Recenzii One.com Mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii One.com Mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Recenzii One.com Mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bun este One.com Hosting?


Recenzii One.com 3.2 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Lista impresionantă de caracteristici
 2. Mai mult decât accesibil
 3. Uptime excelentă
 4. Anul I gratuit pentru pachetul de bază
 5. Suport pe tot parcursul anului 24/7

Contra

 1. Oferiți doar Gazduire Partajată

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Revista noastră oficială de găzduire One.com

One.com este unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire din Europa. Fondată în Danemarca în 2002, One.com a crescut la peste un milion de clienți și 149 de țări.

Cele mai bune funcții ale găzduirii One.com

Să ne uităm sub capotă, nu-i așa? Până la urmă, au crescut de la nimic la peste 1 milion de clienți în 15 ani. Trebuie să facă ceva corect.

Lista impresionantă de caracteristici

One.com oferă câteva caracteristici competitive cu alte soluții de găzduire și unele caracteristici unice. Acestea oferă soluția unică Bix cu fiecare pachet de găzduire. Soluția Bix vă oferă sincronizare în timp real, funcții de transmisie muzicală, funcții de transfer de fișiere și funcții de acces mobil mereu impresionante.

Pur și simplu faptul că acest standard vine cu fiecare pachet este impresionant în sine. Cu toate acestea, unele dintre caracteristicile mai competitive includ Google AdWords. Dacă cheltuiți 25 de dolari și credite Google AdWords, one.com vă va acorda un credit suplimentar în valoare de 75 USD.

Sunt mai mult decât accesibile

One.com este impresionant de accesibil. De fapt, nu am văzut niciodată unul la fel de ieftin ca acesta. Asta nu înseamnă că sunt nici un serviciu ieftin, ci înseamnă că nu percep foarte mult.

Pachetul lor de pornire începe de la .25 USD pe lună. Acesta este un sfert de dolar – nu un tipar.

Perfect pentru site-uri web de bază, bloguri și găzduire prin e-mail, acest .25 USD pe lună vă va oferi 15 GB de stocare, o singură bază de date, un singur domeniu și capabilități SSL – ceva crucial pentru site-urile de comerț electronic..

Chiar și pachetul lor de afaceri, care este unul dintre pachetele lor mai scumpe, începe de la 6 dolari pe lună. Nu mă pot gândi la nimeni altcineva care oferă peste 500 GB spațiu de stocare, opt nuclee de procesor (pentru un cont de gazduire partajat), baze de date multiple, domenii multiple și funcții SSL și SSH pentru acest preț.

Uptime excelentă

Pentru multe persoane, înainte de a decide cu privire la o companie de găzduire, trebuie să știe despre timpul de funcționare. De multe ori, prea multe companii de găzduire sunt vinovate că nu oferă cel mai bun timp de funcționare. Atunci când un site web este dezactivat – în special un site web de comerț electronic – un site web jos este costat pentru oameni. Atunci când costă oameni ca acești bani, ajungeți cu clienții nefericiți – în orice fel îl tăiați. Este mult mai bine ca cineva să încarce suplimentar când lățimea de bandă este depășită decât să închidă site-ul. Cu toate acestea, One.com nu vă va închide site-ul, deoarece oferă o lățime de bandă nelimitată.

One.com nu face reclamă la funcționare. A fost nevoie de un pic de săpat pentru a găsi, dar am constatat că, în loc de o garanție de disponibilitate, și-au postat statisticile uptime. Într-o perioadă de 979 de zile, au înregistrat 99,99 la sută uptime.

Anul I gratuit pentru pachetul de bază

Acum, am acoperit deja cât de accesibil este One.com. Cu toate acestea, singurul lucru pe care nu l-am menționat este că, dacă mergeți la pachetul de bază, vă vor oferi primul an gratuit. Așa este – 0,00 USD. Dacă ați avut vreodată nevoie de mai multe motivații pentru a merge cu o companie de găzduire, aceasta este. Nicio altă companie de hosting nu oferă acest lucru.

Suport pe tot parcursul anului 24/7

Aceasta este o caracteristică critică pentru a face afaceri la nivel internațional. În timp ce multe companii de găzduire oferă această caracteristică de suport pe tot parcursul anului 24/7, multe dintre ele nu. De fapt, unii dintre aceștia oferă sprijin doar în timpul orelor lor bancare locale. Cu alte cuvinte, între orele 8 și 17 p.m. ora locală – oriunde ar fi ele. Acest lucru este inacceptabil pentru mulți oameni care sunt clienți internaționali care au nevoie de sprijin. Dacă site-ul dvs. web este redus și aveți nevoie de ajutor, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să fie până la ora 3 dimineața doar pentru că atunci când sunt deschise.

Singurul dezavantaj este că este bazat pe web, doar chat live. Desigur, pentru multe persoane care nu este o problemă – chat-ul live este de preferat pe perioade lungi de reținere la telefon. Totuși, neoferirea de asistență prin telefon poate fi un factor de descurajare pentru unii oameni.

Dezavantajele găzduirii One.com

Oricât de grozav este găzduirea One.com, am găsit anumite zone care lipsesc cu desăvârșire. De fapt, multe dintre acestea sunt distribuitori de tranzacții.

Doar gazduire comună

One.com oferă doar găzduire partajată. Asta înseamnă că nu puteți obține opțiuni dedicate pentru server, opțiuni pentru server VPS sau orice opțiuni de găzduire în cloud. Multe dintre aceste funcții sunt esențiale pentru oricine construiește un site de comerț electronic și trebuie să se extindă.

Dacă construiți un site de comerț electronic și intenționați să vă extindeți, este posibil să doriți să căutați în altă parte doar pentru că atunci când apare nevoia, veți fi obligat să schimbați furnizorii de hosting. Cu toate acestea, dacă intenționați să păstrați un blog mic, atunci acesta nu este o problemă.

Linia de jos

Într-adevăr nu a fost prea mult să nu-i placă despre găzduirea One.com. Nici nu am acoperit anumite aspecte – cum arăta lista lor de funcții impresionantă (22 de funcții grozave și numărare – verificați-le) aici). Acestea sunt doar funcțiile gratuite care vin standard pentru fiecare cont. În total, One.com mi-ar fi câștigat inima dacă nu ar fi fost faptul că nu oferă niciun alt tip de opțiune de găzduire, în afară de hostingul comun.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector