Recenzii pentru iPage Hosting: Găzduire ieftină cu murdărie la 1,99 USD / lună – mai 2020

Contents

iPage: ieftin și murdar

Într-un fel, ne place cât de simplu este iPage.


Adică 1,99 USD pe lună pentru găzduire?

E aproape gratuit.

Captura de ecran ieftină de găzduire ipage

Captura de ecran ieftină de găzduire ipage Adică asta este destul de accesibil.

Nu te poți aștepta la o gazdă atât de ieftină și, dacă da, mă rog.

Fondată în 1998, iPage este o companie de găzduire web care a fost achiziționată de Endurance International Group (EIG) în 2009. Compania are sediul în Burlington, Massachusetts. (Faptele plictisitoare pe care poate doriți să le cunoașteți).

Acum lucrurile interesante – merită?

Cât de bun este iPage Hosting?

iPage nu este deosebit de rapid sau de încredere, caracteristicile lor pot fi confuze, iar serviciul lor pentru clienți nu este de clasă mondială.

Acestea fiind spuse, sunt incredibil de ieftine. La 1,99 USD / lună pentru planul lor cel mai de bază (pentru primele 12 luni), este greu să vă plângeți prea mult de deficiențele în serviciu. Aproape întotdeauna vă recomandăm să plătiți un pic mai mult pentru un produs mai bun, dar dacă bugetul dvs. este super strâns, iPage poate fi doar gazda de care aveți nevoie. Doar fiți pregătit să vă gestionați așteptările.

Vezi site-ul oficial

Revizuirea noastră expertă de găzduire iPage

Este posibil să fiți activat iPage din cauza prețurilor lor introductive nesigur de ieftine de 1,99 USD / lună pentru găzduire partajată.

Uau – asta e destul de bună.

Pentru mai puțin de un latte înalt pe lună, primiți un server la jumătatea drumului din țară care va găzdui site-ul dvs. pentru dvs. 24 de ore din 24, gestionat de tehnicieni experți.

Serios, aceasta este o gazduire ieftină.

Cu siguranță, prețul foarte scăzut este un motiv atât de bun ca oricare pentru a cumpăra un plan de găzduire.

Dvs. de consumat depinde de a determina valoarea produsului. Și depinde de noi să vă ajutăm să cântăriți pro și contra! Pe scurt, considerăm că iPage lasă mult de dorit în ceea ce privește viteza, fiabilitatea și suportul. Dar, cu o mulțime de caracteristici nelimitate și instrumente de construire web care sunt perfecte pentru începători, prețurile introductive ieftine pot face acest pachet exact ceea ce căutați.

Cele mai bune caracteristici de iPage Hosting

Există aspecte clare pentru găzduirea cu iPage dincolo de prețurile introductive super ieftine, dar să începem de aici.

1) Prețurile iPage sunt destul de ieftine (cu un angajament de 3 ani)

În timp ce majoritatea planurilor standard de găzduire partajată se încadrează în intervalul de 4-12 USD / lună, înregistrarea cu iPage costă doar 1,99 USD pe lună pentru primii 3 ani de găzduire. Acest lucru le plasează în același punct de preț ca WebHostingPad (1,99 USD / lună, chiar și după primele 12 luni), deși suntem bucuroși să raportăm că serviciile iPage sunt mai fiabile.

Această ofertă introductivă atrage atenția în tone de clienți, dar este posibil ca acești clienți să nu fie atât de stocați odată ce primele 36 de luni au trecut. Planul esențial este singurul lor plan de găzduire partajat și rachete de până la 7,99 dolari / lună în al patrulea an, ceea ce îi plasează în mod mediu în spectrul mediu de găzduire partajat.

Cu toate acestea, dacă testați proiecte pe termen scurt, iPage ar putea fi de fapt potrivit. Până când va începe prima perioadă, veți avea o idee bună dacă sunteți suficient de fericiți pentru a continua serviciile lor.

În plus, iPage vă permite să plătiți lunar, unde prea multe gazde își anunță prețurile de la lună la lună, dar solicită plata unui an sau doi ani sau trei ani în avans. În comparație cu plata unui an în avans pentru 1 și 1 sau cu trei ani în avans pentru DreamHost, facturarea de la luna la lună a iPage este extrem de răcoritoare pentru taxele de angajament de acolo..

2) Domenii nelimitate sub un singur cont

iPage vă permite să aveți domenii nelimitate înregistrate într-un singur cont. În plus, acestea vă oferă un domeniu gratuit atunci când vă înscrieți ca utilizator nou. De acolo, veți fi liber să adăugați cât mai multe domenii sub un acoperiș doriți. Pentru a duce această funcție și mai departe, puteți avea atât de multe subdomenii sub fiecare domeniu dorit.

Există multe persoane care se ocupă de domeniile flipping. Pentru a face acest lucru, domeniile trebuie achiziționate și parcate. iPage cunoaște acest model de afaceri și vă permite să parcați cât mai multe domenii pe care le considerați de cuviință.

Și la 1,99 USD pe lună, cu cât sunt mai multe domenii pe care le găzduiești, cu atât devine mai dulce tranzacția. Costul dvs. pe domeniu ar putea deveni destul de neglijabil.

3) Opțiunile de securitate iPage sunt solide

Planul de găzduire Evey iPage vine echipat cu software de securitate SiteLock. SiteLock face tot ce ai nevoie dintr-un plugin de securitate de bază, inclusiv firewall-uri, scanare și eliminare de malware, protecție DDoS și chiar va funcționa pentru a te elimina din listele negre. În plus, veți primi copii de rezervă gratuite zilnice, care sunt gratuite pentru restaurare. Acesta este un bonus foarte frumos pe care îl solicită prea multe companii. Cu o altă companie deținută de EIG, HostGator, backup-urile sunt făcute doar săptămânal și vă încasează 15 USD pentru restaurare.

4) Aplicații terțe acceptate + Freebies

iPage se integrează cu o tonă de aplicații terțe cunoscute într-un mod perfect, ceea ce le face o alegere excelentă pentru începători. Puteți include cu ușurință aplicații precum Google Analytics, Paypal și WordPress, iar procesul de instalare este simplu. Probabil că acesta nu este un lucru care va influența dezvoltatorii și webmasterii cu experiență care își creează viața în configurarea acestor lucruri, dar aplaudăm iPage pentru că procesul nu face intimidare pentru neinițiați.

În plus, înscrierea cu iPage include o grămadă de credite publicitare pentru Google, Yahoo și Bing; un avantaj frumos, pentru a fi sigur.

5) Instrumente de construire a site-ului pentru drag-and-drop-friendly

Planurile de găzduire iPage includ constructorul de site-uri Weebly, care este o metodă drag-and-drop super ușoară și intuitivă pentru realizarea unui site web. Deși nu trebuie să știți CSS pentru a descărca o temă gratuită WordPress, mulți webmasteri începători ar avea mai degrabă capacitatea de a efectua manual modificări live în aspectul site-ului lor. Inclusiv Weebly în platforma lor face din iPage o alegere excelentă pentru webmasterii care nu sunt super tehnologi, dar doresc să exercite un anumit control asupra designului site-ului lor..

Întrerupem acest mesaj cu o descărcare de date cu toate funcțiile.

Dezavantajele iPage Hosting

Cele mai multe dintre aceste dezavantaje sunt dificil de reclamat dacă aveți în vedere doar prețurile introductive. Dar dacă intenționați să rămâneți la iPage mai mult de un an, acordați atenție acestor probleme. Acestea vor persista chiar și după ce planul dvs. de găzduire a crescut cu 600%.

1) Timp de încărcare a paginii foarte lent

Scorurile iPage din treimea inferioară a tuturor gazdelor web pe care le-am revizuit pentru timpul de încărcare a paginilor, cu scoruri medii între 1.100 și 1.600ms (față de media industriei de 700ms). Și aceasta nu este o afacere mică. Numerele de vizitatori vor sări din pagina dvs. dacă nu reușește să se încarce rapid, ceea ce este un criminal complet dacă ai nevoie de ei pentru a cheltui bani pe site-ul tău.

Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare atent dacă aveți în vedere găzduirea site-ului dvs. cu iPage. Dacă sunteți într-adevăr în acest preț introductiv, vă recomandăm în schimb 1and1 Gazduire, care au un pachet de introducere și mai ieftin ($ .99 / lună) și timp de încărcare a paginii mai aproape de medie. Dar dacă aveți cu adevărat prioritate la viteză, vă recomandăm să consultați DreamHost (a cărui preț lunar este similar cu ratele de reînnoire a iPage) sau A2 Hosting (cel mai rapid de pe piață, cu prețuri competitive).

2) Sub medie de utilizare

Pe lângă viteze de încărcare lente, iPage este printre opțiunile mai puțin fiabile disponibile în ceea ce privește timpul de funcționare. Deși standardul industriei este de 99,99% uptime (ceea ce înseamnă 8,76 ore de oprire pe an), iPage este în scădere de aproape trei ori mai des decât majoritatea celorlalte gazde de pe piață. Aceasta este o veste groaznică pentru site-urile de comerț electronic sau cu adevărat orice site care transformă vizitatorii în numerar.

Timpul de oprire ca acesta este un steag roșu pentru orice gazdă care pretinde că oferă domenii și spații de disc nelimitate. Dacă serverele lor nici măcar nu pot rămâne în siguranță, atunci nu există nicio modalitate în care hardware-ul lor să fie suficient de puternic pentru ca tu să poți profita vreodată de spațiu „nelimitat”. Teoretic, s-ar putea să nu descoperiți niciodată, ci doar pentru că livrarea ar fi atât de lentă încât niciodată nu ați avut șansa de a atinge o limită.

3) Nu există domenii înregistrate în mod privat

Am fost surprinși să aflăm că nu puteți înregistra în mod privat domenii cu hosting iPage. Ceea ce ne-a dublat surpriza a fost faptul că atât de multe alte companii de hosting vă oferă această capacitate. Fără posibilitatea de a vă înregistra în mod privat domeniile, nu puteți evita o listare în baza de date WHOIS. Acest lucru face ca toată operațiunea dvs. să fie mult mai susceptibilă pentru spameri sau alte entități nedorite, care pot obține cu ușurință și ușor datele de contact din baza de date.

4) Serviciul pentru clienți iPage experimentează tone de întreruperi

În timp ce suntem bucuroși să raportăm că serviciul pentru clienți iPage este destul de prietenos și util în interacțiunile noastre cu aceștia, fiți pregătiți să fiți în așteptare. Atât în ​​chatul online cât și la telefon, întârzierile și întreruperile conexiunii sunt frecvente, iar uneori întrebările simple pot dura până la 20 de minute pentru a primi un răspuns satisfăcător.

iPage găzduiește peste un milion de site-uri web, iar recenziile clienților acestora sunt abundente. La fel ca în cazul multor companii achiziționate de EIG, se înregistrează o creștere marcată a reclamațiilor referitoare la serviciul pentru clienți după achiziție. Continuați cu această cunoștință așa cum doriți.

5) Utilizează vDesk în loc de cPanel

Deși cPanel nu este în niciun caz perfect, acesta este standardul industriei dintr-un motiv. Cu o multitudine de resurse online despre cum să profitați la maxim și transferuri fără probleme între gazdele care o folosesc, este o alegere ușoară pentru găzduire web. Din păcate, iPage folosește vDesk ca tablou de bord backend. vDeck este mai dificil și mai puțin intuitiv și are, de asemenea, mai puține resurse disponibile online, pentru a vă ajuta să rezolvați problemele. Având în vedere tarifele costisitoare de reînnoire a tarifelor pentru iPage, este puțin ciudat faptul că cPanel nu este standard. Chiar și WebHostingPad ultra-ieftin oferă cPanel.

6) Ei fac într-adevăr Gazduire Partajată

Uite, oferă și alte alte planuri, cum ar fi găzduirea VPS, găzduirea dedicată și găzduirea WordPress – dar, într-adevăr, întregul site al acestora este să te aduc în acest plan ieftin de 1,99 USD / lună.

O mică încercare de găzduire WordPress.

După cum puteți vedea mai sus, ei kiiiindddaa încearcă să ofere hosting WordPres.

Dar inima lor nu este în ea.

Linia de jos:

Piețele iPage pentru începători și fac cu adevărat o treabă excelentă, asigurându-se că webmasterii începători au toate instrumentele de care au nevoie pentru a pune în funcțiune un site web de lucru.

Și cu prețuri introductive atât de scăzute, nu este de mirare că atât de mulți oameni sunt dornici să urce la bord cu serviciile lor. Dar pe termen lung, ratele abrupte de reînnoire nu merită nivelul serviciilor oferite. Există gazde cu un serviciu mai bun pentru clienți, viteze, funcționare și funcții pentru o fracțiune din prețul lunar standard al iPage.

Sigur, s-ar putea să nu fie la fel de ieftine la înscriere, dar vă recomandăm cu tarie să plătiți un pic mai mult pentru a evita frustrările pe termen lung.

Recomandarea noastră? Puteți obține, totuși, prețuri în partea de jos pentru primii 3 ani cu SiteGround – și puteți obține funcții excepțional mai bune.

Consultați Recenziile site-ului oficial iPage 3.5 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Găzduire super ieftină
 2. Domenii nelimitate pe un singur cont
 3. Jocuri gratuite precum numele de domeniu și creditele AdWords

Contra

 1. Înregistrare privată problema domeniilor
 2. Domeniul sensibil la spammeri
 3. Utilizează vDeck în loc de cPanel
 4. Timpuri lente de încărcare a paginii, timp de funcționare neimpresiv

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

Întrebări de găzduire iPage & Răspunsuri

Ce este hostingul iPage?

Gazduire iPage este un furnizor de servicii de găzduire web care oferă utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a crea o prezență online pentru compania lor. Are multe funcții robuste și actualizate care ajută la construirea de site-uri web, ceea ce le permite liderilor de afaceri să își facă o piață mai bună și să își dezvolte companiile în lumea digitală de astăzi.

Care sunt caracteristicile cheie ale iPage Hosting?

Gazduirea iPage are multe caracteristici cheie, inclusiv

 • Un domeniu gratuit „.com” pentru site-ul companiei dvs.
 • Serviciu clienți 24/7 și asistență tehnică
 • Trafic nelimitat către site-ul dvs. web, e-mailuri și DB-uri
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Integrare WordPress
Câți oameni folosesc găzduirea iPage?

În prezent, găzduirea iPage găzduiește peste un milion de site-uri web pentru oameni și companii din întreaga lume.

Ce caracteristici speciale obțin atunci când îmi fac un cont cu hosting iPage?

Crearea unui cont cu găzduirea iPage va oferi dezvoltatorilor web, marketerilor sau liderilor de afaceri multe beneficii speciale, avantaje și privilegii. Planurile cu găzduire iPage vin cu un set complet de caracteristici speciale, care sunt concepute pentru a ajuta nu numai la crearea de site-uri web, dar pentru a dezvolta o companie creșterea pe peisajul digital de afaceri. Cu alte cuvinte, conturile și planurile cu hosting iPage vor construi și comercializa site-ul companiei într-o varietate de moduri și pentru diferite tipuri de afaceri online, cum ar fi stimularea creditelor și a clasamentelor pentru motoarele de căutare care vor îmbunătăți conducerea zilnică a traficului și ajutarea e -mersul comercial crește prin construirea de magazine online gratuite pentru ei.

Un cont sau un plan cu găzduire iPage include funcții de bază, cum ar fi:

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Lățime de bandă scalabilă
 • Număr nelimitat de nume de domeniu permise
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Domeniu gratuit de peste un an (valoare de până la 14,99 USD)

Alte seturi de funcții speciale care vin cu un cont pe găzduirea iPage includ:

 • Instrumente de proiectare și construcție
 • Până la 6 pagini din programul de dezvoltare a site-urilor Weebly Website Builder
 • Creator de site optimizat care funcționează pentru dispozitive mobile
 • Instalare cu un singur clic pentru WordPress
 • Sute de teme și șabloane din care să alegeți
 • Utilitare și setări de găzduire
 • Manager de fișiere
 • Manager FTP
 • FTP securizat
 • Pagini de eroare personalizate
 • Comercializarea site-ului web
 • Ofertă Google AdWords de 100 USD (numai pentru S.U.A.)
 • 100 USD în credit de căutare pentru Bing
 • Listare gratuită pe YellowPages.com
 • Un număr de telefon fără taxă (numai pentru S.U.A.)
 • Acces la sute de ghiduri de marketing online
 • Vânzare online
 • Funcționează cu site-uri web de comerț electronic
 • Magazin online gratuit pentru retaileri
 • Instalare simplă cu un clic
 • Integrare PayPal
 • Coșul de cumpărături AgoraCart
 • Gestionarea e-mailului: trimiterea și primirea
 • Adresa de e-mail personalizabilă care vine cu domeniul dvs. web
 • Verificați e-mailul online sau prin dispozitive mobile cu Webmail
 • Redirecționare prin e-mail
 • Tehnologie de clasă mondială și actualizată
 • Suită de securitate îmbunătățită, cu o valoare de până la 100 USD
 • Panou de control vDeck
 • Monitorizarea rețelei 24/7
 • Statisticile vizitatorilor
 • Raportarea traficului pe site
 • Serviciu clienți și asistență tehnică
 • Centrul de ticketing și centrul de ajutor online
 • Tutoriale pas cu pas
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Asistență telefonică și chat 24/7
Cât de rapid și ușor este să creezi un site web pe iPage hosting?

Este foarte rapid și ușor să construiți un site web pe iPage hosting. Dezvoltatorii web, marketerii și liderii de afaceri pot construi rapid site-uri web folosind programe de dezvoltare web și design web ușor de utilizat, drag and drop, precum Weebly Website Builder. De asemenea, aceștia pot atrage mai mulți vizitatori și pot construi mai mult trafic pe site-ul lor web cu o suită de marketing completă și completă, iar găzduirea complet încărcată vine chiar și cu o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu pentru a face întregul proces de alegere și construire a unui domeniu mult mai puțin complicat și stresant.

Cât costă înscrierea la un plan sau cont cu hosting iPage?

Înregistrarea unui cont și a unui plan cu găzduire iPage este surprinzător de accesibilă în măsura în care planurile de găzduire site-ul și furnizorii merg. În mod normal, găzduirea iPage vine cu un abonament lunar obișnuit, gratuit de 11,95 USD pe lună, însă de acum iPage hosting oferă o reducere online de până la 1,99 USD pe lună..

Cum mă pot ajuta serviciile pentru clienți și echipele de asistență tehnică de la iPage hosting să îmi construiesc site-ul sau să-mi dau seama de serviciul lor?

Găzduirea iPage este susținută cu o echipă specială și premiată de dezvoltări web calificate și experți în servicii de găzduire web care pot ajuta dezvoltatorii web, marketerii și liderii de afaceri ai companiei să facă față oricărei provocări atunci când vine vorba de construirea, dezvoltarea și proiectarea site-urilor lor web și comercializarea și creșterea produselor, mărcilor sau serviciilor lor online. Echipele de asistență pentru clienți și asistență tehnică de la iPage hosting pot ajuta utilizatorii cu aproape orice, de la administrarea contului și a domeniului, până la proiectarea site-ului web, de la calcularea modului de a utiliza cel mai bine instrumentele de marketing SEO disponibile la comercializarea prin e-mail și multe altele. La acestea se poate ajunge la 877-472-4399.

Sunt un proprietar de afaceri mici. Găzduirea iPage mă poate ajuta să-mi cresc mica afacere?

Găzduirea iPage poate ajuta orice tip de afacere să crească, indiferent dacă este mare sau mică. Însă proprietarii și managerii de întreprinderi mici obțin beneficii speciale, deoarece întreprinderile mici au nevoie de cel mai mare ajutor pentru a-și dezvolta afacerea. Găzduirea iPage înțelege că pentru proprietarii de întreprinderi mici, site-urile web sunt adesea primele (și cele mai pivotante) mijloace de conectare cu clienții potențiali și că construirea unei prezențe online puternice este modul în care pot merge de la mic la mare, motiv pentru care găzduirea iPage asigură crearea de conținut actualizată și de nivel mondial și alte instrumente de dezvoltare web și marketing online pentru proprietarii de întreprinderi mici. Prin aceste instrumente de creare a conținutului, găzduirea iPage va ajuta proprietarii de afaceri mici să creeze conținut clar, eficient și aliniat la viziunea, vocea, obiectivele și misiunea companiei lor, astfel încât să poată construi mai eficient o afacere online puternică și convingătoare, care să atragă clienții potențiali, faceți-i mai conectați și, în cele din urmă, îi ajutați să își dezvolte și să își comercializeze afacerea online.

Ce se va întâmpla dacă decid să anulez contul sau să planific cu iPage hositng?

Dacă decideți să vă anulați contul sau planul de abonament cu hosting iPage, atunci este important să rețineți că prețurile introductive listate pentru aceste conturi și planurile de abonament sunt doar pentru primul termen de serviciu și, prin urmare, se vor reînnoi automat la orice rata regulată este. Dacă o persoană sau o companie a înregistrat un domeniu gratuit prin găzduirea iPage și decid că dorește să își anuleze contul, atunci va trebui să plătească o taxă de domeniu nerambursabilă de 15 USD dacă dorește să își păstreze în continuare domeniul.

Găzduirea iPage oferă servicii de găzduire web bazate pe Windows și Linux?

Nu, găzduirea iPage oferă doar servicii de găzduire web bazate pe Linux.

Ofera găzduire iPage servere de găzduire web dedicate sau dedicate

Găzduirea iPage oferă servicii de găzduire completă și dedicate serverului web complet.

Sunt student sau conduc o școală sau o organizație non-profit. Oferă hosting iPage reduceri speciale sau alte servicii și planuri de abonament pentru mine?

Nu, reducerile, promoțiile și alte caracteristici și detalii ale planului de abonament sunt generale și universale. Acestea vor fi aceleași pentru studenți, școli și organizații fără scop lucrativ, așa cum sunt pentru lideri de afaceri cu experiență sau mai multe afaceri și servicii comerciale tradiționale..

Câte adrese de e-mail pot suporta găzduirea iPage?

În conformitate cu TOS-ul general, găzduirea iPage permite adrese și conturi de email nelimitate, precum și spațiu de stocare nelimitat pe serverele lor de găzduire web complet gestionate și dedicate, ceea ce înseamnă că puteți găzdui și gestiona mai multe site-uri web pentru mai multe companii pe un singur server sau cu mai multe domenii (din moment ce domeniile sunt, de asemenea, nelimitate) fără a fi nevoiți să vă preocupați să rămâneți fără spațiu de stocare sau adrese de e-mail și conturi pe care le puteți construi, dezvolta și gestiona prin intermediul găzduirii iPage.

Găzduirea iPage oferă servicii lunare sau doar un contract minim?

Găzduirea iPage oferă planuri de abonament lunare fără niciun tip de contract, inclusiv contracte minime. Cu toate acestea, este important să rețineți că găzduirea iPage va oferi prețuri mai bune pentru condiții mai lungi de serviciu.

Găzduirea iPage oferă servicii Virtual Private sau VPS?

Da, iPage hosting oferă servicii Private Private sau VPS cu o mare varietate de opțiuni care sunt construite și concepute pentru a satisface nevoile oricărui client, indiferent cât de unic sau complex.

Ce limbi sunt oferite de serviciul de asistență pentru clienți și de asistența tehnică a iPage, și ce limbaje de programare acceptă serviciile lor?

Deși este un furnizor de servicii de găzduire web care servește site-uri web din întreaga lume, găzduirea iPage oferă numai limba engleză atunci când vine vorba de serviciul clienți și asistență tehnică. În ceea ce privește limbajele de programare, platforma și serviciile de găzduire iPage acceptă atât PHP, cât și Perl.

Unde este sediul iPage care are sediul central și unde sunt localizate centrele lor de date?

Deși este o platformă globală de găzduire web, găzduirea iPage are sediul în Statele Unite, cu sediul central în Burlington, Massachusetts. De asemenea, centrele lor de date, care sunt toate de vârf, sunt toate localizate și rulate în Boston, Massachusetts, care nu este prea departe de orașul Burlington.

Gazduirea iPage are opțiuni de revânzări care le sunt disponibile?

În funcție de ce caută în mod specific clienții, găzduirea iPage oferă o mare varietate de opțiuni de revânzători pentru programele de găzduire web care sunt disponibile tuturor clienților, indiferent de planurile de abonament specifice sau de tipul și dimensiunea afacerilor lor..

Echipele de asistență pentru clienți și asistența tehnică de la iPage pot să mă ajute cu transferul unui site web sau a unui nume de domeniu la serviciile lor?

Deși echipele de asistență pentru clienți și asistență tehnică de la iPage pot ajuta clienții în deplasarea completă a oricăror fișiere pentru auto-migrare, totuși nu le va putea ajuta în întregime pentru întregul proces, întrucât găzduirea iPage nu are momentan niciun site web disponibil și specializat. și servicii de migrare a numelor de domeniu. Cu toate acestea, echipele de asistență pentru clienți și asistență tehnică de la iPage vor putea oferi asistență, un forum și o bază de cunoștințe suficientă pentru asistență suplimentară în timpul procesului de migrare în sine.

Ce programe acceptă iPage hosting?

Domeniile și serverele de găzduire iPage acceptă WordPress și Joomla, deși pentru Joomla, fișierele vor trebui migrate personal și manual (din fericire, asistența poate fi găsită rapid și ușor prin intermediul serviciilor pentru clienți și a echipelor de asistență tehnică, forumuri și tutoriale online disponibile). Gazduirea iPage nu acceptă Magento, dar clienții pot instala încă Magento, deoarece condițiile preliminare pentru instalarea Magento sunt disponibile pe platforma lor. Gazduirea iPage este, de asemenea, o gazdă potrivită pentru site-urile de comerț electronic, deoarece oferă multe funcții specifice site-urilor de comerț electronic, cum ar fi SSL, cărucioarele de cumpărături și procesarea plăților prin site-uri sigure precum PayPal.

Ce fel de opțiuni de plată oferă iPage și ce tipuri de plată vor accepta?

Găzduirea iPage acceptă carduri majore de credit precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. De asemenea, acceptă plăți prin PayPal.

Gazduirea este iPage sigură? Cât de sigură este găzduirea iPage?

Da, găzduirea iPage este foarte sigură și sigură de utilizat. Găzduirea iPage oferă o caracteristică „securitate îmbunătățită” pentru toate planurile, produsele și serviciile lor. Indiferent de tipul de cont sau de planul de abonament al acestora, clienții nu vor trebui niciodată să-și facă griji pentru ca domeniile lor să fie compromise, site-urile hacked sau orice alte amenințări și încălcări de securitate cibernetică prin găzduirea iPage.

IPage va găzdui pro-rate pentru perioadele de oprire și are o garanție de funcționare?

Găzduirea iPage oferă garanții de returnare a banilor în funcție de satisfacția clienților, dar nu limitează explicit acest lucru la uptime.

Cum se compară găzduirea iPage cu alte platforme și furnizori de servicii de găzduire web?

În comparație cu concurenții lor de furnizori de platforme de găzduire web – SiteGround, BlueHost, Arvixe, gazduire Inmotion, DreamHost și A2 Gazduire – Găzduirea iPage se compară foarte bine, deoarece este unul dintre furnizorii de platforme de găzduire de site-uri web cu cele mai bine cotate și mai bine revizuite în rândul clienților.

Este posibil să găzduiești un site web care să aibă o imagine grea în găzduirea iPage?

Da, este posibil să găzduiești un site web foarte vizual sau cu imagini prin intermediul găzduirii iPage, datorită politicii sale de lățime de bandă nelimitate și spațiu pe disc. Vezi site-ul oficial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map