Recenzii plăcute mai 2020: mai bine decât WP Engine și SiteGround?

Cât de bine este Pagely Gazduire?

Recenzii păguboase 3.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro


 1. Powered by Amazon
 2. Posibilitatea de a vă personaliza planul
 3. Promisiunea plăcută – 100 de procente de timp
 4. Copii de rezervă automate zilnice
 5. Asistență WordPress
 6. Vizualizări / vizitatori nelimitați de pagini

Contra

 1. Nu există asistență pentru chat-uri live
 2. Fără cPanel
 3. Fără perioadă de încercare sau garanție de returnare a banilor
 4. Incapacitatea de a cumpăra un domeniu

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Revizuirea noastră pagină de găzduire oficială

Pagely este o platformă Software-As-A-Service. Pagely are multe de plăcut. Singura problemă pe care o văd cu Pagely este că sunt foarte specifice nișelor. Dacă vă încadrați în nișa lor, nu este o problemă.

Cele mai bune caracteristici ale Pagely Gazduire

Nu este chiar corect să apelezi la Pagely un serviciu de găzduire. Nici măcar nu se numesc așa. Ei se numesc un serviciu WordPress gestionat.

Powered by Amazon

Toată lumea știe despre Amazon. De fapt, nu are nicio explicație. Văzând modul în care Pagely în sine sunt găzduite de Amazon, clienții se pot aștepta la aceeași minte de la Pagely ca și cum Amazon ar fi gazda lor.

Posibilitatea de a vă personaliza planul

La prima vedere, poate părea că Pagely are doar trei planuri. Nu este adevarat. Au alte câteva planuri care duc la unul în care puteți avea patru servere private virtuale. Ce este cu adevărat plăcut în ceea ce privește Pagely este că nu trebuie să alegeți unul dintre planurile lor predefinite. Au o caracteristică în care vă puteți personaliza complet propriul plan cu ajutorul lor.

Promisiunea plăcută – 100 de procente de timp

Pagely promite uptime 100 la sută. Pentru orice perioade de dezactivare experimentate, acestea oferă credit de găzduire. Văzând modul în care sunt găzduite de Amazon, nu am văzut pe nimeni să se plângă de întreruperi sau să fie nevoit să obțină credit din cauza perioadei de oprire.

Copii de rezervă automate

Pagely va efectua o copie de rezervă a site-ului dvs. web zilnic. Cu o securitate excelentă a rețelei, faptul că găzduiesc unele dintre cele mai mari întreprinderi de pe planetă și că sunt găzduite pe serverele Amazon, clienții se pot bucura de mintea că datele lor nu se vor pierde niciodată.

Asistență WordPress

Acesta este de la sine înțeles. Văzând cum Pagely este mai mult un serviciu de administrare WordPress decât un serviciu de găzduire, Pagely știe WordPress. Au o întreagă echipă de experți dedicați pregătiți și dispuși să vă ajute cu oricare dintre problemele dvs. WordPress. Pentru multe persoane, înseamnă doar a începe.

Vizualizări / vizitatori nelimitați de pagini

Unele companii de găzduire vă vor limita la un număr de vizualizări de pagini sau de vizitatori pe lună. Nu este totul – există chiar și unele companii de management WordPress care vor face același lucru. Peste tot, am descoperit că Pagely nu plasează un șepc în vizionările paginii sau în vizitatori. Modul în care au pus-o este așa – de ce ar plăti cineva pentru asta?

Dezavantajele paginilor de gazduire

Pagely lipsește în mai multe domenii. Este posibil să aibă găzduire de vârf și viteze de aprindere, dar își pot permite să își intensifice jocul.

Suportul plăcut este lipsit

Oamenilor nu le place faptul că Pagely nu oferă asistență la chat live. Ei bine, acest lucru nu este în întregime adevărat. Pagely oferă suport live chat – dar numai dacă sunteți dispus să plătiți minim 400 de dolari pe lună pentru planul VPS. Aceștia nu oferă asistență telefonică – se așteaptă clar că oamenii vor descoperi problema singuri înainte de asistența de contact. Au un sistem de suport pentru ticketing 24/7 și susțin că răspund la fiecare întrebare în două ore. Cu toate acestea, dacă aveți un plan VPS, chat-ul live este disponibil. Își pierde credibilitatea pentru asta – am înțeles că unii oameni pot plăti mai mult, dar ce face ca afacerea lor să fie mai importantă decât a mea? Dacă Pagely își poate permite să ofere servicii de chat live pentru unii dintre marii jucători, atunci își pot permite să ofere servicii de chat în direct pentru întreprinderile mai mici..

Fără cPanel

Acesta nu vine ca o surpriză. Văzând cum Pagely nu este o companie de găzduire web în sine, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să ofere un cPanel. Cu toate acestea, ei oferă un panou administrativ care vă ajută să faceți singurul lucru – gestionează WordPress. Din acest panou, vă puteți autentifica și gestiona site-ul dvs. WordPress din platforma lor.

Fără perioadă de încercare sau garanție de returnare a banilor

Poate fi greu de stabilit dacă Pagely este potrivită pentru dvs. dacă nu oferă o perioadă de încercare sau o garanție de returnare a banilor. Se așteaptă la plata în avans în prima zi. Ele îți oferă posibilitatea de a vorbi cu o echipă de vânzări, dar echipa de vânzări are în minte un singur obiectiv – să te determine să achiziționezi un plan. Cea mai bună echipă de vânzări din lume nu ar putea să stabilească dacă Pagely este potrivită pentru mine. Aceasta oferă o anumită deconectare care poate opri oamenii.

Incapacitatea de a cumpăra un domeniu

De asemenea, acest lucru nu vine ca o surpriză. Ca serviciu de administrare WordPress, ei se așteaptă să aveți deja un domeniu în loc. Cu alte cuvinte, acest lucru nu se adresează proprietarilor de întreprinderi de brand nou, care încearcă doar să-și ude picioarele. Pagely este pentru profesioniștii experimentați, care știu ce vor și știu ce fac.

Linia de jos

Pagely este un serviciu fantastic – dacă pot oferi ceea ce căutați. Acestea sunt foarte specifice nișei și nu oferă multe dintre gratuiturile pe care le-ați aștepta de la alte servicii de găzduire, cum ar fi credite de publicitate sau instrumente de construire a site-urilor web. Dacă aveți un site web în funcțiune, acestea îl vor prelua pe Pagely pentru dvs. – dar nu neapărat gratuit. Dacă achiziționați unul dintre planurile lor de afaceri, le vor face gratuit. În caz contrar, aceștia vor percepe 100 de dolari pe site pentru a-l aduce pe Pagely pentru dvs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map