Recenzii Register.com mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Cât de bun este gazduirea Register.com?


Recenzii Register.com 2.3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro

 1. Acces FTP
 2. Backup-uri pe site pentru ultimele 3 zile
 3. Asistență telefonică și e-mail 24/7

Contra

 1. Extrem de scump
 2. Aceștia se taxează pentru instrumentul lor de construire a site-ului
 3. Pagini confuzive de vânzări
 4. Încasează suplimentar pentru e-mail

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Revista noastră oficială de gazduire Register.com

Register.com este una dintre companiile originale de înregistrare a numelor de domeniu care mai sunt încă în prezent. Și-au extins linia de produse cu găzduire web. Singura zonă în care par să strălucească este în zona lor de asistență pentru clienți.

Cele mai bune caracteristici ale hostingului Register.com

Register.com oferă trei pachete de găzduire – toate cu asistență excelentă pentru clienți. Nivelul lor cel mai înalt – pachetul de comerț electronic – acceptă procesarea cărților de credit și funcțiile coșului de cumpărături.

Acces FTP

Foarte puțini furnizori de găzduire oferă acces FTP. Deși aceasta este o soluție mai tehnică, permite și un grad mai mare de flexibilitate și personalizare. FTP este un standard Internet care înseamnă Protocol de transfer de fișiere. Acest protocol vă oferă libertatea de a transfera fișiere de orice tip înainte și înapoi între computerul dvs. și serverul lor pentru o personalizare completă.

Backup-uri pe site

Deși aceasta este o caracteristică standard pentru unii dintre furnizorii de hosting, se pare că lipsește de la mulți alții. Cu register.com, nu numai că site-ul dvs. de rezervă va oferi acces la o caracteristică pe care o numesc Restaurare fișier. Restaurarea fișierului vă permite să derulați versiunea site-ului dvs. pentru a șterge eventualele greșeli care ar fi putut fi comise. Ne-am găsit puțin observați că vă păstrează doar datele din ultimele trei zile, dar faptul că au avut toate acestea este cu siguranță un plus.

Asistență telefonică și e-mail 24/7

Aici strălucește register.com. Au asistență 24/7 pe tot parcursul anului prin telefon și e-mail. Deși nu oferă chat live, am descoperit că avem un reprezentant de asistență competent la telefon de fiecare dată când sunam – și am sunat de mai multe ori pe zi. Acest lucru este semnificativ din cauza tendinței în afaceri care îi determină pe oameni să treacă de perioade lungi de reținere pentru a ajunge la un agent de asistență live.

Dezavantajele hostingului Register.com

Din păcate, nu a fost mai mult să-i placă registrul.com, apoi nu a fost de dorit – o întâmplare rară.

Extrem de scump

Dacă luați în considerare faptul că register.com a fost unul dintre registrele Web originale, acesta vine ca o ușoară surpriză. În momentul de față, GoDaddy este cel mai răspândit registrator de pe Web astăzi. Mulți alți furnizori de găzduire folosesc funcția de înregistrare GoDaddy ca fiind proprie. Cu toate acestea, Go Daddy percepe doar 14,99 USD pentru a vă înregistra numele de domeniu. Register.com percepe 35 de dolari pe an pentru o adresă dot-com – o creștere de 250 la sută din cel mai popular registrator al rețelei.

Acest lucru este extrem de semnificativ, având în vedere că multe persoane folosesc furnizori de găzduire web pentru a parca domenii. O creștere de 250 la sută a înregistrării numelor de domeniu se va adăuga extrem de rapid, ceea ce face din registrul.com unul dintre cele mai proaste locuri pentru înregistrarea și parcarea domeniilor.

Aceștia se taxează pentru instrumentul lor de construire a site-ului

Fiecare alt furnizor de hosting care oferă instrumente pentru a simplifica experiența dvs. de construire web oferă aceste instrumente gratuit. Taxele Register.com pentru instrumentele lor de construire a site-urilor. Aproape că se simte ca și în cazul în care Register.com încearcă să te nicheleze și să te amețească – încearcă să obțină fiecare bănuț pe care îl pot scoate din tine. WordPress oferă instrumente de îmbunătățire a site-urilor cu șabloane gratuit. În plus, WordPress este mai ușor de utilizat, dar Register.com insistă să vă plătească pentru un instrument pe care îl oferă gratuit orice alți furnizori de hosting.

Pagini confuzive de vânzări

Ori de câte ori vedeți linia anterioară care spune: „Vom construi site-ul dvs. gratuit”, este cu siguranță ceva în care merită să vă uitați. Cine nu ar dori să profite de un serviciu de genul acesta?

Problema cu aceasta este că tipărirea fină vă va spune clar că vă vor percepe 94,95 USD pe lună pentru acest serviciu. Chiar și cea mai scumpă opțiune de găzduire este mai mică de 30 USD pe lună, deci care este? Vor construi site-ul dvs. gratuit sau vă vor percepe aproape 100 de dolari pe lună pentru asta?

După ce am săpat în termenii lor de serviciu, am descoperit că aceștia au taxat 799 USD pentru serviciul de construire a site-ului, plus 94,95 dolari pe lună. Nu eram sigur dacă acest lucru trebuia să fie înșelător în mod deliberat sau dacă însemna că nu te vor percepe în avans pentru 1139,40 USD, care te va costa în următoarele 12 luni..

Încasează suplimentar pentru e-mail

Asta când am găsit un pic ridicol. Fiecare alt furnizor de hosting include găzduire prin e-mail ca parte a pachetului de găzduire a site-ului web. Register.com nu numai că aceste două caracteristici sunt separate, dar dacă doriți să vă gestionați e-mailul, trebuie să vă conectați la un portal diferit folosind un set diferit de acreditări pentru a vă gestiona e-mailul, apoi faceți site-ul dvs. web. Niciunul dintre cele trei pachete de găzduire nu vine cu o singură adresă de e-mail.

Aceștia ar putea încerca să-l facă accesibil cu accesul portalului de e-mail cu 5MB de stocare care vă costă 9,99 USD pe an, dar cel mai scump pachet cu 10 căsuțe poștale și 100 MB de stocare costă până la 99,99 USD pe an. E-mailul nu este o marfă care să fie vândută astfel – chiar și Google oferă un e-mail personalizat de domeniu cu 10 ori mai multe funcții la un preț mai accesibil.

Linia de jos

În cel mai bun caz, registrarea.com se bazează pe ignoranța oamenilor. Găzduirea lor web poate fi de încredere și poate avea un serviciu pentru clienți stelar pentru a merge cu acesta, dar costă prea mult pentru serviciile lor și nu reușesc să furnizeze componente cheie – cum ar fi e-mail – care ar trebui incluse în fiecare pachet de găzduire.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map