Recenzii Web.com mai 2020 – Planuri și prețuri de găzduire

Revizuire Web.com – Merită?

Web.com este o companie publică de găzduire web cu sediul în Jacksonville, Florida. Fondată în 1997, Web.com este printre cei mai lungi furnizori de găzduire web și cei mai bine recunoscuți de pe piață. La sfârșitul anului 2014 aveau peste 3,3 milioane de abonați. De asemenea, compania deține Network Solutions și Register.com.


Cât de bun este Web.com?

Este posibil ca Web.com să fi fost un blazer de traseu în boom-ul dotcom, dar serviciile lor nu se pot menține pe piața de astăzi, atât de saturată de companii de găzduire inovatoare și la un preț competitiv. Web.com percepe prețuri exorbitant de mari pentru servicii de bază foarte limitate. Cu siguranță, nici o gazdă web nu este perfectă, iar potrivirea oricărei companii depinde de proiectul dvs. Dar Web.com oferă foarte puține motive pentru a le recomanda. În timp ce își pot permite recunoașterea numelui și puterea corporatistă, serviciile Web.com lipsesc serios de aproape toate departamentele.

Recenzii Web.com 2.2 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (0 voturi) Pro

 1. Planuri bazate pe Linux și bazate pe Windows
 2. Uptime excelentă
 3. Trageți și aruncați Site-Builder

Contra

 1. Doar gazduire comună
 2. Upsells la fiecare tură
 3. Taxe foarte mari – Planurile nu sunt incluse
 4. Câteva reclamații cu Biroul de afaceri mai bun
 5. Frustrarea experienței de servicii pentru clienți
 6. Promisiuni de introducere înșelătoare și rate de reînnoire

Rezumat Dacă Web.com a atras atenția din cauza prețurilor introductive scăzute, aveți grijă să citiți tipăritul fin. Web.com poate avea unele caracteristici bune, care sunt atractive pentru cei care sunt noi în web hosting, dar există foarte puține lucruri pe care le oferă, ceea ce le face o investiție bună pe termen lung. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

Revizuirea noastră oficială de găzduire web.com

Puteți recunoaște Web.com din reclamele lor TV cu proprietari de afaceri mici, foarte tehnologici sau poate din sponsorizarea PGA Tour. Fiind unul dintre cele mai mari și mai lungi gazde web disponibile, Web.com are o recunoaștere excelentă a numelui și fondurile pentru a face reclamă pe scară largă. Dar, în timp ce industria de gazduire web a crescut în ultimii ani, Web.com nu a reușit să țină pasul cu nivelul nou de concurenți..

Cele mai bune funcții Gazduire Web.com

Web.com promite anumite servicii atractive, dar înălțimea în creștere a standardelor din industrie le face să pară foarte de bază în comparație. Iată câteva motive pentru care cineva ar putea dori să se înscrie pentru un plan de găzduire partajat cu Web.com:

Ambele planuri bazate pe Linux și Windows

Web.com are atât planuri de găzduire bazate pe Linux, cât și pe Windows. Nu sunt singura companie care oferă această alegere; GoDaddy, de exemplu, oferă și ambele platforme. Dar această alegere a gazduirii bazate pe Linux și Windows este din ce în ce mai rară, deoarece majoritatea companiilor de găzduire web aleg să ofere doar una.

Va crea o pagină de afaceri Facebook pentru tine

Web.com promite să creeze o pagină de afaceri Facebook pentru clienți noi. Acest plan de marketing este, în mod evident, direcționat către proprietari de afaceri mai vechi, mai puțin înclinați din punct de vedere tehnic. Crearea unei pagini Facebook este probabil unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care oricine le poate face pe internet. Mai ales dat fiind faptul că În prezent, cel mai mare demografic în creștere al Facebook este vârstnicii, este greu de imaginat că cineva este atât de stresat de gândul de a crea o pagină de Facebook, încât acest serviciu ar fi atât de atractiv. Poate că acesta este un punct de vânzare pentru cei care preferă să evadeze internetul împreună, dar pentru cei cu cea mai de bază competență de internet, vă recomandăm să luați 10 minute pentru a vă face propria pagină de afaceri Facebook..

Achiziționarea și înregistrarea numelui de domeniu

Înscrierea cu Web.com include o înregistrare gratuită a domeniului, pe care o fac singuri, mai degrabă decât să opereze printr-un registrator terț. Atenție însă la rata de reînnoire. Deși primul dvs. an este gratuit, Web.com percepe 37 de dolari pe an pentru reînnoirea domeniului dvs., care este mai mult decât dublu decât standardul tipic al industriei. GoDaddy, de exemplu, percepe 14,99 USD pentru reînnoirea domeniului dvs. după primul an. Servicii precum NameCheap vor costa și mai puțin. Deși domeniul gratuit la înregistrare ar putea fi tentant, vă recomandăm să cumpărați domeniul dvs. din altă parte, dacă intenționați să utilizați Web.com ca furnizor de găzduire web. Desigur, cu excepția cazului în care intenționați să dețineți doar URL-ul pentru un an.

Preț introductiv scăzut

Web.com oferă câteva rate introductive serios scăzute pentru clienții noi. Pachetul lor Web Builder este de doar 1,95 USD pentru prima lună. Cu toate acestea, tipăritul complet trebuie să fie abordat. Aceasta este doar pentru prima lună, după care ratele se ridică la peste 1000% până la 22 $ / lună. Acest lucru devine, de asemenea, din ce în ce mai costisitor dacă adăugați suplimente precum certificate SSL, raportarea valorilor cheie etc..

Uptime excelentă

Este posibil să avem calificată fiecare pro asociată cu Web.com până în acest moment. Dar problema este că ei au un timp de funcționare cu adevărat excelent. La 99,99% în ultimul deceniu, recordul lor aici nu este realizat.

Dezavantajele gazduirii Web.com

Web.com are o reputație destul de cumplită atât în ​​rândul profesioniștilor web, cât și în rândul clienților obișnuiți. Atât de groaznic, de fapt, încât te face să te întrebi cum pot fi una dintre cele mai mari și mai lungi companii care funcționează în afaceri. Iată câteva dintre motivele principale pentru care ar trebui să căutați servicii de găzduire web în altă parte:

Structura prețurilor este atât costisitoare cât și înșelătoare

Așa cum am menționat anterior, Web.com are câteva tentative de introducere a prețurilor introductive care sunt susceptibile să apeleze la maeștrii web pentru prima dată. Dar spre deosebire de majoritatea altor furnizori de găzduire web, Web.com nu își structurează serviciile ca pachete. Este extrem de dificil să măsurați cât vor costa serviciile lor fără să introduceți articole în coșul de cumpărături. În plus, nu este clar ce tip de stocare și limitări de trafic plătiți, deoarece acestea nu sunt defalcate clar nicăieri pe site-ul lor. (Pentru a vedea o companie care face o treabă excelentă, consultați A2 Hosting)

Multe lucruri care vin standard ca parte a unui preț fix cu alte companii costă suplimentar cu Web.com. Instrumentele de construire a site-urilor, certificatele SSL, monitorizarea metricelor … toate acestea costă suplimentar, în plus față de cei 22% pe lună deja mari pe care îi percep pentru planul cel mai recomandat. Plata este singura dată când veți vedea o defalcare linie a costului adevărat și a serviciilor pe care le primiți.

Vă puteți aștepta să întâlniți vârfuri în fiecare rând cu Web.com, toate fiind cuplate într-un limbaj confuz și înșelător. Ei vă recomandă să plătiți în plus pentru a vă optimiza site-ul pentru mobil; uitați că există nenumărate șabloane gratuite pentru WordPress care includ acest lucru. De asemenea, puteți plăti în plus pentru a le face să aibă grijă de „nevoia dvs. de marketing online”, în cazul în care, de fapt, vor trimite pur și simplu site-ul dvs. directoare precum YellowPages.com. De asemenea, recomandă plata suplimentară pentru securitate; acest lucru este complet absent din planurile lor de găzduire pentru a începe?

Săpați site-ul lor web și puteți găsi „Planuri de găzduire”, mai degrabă decât „Site-uri web”. Aceste planuri de găzduire au un preț mai accesibil, reînnoindu-se la 12,95 USD / lună pe planul lor de bază. Dar, în urma investigațiilor suplimentare, veți da seama că acestea sunt în esență aceleași produse (web hosting, un domeniu și instrumente de construire a site-urilor web), dar cu nume diferite și prețuri diferite. Limba site-ului lor se simte foarte diferit de majoritatea companiilor de găzduire. Îl conduce pe cineva să bănuiască că poate se ferește să folosească cuvinte precum „găzduire” în favoarea unor cuvinte precum „design web” pentru a ademeni oameni care sunt complet verzi pe web.

Un număr foarte mare de reclamații cu Biroul de afaceri mai bun

În noiembrie 2016, Web.com a prezentat 567 reclamații ale clienților împotriva acestora Mai bine Biroul de afaceri. Acestea sunt doar plângeri depuse în ultimii trei ani. Cele mai multe se referă la taxe greșite și inconsecvențe de facturare, de asemenea, multe sunt legate de acorduri de nivel de serviciu neîmplinite. Chiar și pentru o companie atât de mare, acest număr este cu adevărat uluitor și ar trebui să fie un steag roșu pentru oricine are în vedere să facă afaceri cu ele.

Doar gazduire comună

Web.com nu oferă VPS sau un plan de găzduire dedicat. Acestea oferă doar trei planuri diferite – toate pe servere partajate. Acesta este un indicator potrivit căruia Web.com nu este construit pentru clienții care doresc să se extindă și să se ocupe aproape exclusiv de webmasterii începători. Oricine intenționează să încorporeze comerțul electronic pe site-ul lor web trebuie să se uite în altă parte.

Lipsa serviciilor de asistență pentru clienți cu tone de Upsells

Web.com rutează aproape toate serviciile de asistență pentru clienți către centrele lor de apel. Le lipsesc funcțiile live-chat pe care le oferă acum majoritatea companiilor moderne. Acesta nu este neapărat un indicator care lipsește suportul, dar din păcate Web.com nu se răscumpără. În primul rând, ar fi în interesul tuturor să avem resurse solide de rezolvare a problemelor disponibile online, cum ar fi HostGator concurent. De asemenea, s-ar putea economisi mult timp dacă clienții ar putea să depună bilete de asistență pe cont propriu (în prezent, acest lucru se poate face doar în backend prin intermediul asistenței telefonice). În schimb, singura modalitate de a obține ajutor de pe Web.com este să apelezi. Și când apelați, personalul lor de asistență este instruit să vă bombardeze cu urcări după ce v-au rezolvat problema.

Linia de jos

Dacă ați petrecut ceva timp la cumpărături pentru furnizori de găzduire web, o privire la paginile principale ale Web.com este suficientă pentru a vă face o idee că modelul lor de afaceri este oarecum diferit de normă. Lipsește în mod evident descrierile detaliate ale diferitelor niveluri ale serviciilor, discuțiile despre spațiul de disc și traficul site-ului sau orice mențiune de securitate. Web.com pare să vizeze clienții care nu știu aproape nimic despre punerea în funcțiune a unui site web și, prin urmare, nu știu altceva decât să plătească un preț foarte ridicat pentru servicii incredibil de lipsite de licență.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map