Recenzii site5 – Site-ul Gazduire este potrivit pentru site-ul dvs.?

Ce este Site5 Gazduire?

Fondată în 1999, în perioada boom-ului dot-com și cu sediul în Dallas, Texas, Site5 este o companie de webhosting sub umbrela Endurance International Group. De asemenea, EIG deține Bluehost și HostGator, printre altele. Site5 este specializat într-o experiență de găzduire web boutique destinată designerilor și dezvoltatorilor.


Cât de bine este Site5 Gazduire?

Site5 este o companie premium de găzduire cu timp de funcționare, viteză și suport tehnic garantat. Ceea ce le deosebește cu adevărat de concurenții lor este că oferă un complet încercare gratuită de 30 de zile. Toate acestea sunt puncte de vânzare solide, dar pe întregul site5 nu este teribil de inovator și au un preț mai mare decât majoritatea concurenților. Câteva din avantajele lor le pot face să merite cât mai mult în cazuri specifice, dar în mare parte multe alte gazde fac la fel sau mai bine pentru mai ieftin.

Vezi site-ul site-ului oficial5 Recenzii 3 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

 1. Planuri scalabile
 2. Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc
 3. Gazduieste mai multe site-uri web
 4. Certificatele SSL vin standard
 5. Selectarea mai multor locații de server
 6. 30 de zile de încercare gratuită

Contra

 1. Fără stocare în unitate solidă
 2. Mai ieftin decât majoritatea
 3. Un singur domeniu în cel mai ieftin plan

Rezumat Nu există nimic din ceea ce Site5 face ca acesta să fie neapărat greșit, doar așteptăm mai mult la prețurile premium și la marketingul centrat pentru dezvoltatori. În general, viteza, timpul de funcționare și suportul sunt perfect adecvate. Dar, dacă funcțiile de administrare multiplă sau o selecție a mai multor locații sunt puncte de vânzare importante pentru dvs., Site5 ar putea fi o alegere excelentă. Cei care caută gazde bugetare sau o experiență cu adevărat premium ar trebui să se uite în altă parte. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Revista noastră oficială de gazduire5

Cu multă experiență și o mulțime de promisiuni tittilante adresate designerilor și dezvoltatorilor, Site5 are multe caracteristici atractive care le-au câștigat o reputație solidă și o bază de clientelă. Dar hosting-ul Site5 oferă cu adevărat, având în vedere prețurile premium pe care le percep?

Cele mai bune caracteristici ale Site5 Gazduire

Site5 oferă cu siguranță aparența de a ști ce fac. Contrastați pagina lor de pornire elegantă cu desenele animate ale HostGator sau GoDaddy și se pare că alegeți opțiunea de găzduire mai sofisticată. Și sunt multe de plăcut!

Dezvoltatori reali, multă experiență

Dacă aveți un cadru tehnic, Site5 folosește dezvoltatorul care vorbește într-adevăr, astfel încât în ​​sfârșit ați găsit un furnizor de hosting care vorbește limba dvs. Aceștia susțin că își mențin viteza serverului, deoarece nu își încărcă niciodată serverele partajate cu prea multe date ale clienților. Personalul lor de asistență este complet casnic, fluent în engleză și de fapt are experiență tehnică. Inginerii lor interni au construit portalul Site5 Backstage personalizat, adaptat nevoilor dvs. de dezvoltare. Încep cu presupunerea că și tu știi ce faci și că genul de încredere în tine, în calitate de client, este revigorant (cu condiția, desigur, că știi ceea ce faci).

Planurile site-ului 5 sunt scalabile

Planurile Site5 pornesc de la baza a cinci dolari pe lună. După aceea, există mai multe opțiuni de actualizare, care vă permit să vă asigurați planul pe măsură ce considerați potrivit pe măsură ce site-ul dvs. web crește. La suprafață, acestea au trei planuri de bază, începând cu hostBasic la 4,95 USD pe lună, hostPro la 8,95 USD pe lună și în final se deplasează până la Viteza Fulgerului la 11,95 USD pe lună. Acest lucru este doar pentru planurile lor de găzduire partajate. Puteți trece la găzduirea revânzătorilor, la hostingul VPS și chiar la propriul dvs. server dedicat.

Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc

Orice furnizor de găzduire web care poate oferi lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat merită întotdeauna un al doilea aspect. Există prea mulți furnizori de găzduire web acolo, care încearcă să pună o limită pentru cât de multe date pot fi transferate între vizitatorii dvs., dvs. și site-ul însuși. În plus, este întotdeauna o durere de cap în plus atunci când urmăriți cu atenție cantitatea de spațiu pe disc pe care îl utilizați. Majoritatea site-urilor web nu vor folosi 10 TB de spațiu pe disc, așa că a avea o minte pe care o puteți folosi atât cât aveți nevoie este întotdeauna o caracteristică plăcută pe care o aveți cu furnizorul dvs. de găzduire. Lățimea de bandă nelimitată înseamnă că nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru ca utilizatorii dvs. să primească o eroare care ați depășit limita dvs. de lățime de bandă.

Site5 Backstage Permite funcții multiple de administrare

O caracteristică excelentă despre planul hostPro Site5 este că acestea vă permit să găzduiți mai multe site-uri web dintr-un singur cont. Fiecare dintre aceste site-uri web va veni cu propriul său panou de administrare Site5 Backstage care vă permite să păstrați aceste informații organizate. Nu veți obține acest lucru cu planul hostBasic, care permite un singur domeniu. Sigur, asta înseamnă că trebuie să utilizați planul hostPro sau mai mare, dar aceasta este o caracteristică excelentă, care vă oferă practic capabilitățile unui cont de revânzător pentru o fracțiune din preț. Această caracteristică poate fi suficientă pentru a vă orienta către Site5 dacă această capacitate este un avantaj major pentru dvs..

Găzduiește-ți site-ul dintr-o selecție de servere din toată lumea

Cu o duzină de servere situate pe patru continente diferite, toate în apropierea unor metroplexuri majore, Site5 vă oferă avantajul suplimentar de a putea alege unde este găzduit site-ul dvs. global. Acest lucru vă poate oferi un avantaj suplimentar în SEO, dacă clasamentul local este o prioritate pentru afacerea dvs..

Certificatele SSL vin standard

Orice webmaster care are un site de comerț electronic cunoaște importanța certificatelor SSL, precum și cât de iritant poate fi dacă gazda dvs. web oferă funcții de comerț electronic gratuit, dar costuri pentru securitatea lor de bază. Certificatele SSL criptează și protejează tranzacțiile web, câștigându-ți încrederea și banii clienților tăi. Dacă intenționați să includeți comerțul electronic pe site-ul dvs., va trebui să obțineți certificate SSL într-un fel sau altul. Este revigorant să știți că, cu Site5, nu va trebui să scoateți bani în plus pentru acest lucru atunci când este posibil să nu fiți bugetat pentru asta.

Site5 Integrare WordPress

La fel ca multe site-uri web, Site5 oferă instalări cu un singur clic pentru WordPress, planuri de găzduire WordPress scalabile și servicii pentru clienți, care sunt bine versate în interiorul și în afara acestui popular CMS. Cu toate acestea, acestea nu oferă punerea în scenă WordPress, ceea ce este un dezavantaj serios, având în vedere cât de importantă poate fi acest instrument pentru designeri și dezvoltatori, ținta auto-proclamată a site-ului demografic.

Proces complet gratuit de 30 de zile

Multe companii de găzduire web oferă o garanție de returnare a sumelor de bani, dar Site5 este una dintre singurele gazde web care vă permite să încercați serviciile pentru o lună completă gratuit. Acesta este destul de un unicorn în lumea de web hosting.

Dezavantajele site-ului Gazduire 5

Cele mai multe dintre reclamațiile noastre cu privire la Site5 vin la preț. Sunt doar mai scumpe decât alte companii de găzduire care oferă aceleași (sau uneori mai bune) niveluri de servicii. Pentru o gazdă web premium destinată dezvoltatorilor, ne așteptăm la instrumente mai inovatoare.

Nu fac rambursări proporționale

Este un lucru să ai o garanție de returnare a banilor până la un anumit punct – standardul industriei este de 30 de zile. Site5 are o garanție de înapoiere de 45 de zile. Cu toate acestea, orice alt furnizor de hosting pe care l-am văzut vreodată va oferi o rambursare proporțională după depășirea marcajului delimitator, care în acest caz este de 45 de zile. Site5 nu va oferi o rambursare. Dacă ați plătit găzduirea în valoare de șase luni și anulați în a 46-a zi, acestea nu vă vor rambursa. În plus, pentru a obține cel mai bun preț la majoritatea planurilor, uneori va trebui să plătiți în avans pentru un serviciu în valoare de doi ani. Aceasta este o sumă uriașă de bani pentru a pune în avans, așa că profită cu siguranță de acel proces gratuit înainte de a cumpăra.

Ei nu au unități de transport în stare solidă

Fără SSD înseamnă că întreaga operațiune a site-ului dvs. rulează hard disk-uri mecanice vechi, care vă pot încetini sever site-ul. Aproape orice alt furnizor de găzduire web, în ​​valoare de sare, oferă unități de stare solidă ca un echipament standard. Sigur, Site5 nu își supraîncărcă niciodată serverele cu prea mulți clienți. Dar acest lucru se poate doar pentru că vechiul lor hardware ruginit, literalmente, nu îl poate lua.

Prețul site-ului 5 este destul de puternic pentru ceea ce obțineți

Site5 este în regulă. Dar nu vedem niciun motiv pentru care au prețuri așa cum sunt. Aproximativ același preț, A2 Gazduire oferă viteza și timpul de funcționare care depășește cu mult Site5. O altă opțiune la prețuri similare este SiteGround, care oferă asistență clienților cu adevărat excepțională, care aruncă Site5 din apă. Sau, pentru aproximativ jumătate din preț, HostGator are toate aceleași caracteristici ale Site5, plus câteva clopote și fluiere adăugate.

Linia de jos

Site5 este o gazdă perfect adecvată, cu o furnir plăcut din punct de vedere estetic și savuros, care este sigur că va atrage designerii și dezvoltatorii. Serviciile lor au câteva avantaje extraordinare care le fac o valoare excelentă pentru webmasterii cu cerințe de nișă. Dar dacă sunteți un webmaster începător care caută o gazdă bugetară, nu există niciun motiv să incurajați un pricetag premium pentru serviciile obișnuite. De asemenea, proiectanții și dezvoltatorii ar trebui să facă o cercetare considerabilă înainte de a alege Site5. Există o mulțime de gazde web boutique care vă vor oferi mai multe funcții pentru banii dvs..

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

Întrebări frecvente de gazduire site5

Cât timp a fost Site5 în jur? Care este misiunea companiei?

În timpul boom-ului dot-com, doi prieteni au început o companie de găzduire bazată pe filozofia conform căreia găzduirea ar trebui să fie distractivă, ușoară, fiabilă și accesibilă – mai ales, nu ar trebui să fie dureroasă. Matth Lighter și Rod Armstrong au început Site5 în 1999, iar în timp ce au vândut compania în 2008 proprietarilor actuali, ei rămân intim implicați cu compania, lucrând manual pentru a finaliza proiecte mai detaliate

Site5 plasează o prioritate mare pe cinci zone distincte, care includ:

 • Nu există servere supraîncărcate: Filozofia de găzduire a companiei este bazată pe performanțe garantate, de pe serverele lor de top.
 • Fără suport externalizat: Toți tehnicienii și membrii serviciului și asistenței sunt angajați ai Site5.
 • Fără șmecherie: Site5 este mândru de găzduirea web clară, ușor de înțeles și de funcțiile pe care le oferă.
 • Banii inapoi garantat; Site5 oferă o garanție de restituire a banilor fără 45 de zile, fără probleme.
 • Dezvoltatori și ingineri interni: La fel cum tehnicienii lor de asistență sunt toți angajații site-ului 5, la fel și dezvoltatorii și inginerii lor, care lucrează pentru îmbunătățirea serviciilor oferite.
Care sunt planurile de găzduire Site5?

Site5 oferă o mare varietate de planuri și programe de găzduire, care includ:

 • web hosting
 • Gazduire Web Cloud
 • Gazduire revânzători
 • Gazduire distribuitor cloud
 • VPS complet gestionat
 • VPS neadministrat
 • Cloud VPS

Toate planurile includ multe caracteristici diferite, inclusiv lățimea de bandă neschimbată, spațiu pe disc nemeritat, migrații gratuite, copii de rezervă pentru recuperarea în caz de dezastre și suport 24/7.

Unde sunt localizate serverele Site5? Ce locații pot alege pentru găzduirea site-ului meu?

Serverele Site5 sunt localizate în întreaga lume, permițând clienților să aleagă unde sunt găzduite site-urile lor. Site5 deține servere în centrul, estul și vestul Statelor Unite; Montreal, Toronto și Vancouver, Canada; și Joao Pessaoa și Sao Paulo, Brazilia, precum și Amsterdam, București, Paris, Singapore și Hong Kong.

Ce planuri de găzduire partajate oferă Site5?

Site5 oferă trei niveluri diferite pentru planurile de găzduire web, toate incluzând spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbate, instalări de scripturi cu un singur clic, precum și migrare gratuită și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile..

Necunoscut la Site5 înseamnă că nu există nicio limită stabilită pentru cantitatea de spațiu pe disc sau pentru lățimea de bandă pe care utilizatorii o au în conturi. Acest lucru a fost conceput pentru a permite clienților liniștea sufletească să construiască site-urile web de care au nevoie fără a-și face griji cu privire la atingerea sau depășirea limitelor lor. Atâta timp cât clienții respectă termenii serviciului și politica de utilizare a resurselor, aceștia rămân bine în condiții de utilizare normală; compania spune că cele 0,1 la sută care se încadrează în utilizarea normală încalcă de obicei termenii și acordurile.

Clienții de hosting web partajat pot alege dintre una dintre cele 13 locații diferite pentru locațiile serverului lor, ceea ce este ideal atunci când se iau în considerare locațiile geografice ale majorității utilizatorilor proprii ai fiecărui client. Cu toate acestea, există un cost suplimentar de 1 USD pentru clienții care aleg un site în afara Dallas.

Fiecare plan partajat de găzduire web include, de asemenea, copii de rezervă complete pentru fiecare fișier și sunt ușor accesibile când este nevoie. Interfața Site5, Backstage, oferă utilizatorilor un log-in rapid și eficient în care pot găsi toate informațiile importante, cum ar fi înregistrarea domeniului, facturarea și conturile de afiliere, printre altele. De asemenea, oferă fiecărui utilizator SiteAdmin, pielea personalizată cPanel care permite utilizatorilor să obțină informațiile de care au nevoie despre serverele lor, bazele de date, conturile FTP, domeniile și vizualizarea statisticilor site-urilor Web..

Planurile partajate încep cu hostBasic, care începe de la 4,95 USD în fiecare lună când clienții aleg un plan pe doi ani; pentru cei care doresc un plan de un an, vor începe cu un cost lunar de 5,95 USD.

hostPro, al doilea nivel al planurilor de găzduire partajate Site5, începe de la 8,95 USD pe lună pentru un plan de doi ani; un plan de un an începe de la 9,95 USD în fiecare lună și, la acest nivel, clienții pot alege un contract lunar care începe de la 10,95 USD pe lună. Pe lângă tot ce este inclus în hostBasic, utilizatorii obțin site-uri web nelimitate.

Cel mai mare nivel al companiei este hostPro + Turbo, care începe de la 11,95 USD pe lună pentru un plan de 24 de luni. Un an cu acest pachet costă 12,95 USD pe lună, iar un contract lunar începe de la 13,95 USD pe lună. Clienții de la acest nivel primesc un IP dedicat, precum și un control MultiAdmin, care oferă fiecărui site Web din cont un panou de control separat.

Ce oferă planurile Cloud Web Site5?

Cele trei planuri de gazduire Cloud Web ale Site5 au fost concepute pentru a reduce timpul de oprire pentru funcționarea prin e-mail și site-ul web, orientate către clienți cu bugete IT mici, dar cu nevoi la nivel înalt. Site5 oferă clienților Cloud un pas deasupra găzduirii web partajate cu aceeași calitate a hardware-ului și a uptimes-urilor ca un server VPS.

Toți clienții Cloud obțin site-uri web nelimitate, IP dedicat, copii de rezervă și Backstage. Fiecare client are, de asemenea, acces atât la SiteAdmin, cât și la MultiAdmin.

 • La care se adauga planul începe de la 20 de dolari în fiecare lună într-un angajament de 12 luni. Plus oferă 10 GB spațiu pe disc și 100 GB lățime de bandă. Pentru un plan lunar, utilizatorii se pot aștepta să înceapă la 25 de dolari în fiecare lună.
 • Nivelul de nivel mediu, Avansat, începe de la 27 de dolari pe lună pentru un plan de 12 luni și 30 $ când clienții vor să plătească în fiecare lună. Planul avansat oferă utilizatorilor 20 GB spațiu pe disc și 200 GB lățime de bandă.
 • Cel mai înalt nivel al site-ului5 premiu, oferă utilizatorilor spațiu pe disc de 40 GB și lățime de bandă de 500 GB, cu un cost lunar de 36 USD atunci când un utilizator cumpără un plan de 12 luni și costă 40 de dolari în fiecare lună într-un plan lunar.
Care sunt opțiunile VPS Site5?

Site5 oferă un număr impresionant de opțiuni VPS, cu 10 opțiuni diferite gestionate complet. Ei lucrează pentru a menține software-ul actualizat, pentru a oferi monitorizare constantă și pentru a primi răspunsuri imediate și proactive la probleme sau atacuri. De asemenea, se vor ocupa de orice corecții de securitate.

Planurile complet gestionate încep de la 55 USD în fiecare lună pentru VPS2, care include o adresă IP, SiteAdmin / MultiAdmin și Softaculous sau cPanel / WHM și Softaculous, 2 Cores, 1 GB memorie, 50 GB spațiu pe disc și 800 GB lățime de bandă. Alegerea între panourile de control costă 10 $ în plus pe lună, însă alegerea cPanel / WHM oferă utilizatorilor 2 adrese IP gratuite. Clienții pot adăuga, de asemenea, backup-uri la distanță timp de 30 de zile pentru 7 $.

Cel mai înalt nivel, VPS11, include 16 nuclee, 20 GB memorie, 1000 GB spațiu pe disc și 7TB lățime de bandă pentru o adresă IP, cu alegerea SiteAdmin / MultiAdmin și Softaculous. Din nou, alegerea dintre cele două opțiuni ale panoului de control costă 10 USD, iar utilizatorii cPanel / WHM și Softaculous vor primi două adrese IP gratuite. Copiile de rezervă la distanță timp de 30 de zile pot fi adăugate cu 125 USD în fiecare lună.

Dacă clienții doresc acces root, pot alege dintre una dintre cele 11 opțiuni VPS diferite, care nu sunt gestionate. Primul, UVPS1, începe de la 25 USD în fiecare lună pentru 2 nuclee, 1 GB memorie, 50 GB spațiu pe disc și 800 GB lățime de bandă. Accesul complet rădăcină este inclus, precum și alegerea unui model de sistem de operare CentOS, Debian sau Ubunto. Alegerea cPanel / WHM adaugă 10 USD pentru licență, iar clienții pot adăuga o licență Softaculous pentru 1,25 USD în fiecare lună..

Cel mai înalt nivel VPS neadministrat, UVPS11, include multe dintre aceleași caracteristici, inclusiv șabloane ale sistemului de operare, o adresă IP și aceleași costuri de licențiere pentru cPanel / WHM și Softaculous, dar adaugă 16 nuclee, 24 GB memorie, 1200 GB spațiu pe disc și 8tb lățime de bandă, începând cu 600 USD fiecare lună.

Cele 11 opțiuni VPS Cloud sunt, de asemenea, gestionate complet, cu multe dintre aceleași suplimente gestionate: copiile de rezervă la distanță adaugă 5 dolari în fiecare lună, iar opțiunea panoului de control costă 10 USD pe lună. Nivelul lor cel mai scăzut, CVPS1, oferă clienților 2 nuclee, 768 MB de memorie, 15 GB spațiu pe disc și 600 GB lățime de bandă, începând cu 60 de dolari în fiecare lună. Cel mai înalt nivel, CVPS11, are 16 nuclee, 20 GB memorie, 400 GB spațiu pe disc și 7 TB lățime de bandă și începe la 1.490 USD în fiecare lună..

Site5 oferă planuri de revânzători?

Site5 are trei planuri de găzduire a revânzătorilor, care încep de la 23,95 USD pe lună și include trei adrese IP, cPanel / WHM, nume de server DNS personalizate, software de facturare și copii de rezervă, precum și 50 GB spațiu pe disc și 500 GB lățime de bandă în fiecare lună. Cel mai mare nivel costă 49,95 USD în fiecare lună pentru aceleași caracteristici, dar oferă 120 GB spațiu pe disc și 1000 GB lățime de bandă.

CloudOne, o opțiune de găzduire a revânzătorilor din Cloud, costă 50 USD în fiecare lună și include 50 GB spațiu pe disc și 500 GB lățime de bandă, împreună cu aceleași caracteristici ca și planurile non-Cloud.

lui Site5 hostPro Planul de găzduire partajat vă oferă, de asemenea, opțiunea de a gestiona mai multe domenii dintr-un cont, care ar putea fi, de asemenea, utilizat ca un cont de distribuitor exclusiv dacă sunteți la buget.

Povestește-mi despre garanția de returnare a site-ului5.

Site5 oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile, cu o rambursare completă pe web-ul partajat și gazduirea Cloud Web partajată, precum și revânzătorul și revânzătorul Cloud hosting. Nu promit nici o captură sau o notificare avansată. Toate planurile VPS, inclusiv administrate, neadministrate și Cloud, beneficiază de o garanție de returnare de 15 zile. Garanția nu se aplică înregistrării, transferului și reînnoirii pentru nume de domeniu și începe atunci când este activat contul.

Site5 oferă, de asemenea, o garanție de disponibilitate de 99,9 la sută și va acorda un credit pro-evaluat pentru servere partajate, revanzate, semi-dedicate, administrate și servere dedicate gestionate, cu un credit de 100 la sută pentru facturi viitoare pentru ceva mai puțin de 95 la sută. Opțiunile lor Cloud (VPS partajat, revânzător și gestionat) vin cu o garanție uptime de 99,99 la sută, iar la ceva mai puțin de 99,5 la sută uptime, clienții pot primi un credit pro-evaluat 100 la sută..

În plus, se acordă credite per incidente clienților care au așteptat mai mult de șase ore pentru un răspuns de asistență tehnică. În medie, răspunsurile sunt date în câteva minute, dar în cazul în care un bilet durează mai mult de șase ore, clienții pot solicita un credit de 1 USD pe bilet.

Mai multe pe Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map