Recenzii Rackspace mai 2020: Rackspace este potrivirea dvs. gazdă perfectă?

Recenzii Rackspace mai 2020: Rackspace este potrivirea dvs. gazdă perfectă?

Recenzii Rackspace mai 2020: Rackspace este potrivirea dvs. gazdă perfectă?

Contents

Ce este Rackspace?

Rackspace este o companie de găzduire web, cu capital public din San Antonio, specializată în găzduirea administrată pentru companii și corporații. Fondată în 1998 de Pat Condon și Dirk Elmehof, Rackspace are centre de date în Dallas, San Antonio, Vancouver și Hong Kong. Rackspace a fost vândut recent către Apollo Global Management, deci unele detalii s-au putut schimba de la tranzacție.


Cât de bun este gazduirea Rackspace?

Rackspace este o companie de găzduire premium, cu sprijin suplimentar și servicii orientate către companii. Acestea nu sunt destinate utilizatorului dvs. mediu, găzduirea începând de la trei cifre pe lună. Acesta este un preț important, cu siguranță, dar beneficiile sunt numeroase. Compania promite nicio perioadă de oprire și are mai multă experiență cu OpenStack decât orice altă companie de pe piață. Cu siguranță Rackspace nu este cea mai bună decizie dacă doar căutați să găzduiți un singur site web. Dar cei care caută găzduire administrată, servicii cloud și servicii de infrastructură, toate într-un singur mod îl vor găsi cu Rackspace. Cu toate acestea, concurenții Amazon Web Services și Google Cloud oferă portofolii de servicii mai mari pentru bani mult mai puțini.

Vezi mai multe caracteristici Recenzii Rackspace 4.2 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

  • Suport fanatic
  • Tonuri de caracteristici
  • Orientat către afaceri

Contra

  • Tarifarea spațiului spațial este costisitoare pentru utilizatorii obișnuiți
  • Structura contabilă confuză
  • Diferite straturi de sprijin sunt neclare

Rezumatul Spațiul nu se adresează utilizatorului de gazdă de scurtă durată, ci sunt concentrați pe companii și fiind o soluție tehnică, mai degrabă decât doar pentru un alt furnizor. Cu toate că sunteți utilizator pe scara întreprinderii, totuși, mai există unele caracteristici. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

Revizuirea noastră oficială de gazduire spațială

Rackspace are o reputație de lux bazată pe asistența lor fanatică a clienților și pe serviciile gestionate. Compania a fost numită de mai multe ori „Nordstrom de nor.„Piața lor țintă este întreprinderi de dimensiuni medii spre mari, care își pot permite prețurile mai ridicate și este în special potrivită pentru companiile cu un departament IT slab. Cei care caută exclusiv servicii de găzduire, dar aceiași boutique simt că ar trebui să se uite la WP Engine, o soluție WordPress gestionată fără serviciile cloud.

Cele mai bune caracteristici ale găzduirii Rackspace

Rackspace și-a modificat ofertele de denumire și servicii în ultimii ani, în timp ce încearcă să-și recapete pachetul și să decidă ce tip de companie doresc să fie în urma Amazon Web Services, Pair Networks și alți furnizori foarte ieftini. Branding-ul lor superior este esențial în această reformare, deoarece atât de mulți concurenți au intrat pe piață.

Serviciul clienți Rackspace este rapid și clasic

Pe planurile cele mai de bază, aveți acces la e-mail, chat live și asistență telefonică – e-mailurile sunt, în general, răspunzând în mai puțin de 20 de minute cu răspunsuri incredibil de amănunțite, iar răspunsurile la chat-uri live sunt de obicei primite în mai puțin de un minut. La Rackers se poate contacta telefonic 24/7 și sunt foarte utile la telefon.

O mare parte din personalul de asistență va merge mai departe și nu numai pentru a vă oferi un sprijin extraordinar. Pe un cont la nivel de infrastructură, asistența nu se va conecta și nu va aduce modificări pentru dvs., dar în situații periculoase pot merge înainte și o vor face oricum. Planurile finale superioare permit acest lucru, ceea ce vă poate economisi mult timp și durere. Rackspace se mândrește cu furnizarea de sprijin de talie mondială și, în ansamblu, oferă.

Caracteristici abundente & Aplicații Web

Rackspace are tone de funcții și este capabil să personalizeze majoritatea oricărei configurații pentru site-ul dvs. Când vorbește cu un manager de cont, vor sări pentru a găsi caracteristicile de care ai nevoie cu adevărat și modalitățile de a-ți îmbunătăți structura. Media bogate, aplicații mobile, comerț electronic, sisteme SharePoint, SaaS și multe sunt disponibile în Rackspace și funcționează perfect. Hardware-ul lor este de prim rang și vă permite cât mai multe servere relevante necesare.

100% Optime

Rackspace rulează serverele dedicate și salvează zilnic informațiile, permițându-le să ajusteze rapid și să mute lucrurile în timp ce se confruntă cu amenințări cu oprirea. În cazul în care mulți au acuzat Amazon Web Services că le-au supraîncărcat serverele, Rackspace pare într-adevăr să obțină acest aspect corect. Chiar au numerele care să o dovedească. Începând cu 2005, Rackspace a derulat o durată de utilizare aproape 99,99%.

Prețurile în spațiu spațial sunt bazate pe utilizare

Începând de la 499 USD pe lună, pe server și plafonând la 1.249 USD, serverele dedicate Rackspace au un preț în funcție de spațiul serverului pe care îl utilizați. Managerii contului lor vor evalua serviciile de care aveți nevoie în funcție de nevoile afacerii dvs. și vă vor recomanda o rată orară corectă pentru planul dvs. Acest tip de gestionare inteligentă a serverelor este extrem de util pentru întreprinderile care intenționează să creeze o scară largă și doresc să își asume serviciile de hosting și cloud.

Dezavantajele gazduirii Rackspace

Rackspace nu este perfect și au experimentat diferite planuri de prețuri și servicii ca răspuns la schimbările din industrie. Și având în vedere că sunt unii dintre cei mai scumpi furnizori din jur, merită să-ți faci timp să te uiți cu atenție la locurile în care se află scurt, păstrându-ți ochii în fața oricăror dealeri.

Panoul de administrare și necesitatea structurii funcționează

Partea din spate este destul de curată și rapidă după o mulțime de standarde. Dar mai are de făcut ceva de curățat. Dacă sunteți obișnuit să cPanel, nu îl utilizează, așa că fiți pregătiți să vă obișnuiți cu un alt sistem. Un alt dezavantaj legat de acest lucru este dacă aveți mai multe niveluri de cont, va trebui să vă conectați și să vă deconectați din mai multe dintre ele. Organizația nu este complet intuitivă și poate crea o curbă de învățare abruptă pentru cei obișnuiți la furnizorii de hosting de nivel mai de bază.

Straturi suplimentare

Dacă doriți să vă schimbați starea contului sau să discutați prețurile, va trebui să discutați cu un manager de cont dedicat, nu puteți să îl accesați și să îl schimbați singur. Dacă sunteți cineva care îi place să fie plimbat prin toate, acest lucru poate fi un beneficiu, dar dacă vă place un anumit grad de control și aveți o atitudine de bricolaj, atunci acest lucru se poate dovedi a fi un obstacol suplimentar.

Suportul pentru bilete are timp

Uneori, nu vrei să ajungi la telefon și să vorbești cu cineva. pentru acele momente în care doriți doar să concediați un bilet și să vă rezolvați problema, va trebui să așteptați aproximativ 30 de minute. Acest lucru este mai rapid decât multe gazde, dar nu este la fel de rapid ca Siteground. Uneori, ei se vor oferi să recapete conversația telefonică în bilet, însă este util. De asemenea, promit răspunsuri imediate la situații de „urgență”, dar definiția dvs. de urgență poate diferi de a lor.

Prima impresie este copleșitoare

Site-ul Rackspace poate fi incredibil de confuz pentru profanii care nu sunt bine versați în cloud și VPS. Rackspace oferă o cantitate uriașă de servicii, iar planurile lor pot fi combinate într-un număr infinit de moduri, ceea ce înseamnă că prima dvs. vizită pe site-ul lor web se poate simți ca rătăcind fără scop într-un labirint. În plus, pentru a face o achiziție trebuie să vă înscrieți mai întâi, bombardându-vă cu e-mailuri promoționale. Faceți-vă o favoare și nu puneți mesaje primite ca e-mail de contact dacă doriți doar să obțineți informații suplimentare. Cu toate acestea, Rackspace face o treabă minunată, făcându-l la bord ușor ca plăcintă, așa că dacă puteți trece peste această etapă inițială, vă puteți aștepta la o navigare lină.

Linia de jos:

Concluzia este că Rackspace este pentru companii, în special pentru întreprinderile cu site-uri web mari și / sau complexe din punct de vedere tehnic. Dacă conduceți un magazin Magento și aveți nevoie de găzduire complexă, luați în considerare Rackspace. Dacă sunteți în căutarea unui partener tehnologic, aruncați-le în mix. Rackspace depășește mulți dintre concurenții lor cloud în ceea ce privește asistența clienților și timpul de funcționare. Dar este suficient acest lucru pentru a compensa prețurile premium? Pentru unii, răspunsul este un entuziast da. Dar dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai ieftine, cu o gestionare mai ușoară, funcții mai familiare și nu vă este frică de un pic de oprire, ar fi mai fericit cu un alt serviciu.

Vizualizați mai multe funcții

Întrebări frecvente de găzduire în spațiul Rackspace

Ce este unic în ceea ce privește Rackspace?

Gazduirea Rackspace este un furnizor de servicii de găzduire web care este cel mai mare furnizor de hosting de cloud gestionat. Acesta servește mai mult de jumătate din companiile Fortune 100 și este considerat un lider al industriei în Grantner Magic Quadrant pentru găzduire web gestionată prin cloud. Gazduirea Rackspace servește atât întreprinderilor mari, cât și companiilor mici, cu o echipă de experți calificați gata să ofere toate cele mai bune și actualizate soluții de găzduire web, de la managementul securității până la găzduirea site-urilor web, soluții de comerț electronic pentru gestionarea bazelor de date și găzduire prin email.

Ce fel de servicii de găzduire oferă Rackspace?

Gazduirea Rackspace oferă găzduire dedicată, servicii web Amazon, găzduire Microsoft Cloud sau Azure și Openstack Cloud. Pentru găzduire dedicată, Rackspace oferă peste 3.000 de ingineri de găzduire pe Linux, Windows și Vmware. Pentru serviciile web Amazon, Rackspace are peste 370+ profesioniști autorizați AWS care susțin toate cele 11 regiuni publice AWS. Pentru Microsoft Cloud / Azure, Rackspace este un partener Microsoft Hosting de cinci ori al anului, câștigând premiul de mai multe ori decât oricare alt furnizor de servicii de găzduire web disponibil în prezent. În cele din urmă, pentru Openstack Cloud, Rackspace este cofondatorul serviciului de găzduire a site-ului împreună cu NASA, ceea ce înseamnă că Rackspace are cea mai mare experiență din lume de o sută de ori.

Care sunt caracteristicile cele mai apreciate ale Rackspace?

Gazduirea Rackspace a fost revizuită de utilizatori pentru patru calități de top. Aceste patru calități de vârf sunt suport, caracteristici, valoare și suport. La nivel de bord, găzduirea Rackspace a fost cea mai bine cotată de către utilizatori în timpul funcționării, a doua cea mai mare din funcții și cea mai mică din punct de vedere al suportului și valorii..

Câte domenii poate găzdui un client în Rackspace?

La fel ca majoritatea platformelor de găzduire de site-uri web care oferă servicii de găzduire partajate, nu există nicio limită la câte domenii poate fi găzduit prin intermediul platformelor de găzduire Rackspace. Un client va controla tot ce există pe serverul său Cloud dacă găzduiește domenii prin Rackspace.

Rackspace va fi dificil pentru cei care sunt noi sau nu sunt familiarizați cu webhosting?

Găzduirea spațiului spațial poate fi dificilă pentru cei care sunt noi sau nu sunt familiarizați cu serviciile de webhosting, dar depinde. Nivelul de dificultate al unuia cu abordarea serviciilor de găzduire Rackspace depinde în mare parte de familiaritatea și nivelul lor de experiență în a fi administrator de sisteme pentru serverele de găzduire web Linux sau Windows. Cu toate acestea, serviciile lor specifice de cloud hosting sunt special orientate către clienți și clienți care sunt noi pentru găzduirea site-urilor web și doresc să înceapă găzduirea site-urilor de la zero, în loc să aibă funcții preinstalate, cum ar fi cu serviciile de găzduire a site-urilor Linux sau Windows Server..

Ce se poate face cu un server Cloud prin găzduirea Rackspace?

Atâta timp cât este legal și respectă politica de utilizare acceptabilă a Rackspace, se poate face orice cu un server cloud prin găzduirea Rackspace. Serviciul de găzduire Rackspace Cloud Server este un acces fără restricții, la nivel de root / Administrator, de tip Linux sau Windows, un serviciu de găzduire de site-uri web, care poate rula pe orice tip de aplicație sau serviciu de pe un server de operații tradiționale, fizice sau dedicate neadministrate prin Cloud.

Poate Rackspace să mă ajute cu instalarea unui pachet software?

Indiferent dacă găzduirea Rackspace va ajuta un client sau un client cu instalarea unui pachet software depinde de serviciul pe care clientul sau clientul l-a semnat și pe care îl plătește. Pentru conturile Managed Infrastructure Cloud, clientul sau clientul este responsabil pentru instalarea și întreținerea întregului software de pe serverul lor, dar pentru serverele Cloud cu operații gestionate, Rackspace oferă asistență tehnică atunci când vine vorba de instalarea și întreținerea unor pachete software specifice. și chiar configurațiile serverului.

Pot reinstala o distribuție diferită pe serverul Cloud Rackspace? Sau trebuie să încep din nou?

Cu găzduirea Rackspace, se poate reinstala o distribuție diferită pe serverul lor Cloud. Nu este nevoie să începeți totul. Nu trebuie decât să reprimați butonul Reconstruire din panoul de control și apoi vor putea selecta o nouă distribuție. Dar înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că există o copie de rezervă a tuturor datelor, deoarece există șansa ca acest proces de reinstalare a unei noi distribuții diferite să distrugă toate datele anterioare din vechea distribuție care este pe server. Procesul de reconstruire a unei distribuții noi și diferite permite, de asemenea, una să-și salveze adresa IP de la vechea distribuție anterioară.

Ce se întâmplă dacă fac o greșeală în serverul meu Cloud?

Dacă cineva ar fi să-și încurce serverul Cloud, atunci au multe opțiuni pentru a remedia problema. Cu Rackspace, dacă un client se încurcă, atunci poate reporni serverul, restaura toate datele de pe server într-o copie de rezervă, sau pur și simplu ștergeți serverul și pornesc de la zero. De asemenea, au opțiunea de a reporni într-un mod de salvare de urgență și de a încerca să rezolve singure problemele sau să apeleze la asistență tehnică dacă este cazul și dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu face truc. Cel mai bun și cel mai simplu mod de a evita greșelile pe serverul Cloud este să păstrați copii de rezervă obișnuite și să faceți o copie de rezervă nouă înainte de a încerca să efectuați modificări majore de configurare a serverului sau înainte de a instala niște software.

Rackspace oferă reduceri pentru serverele Cloud?

Da, găzduirea Rackspace oferă reduceri pentru serverele Cloud, dar există diferite tipuri de reduceri care se bazează pe utilizare.

Pot cumpăra spațiu de stocare suplimentar pentru serverul meu?

Clienții pot adăuga în orice moment cantități suplimentare de stocare disponibile pentru serverele lor, cu serviciul de stocare în cloud de Rackspace hosting, dar alocarea de stocare nativă pentru un server Cloud se bazează pe tipul Cloud Server pe care unul îl selectează..

Pentru performanța serviciului, care sunt diferențele, dacă există, între serverele cloud standard și general?

Există câteva diferențe notabile și semnificative în ceea ce privește performanța serviciilor între serverele cloud standard și cele cu scop general la găzduirea Rackspace. În primul rând, serverele cloud cu destinație generală utilizează unități de stare solidă mai rapidă sau SSD-uri, în comparație cu alocarea standard a discurilor de filare utilizate de serverele cloud cu scop standard. În al doilea rând, serverele cloud cu destinație generală au până la 120 GB RAM disponibile în comparație cu serverele cloud cu scop standard care au doar 30 GB memorie RAM disponibilă. În cele din urmă, lățimea maximă de bandă a rețelei pentru serverele cloud cu scop standard este de 300 mbps rețea publică și rețea privată de 600 mbps, în timp ce pentru servere cloud de uz general, lățimea de bandă maximă a rețelei este de 10.000 mbps care poate fi împărțită între rețelele publice și cele private în orice cantitate care clientul dorește.

Îmi va fi în continuare facturat dacă serverul meu este oprit?

Da, găzduirea Rackspace își va factura clienții, chiar dacă serverele pe care le folosesc pentru a-și găzdui site-urile web sunt oprite oricând și pentru orice perioadă de timp. Când serverul este creat, clienților li se oferă o anumită cantitate dedicată de RAM și spațiu disponibil pe hard disk. Atâta timp cât acel server există, atunci nimeni altcineva nu va putea folosi acele resurse care au fost alocate. Acesta este motivul principal pentru care clienții sunt facturați pe oră, chiar și când serverele sunt oprite. Dacă un client ar dori să oprească taxarea pentru un server care este oprit, atunci trebuie să ștergeți serverul din Panoul de control.

De asemenea, dacă clienții vor să nu mai plătească pentru un server, dar totuși au nevoie sau doresc să păstreze configurațiile de la acel server, atunci cea mai bună opțiune a lor este să creeze o imagine a Cloud Server. Configurațiile sistemului de pe discul sistemului vor fi păstrate în imagine, iar imaginea va fi salvată în Fișierele Cloud și accesibilă prin fila Imagini salvate din Panoul de control. Cu toate acestea, există o taxă asociată cu stocarea fișierelor cloud, dar este semnificativ mai mică decât costul de funcționare a unui server activ. Clienții vor trebui, de asemenea, să salveze datele de pe discul lor de date în Cloud Block Storage sau Rackspace Cloud Backup pentru a le avea disponibile pe următorul lor server. Apoi, clienții vor fi liberi să șteargă serverul inițial, sigur cu cunoștința că pot furniza întotdeauna un server nou folosind imaginea salvată a serverului lor vechi și datele vechi salvate. După restaurarea serverului lor din imaginea salvată, diferența principală dintre serverele lor va fi aceea că noul lor server are o adresă IP diferită de cea anterioară. Utilizarea noului server poate solicita clienților să actualizeze orice înregistrări DNS asociate pentru a reflecta noua adresă IP.

Câți utilizatori pot merge pe fiecare mașină?

Numărul de clienți sau utilizatori de pe o mașină gazdă a serverului Cloud va depinde de dimensiunea serverelor Cloud ale clienților și de tipul de sistem de operare pe care îl achiziționează..

Grupurile de securitate din rețelele cloud sunt acceptate?

Da, grupurile de securitate din rețelele cloud sunt acceptate în Rackspace. Rackspace utilizează cel mai bun și cel mai actual software pentru a vă asigura că serverele lor Cloud și alte servicii de găzduire web sunt sigure și sigure pentru a utiliza și a stoca datele pe. Mai multe pe Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector