce pot să le garanteze?

Dacă nu sunteți nemulțumit de MyHosting, puteți primi toți banii înapoi. Aveți treizeci de zile pentru a vă retrage, iar toți banii dvs. sunt rambursabili.

Care sunt opțiunile de asistență oferite de MyHosting?

Orice client gazduitor are acces la o mulțime de asistență pentru clienți. Puteți utiliza e-mail, chaturi live sau asistență telefonică 24/7 pentru a vă ajuta să rezolvați probleme. Indiferent de țara în care vă aflați, veți putea să vă adresați cuiva pentru a vă ajuta să rezolvați problemele pe care le aveți.

Care este politica de rezervă pentru MyHosting?

Serverele VPS sunt copiate de rezervă în mod regulat, împreună cu copiile de rezervă pe care le puteți controla prin panoul de control. Cu toate acestea, pentru planurile de găzduire partajate, nu există o garanție de rezervă sau de regăsire. Dacă se consideră că este o situație de urgență, MyHosting va putea oferi copii de rezervă contra cost.

MyHosting îmi permite să transfer un domeniu existent?

Puteți transfera domeniul existent folosind MyHosting. Ei vă vor ajuta în timpul procesului pentru a vă asigura că funcționează corect.

Profilul MyHosting va funcționa în Linux sau Windows pentru găzduire?

În funcție de nevoile dvs., puteți utiliza MyHosting pentru Linux sau Windows. Dacă căutați un plan personal, trebuie să aveți Linux. Întreprinderile și planul de comerț electronic pot folosi oricare dintre platforme. Dacă doriți un plan VPS, acesta va funcționa cu Windows și Linux.

Câte adrese de e-mail pot folosi și cât spațiu este disponibil?

Puteți avea între 10 și 50 de conturi de e-mail disponibile cu planul dvs. Puteți face mereu upgrade pentru a găzdui mai multe e-mailuri dacă apare nevoia Dacă alegeți planul de găzduire partajat, există un spațiu de disc nelimitat care vă va permite să stocați câte adrese de e-mail aveți nevoie.

Se reînnoiește mai scump decât prețul de introducere?

MyHosting vă va oferi reduceri suplimentare dacă puteți plăti în avans. Dacă puteți plăti pentru șase luni servicii în avans, veți economisi mulți bani. MyHosting are o mulțime de promoții diferite, astfel încât nu există nicio garanție că prețurile vor rămâne la fel atunci când va fi momentul să reînnoiești.

Există servicii administrate de MyHosting?

MyHosting oferă multe aplicații gestionate. Puteți avea un e-mail Exchange ca parte a planului dvs. Va trebui să vedeți ce servicii sunt oferite cu fiecare plan pentru a vă asigura că aveți tot ceea ce veți avea nevoie.

Voi avea un domeniu cu oricare dintre planurile de găzduire?

MyHosting vă va oferi un domeniu. Orice plan de hosting comun pe care îl alegeți vă va oferi șansa de a obține un domeniu gratuit. Va trebui să înregistrați domeniul atunci când vă înscrieți pentru a vă asigura că domeniul vă este dedicat.

Ce măsuri de securitate oferă MyHosting?

MyHosting se mândrește cu securitatea lor. Utilizează o varietate de programe, inclusiv HackerWise, StopTheHacker și SiteLock pentru a vă asigura că site-ul dvs. este sigur și sigur..

Pot obține o înregistrare de domeniu de sine stătătoare?

Puteți obține un domeniu autonom atunci când utilizați MyHosting. Sunt parteneri cu Tucows, iar parteneriatul dvs. vă permite să înregistrați un nume de domeniu. Odată ce înregistrați numele de domeniu, acesta va fi al vostru.

VPS găzduiește o parte din serviciile lor?

Planurile VPS sunt disponibile pentru a fi utilizate cu Linux și Windows. Dacă ești un dezvoltator sau operezi o afacere, planurile VPS vor funcționa pentru tine. Principalul lor obiectiv este să vă ajute să oferiți cel mai bun serviciu pe care îl puteți. Planurile VPS sunt ideale pentru oricine dorește să-și extindă prezența online.

Ce limbi oferă asistența tehnică?

Dacă aveți nevoie de asistență tehnică, MyHosting folosește doar limba engleză. Puteți solicita ajutor într-o altă limbă.

Unde este sediul?

MyHosting este o companie canadiană. Le puteți găsi sediul în Toronto, Canada. Sunt localizate în zona de timp standard a estului, la fel ca în alte orașe importante.

Unde pot găsi centrele de date MyHosting?

MyHosting are centre de date în Toronto, Canada și în Rochester, NY. utilizează centrele de date Equinix și Earthlink Enterprise pentru a oferi cel mai bun serviciu pentru clienți.

MyHosting va suporta diferite limbaje de dezvoltare?

Există diferite limbi acceptate de MyHosting. Funcționează pentru serverele Linux și Windows și puteți alege ce limbă funcționează pentru dvs. Dacă utilizați Windows, aveți opțiunea de a utiliza ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl și suport pentru Microsoft SQL, MYSQL și PostgreSQL. Dacă utilizați servere Linux, serverele LAMP standard sunt disponibile. Puteți utiliza, de asemenea, APACHE, MYSQL și PHP pentru nevoile dvs. de limbaj de dezvoltare.

Există un program de afiliere MyHosting.com?

Da, iar programul de afiliere plătește un comision de vânzări. Puteți să-l configurați astfel încât să aveți și comisioane recurente.

Aș putea să găzduiesc mai multe site-uri și domenii pe contul meu?

Dacă aveți mai multe site-uri, planurile partajate de MyHosting vă permit să puneți totul la capăt. Gazduirea de domenii nelimitată și gratuită vă permite să indicați mai multe domenii într-un singur site sau subdirector. Dacă alegeți găzduirea VPS, veți putea găzdui mai multe site-uri web pe contul dvs. fără a trebui să deschideți mai multe conturi.

Ce servicii pot achiziționa dacă sunt un consumator non-tehnic?

Planurile de găzduire au la dispoziție un constructor de site-uri. Puteți alege dintre sute de șabloane pentru a vă crea propriul site. Este ușor de configurat și de învățat cum să îți proiectezi site-ul, indiferent de nivelul tău de abilități. Dacă sunteți un singur consumator, veți primi un site web pentru constructor de site-uri; planurile de afaceri vin cu doi constructori de site-uri; iar planul de comerț electronic are trei. Ei lucrează cu Windows și Linux pentru a vă permite să vă proiectați site-ul, în funcție de nevoile dvs. Puteți achiziționa mai mulți constructori de site-uri dacă creșteți pentru a vă asigura traficul.

MyHosting ar fi alegerea potrivită pentru un site web de comerț electronic?

Absolut. MyHosting are diferite planuri pentru site-urile de comerț electronic și sunt proiectate pentru cerințele comerțului electronic. MyHosting are certificate SSL și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a rula un magazin online.

Cât de compatibil este MyHosting pentru un site WordPress?

MyHosting oferă suport WordPress pentru orice aveți nevoie. Acestea includ un instalator de aplicații care este ideal pentru a ajuta la instalarea și utilizarea WordPress. Chiar dacă sunteți novici, veți putea să vă funcționați contul WordPress în cel mai scurt timp.

MyHosting oferă suport PrestaShop?

Dacă utilizați temele site-ului PrestaShop, MyHosting vă va adăposti și vă va oferi asistență pentru a vă ajuta cu orice probleme.

Pot muta un site web Joomla existent cu MyHosting?

Din păcate, MyHosting nu poate asigura migrația pentru Joomla. Cu toate acestea, ei oferă un program care vă va ajuta la migrarea site-ului dvs. Joomla către contul MyHosting.

Există suport Magento cu MyHosting?

Magento vine cu fiecare plan de găzduire disponibil. Nu veți putea migra Magento, dar veți putea primi o aplicație. Aplicația vă va permite să migrați tot ce aveți nevoie din contul Magento.

Există panouri de control oferite cu MyHosting?

Toate serverele VPS au panouri de control WHM / cPanel sau Plesk. Puteți alege care va funcționa pentru dvs., în funcție de sistemul pe care îl utilizați.

Cum pot plăti pentru un cont MyHosting?

Puteți utiliza orice card de credit major pentru plată. MyHosting acceptă, de asemenea, plățile efectuate prin PayPal.

MyHosting va sprijini găzduirea de imagini și galerii de imagini?

Va fi, și veți fi încântat să știți că Galeria este unul dintre cele mai populare albume foto online. Vă permite, de asemenea, să partajați aplicații și este gratuit cu fiecare cont de găzduire.

Care este minimul pentru o perioadă de contract?

MyHosting permite clienților să plătească o lună la un moment dat. Dacă sunteți în căutarea unui interval de timp mai lung, puteți plăti în avans până la trei ani (36 de luni).

Există un serviciu CDN?

CloudFare CDN este oferit pentru oricine are nevoie de un serviciu CDN.

Ce pachete de distribuitori oferă MyHosting?

Puteți utiliza un pachet VPS revânzător care rulează pe Windows și Linux. Aveți, de asemenea, capacitatea de a vă construi propriul dvs. cu un VPS revendător personalizat.

Mai multe pe MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector